Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

στο κιdom οχι αλλα σε τρενακι οπως τα χριστουγεννιατικα που εχαν στησει παντου τωρα στις γιορτες ναι, εμπαινα κι εγω μαζι! Εσυ δε μου ειπες αν και γιατι πηρα το κουπονι, αν αξιζει κλπ, το κουπονι ισως να μην αξιζε γι'αυτο και δεν το εκλεισα.μου ειπες οτι ειναι μικρα τα παιδια για λουνα παρκ και οτι θα ζητανε να μπουν απο δω κι απο κει και θα κλαινε κλπ!Σοβαρα τωρα, η δικια σου το κανει αυτο απο τωρα?Η δικια μου οπου τη βαζω μπαινει, ουτε χτυπιεται ουτε τιποτα!Εδω παμε στο athens heart, βλεπει τα αλλα στον παιδοτοπο, με ψιλοτραβαει για να μπει, την παω εγω απο την αλλη μερια και τελειωσε!

Με αφορμή το κουπόνι ανέφερα ότι είναι μικρά για λούνα παρκ καλέ(έτσι λες να μου ρθε κ το πα??) αφού δεν μπορούν να μπουν σε πολλά παιχνίδια...Κοίτα γενικότερα,γιατί στο λούνα παρκ δεν την έχω πάει,αν θέλει κάτι θα πρέπει να το πάρει ή να το κάνει ότι κ αν είναι αυτό...συνήθως κάθεται κάτω κ αν πας να τη πάρεις αγκαλιά ξαπλώνει κ προσπαθώντας να τη πιάσουμε μπήγει κ τα κλάματα....φαίνεται ότι είναι πεισματάρα:rolleyes: Για παράδειγμα στις κούνιες μπορεί να κάθεται άλλο παιδάκι κ να θέλει να ανέβει κ αυτή....ε την κρατάμε σε απόσταση ασφαλείας μέχρι να κατέβει το άλλο παιδάκι κ να ανέβει δεν κλαίει ωστόστο αλλά κ δεν υποχωρεί να πάει παραπέρα σε άλλο παιχνίδι....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με αφορμή το κουπόνι ανέφερα ότι είναι μικρά για λούνα παρκ καλέ(έτσι λες να μου ρθε κ το πα??) αφού δεν μπορούν να μπουν σε πολλά παιχνίδια...Κοίτα γενικότερα,γιατί στο λούνα παρκ δεν την έχω πάει,αν θέλει κάτι θα πρέπει να το πάρει ή να το κάνει ότι κ αν είναι αυτό...συνήθως κάθεται κάτω κ αν πας να τη πάρεις αγκαλιά ξαπλώνει κ προσπαθώντας να τη πιάσουμε μπήγει κ τα κλάματα....φαίνεται ότι είναι πεισματάρα:rolleyes: Για παράδειγμα στις κούνιες μπορεί να κάθεται άλλο παιδάκι κ να θέλει να ανέβει κ αυτή....ε την κρατάμε σε απόσταση ασφαλείας μέχρι να κατέβει το άλλο παιδάκι κ να ανέβει δεν κλαίει ωστόστο αλλά κ δεν υποχωρεί να πάει παραπέρα σε άλλο παιχνίδι....:rolleyes:

Ναι, καλα εγω δεν εχω τετοια....μην την πας!

Ναι, καλα εγω δεν εχω τετοια....μην την πας!

αχαχαχαχχαχα κοίτα ήμαστε κ λίγο μεγαλύτερες νομίζω ε???? Θα τα δεις κ εσύ περίμενε....δεν τα έκανε αυτά πριν ένα μήνα;)....εδώ πλέον συννενοούμαστε κανονικά σαν άνθρωποι κ της εξηγούμε τι πρέπει κ τι δεν πρέπει αλλά αν θέλει εκείνη να γίνει το δικό της ενώ εμείς της λέμε κατάλαβες Ζωούλα????Μας λέει όοοοοχι κ γελάει κ πάει πάλι να κάνει τη διαολιά της! :lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ληγει σε λιγο και ειναι μεχρι Μαρτιο, θα κανει καμια καλη μερα να τα παμε λες?
Να πω την αλήθεια, επειδή πήγαμε πρόσφατα έτσι για βόλτα, δεν τον ενδιαφέρει να κάτσει πολύ στα παιχνίδια (αυτοκινητάκια, παπάκια κι άλλα τέτοια) οπότε τσάμπα θα πάει το κουπόνι. Τον βάζω χωρίς να κουνιέται, χωρίς ευρώ δηλ, κάθεται λίγο, κουνάει το τιμόνι, τον βάζω στο άλλο.

