Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια,με θυμάστε?περαστικα στα αρρωστουλια.εμεις καλα ειμαστε,σπιτι και καθοοοοοοομαστε.χτες και σημερα ειχα αδεια λογω καιρικων συνθηκων οποτε ολα τελεια.εχω βαλει και φακες να γινονται και λεω να κανω καμμια δουλεια.εχω ενα σιδερο απο δω ωσ θεσ/νικη:twisted:ρε γαμωτο πρεπει να βρω συστημα αυτοκαθαρισμου του σπιτιου(ειδικα για μενα που δεν ειμαι και η πιο υνεπησ νοικοκυρα:oops:)

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Antridim χαθηκες!!Κουραγιο με το σιδερο..σιγαααα σιγαααα....αληθεια πως καταφερες να στεγνωσουν τα ρουχα?Εγω τα εχω 2 μερες και 2 νυχτες στο μπαλκονι και τιποτα!:rolleyes:

Antridim χαθηκες!!Κουραγιο με το σιδερο..σιγαααα σιγαααα....αληθεια πως καταφερες να στεγνωσουν τα ρουχα?Εγω τα εχω 2 μερες και 2 νυχτες στο μπαλκονι και τιποτα!:rolleyes:

ειμαι αποτις τυχερες που εχω μεγλο σαλονι και βαζω και τις 2 απλοστρες μεσα,διπλα στο καλοριφερ και στεγνωνουν αμεσως.βεβαια ειναι και το καλυτερο παιχνιδι της Κατερινας αυτο.μπου δινει τα μανταλακια και τα ρουχα απο την λεκανη και απλωνουμε μαζι.ααα οσο για το σιδερο δεν θα τα κανω ολα.μονο τα ρουχα του παιδιου και τα εσωτουχα και τις πετσετες.τα αλλα ασιδερωτα θα τα φοραμε.η Κατερινα μου φωναζει τωρα μαμαααααα μαμααααα κακα κακα κακα και μου δειχνει το γιογιο.παω

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

ειμαι αποτις τυχερες που εχω μεγλο σαλονι και βαζω και τις 2 απλοστρες μεσα,διπλα στο καλοριφερ και στεγνωνουν αμεσως.βεβαια ειναι και το καλυτερο παιχνιδι της Κατερινας αυτο.μπου δινει τα μανταλακια και τα ρουχα απο την λεκανη και απλωνουμε μαζι.ααα οσο για το σιδερο δεν θα τα κανω ολα.μονο τα ρουχα του παιδιου και τα εσωτουχα και τις πετσετες.τα αλλα ασιδερωτα θα τα φοραμε.η Κατερινα μου φωναζει τωρα μαμαααααα μαμααααα κακα κακα κακα και μου δειχνει το γιογιο.παω
Επίσης απλώνω μέσα. Αλλά από ασιδέρωτα γκουχ γκουχ... Δεν φημίζομαι για την καλή μου σχέση με το σίδερο. Εχω ένα εδώ, αχρείαστο να 'ναι, όταν κάνα ρούχο είναι τίγκα στην τσαλάκα το ισιώνω. Κατά τα άλλα δεεεεεν :oops:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλέ εσείς πήγατε χθες παιδότοπο?!?!?!

Που να παμε με τετοια βροχη???Οχι!Λεμε αν μπορει και η Χριστινα να παμε αυριο πρωι αν ξυπνησει και νωρις ο δικος της...εγω παντως καπου πρεπει να την παω αυριο, εχει σκυλοβαρεθει το παιδι, εχει να βγει απο το σπιτι απο την πεεερασμενη Πεμπτη που πηγαμε γιατρο...Ισως παμε σε κανα athens heart...ισως σε παιδοτοπο.

Ωχ την καημενούλα!!!!! Πάντως αύριο είπαν θα είναι καλός ο καιρός:):):):) Πού λέτε να πάτε?

Αν δεν κανονισουμε παιδοτοπο, ισως Athens heart να πιουμε εναλλαξ εναν καφε να χαρει κι αυτο με τα μηχανηματα με τα κουκλακια!Εχει και παιδακια εκει!να δει κοσμο!

