Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Πες μου οτι το βρηκες σκλαβενιτη το παλιοκουπονι που το εψαχνα τοσο καιρο κι ο δικος μου σκλαβενιτης ειχε μονο στα παμπερς 30% και μου κουβαλησε ο αλλος 2 συσκευασιες active-fit....

Βγαινω για καφε με εναν ξαδερφο στα εξαρχεια στο διπλο για οσες γνωριζουν, εξω.Ερχεται μια γιαγια με κουρελια ρουχα και ζητιανευε."Ειμαι καθηγητρια φιλολογος παιδια μου και δεν εχω δουλεψει ποτε, βοηθηστε με".Την αλλη μερα δηλωναμε κατευθυνσεις.....

Ναι παιδί μου σκλαβενίτη ήταν η προσφορά, σου είπα να έρχεσαι Χαλκηδόνα!

Οσο για την επιλογή, δεν έχω λόγια, λιώνω σήμερα μαζί σου!

εχω ντιπλωμα καρντια μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Δεν το είπα μανδάμ για το δίπλωμα, αλλά το τουτού είναι του πεθερού, όχι δικό σας :tongue:
Χριστίνα μη μου πεις ότι σοκαρίστηκες με τις φωτό??? :lol::lol::lol:
Οχι παιδί μου, απλά συμφώνησα με Κατ, έχω καιρό να τα δω χαχαχαχα (α προπό, δεν μου κάνει καθόλου αίσθηση να πάω σ'αυτό το κουκλάκι ρε παιδιά, πόσος κόσμος πήγε και γέλαγε, εγώ απλά δεν!)

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτό είχε ξαναμπεί και το είχα κλείσει, αν ενδιαφέρεστε ξαναμπήκε προσφορά http://www.dreamdeals.gr/pages/deals/theatro/7-5-ga-tin-komiki-theatriki-parastasi-quot-i-faka-quot-sto-theatro-quot-athina-quot-archikis-axias-15-ekptosi-50/

Και μια σλουρπ για όσους θέλουν να γιορτάσουν γεννέθλια:

http://www.goldendeals.gr/deals/special-deal/current

WN6Op3.png

Κάτσε ρε κοπελιά αφού στην ερώτηση τονίζονται:

http://www.kybernografoi.gr/passages/spell.html

3. Εξαιρούνται και τονίζονται:

1. Ο διαζευκτικός σύνδεσμος ή: Ή η Άννα ή η Μαρία.

2. Τα ερωτηματικά πού και πώς.

1. Τα πού και πώς τονίζονται είτε βρίσκονται σε ευθεία ερώτηση είτε σε πλάγια: Πού πήγες; Μας είπε πώς τον λένε.

2. Τα πού και πώς παίρνουν τονικό σημάδι σε περιπτώσεις όπως: πού να σου τα λέω, από πού κι ως πού, πού και πού, αραιά και πού, Πώς βαριέμαι! Κοιτάζω πώς και πώς να τα βολέψω.

3. ΔΕΝ παίρνουν τόνο όταν είναι το:

α) που: αντωνυμία (αυτό που σου είπα), επίρρημα (πηγαίνει εκεί που θέλει), σύνδεσμος [Έμαθα που ήρθες (=Έμαθα πως/ότι ήρθες)].

β) πως: σύνδεσμος [Λέει πως θα φύγει (=Λέει ότι θα φύγει)].

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τα παραπάνω για το που, πως, τι, τα εφάρμοζα κι εγώ, αλλά για το ποιος, ποια, αν τονίζονται σε ερώτηση δεν ξέρω. Στο διαδίκτυο καπου είχα βρει και την εκδοχή να τονίζονται αλλά και την εκδοχή να μην τονίζονται.

Και ...σχεδόν έκαψα και το δεύτερο φαγητό. "Δε χωράνε δύο καρπούζια σε μια μασχάλη", δε λένε; Ή θα κάνω τις διορθώσεις στην εργασία ή θα μαγειρεύω, γίνονται και τα δύο, εμ δε γίνονται...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τα παραπάνω για το που, πως, τι, τα εφάρμοζα κι εγώ, αλλά για το ποιος, ποια, αν τονίζονται σε ερώτηση δεν ξέρω. Στο διαδίκτυο καπου είχα βρει και την εκδοχή να τονίζονται αλλά και την εκδοχή να μην τονίζονται.

