Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εμένα έχει φτιάξει μόνη της πρόγραμμα ως εξής:

07:30 τη θηλάζω πριν φύγω για το γραφείο

11:30 (καμιά φορά και 12) τρώει φρουτόκρεμα (2 φρούτα)

15:30 εδώ και 2 μέρες τρώει πατάτα και σήμερα θα βάλουμε και καρότο και μετά λίγο γάλα

18:30 κρέμα βανίλια (που θέλω να την αλλάξω με κάτι άλλο και η γιατρός δε με αφήνει....:mad::-x:-x:-x)

22:00 τη θηλάζω και μετά κοιμάται σερί μέχρι το πρωί

Με κάτι συναδέλφους που το συζητούσαμε μου έλεγαν ότι κοιμάται αργά αλλά αφού μόνη της το έχει φτιάξει το πρόγραμμά της και τη βολεύει και αφού βολεύει κι εμάς μια και ο Βασίλης γυρνάει αργά για να προλαβαίνει να τη βλέπει, δε θέλω να της το αλλάξω :tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

15:30 εδώ και 2 μέρες τρώει πατάτα και σήμερα θα βάλουμε και καρότο και μετά λίγο γάλα

18:30 κρέμα βανίλια (που θέλω να την αλλάξω με κάτι άλλο και η γιατρός δε με αφήνει....:mad::-x:-x:-x)

Με κάτι συναδέλφους που το συζητούσαμε μου έλεγαν ότι κοιμάται αργά αλλά αφού μόνη της το έχει φτιάξει το πρόγραμμά της και τη βολεύει και αφού βολεύει κι εμάς μια και ο Βασίλης γυρνάει αργά για να προλαβαίνει να τη βλέπει, δε θέλω να της το αλλάξω :tongue:

εμασ καθε εβδομαδα το αλλαζει το προγραμμα τησ!!την αφηνω να κανει οτι θελει μονο αν αργισει πολυ να ξυπναω να φαει.

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Μια φώτο από την Πάρο!!!n1529704770_30036877_3544390.jpg

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

γεια σας μανουλιτσες!εχω μια εβδομαδανα μπω κι μου ειναι αδυνατον να σας διαβασω.βεβαια με πολλες μανουλες τα λεμε και στοfbl. ειμαστε ολοι καλα κι ετοιμαζομαστε και εμεις για τις γιορτες.

Η μικρη ξεκινησε τη φρουτοκρεμα και στις αρχες του μηνα θα ξεκινησουμε και χορτοσουπα!

σας φιλω γιατωρα:-P

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημερα!!!

να ρωτησω απο που πηρατε την στολη? και ποσο κοσιζει και τι νουμερακι περνεις για 5 μηνων?

αν ειναι απο jambo να στειλω να ου παρουν

να κανουμε εμφανιση στο χωριο να τους τρελανουμε ολους!!!

Εμείς την πήραμε από τα Mothercare... Όσο για το νουμεράκι, του πήραμε 9-12 μηνών μιας και τώρα τα 6 μηνών του είναι στενά...

Εμείς έχουμε στολή βοηθού Άγιου Βασίλη από τα Mothercare (την οποία έφερε η μαμά μου από Λονδίνο 16 ? ενώ εδώ την έχουν 32,50?), θα της τη βάλω πρώτη φορά σήμερα και θα έρθουμε το απόγευμα στο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ του γραφείου (τρελλή μάνα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:).

Την είδαμε και τη στολή για τα κοριτσάκια, είναι τρέλα!!! :D

Καλημέρα μανούλες!!! Σήμερα έχουμε παιδίατρο και 2 τσιμπιματάκια! :(

Να δούμε αν θα μας πει να ξεκινήσουμε καμιά φρουτόκρεμα...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πνιγομαίιιιιιι με τη δουλειά κ πολλά άλλα....και ήρθε κ σόι από τις Σέρρες για το σουκού και δεν βλέπω να ξεκουράζομαι!!!!:rolleyes:

Ράνια μιας κ σε είδα....ξέρεις περί φορολογίας εισοδήματος μετά από επίσχεση-αγωγή σε επιχείρηση λόγω μη καταβολής μισθών και άλλων???? Εχω θέμα με τον πατέρα μου κ την καλή μας εφορία κ δεν μπορώ να βρω νόμους.....:mad: Πμ αν μπορείς να βοηθήσεις! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα...

Σήμερα βγαίνει ο πατέρας μου από το νοσοκομείο:)Επιτέλους, όλα καλά !Όμως η μπεμπούλα άρχισε να βήχει από εχθές και να έχει μυξούλες και μπούκωμα. Είμαι στο πόδι από τις 5 το πρωί σήμερα :-( Τι θα γίνει ρε παιδιά δεν θα ηρεμήσω καθόλου?

Πέρνω την παιδίατρο αλλά δεν το σηκώνει τώρα, θα καλέσω και πιο μετά. Εσείς πως το αντιμετωπίσατε αυτό - για όσες μανούλες το περάσανε? Ευτυχώς δεν έκανε πυρετό!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Φατσάκι για τις μυξούλες βάλε μπόλικο ορό και ανασήκωσε λίγο το στρωματάκι της για να μην είναι τελείως οριζόντια όταν κοιμάται,πρέπει να έχει μια κλίση...για το βηχαλάκι δεν ξέρω να σου πω,ακόμα δεν το έχω αντιμετωπίσει...

Περαστικά σας!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα...

Σήμερα βγαίνει ο πατέρας μου από το νοσοκομείο:)Επιτέλους, όλα καλά !Όμως η μπεμπούλα άρχισε να βήχει από εχθές και να έχει μυξούλες και μπούκωμα. Είμαι στο πόδι από τις 5 το πρωί σήμερα :-( Τι θα γίνει ρε παιδιά δεν θα ηρεμήσω καθόλου?

Πέρνω την παιδίατρο αλλά δεν το σηκώνει τώρα, θα καλέσω και πιο μετά. Εσείς πως το αντιμετωπίσατε αυτό - για όσες μανούλες το περάσανε? Ευτυχώς δεν έκανε πυρετό!

πολυ καλα νεα για τον πατερα σου!!!

περαστικουλια στην μικρουλα σου!!εγω απο οσο ξερω (απο την ταρα)τησ βαζεισ πολυ ορο.εγω παντως αυτο εκανα που ειχε μυξουλεσ που και που!!!εμενα την νυχτα χειροτευρευε.κοιμοτανε και την ακουγα που δυσκολευοταν να αναπνευσει και την ψιλοξυπναγα να της βαλω ορο.δεν εκανα κατι αλλο και της περναγε.

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

marilou τελικά το κάθε παιδάκι έχει το δικό του πρόγραμμα.Εσύ τι θηλάζεις οπότε αν δουλεύεις λογικό να έχεις φτιάξει το πρόγραμμα σου κι'εσύ.Εγώ θέλω να δω πως θα φτιάξω τουλάχιστον τις ώρες απο τη φρουτόκρεμα και το μεσημεριανό γιατί έχουμε και το κολυμβητήριο στις 3 οπότε στη 1 που θα πρέπει να τρώει θα έχει προλάβει και να χωνέψει.

SI5Yp3.png

Καλημέρα...

Ο βηχας προερχεται απο τις μυξες. Πολυ ορο, και τιποτε αλλο.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...