Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πως είσαι κοριτσάκι???

Λεω καλυτερα,,, πρεπει να παρω τα πανω μου... πεσαμε πολυ...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

1154235injr3mz8kd.gif

Καληνύχτα, δηλαδή καλημέρα!

εκτυπώνω σελίδες ατέλειωτες......

Kαλημερα! Ελενη να υποθεσω δεν κοιμηθηκες καθολου ολη νυχτα?:confused:

Σου αφιερωνω το θεμα της εικονας...οτι πρεπει για μια τετοια μερα!;)

age.png age.png

Καλημερα!

Βρε Ελενη τετοια ωρα βρηκες χρονο να εκτυπωσεις?????Κουραγιο!Δε μ'επαιρνες ενα τηλεφωνο???

Εγω παιδια τα εχω παιξει...αυτη τη βδομαδα (που ειναι εδω η πεθερα μου...τυχαιο?) δεν ξερω τι εχει παθει το παιδι....αποψε παλι τα ιδια και χειροτερα απο τις προηγουμενες νυχτες... 4-7 παρα ξυπνια να λεει μονη της...στη γλωσσα των αριανων τα περισσοτερα Πολα! 6:30 λεω κατσε να την αλλαξω κιολας μπας και την ενοχλουν τα τσισα και τη βρηκα χεσμενη....Ειμαι να πεσω στο κρεβατι της φωτο αποπανω και να μην ξανασηκωθω! Φυσικα τα γουρουνια του σπιτιου ροχαλιζαν ανενοχλητα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Αχ κ εγώ τη πέφτω άνετα στο κρεβάτι από πάνω....όταν λείπει η μικρή όλο ψιλοξενυχτάμε με τον στεφ κ μετά δεν έχω κουράγιο να σηκωθώ το πρωί...ειδικά με τέτοιο κρύο! :?

Χθες βρήκα κ έπλυνα τις τέντες μου κ τα κάγκελα μέσα στη βροχή...η τρελή της περιοχής! :twisted::twisted::twisted:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα,καλημέρα.Σήμερα έχω υπολογιστή,απο χθες δηλαδή το βραδύ τον έχω,τον σύνδεσα κιόλας αλλά δεν μπορούσα να μπώ γιατί έτρεχα με τη μικρή.Και τώρα τα νέα μας.Προχθές το βράδυ μου κάνει η μικρή ενα 39αρι κι'έτσι όπως πήγα να την αλλάξω για να την κάνω μπάνιο είδαμε οτι είχε κοκκινήσει όλο το σώμα της.Ο άντρας μου φοβήθηκε για καμιά αλλεργία μήπως την πείραξε κάτι,οχι οτι είχε φάει και τίποτα δηλαδή εκείνη την μέρα.Εγώ υπέθεσα πως είναι απο τον πυρετό αλλά πήραμε το γιατρό 12 ώρα και τον ρωτήσαμε και μου είπε να του περιγράψω πως ήταν αυτές οι κοκκινίλες αλλά είδα οτι έφευγαν κιόλας.Μου είπε να ξεκινήσω την αντιβίωση που μου είχε δώσει γιατί του είπα πως δεν είχε βελτιωθεί ο βήχας της.Αντίθετα είχε γίνει χειρότερος και μου είπε οτι θα έπρεπε να την δεί και απο κοντά.Ετσι χθες την πήγα το πρωί και καθώς την ακροαζόταν μου λέει.Αυτή είναι πολύ χάλια.Τι δηλαδή του λέω?Εχει σπαστική βρογχίτιδα,έχει ακροαστικά,έχει ενα κόκκινο αυτί,ο λαιμός της είναι χάλια.Μας έδωσε διπλή αντιβίωση και μάσκα που θα κάνει αλλά αυτή θα την αρχίσουμε απο σήμερα μάλλον γιατί θα την ξαναδεί το απόγευμα μήπως έχει κάποια καλυτέρευση με τις αντιβιώσεις και με το σιροπάκι που μου έδωσε και μήπως την αποφύγουμε.Εγώ δεν το πιστεύω βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Πάντως όση ώρα ήμουν στο γιατρό και είχε πολλή δουλειά και το πρωί άκουγα όλα τα παιδάκια με τον ίδιο βήχα.Σαν να βράζανε απο μέσα που σημαίνει οτι όλα θα είχαν ακροαστικά.Το τι τηλέφωνα τον έπαιρναν την ώρα που την εξέταζε δεν φαντάζεσται.Δεν σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνο και τους έλεγε έλα κι'εσύ,έλα κι'εσύ.Αφού ήθελε ο άνθρωπος να πάει στο νοσοκομείο να δεί ενα νεογέννητο που είχε και δεν προλάβαινε.Χαμος αυτόν τον καιρό.

