Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια.

Κι εγω για αυριο δεν παιζω, ο νικος ειναι με δοντι και ειναι πρησμενος απο λαιμο ως ματι περιπου. δεν θελω να τον αφησω μονο του.

Αννα και Δημητρα, οσον αφορα το σταθμο η δική μου εμπειρία εχει δείξει τα εξής:

Την Ιλιανα την ξεκινησα τελος Απριλίου παιδικό σταθμό. Από την πρώτη εβδομαδα αρρωστησε. Μέχρι και τελος Ιουλίου ήταν συνεχώς αρρωστη και με μύξες.

Πήγε όμως σε μια εποχή, που δεν κόλλησε ιώσεις, εκτός από την ιωγενή ωτίτιδα, που μας εμεινε αμανάτι. Οτι αρρωστια περασε, ήταν πυρετος, μίας, δύο ή τριών ημερών.

Με το που έκλεισε ο παιδικός, κοπηκαν μαχαίρι και οι μύξες.

Φέτος ότι εχει περασει το εχει περασει στο ποδι. Μια φορα εκανε πυρετο το Γενάρη, πηρε απλά αντιπυρετικό και τωρα πηρε αντιβιωση πρωτη φορα για ρινιτιδα όμως και οχι για καποια ιωση. Η δασκαλα της μου λεει, οτι τα καινουργια παιδακια εχουν πεσει ολα κατω, ενω τα παλια ειναι ντουρασελ.

Αρα απο θέμα αρρωστιων, ειναι πολύ καλύτερη η ανοιξη, γιατι ειναι λιγες οι ιωσεις πια, και λίγοι οι μηνες, αρα δεν θα ταλαιπωρείστε ολη τη χρονια ούτε οι γονεις ούτε το παιδί.

Απο θεμα προσαρμογής τωρα, θεωρω οτι ειναι προτιμοτερο να παει ανοιξη γιατί τα πραγματα ειναι πιο ηρεμα. Το Σεπτεμβρη που ξεκινανε οι σταθμοί, και μαζί με αυτούς και πολλααααααα καινουργια παιδακια, υπαρχουν κλάμματα, υστεριες, οι δασκαλες τρεχουν πολυ απο το ενα παιδακι στο αλλο για να καθυσηχασουν κλπ.

Θελώ να πω οτι δεν ειναι το ηρεμοτερο κλιμα για να ξεκινήσει ενα παιδακι. Ποσο μαλλον τα δικα σας που ειναι και σε μια ηλικια που καταλαβαινουν καλα πια και θα βιωσουν πιο εντονα ίσως τον αποχωρισμό απο τη μαμά-γιαγιά. Οταν εγω πηγα τη μικρή ήταν πολύ μικρή και δεν ειχα ουτως ή αλλως πολλα τετοια θεματα.

Αυτα ειχα να σας πω απο την δικη μας εμπειρια. Παντως δεν αλλαζω τον παιδικο με τιποτα!!!!

4Rnfp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Και εγώ σκεφτόμουν για παιδικό, αλλά από την ανοιξη (αν δέχοναται 2-3 που έχω υπόψιν μου)!!

Σήμερα το απόγευμα λέω να παω προς mall, θέλω να πάρω κάποια πραγματάκια και ένα δώρο!!

Αύριο έκλεισα κομμωτήριο για κούρεμα δικό μου (βέβαια λείπει αυτός που με κουρεύει :twisted::twisted:), του βαγγέλη και μανικιούρ. Αντε να σουλουπωθώ πάλι λίγο!!:tongue::tongue::tongue:

Η κάρολ από χθες έχει βρει τη χαρά της με τις σταφίδες..μου φέρνει το πιατάκι της να της το γεμίσω...:rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Και εγώ σκεφτόμουν για παιδικό, αλλά από την ανοιξη (αν δέχονται 2-3 που έχω υπόψιν μου)!!

Σήμερα το απόγευμα λέω να παω προς mall, θέλω να πάρω κάποια πραγματάκια και ένα δώρο!!