Και ...σχεδόν έκαψα και το δεύτερο φαγητό. "Δε χωράνε δύο καρπούζια σε μια μασχάλη", δε λένε; Ή θα κάνω τις διορθώσεις στην εργασία ή θα μαγειρεύω, γίνονται και τα δύο, εμ δε γίνονται...

Ρε παιδιά... εγώ γιατί δεν θυμάμαι καθόλου τους κανόνες αυτούς; Εκτός κι αν ήταν άνοιξη και κλασικά είχα το κεφάλι γυρισμένο προς το παράθυρο και χάζευα έξω. Μετά το μονοτονικό εγώ δεν τα ξανατόνισα, ούτε τα πως, ούτε τα ποιος/α... Τόσο καιρό γράφω λάθος και δεν μιλάτε; Σνιφ! (κι άντε να θυμάσαι τις εξαιρέσεις που/πως)

WN6Op3.png

Ρε παιδιά... εγώ γιατί δεν θυμάμαι καθόλου τους κανόνες αυτούς; Εκτός κι αν ήταν άνοιξη και κλασικά είχα το κεφάλι γυρισμένο προς το παράθυρο και χάζευα έξω. Μετά το μονοτονικό εγώ δεν τα ξανατόνισα, ούτε τα πως, ούτε τα ποιος/α... Τόσο καιρό γράφω λάθος και δεν μιλάτε; Σνιφ! (κι άντε να θυμάσαι τις εξαιρέσεις που/πως)

Ίσως κάπως έτσι;

1319583pc04mc1df5.gif

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Αυτό είχε ξαναμπεί και το είχα κλείσει, αν ενδιαφέρεστε ξαναμπήκε προσφορά http://www.dreamdeals.gr/pages/deals/theatro/7-5-ga-tin-komiki-theatriki-parastasi-quot-i-faka-quot-sto-theatro-quot-athina-quot-archikis-axias-15-ekptosi-50/

Και μια σλουρπ για όσους θέλουν να γιορτάσουν γεννέθλια:

http://www.goldendeals.gr/deals/special-deal/current

Παιδι μου μπαινε στο tsibato.gr να τις βλεπεις ολες μαζεμενες...και μην ξαναδω τουρτα στην οθονη...

Ίσως κάπως έτσι;

1319583pc04mc1df5.gif

χαχαχαχαχα:lol::lol:

Το 2ο φαι τι ηταν???

Εσυ κα.Χριστινα κοιτα να ειναι περιποιημενος ο μπραντ αποψε αν θες να συμπεθερεψουμε!!!Αμα δε τον ντυσεις και σπρομαυρα ο κυρ Κωτσος σου εχει γραψει και το σπιτι!!!!

Ίσως κάπως έτσι;

1319583pc04mc1df5.gif

Τελείως όμως... όσο καλή διάθεση κι αν είχα να διαβάσω, την άνοιξη χανόταν.. Τώρα χάθηκε η άνοιξη. Άρα τώρα διαβάζω (ο αστυνόμος μπουζούκι, το μπουζούκι όργανο, ο αστυνόμος είναι μπουζούκι, είμαι χαζεμένη σήμερα)
Παιδι μου μπαινε στο tsibato.gr να τις βλεπεις ολες μαζεμενες...και μην ξαναδω τουρτα στην οθονη...
Μόνο το τσίμπα το; Σε όλα έχω γραφτεί, μου έρχονται ξεχωριστά από κάθε σάιτ, μου έρχονται κι από τα μαζεμένα (tsibato, soby κλπ)
χαχαχαχαχα:lol::lol:

Το 2ο φαι τι ηταν???