SI5Yp3.png

Δημητρα κι ο δικος μας γιατρος τα ιδια...με το ενα αυτι ακουει την Παναγιωτα και με το αλλο μιλαει στο hands free.Καλα του λεω πως το κανεις αυτο?Γιατι λεει δε με εχεις ικανο??(πολυ γελιο ο ανθρωπος)Μεχρι που την περσμενη Πμεπτη που ειμασταν εκει τον παιρνει μια και του λεει ειμαι απο κατω να ανεβω γιατι τα παιδια ειναι αρρωστα?Ε, αφου ηρθες της λεει, τι νοημα εχει να με παιρνεις τηλ?Και η ωρα ηταν 9 το βραδυ....

Βρε Δημητρα μηπως να τη σταματησεις απο τον παιδικο φετος?Κριμα ειναι, το παιδι αρρωσταινει συνεχεια,ξερω θα βγει απο το προγραμμα της θα μου πεις, αλλα τουλαχιστον θα ειναι καλα!

Κάτι άλλο που ήθελα να σας πω κυρίως για την Άννα και την Μαρία νομίζω που σκέφτονται για την αναζήτηση παιδικού αυτόν τον καιρό.Κορίτσια πιστεύω πως δεν είναι η κατάλληλη εποχή για παιδικό γιατί υπάρχουν πολλές ιώσεις αυτόν τον καιρό και με το που θα πάνε μια βδομάδα μετά θα τα έχετε άρρωστα.Αντε να αντέξουν 2 βδομάδες το πολύ.Βλέπω απο τη δικιά μου που απο τον Σεπτέμβρη που ξεκίνησε δεν έχει υπάρξει μήνας που να τον έχει βγάλει ολόκληρο στον παιδικό εκτός απο τώρα τον Γενάρη που μας πέρασε.Κάθε μήνα τουλάχιστον μια φορά θα την έχω άρρωστη.Βέβαια αν υπάρχει ανάγκη και δεν βρίσκεται λύση θα μου πεις τι να κάνεις?Η καλύτερη εποχή για να πάει ενα παιδάκι παιδικό είναι ή άνοιξη ή απο Σεπτέμβρη και για άλλους λόγους βέβαια εκτός απο τις ιώσεις.Είναι θέμα προσαρμογής.Στα παιδιά δεν αρέσει να αλλάζουν ρυθμούς και τους αρέσει να έχουν πρόγραμμα στη ζωή τους.Ολοι το ξέρουμε.Ετσι λοιπόν πηγαίνοντας ενα παιδάκι την Άνοιξη σχολείο τότε που δεν θα είναι σε έξαρση και οι ιώσεις θα μπορεί να μπεί πιο εύκολα στο πρόγραμμα και να συνηθίσει το σχολείο αφού δεν θα λείπει και δεν θα έχει αυτά πισωγυρίσματα με σπίτι-σχολείο.Θυμάμαι που ήθελα κιέγώ να την γράψω να πάει για εναν μήνα τον Ιούλιο συγκεκριμένα και μου είπαν οτι αυτό θα ήταν οτι χειρότερο γιατί επειδή τον Αύγουστο κλείνουν το παιδί πάνωπου θα συνήθιζε μετά θα τουν ήταν πολύ πιο δύσκολο να προσαρμοστεί ξανά μετά απο 1 μήνα απουσίας κι'έτσι δεν την πήγα.

SI5Yp3.png

Δημητρα κι ο δικος μας γιατρος τα ιδια...με το ενα αυτι ακουει την Παναγιωτα και με το αλλο μιλαει στο hands free.Καλα του λεω πως το κανεις αυτο?Γιατι λεει δε με εχεις ικανο??(πολυ γελιο ο ανθρωπος)Μεχρι που την περσμενη Πμεπτη που ειμασταν εκει τον παιρνει μια και του λεει ειμαι απο κατω να ανεβω γιατι τα παιδια ειναι αρρωστα?Ε, αφου ηρθες της λεει, τι νοημα εχει να με παιρνεις τηλ?Και η ωρα ηταν 9 το βραδυ....

Βρε Δημητρα μηπως να τη σταματησεις απο τον παιδικο φετος?Κριμα ειναι, το παιδι αρρωσταινει συνεχεια,ξερω θα βγει απο το προγραμμα της θα μου πεις, αλλα τουλαχιστον θα ειναι καλα!

