Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εμεις ειχαμε παει την Τοτα τον Οκτωβρη νομιζω και της αρεσε πολυ!Δεν την εβαλα πουθενα αλλα τωρα που εχει μπει και σε καρουζελ και τρενακια δε θα εχει προβλημα.Το kidom ειναι για πιο μικρα παιδακια!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειναι μικρα ακομα για υστεριες ρε Αννα, οπου θες τα βαζεις τωρα αντε να ζητησουν κανα καρουσελ..

Ναι θα σου πει μαμά στο καρουζέλ θέλω να ανέβω....όπου τους γυαλίσει στο μάτι προς τα κει θα πάνε...ας πούμε εγώ θεωρώ αδύνατο να μη με τραβήξει η Ζωή προς τις πάπιες που είναι σε μια λιμνούλα!;)

Παρα πολυ μικρα για λουνα παρκ. Ειχαμε παει με τον Αντωνη, πρεπει να ηταν 2,5 ετων και φοβοταν τα παντα, δεν ηθελε να ανεβει πουθενα.

Η Ζωή δεν φοβάται εύκολα...όπου βλέπει παιδάκια κ πάνε πάει κ αυτή από πίσω....κ μιας κ είπε για ηλικία νομίζω είναι για άνω των 2 το kidom....έχει έναν ωραίο υπαίθριο παιδότοπο όμως στα village για όταν ανοίξει ο καιρός! :-D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ναι θα σου πει μαμά στο καρουζέλ θέλω να ανέβω....όπου τους γυαλίσει στο μάτι προς τα κει θα πάνε...ας πούμε εγώ θεωρώ αδύνατο να μη με τραβήξει η Ζωή προς τις πάπιες που είναι σε μια λιμνούλα!;)

Αν ειναι για λιμνουλα θα τη βαλω, γενικα θελει απλα να τη σηκωνω αγκαλια να βλεπει παπακια,λιμνουλες κλπ, αλλα γιατι να μην τη βαλω στη λιμνη αφου μπαινω κι εγω μαζι?(εχει μια λιμνη με βαρκουλες!) Απαγορευμενα ποια εννοεις?Λες να μου ζητησει να μπει στο σφυρι η στο αλλο με τα 5G πχ?

Η Ζωή δεν φοβάται εύκολα...όπου βλέπει παιδάκια κ πάνε πάει κ αυτή από πίσω....κ μιας κ είπε για ηλικία νομίζω είναι για άνω των 2 το kidom....έχει έναν ωραίο υπαίθριο παιδότοπο όμως στα village για όταν ανοίξει ο καιρός! :-D

Και ο Αντωνης δε φοβαται. Οταν τον ανεβασαμε ομως σε καποια παιχνιδια στο κιντομ, ηθελε να κατεβει. Ισως να ηταν και 2 ετων, γιατι θυμαμαι ηταν χειμωνας ακομα.

age.png age.png

Αν ειναι για λιμνουλα θα τη βαλω, γενικα θελει απλα να τη σηκωνω αγκαλια να βλεπει παπακια,λιμνουλες κλπ, αλλα γιατι να μην τη βαλω στη λιμνη αφου μπαινω κι εγω μαζι?(εχει μια λιμνη με βαρκουλες!) Απαγορευμενα ποια εννοεις?Λες να μου ζητησει να μπει στο σφυρι η στο αλλο με τα 5G πχ?

Κοπελιά για το kidom λέμε αυτά που λες είναι δίπλα....Ακόμα κ αν συνοδεύονται από ενήλικα σε κάποια δεν μπαίνουν τα παιδιά τόσο μικρά,είχε πάει η κουμπάρα μου τον μικρό περίπου σε αυτή την ηλικία κ σε ελάχιστα επιτρεπόταν να μπει!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Και ο Αντωνης δε φοβαται. Οταν τον ανεβασαμε ομως σε καποια παιχνιδια στο κιντομ, ηθελε να κατεβει. Ισως να ηταν και 2 ετων, γιατι θυμαμαι ηταν χειμωνας ακομα.

Ναι σίγουρα δεν ξέρεις πως θα τους κάτσει εκείνη τη στιγμή:rolleyes:....η Ζωή δεν φοβάται να χαιδέψει σκύλους γάτες αλλά όταν τα ακούει κ δεν τα βλέπει κρύβεται! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κοπελιά για το kidom λέμε αυτά που λες είναι δίπλα....Ακόμα κ αν συνοδεύονται από ενήλικα σε κάποια δεν μπαίνουν τα παιδιά τόσο μικρά,είχε πάει η κουμπάρα μου τον μικρό περίπου σε αυτή την ηλικία κ σε ελάχιστα επιτρεπόταν να μπει!

Αυτο σου λεω κι εγω, οτι τα απαγορευμενα ειναι διπλα;)Εγω οταν την παω θα βγαλω φωτο να δειτε τι ωραια που περασαμε!:tongue:

Αυτο σου λεω κι εγω, οτι τα απαγορευμενα ειναι διπλα;)Εγω οταν την παω θα βγαλω φωτο να δειτε τι ωραια που περασαμε!:tongue:

Μαρή δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ?????Στα παιχνίδια του kidom είναι μικρά για να μπουν τα δικά μας! http://www.elamazi.gr/allou-fun-park-2/

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαρή δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ?????Στα παιχνίδια του kidom είναι μικρά για να μπουν τα δικά μας! http://www.elamazi.gr/allou-fun-park-2/

Ρε συ Αννα δεν ειναι ολα για μεγαλα, δλδ καρουζελ δε μπορεις να βαλεις 1,5 ετους παιδι?100φορες καναμε τωρα τα Χριστουγεννα!Στη λιμνη με τους κυκνους εμπαιναν μωρα 6 μηνων με τους γονεις τους, σου ειπε κανεις οτι θα τη βαλω στο χταποδι η μηπως δε μπορω να κανω καλα την Παναγιωτα αν θελει να μπει καπου μωρο παιδι?Οπως ειπες κι εσυ δε μπορει να μου πει καν τι ακριβως θελει!Τωρα το θεμα που ειπε η Μαριαννα ειναι αλλο, καποια παιδακια ισως φοβηθουν..