Εσυ κα.Χριστινα κοιτα να ειναι περιποιημενος ο μπραντ αποψε αν θες να συμπεθερεψουμε!!!Αμα δε τον ντυσεις και σπρομαυρα ο κυρ Κωτσος σου εχει γραψει και το σπιτι!!!!

ΟΚ, θα τον ντύσω ασπρόμαυρο για να τσιμπήσουμε και προίκα, θα κόψουμε και νύχια!

WN6Op3.png

Άρα τώρα διαβάζω (ο αστυνόμος μπουζούκι, το μπουζούκι όργανο, ο αστυνόμος είναι μπουζούκι, είμαι χαζεμένη σήμερα)

Moνο σημερα???:tongue::tongue::tongue:

Εγω παντως τα θυμαμαι ολα. Γενικα εχω αριστη σχεση με την ορθογραφια, αλλα νομιζω ειναι περισσοτερο εμφυτο παρα θεμα διαβασματος.

age.png age.png

http://tsibato.gr/d/3154/10euros-gia-ena-allou!-day-pass-(imerisio-paso-diaskedasis)-ston-pio-fun-proorismo-diaskedasis-to-al.htm

Εγω λεω να αγορασω αυτο αλλα πρεπει να δω πρωτα αν μου ξεμλοκαραν την χρεωστικη:rolleyes::rolleyes::lol:

Διαφημίσεις

Εγω παντως τα θυμαμαι ολα. Γενικα εχω αριστη σχεση με την ορθογραφια, αλλα νομιζω ειναι περισσοτερο εμφυτο παρα θεμα διαβασματος.

Αυτό νομίζω κι εγώ, κι ας μην θυμάμαι παράδοση τέτοιου κεφαλαίου στη γραμματική (ρε μπας και το προσπέρασε η δασκάλα και τσάμπα χτυπιέμαι; Πως με έβγαλε έτσι ανέτοιμη στην κενωνία!!!)

Κατερίνα το έχω δει κι εγώ, λες; Τις προάλλες που τον πήγαμε πάντως στο kidom έτρεχε συνέχεια, δεν ήθελε ζωάκια κι αυτοκινητάκια

WN6Op3.png

Αυτό νομίζω κι εγώ, κι ας μην θυμάμαι παράδοση τέτοιου κεφαλαίου στη γραμματική (ρε μπας και το προσπέρασε η δασκάλα και τσάμπα χτυπιέμαι; Πως με έβγαλε έτσι ανέτοιμη στην κενωνία!!!)

Κατερίνα το έχω δει κι εγώ, λες; Τις προάλλες που τον πήγαμε πάντως στο kidom έτρεχε συνέχεια, δεν ήθελε ζωάκια κι αυτοκινητάκια

Ληγει σε λιγο και ειναι μεχρι Μαρτιο, θα κανει καμια καλη μερα να τα παμε λες?

Μούυυυυσκεμα έγινα....παλιόκαιρος! Ας κάνει κρύο αλλά ας βρέχει μόνο τα σουκού που δεν δουλεύω! :lol::lol::lol:

Λίγο μικρά δεν είναι για λούνα παρκ τα ζουζούνια????Θα θέλουν να ανέβουν κ σε παιχνίδια που απαγορεύεται κ υστερίες κτλ κτλ....απαπα :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μούυυυυσκεμα έγινα....παλιόκαιρος! Ας κάνει κρύο αλλά ας βρέχει μόνο τα σουκού που δεν δουλεύω! :lol::lol::lol:

Λίγο μικρά δεν είναι για λούνα παρκ τα ζουζούνια????Θα θέλουν να ανέβουν κ σε παιχνίδια που απαγορεύεται κ υστερίες κτλ κτλ....απαπα :tongue::tongue::tongue:

Ειναι μικρα ακομα για υστεριες ρε Αννα, οπου θες τα βαζεις τωρα αντε να ζητησουν κανα καρουσελ..

Παρα πολυ μικρα για λουνα παρκ. Ειχαμε παει με τον Αντωνη, πρεπει να ηταν 2,5 ετων και φοβοταν τα παντα, δεν ηθελε να ανεβει πουθενα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...