Κατερίνα με πρόλαβες.Οτι έγραφα πιο κάτω.Αν την σταματήσω τώρα δεν έχει κανένα νόημα μιας και του χρόνου να την ξανάστελνα θα είχα πάλι τα ίδια προβλήματα.Αυτό είναι αναπόφευκτο να ξέρεις για όποιο παιδάκι πηγαίνει πρώτη φορά σχολείο.Τουλάχιστον ξέρω οτι του χρόνου θα είναι καλύτερα.Ετσί μου λένε,δεν ξέρω.Τώρα αποκτάει αντισώματα.Και δεν είμαι απο τις μαμάδες που λένε Α,μην αρρωστήσει το δικό μου το παιδί και να το κλείσω σε γυάλα.Θα περάσει και τις αρρώστιες του και όλα.Μές το πρόγραμμα είναι.Και για μένα είναι δυσσάρεστο όλο αυτό να την βλέπω να ταλαιπωριέται αλλά έχω την δυνατότητα να την κρατάω σπίτι και να την φροντίζω αφού δε δουλεύω προς το παρόν.Γι'αυτό αναφέρθηκα πριν και για τις μαμάδες που δουλεύουν πιο πολύ γιατί εκεί είναι δύσκολα τα πράγματα.Πόσες άδειες να πάρεις για να κρατήσεις ενα άρρωστο μωρό στο σπίτι.Και μην νομίζεις είναι 2-3 μέρες.Εγώ τώρα θα φάω και την άλλη βδομάδα μέσα με την μικρή γιατί δεν θα την στείλω και καλά να τη δώ οτι πηγαίνει αφού θα π΄ρενει την αντιβίωση για 10 μέρες και δεν έχω εμπιστοσύνη οτι θα την δίνουν εκεί για να τη στείλω.Λέω εδώ δεν κάθεται σε μένα και κλαίει και της δίνω με το ζόρι και την πέρνω με το καλό και τεχνάσματα για να της δώσω τα φάρμακα της.Εκεί δεν νομίσω να προλαβαίνουν να σχοληθούν όσο εγώ με τόσα παιδάκια.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Δήμητρα αυτά στο περίπου μου είπε κ η κουμπάρα μου χθες που τη πήρα να μου πει αν ξέρει κανέναν παιδικό ιδιωτικό εδώ γύρω....αν πάρω τη μικρή από τη πεθερά κ την βάλω παιδικό σίγουρα θα τσαντιστεί οπότε μετά αν αρρωσταίνει η μικρή χλωμό να τη κρατάει κ δεν μπορώ να το ρισκάρω κ μετά να παίρνω συνέχεια άδειες κ τελικά να χάσω τη δουλειά μου....δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω....θα προσπαθήσω να μιλήσω της πεθεράς να της εξηγήσω γιατί πρέπει να κάνει ή να μην κάνει κάποια πράγματα αν κ δεν θα καταλάβει γιατί εκείνη μεγάλωσε 3 παιδιά κ ξέρει καλύτερα! :?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Οι μανούλες μας τελικά όσο κ αν κοντραριζόμαστε είναι αναντικατάστατες ακόμα κ στα θέματα των παιδιών μας....πολύ στεναχωριέμαι που είναι η μάνα μου σε αυτή τη κατάσταση κ ξέρω κ ότι στεναχωριέται κ εκείνη για μένα γιατί υποψιάζεται τι περνάω αν κ της λέω ότι όλα είναι καλά....ξέρει όμως τα πεθερικά μου κ η κακομοίρα μου λέει 'φαντάζομαι τι σοκολάτες θα ταΐζουν το παιδί' κ στεναχωριέται φυσικά κ για τη Ζωή....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Δήμητρα αυτά στο περίπου μου είπε κ η κουμπάρα μου χθες που τη πήρα να μου πει αν ξέρει κανέναν παιδικό ιδιωτικό εδώ γύρω....αν πάρω τη μικρή από τη πεθερά κ την βάλω παιδικό σίγουρα θα τσαντιστεί οπότε μετά αν αρρωσταίνει η μικρή χλωμό να τη κρατάει κ δεν μπορώ να το ρισκάρω κ μετά να παίρνω συνέχεια άδειες κ τελικά να χάσω τη δουλειά μου....δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω....θα προσπαθήσω να μιλήσω της πεθεράς να της εξηγήσω γιατί πρέπει να κάνει ή να μην κάνει κάποια πράγματα αν κ δεν θα καταλάβει γιατί εκείνη μεγάλωσε 3 παιδιά κ ξέρει καλύτερα! :?