Αύριο έκλεισα κομμωτήριο για κούρεμα δικό μου (βέβαια λείπει αυτός που με κουρεύει :twisted::twisted:), του βαγγέλη και μανικιούρ. Αντε να σουλουπωθώ πάλι λίγο!!:tongue::tongue::tongue:

Η κάρολ από χθες έχει βρει τη χαρά της με τις σταφίδες..μου φέρνει το πιατάκι της να της το γεμίσω...:rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Πωλινα θα ειναι προβλημα με νεογεννητο να εχεις και παιδι στον παιδικο λογω ασθενειων...της κομμωτριας μου της το ειχε απαγορευσει ο παιδιατρος να στειλει τη μεγαλη της παιδικο οταν γεννησε, την εστειλε 4 μηνες μετα...τωρα θα μου πεις ο βαγγελης παει σχολειο και ετσι κι αλλιως ερχονται "μικροβια" στο σπιτι...

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.

Κι εγω για αυριο δεν παιζω, ο νικος ειναι με δοντι και ειναι πρησμενος απο λαιμο ως ματι περιπου. δεν θελω να τον αφησω μονο του.

Αννα και Δημητρα, οσον αφορα το σταθμο η δική μου εμπειρία εχει δείξει τα εξής:

Την Ιλιανα την ξεκινησα τελος Απριλίου παιδικό σταθμό. Από την πρώτη εβδομαδα αρρωστησε. Μέχρι και τελος Ιουλίου ήταν συνεχώς αρρωστη και με μύξες.

Πήγε όμως σε μια εποχή, που δεν κόλλησε ιώσεις, εκτός από την ιωγενή ωτίτιδα, που μας εμεινε αμανάτι. Οτι αρρωστια περασε, ήταν πυρετος, μίας, δύο ή τριών ημερών.

Με το που έκλεισε ο παιδικός, κοπηκαν μαχαίρι και οι μύξες.

Φέτος ότι εχει περασει το εχει περασει στο ποδι. Μια φορα εκανε πυρετο το Γενάρη, πηρε απλά αντιπυρετικό και τωρα πηρε αντιβιωση πρωτη φορα για ρινιτιδα όμως και οχι για καποια ιωση. Η δασκαλα της μου λεει, οτι τα καινουργια παιδακια εχουν πεσει ολα κατω, ενω τα παλια ειναι ντουρασελ.

Αρα απο θέμα αρρωστιων, ειναι πολύ καλύτερη η ανοιξη, γιατι ειναι λιγες οι ιωσεις πια, και λίγοι οι μηνες, αρα δεν θα ταλαιπωρείστε ολη τη χρονια ούτε οι γονεις ούτε το παιδί.

Απο θεμα προσαρμογής τωρα, θεωρω οτι ειναι προτιμοτερο να παει ανοιξη γιατί τα πραγματα ειναι πιο ηρεμα. Το Σεπτεμβρη που ξεκινανε οι σταθμοί, και μαζί με αυτούς και πολλααααααα καινουργια παιδακια, υπαρχουν κλάμματα, υστεριες, οι δασκαλες τρεχουν πολυ απο το ενα παιδακι στο αλλο για να καθυσηχασουν κλπ.

Θελώ να πω οτι δεν ειναι το ηρεμοτερο κλιμα για να ξεκινήσει ενα παιδακι. Ποσο μαλλον τα δικα σας που ειναι και σε μια ηλικια που καταλαβαινουν καλα πια και θα βιωσουν πιο εντονα ίσως τον αποχωρισμό απο τη μαμά-γιαγιά. Οταν εγω πηγα τη μικρή ήταν πολύ μικρή και δεν ειχα ουτως ή αλλως πολλα τετοια θεματα.

Αυτα ειχα να σας πω απο την δικη μας εμπειρια. Παντως δεν αλλαζω τον παιδικο με τιποτα!!!!

κι'εγώ δεν τον αλλάζω τον παιδικό.Παρ'όλες τις αρρώστιες πιστεύω οτι είναι η καλύτερη επιλογή για ενα παιδάκι.Οσο για την καταλληλότερη εποχή να ξεκινήσει ενα παιδάκι παιδικό θεωρώ κιέγώ πως η Άνοιξη είναι η κατάλληλη εποχή για τους λόγους που ανέφερε πιο πάνω η Γιώτα οσον αφορά τον Σεπτέμβρη.Αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα είναι προτιμότερος απο τον Σεπτέμβρη που πάνε τα περισσότερα παιδιά και δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος προσαρμογής απο τις δασκάλες.