Διαφημίσεις

Α οκ, ωραια!Μηπως θελει και καμια αλλη να ερθει?

Κ εμείς θέλουμε αλλά δεν μπορούμε....η Ζωή καλά είναι αλλά εγώ ακόμα έχω μπούκωμα γμτ έλεος δηλαδή 2 βδομάδες! :?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Δήμητρα αυτά στο περίπου μου είπε κ η κουμπάρα μου χθες που τη πήρα να μου πει αν ξέρει κανέναν παιδικό ιδιωτικό εδώ γύρω....αν πάρω τη μικρή από τη πεθερά κ την βάλω παιδικό σίγουρα θα τσαντιστεί οπότε μετά αν αρρωσταίνει η μικρή χλωμό να τη κρατάει κ δεν μπορώ να το ρισκάρω κ μετά να παίρνω συνέχεια άδειες κ τελικά να χάσω τη δουλειά μου....δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω....θα προσπαθήσω να μιλήσω της πεθεράς να της εξηγήσω γιατί πρέπει να κάνει ή να μην κάνει κάποια πράγματα αν κ δεν θα καταλάβει γιατί εκείνη μεγάλωσε 3 παιδιά κ ξέρει καλύτερα! :?

Άννα οχι μόνο η κουμπάρα σου αλλά και όλες οι μαμάδες που στέλνουν τα παιδάκια τους παιδικό τα ίδια θα σου έλεγαν.Οσο για την πεθερά σου αφού αυτή τη λύση έχεις προς το παρόν το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή.Πες της κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν αν και όπως λες κι'εσύ μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί γιατί σου λέει εμ της κρατάω το παιδί,εμ και μας κάνει και παρατηρήσεις.Δεν είναι η μαμά σου που μπορείς να πεις και μια κουβέντα παραπάνω.Αυτά είναι τα υπέρ και τα κατά του παιδικού με τις γιαγιάδες και τους παπούδες.Στον παιδικό ξέρεις οτι υάρχουν κανόνες και ΄μεγαλώνει το παιδί διαφορετικά,έχεις και το διαιτολόγιο κάθε μήνα και ξέρεις οτι τρώει υγειηνά έχεις όμως να κάνεις και με τις ιώσεις που είναι αναπόσπαστο κομάτι του παιδικού.Απο την άλλη στην γιαγιά και τον παπού οσον αφορά τη διατροφή δεν μπορείς να είσαι σίγουρη γιατί παρασύρονται εύκολα και νομίζουν οτι τα κάνουν όλα για καλό.Τα ίδια κάνουν και μένα οι δικοί μου το καλοκαίρι στο χωριό όταν έρχεται η αδερφή μου με τα ανίψια μου.Πέρσυ έλεγαν πάρτε οτι θέλουν τα παιδιά και πήγαιναν αυτοί σούπερ μάρκετ και ερχόντουσαν με τσάντες με κρουασάν,χυμούς πατατάκια,γρανίτες απο παγωτά που θυμάμαι οτι μόνο τέτοια έτρωγαν τα παιδιά κάθε μέρα και απο φαγητό τίποτα.Τους λέγαμε οτι κακώς τα πέρνουν αυτά αλλά δεν καταλαβαίνανε.Λέει πρέπει να υπάρχουν για να τρώνε τα παιδιά.Μέχρι και στη μικρή είχαν δώσει πατατάκι πέρσυ γιατί είχε πάει κοντά και κοίταζε.Τα ίδια θα εχω και φέτος που λέω να κατέβω αλλά ελπίζω μόνο να πάει η αδερφή μου να μείνει στο δικό της σπίτι που φτιάξανε απο πέρσυ και να είμαστε όλοι μαζί.Ετσι θα ελέγχω κάπως την κατάσταση γιατί η αλήθεια είναι πως όταν είναι όλα μαζί θα ζηλεύει και δεν μπορείς να αποφύγεις να της δώσεις.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...