Εγω απειλω συνεχως μητερα και πεθερα αν δω κατι στραβο "θα τη στειλω παιδικο κι οποιος θελει να τη δει 6-8 το απογευμα";)να δεις πως στρωνουν μετα!

Ρε συ αυτη η γυναιακα η πεθερα σου τα παιδια της σοκολατες τα ταιζε στην ηλικια της ζωιτσας???θα τρελαθουμε τελειως?

1154235injr3mz8kd.gif

Πωπω ρε Μαριάν μ'έφτιαξες. Κι εγώ νιώθω το μούδιασμα της αϋπνίας σήμερα και είναι τέλεια η εικόνα.
Καλημέρα κορίτσια!!!

Αχ κ εγώ τη πέφτω άνετα στο κρεβάτι από πάνω....όταν λείπει η μικρή όλο ψιλοξενυχτάμε με τον στεφ κ μετά δεν έχω κουράγιο να σηκωθώ το πρωί...ειδικά με τέτοιο κρύο! :?

Χθες βρήκα κ έπλυνα τις τέντες μου κ τα κάγκελα μέσα στη βροχή...η τρελή της περιοχής! :twisted::twisted::twisted:

Τι να πρωτοσχολιάσω τώρα; Χτες ήμουν μπαλκόνι κι έβλεπα την απέναντι μέσα στη βροχή, να έχει βγει με τη γούνα και τις γόβες (μεγάλη γυναίκα) και να σφουγγαρίζει το πεζοδρόμιο μπροστά απ'την είσοδό τους :rolleyes:
Εγω απειλω συνεχως μητερα και πεθερα αν δω κατι στραβο "θα τη στειλω παιδικο κι οποιος θελει να τη δει 6-8 το απογευμα";)να δεις πως στρωνουν μετα!

Ρε συ αυτη η γυναιακα η πεθερα σου τα παιδια της σοκολατες τα ταιζε στην ηλικια της ζωιτσας???θα τρελαθουμε τελειως?

Οχι μόνο, θα τους έδινε και γαριδάκια ρε :twisted:

Ρε Άννα φτιάξε μια μαϊμού αναφορά του γιατρού να λέει και καλά οδηγίες αποφυγής γλυκών και συγκεκριμένων φαγητών γιατί μπλα μπλα μπλα και δείξτο τους μπας και γίνει τίποτα

WN6Op3.png

Xριστίνα εγώ με τις φόρμες μου βγήκα! Πρέπει να πλένονται ρε 2-3 φορές το χρόνο για να μην μαυρίζουν...κ τώρα είχα να τις κάνω πάνω από χρόνο γιατί με τη Ζωή σπίτι δεν γίνεται...ευκαιρία ήταν! ;):tongue:

Σίγουρα τα τάιζε κ γαριδάκια...βλέπω κ τώρα πως τους ταΐζει:rolleyes:.... Τις σοκολάτες βέβαια τις φέρνει ο πεθερός μου αλλά κ εκείνη δεν αντιδράει....Κ κάθε μέρα υπάρχουν τηγανιτές πατάτες σπίτι της που τώρα τρελαίνεται κ η μικρή να τρώει όπως μου λέει....καλύτερα να μην τα ξέρω...θα μου πεις κ τι θα πάθει το παιδί???Μαθαίνει γμτ κ μου ζητάει κ μετά είμαι η κακιά μάνα που δεν της δίνω τίποτα από αυτά...μου φαίνεται εκεί οφείλεται κ που όταν είναι με τη γιαγιά της μας έχει χεσμένους κ μένα κ το στεφ....εγώ λέω συνέχεια όχι...κ ο στεφ μερικές φορές οπότε αγαπάει ποιο πολύ όποιον της κάνει όλα τα χατίρια! :oops: Από την άλλη είναι σε δικό μας άνθρωπο κ μια σιγουριά την έχουμε....δεν ξέρω προβληματίζομαι πολύ για το τι πρέπει να κάνω....δεν είναι ένας μήνας...θα είναι πιθανότατα 3 κ ξέρω ότι σε αυτούς τους 3 μήνες το παιδί μπορεί να αλλάξει τελείως...σήμερα θα πει ο στεφ στον αδελφό του αν μπορεί να κατεβάζει κάποιες μέρες κ αυτός τη μικρή σπίτι μιας κ σχολάει πάντα νωρίτερα κ πάει μετά Πειραιά στη κοπέλα του....τουλάχιστον να έρχεται το παιδί κάθε απόγευμα σπίτι να τρώει το γιαούρτι της κ όχι τη σοκολάτα κ να κοιμάται νορμάλ! :?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...