SI5Yp3.png

Πωλινα θα ειναι προβλημα με νεογεννητο να εχεις και παιδι στον παιδικο λογω ασθενειων...της κομμωτριας μου της το ειχε απαγορευσει ο παιδιατρος να στειλει τη μεγαλη της παιδικο οταν γεννησε, την εστειλε 4 μηνες μετα...τωρα θα μου πεις ο βαγγελης παει σχολειο και ετσι κι αλλιως ερχονται "μικροβια" στο σπιτι...

Δεν νομίζω πως την Άνοιξη που θέλει να το πάει θα έχει τόσο πρόβλημα με τις ιώσεις.Άλλωστε εδώ στην Ελλάδα ξεκινάνε νωρίς οι ζέστες.

SI5Yp3.png

Σας είπα που βρήκε και της πήρε ο άντρας μου τελικά στολή παπάκι?Και τώρα την άλλη που είχα πάρει εγώ τι θα την κάνω?Ελεγα να την αλλάξω αλλά έχω ακούσει διάφορα για τις αλλαγές στα jumbo.

SI5Yp3.png

Εχεις δίκιο, αλλά σκέφτομαι ότι θα λαλήσω με 3 παιδιά στο σπίτι!! Ισως από σεπτέμβριο, που θα έχει μεγαλώσει και το μωρό λίγο!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Εχεις δίκιο, αλλά σκέφτομαι ότι θα λαλήσω με 3 παιδιά στο σπίτι!! Ισως από σεπτέμβριο, που θα έχει μεγαλώσει και το μωρό λίγο!!

Σε καταλαβαινω αλλα θα στο πει κι ο παιδιατρος.Κανε υπομονη λιγους μηνες καλυτερα (θα μου πεις αυτοι οι πρωτοι ειναι και οι πιο δυσκολοι...) η παρε μια γυναικα σπιτι να σε βοηθαει, ετσι δεν ελεγες κιολας?

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαινω αλλα θα στο πει κι ο παιδιατρος.Κανε υπομονη λιγους μηνες καλυτερα (θα μου πεις αυτοι οι πρωτοι ειναι και οι πιο δυσκολοι...) η παρε μια γυναικα σπιτι να σε βοηθαει, ετσι δεν ελεγες κιολας?

Nαι, θα πάρω...όταν μου δώσουν τα 12.000 Ε που μου χρωστάνε!!:evil::evil::evil::evil::evil:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλέ εσείς πήγατε χθες παιδότοπο?!?!?!
Με τέτοιο καιρό το αναβάλλαμε...
Που να παμε με τετοια βροχη???Οχι!Λεμε αν μπορει και η Χριστινα να παμε αυριο πρωι αν ξυπνησει και νωρις ο δικος της...εγω παντως καπου πρεπει να την παω αυριο, εχει σκυλοβαρεθει το παιδι, εχει να βγει απο το σπιτι απο την πεεερασμενη Πεμπτη που πηγαμε γιατρο...Ισως παμε σε κανα athens heart...ισως σε παιδοτοπο.
Περασμένη Πέμπτη; πωπωπω εμένα αν δεν βγει μια μέρα (όπως χτες) χαλάει τον κόσμο. Σήμερα τον πήγε βόλτα το πρωί η μαμά μου και κόλλησε στην εκκλησία. Παππού έλεγε (όποιον δει με ράσα-μούσια κλπ είναι παππούς). Αλλά έλα που ήταν κλειστή εκείνη την ώρα. Τις προάλλες πάντως περίμεναν να τελειώσει η λειτουργία κι ενώ ένα ζευγάρι πήγε για άδειες, έκανε διάλλειμα ο πάτερ και του λέει "άντε έλα να σε πάρω αγκαλιά να ησυχάσεις" :cool: Λέτε να γίνει παπαδοπαίδι;
Α οκ, ωραια!Μηπως θελει και καμια αλλη να ερθει?
Α μαρή, για χαρτ κανονίζεις ε; Α να χαθείς, δεν έρχομαι παιδοτόπι (αν και ήμουν φτιαγμένη για 11-12 η ώρα).

Μου έχει σπάσει τη μύτη ο μάστερ σεφ που έχω εδώ αλλά το φαί ακόμα αργεί γκρρρ

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...