Kαλησπέρα γλωσσοκοπάνες μου!!!

Ειρηνούλα πολλά πολλά περαστικά βρε κορίτσι μου!! Τι ταλαιπωρία είναι αυτή...:(:(:(

Ελένη μου συγχαρητήρια, μια χαρά θα πάνε όλα!!! Σ' εμπιστεύομαι ΑΠΟΛΥΤΑ!!! :D:D:D

Fine Scottish Weather!!! Λατρεύω αυτόν τον καιρό, αρκεί να μην έχω να βγω :tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Ρε συ Αννα δεν ειναι ολα για μεγαλα, δλδ καρουζελ δε μπορεις να βαλεις 1,5 ετους παιδι?100φορες καναμε τωρα τα Χριστουγεννα!Στη λιμνη με τους κυκνους εμπαιναν μωρα 6 μηνων με τους γονεις τους, σου ειπε κανεις οτι θα τη βαλω στο χταποδι η μηπως δε μπορω να κανω καλα την Παναγιωτα αν θελει να μπει καπου μωρο παιδι?Οπως ειπες κι εσυ δε μπορει να μου πει καν τι ακριβως θελει!Τωρα το θεμα που ειπε η Μαριαννα ειναι αλλο, καποια παιδακια ισως φοβηθουν..

Μαρή λες να πάρεις ολοήμερο πάσο για το kidom κ σου εξηγώ ότι δεν μπορούν να μπουν σε όλα...πχ στις πάπιες πληρώνεις εξτρά για να μπεις...σε τρενάκι,συγκρουόμενα κτλ δεν παίζει οπότε τι να το κάνεις για να μπεις στο καρουζέλ????

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαρή λες να πάρεις ολοήμερο πάσο για το kidom κ σου εξηγώ ότι δεν μπορούν να μπουν σε όλα...πχ στις πάπιες πληρώνεις εξτρά για να μπεις...σε τρενάκι,συγκρουόμενα κτλ δεν παίζει οπότε τι να το κάνεις για να μπεις στο καρουζέλ????

Ε καλα δεν το πηρα γι'αυτο το λογο αν και 10 ευρω θα τα φας και σε 2-3 να τα βαλεις γιατι τουλαχιστον η δικια μου θα μπει σιγουρα 2-3 φορες καρουσελ κι αλλες τοσες τρενακι!Αφου για το καθενα θες 3-4 ευρω!

Πωλινα ο καιρος δεν μ'αρεσει!

Ε καλα δεν το πηρα γι'αυτο το λογο αν και 10 ευρω θα τα φας και σε 2-3 να τα βαλεις γιατι τουλαχιστον η δικια μου θα μπει σιγουρα 2-3 φορες καρουσελ κι αλλες τοσες τρενακι!Αφου για το καθενα θες 3-4 ευρω!

Πωλινα ο καιρος δεν μ'αρεσει!

Άρα καταλήγουμε ότι το πήρες για το καρουζέλ! :lol::lol::lol::tongue::tongue::tongue: Συγνώμη τώρα για θα με τρελάνεις ....την έχεις ξαναβάλει τρενάκι στο kidom???Γιατί εμείς πέρυσι το καλοκαίρι που πήγαμε με τον ανηψιό μου 4 δεν τον άφησαν να μπει λόγω ύψους:confused:

Επεξεργάστηκαν by anna_ath
sorry πρόπερσι τώρα πια το καλοκαίρι!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Άρα καταλήγουμε ότι το πήρες για το καρουζέλ! :lol::lol::lol::tongue::tongue::tongue: Συγνώμη τώρα για θα με τρελάνεις ....την έχεις ξαναβάλει τρενάκι στο kidom???Γιατί εμείς πέρυσι το καλοκαίρι που πήγαμε με τον ανηψιό μου 4 δεν τον άφησαν να μπει λόγω ύψους:confused:

στο κιdom οχι αλλα σε τρενακι οπως τα χριστουγεννιατικα που εχαν στησει παντου τωρα στις γιορτες ναι, εμπαινα κι εγω μαζι! Εσυ δε μου ειπες αν και γιατι πηρα το κουπονι, αν αξιζει κλπ, το κουπονι ισως να μην αξιζε γι'αυτο και δεν το εκλεισα.μου ειπες οτι ειναι μικρα τα παιδια για λουνα παρκ και οτι θα ζητανε να μπουν απο δω κι απο κει και θα κλαινε κλπ!Σοβαρα τωρα, η δικια σου το κανει αυτο απο τωρα?Η δικια μου οπου τη βαζω μπαινει, ουτε χτυπιεται ουτε τιποτα!Εδω παμε στο athens heart, βλεπει τα αλλα στον παιδοτοπο, με ψιλοτραβαει για να μπει, την παω εγω απο την αλλη μερια και τελειωσε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...