Στα goodys με παιδικό γεύμα δίνουν κουπόνι δωρεάν εισόδου στο Αττικό Πάρκο για παιδιά 3-12 ετών. Έχω ήδη 2, να δω ποια θα πρωτοπάρω :lol:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Α κι επίσης γουστάρω καιρό. Και irish τον λες χαλαρά. Φτάνει να μην έχεις μετακινήσεις όπως είπε η Πολίνα :cool:

Το "Fine Scottish weather" το είχε πει ο William Wallace (κατά κοσμον Mel Gibson) στο Braveheart...και αφού έζησα και εγώ εκεί (το σπίτι μου ήταν στο "λιβάδι" που έγινε η μάχη του stirling) τo χρησιμοποιώ συχνά!!!:tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

αχαχαχαχχαχα κοίτα ήμαστε κ λίγο μεγαλύτερες νομίζω ε???? Θα τα δεις κ εσύ περίμενε....δεν τα έκανε αυτά πριν ένα μήνα;)....εδώ πλέον συννενοούμαστε κανονικά σαν άνθρωποι κ της εξηγούμε τι πρέπει κ τι δεν πρέπει αλλά αν θέλει εκείνη να γίνει το δικό της ενώ εμείς της λέμε κατάλαβες Ζωούλα????Μας λέει όοοοοχι κ γελάει κ πάει πάλι να κάνει τη διαολιά της! :lol:

Eμενα χθες τη ρωτησε η πεθερα μου που εχει η μαμα το swiffer και την πηγε στο αντιστοιχο ντουλαπι στο συνθετο....

Επισης, χθες ειμασταν οι δυο μας σπιτι και της λεω επειδη ειδα οτι βαριοταν, που να σε παω βρε μωρο μου που βαριεσαι?Κανει κρυο εξω...και μου απανταει άτα.Μα κανει κρυο της λεω...άτα μου λεει παλι!

Το "Fine Scottish weather" το είχε πει ο William Wallace (κατά κοσμον Mel Gibson) στο Braveheart...και αφού έζησα και εγώ εκεί (το σπίτι μου ήταν στο "λιβάδι" που έγινε η μάχη του stirling) τo χρησιμοποιώ συχνά!!!:tongue::tongue::tongue:
Ε κι άμα το είπε αυτός να μην το χαλάμε με irish εμείς και παρεξηγηθεί; :tongue:
Eμενα χθες τη ρωτησε η πεθερα μου που εχει η μαμα το swiffer και την πηγε στο αντιστοιχο ντουλαπι στο συνθετο....

Επισης, χθες ειμασταν οι δυο μας σπιτι και της λεω επειδη ειδα οτι βαριοταν, που να σε παω βρε μωρο μου που βαριεσαι?Κανει κρυο εξω...και μου απανταει άτα.Μα κανει κρυο της λεω...άτα μου λεει παλι!

Πρώτη του κουβέντα το πρωί και τελευταία το βράδυ είναι!

WN6Op3.png

Κατερίνα διάλογος....Ζωή:ατα ατα βοταααα(βόλτα) μπαμπάς:Τι κάνει Ζωή έξω???Κύοοο μπαμπάς:Αύριο θα πάμε βόλτα που θα έχει ζέστη Ζωή:Αύριο(αυτό το λέει πεντακάθαρα) ήγιο(ήλιο) βότα :lol::lol::lol: Χθες είχα φτάξει τζατζικι κ το χα πει του στεφ κ μόλις ήρθαν μου λέει η Ζωή μαμα μαμ τζατζίκι κ πεντακάθαρα....πλέον τη λέμε παπαγαλάκι γιατί ότι ακούει το λέει(κ μια κακιά λέξη που λένε όλοι οι άντρες ο ένας στον άλλο! :oops::oops:)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα διάλογος....Ζωή:ατα ατα βοταααα(βόλτα) μπαμπάς:Τι κάνει Ζωή έξω???Κύοοο μπαμπάς:Αύριο θα πάμε βόλτα που θα έχει ζέστη Ζωή:Αύριο(αυτό το λέει πεντακάθαρα) ήγιο(ήλιο) βότα :lol::lol::lol: Χθες είχα φτάξει τζατζικι κ το χα πει του στεφ κ μόλις ήρθαν μου λέει η Ζωή μαμα μαμ τζατζίκι κ πεντακάθαρα....πλέον τη λέμε παπαγαλάκι γιατί ότι ακούει το λέει(κ μια κακιά λέξη που λένε όλοι οι άντρες ο ένας στον άλλο! :oops::oops:)

Χαχαχαχαχα!! Μόνο η κάρολ πολυλογεί τη γλώσσα των αριανών?????:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Tυχερουλα!

QDw0nSRf-kg

age.png age.png

Χαχαχαχαχα!! Μόνο η κάρολ πολυλογεί τη γλώσσα των αριανών?????:tongue::tongue:

Mpa πωλινα ειμαστε και εμεις εδω... κανουμε καλη παρεα με τους αριανους!!!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...