Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα σε παω σε γιατρο που δε θα θυμασαι τιποτα μετα...και θα ειμαι εγω βοηθος για να σου κραταω το χερι!!!:mrgreen:

Μα αυτό είναι που φοβάμαι, ότι θα είσαι βοηθός! Θα του πεις να με ξεκάνει!

WN6Op3.png

Να εξομολογηθω και κατι που κανω κρυφα απο πεθερα και Κωστα απο Δευτερα?Τα απογευματα με παει ο πατερας μου σπιτι να μην ξαναπληρωνω ταξι...ε σταματαμε πρωτα στη μανα μου η οποια με περιμενει με ενα τραπεζι φουλ, την κανω ταρατσα και οταν παω σπιτι το παιζω οτι ειμαι σε διαιτα κι εχω τσιμπησει κατι στη δουλεια και δεν πειναω...:lol: ταυτοχρονα ρευομαι σαγανακια, σνιτσελ, μπριζολες και δε συμμαζευεται:?

ερχεται ο αντρας μου εχθες στο σπιτι με 2 μικρα γλυκακι στο χερι και μου λεει αυτα σου τα στελνει ο μπαμπας μου

τον κοιταω με απορια

και μου λεει πηρε αυτοκινητο:shock::shock::shock:

ενα terios μεταχειρισμενο...

εμεινα καγκελο

μας ελεγε οτι θελει να αλλαξει το αυτοκινητο του γιατι ηταν πολυ παλιο κλπ αλλα τουλαχιστον περιμενα να παει να δει μαζι με ενα απο τα παιδια του...

κι ετσι απλα το πηρε...

οταν του ειπα καλοριζικο απο την χαρα του εκανε σαν μικρο παιδι....

ειναι αυτο που σας ελεγα οτι ειναι ανθρωποι που στην ζωη τους εχουν στερηθει τοσο πολυ που τωρα που τα οικονομικα τους ειναι καλυτερα και οι υποχρεωσεις τους απο παιδια εχουν τελειωσει

κανουν αυτο που θελουν διχως δευτερη σκεψη..

αλλα καλα εκανε εγω το χαρηκα!!

να το μαθω κι εγω να το κανω καμια βολτα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Και μια φιλολογική ερώτηση στην οποία βρίσκω διφορούμενες απαντήσεις: Όταν ρωτάμε "πως", "τι", "ποιος", "ποια", "που"

τονίζεται ή όχι η λέξη;

Πφφφφ δεν μας είχαν πει ότι οι μονοσύλλαβες δεν παίρνουν τόνο σύμφωνα με το μονοτονικό; Γιατί μας μπερδεύουν με εξαιρέσεις; Για το ποια και ποιος κλπ δεν είμαι σίγουρη κι είχα κι εγώ απορία τελευταία, είναι ποί-ος ή ποιος μονοσύλλαβο;

WN6Op3.png

Κάτσε ρε κοπελιά αφού στην ερώτηση τονίζονται:

http://www.kybernografoi.gr/passages/spell.html

3. Εξαιρούνται και τονίζονται:

1. Ο διαζευκτικός σύνδεσμος ή: Ή η Άννα ή η Μαρία.

2. Τα ερωτηματικά πού και πώς.

1. Τα πού και πώς τονίζονται είτε βρίσκονται σε ευθεία ερώτηση είτε σε πλάγια: Πού πήγες; Μας είπε πώς τον λένε.

2. Τα πού και πώς παίρνουν τονικό σημάδι σε περιπτώσεις όπως: πού να σου τα λέω, από πού κι ως πού, πού και πού, αραιά και πού, Πώς βαριέμαι! Κοιτάζω πώς και πώς να τα βολέψω.

3. ΔΕΝ παίρνουν τόνο όταν είναι το:

α) που: αντωνυμία (αυτό που σου είπα), επίρρημα (πηγαίνει εκεί που θέλει), σύνδεσμος [Έμαθα που ήρθες (=Έμαθα πως/ότι ήρθες)].

β) πως: σύνδεσμος [Λέει πως θα φύγει (=Λέει ότι θα φύγει)].

dWXVp3.png

YqUap3.png

Να εξομολογηθω και κατι που κανω κρυφα απο πεθερα και Κωστα απο Δευτερα?Τα απογευματα με παει ο πατερας μου σπιτι να μην ξαναπληρωνω ταξι...ε σταματαμε πρωτα στη μανα μου η οποια με περιμενει με ενα τραπεζι φουλ, την κανω ταρατσα και οταν παω σπιτι το παιζω οτι ειμαι σε διαιτα κι εχω τσιμπησει κατι στη δουλεια και δεν πειναω...:lol: ταυτοχρονα ρευομαι σαγανακια, σνιτσελ, μπριζολες και δε συμμαζευεται:?

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

γιατι????

η πεθερα τι μαγειρευει???

σαλατα μαρουλι με τονο?? για την διαιτα σου???

ο αντρασ ου τι τρωει?

Χαχαχαχαχαχα λιώνωωωωωωωω

Κατερίνα κάτι τέτοιο να ψάχνεις στις προσφορές, σκάνε κατά καιρούς τέτοια. Να το αρπάξεις να το κάνεις να ξεμπερδεύουμε. Τώρα το συγκεκριμένο είναι πειραιά, δε νομίζω, αλλά ρώτα κι όλας http://www.groupon.gr/deals/athens/sxoles-zina-sidedeal/235971?nlp=&CID=GR_CRM_149_0_0_0&utm_source=Deal_general_newsletter&utm_medium=All_Cities&utm_content=Initial_Version&utm_campaign=Varies

αλλα καλα εκανε εγω το χαρηκα!!

να το μαθω κι εγω να το κανω καμια βολτα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μπα; Από που κι ως που κυρά μου εσύ;

Ασχετο, σε είδα και μου ήρθαν συνειρμικά τα λίμπερο στο μυαλό χαχαχα. Τα λίμπερο δεν έχουν + νούμερα; Είχα ξεμείνει από babylino κι είχε libero προσφορά -6 ευρώ η μεγάλη συσκευασία και πήρα το 5 ενώ φοράει 5+ με αποτέλεσμα να είναι μούσκεμα και στην κοιλίτσα το πρωί απ'τα τσίσα αλλά και με κοκκινίλες από την πίεση και τα λάστιχα γύρω απ'τη μέση και τα μπούτια

WN6Op3.png

σας το ειπα???

χθες εκανα τοσες πολλες δουλειες που σημερα βαριεμαι να κουνισω το δαχτυλακι μου

ευτυχως εχω φαγητο για τον μικρο

εμεις??? διαιτα:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Και μια φιλολογική ερώτηση στην οποία βρίσκω διφορούμενες απαντήσεις: Όταν ρωτάμε "πως", "τι", "ποιος", "ποια", "που"

τονίζεται ή όχι η λέξη;

Το πως τονιζεται οταν ρωταμε.

Μα αυτό είναι που φοβάμαι, ότι θα είσαι βοηθός! Θα του πεις να με ξεκάνει!

Οχι βρε, με παρεξηγησες! Ισα ισα που θα βλεπω και το στομαχακι σου σε πρωτο πλανο!:tongue:

age.png age.png

Ασχετο, σε είδα και μου ήρθαν συνειρμικά τα λίμπερο στο μυαλό χαχαχα. Τα λίμπερο δεν έχουν + νούμερα; Είχα ξεμείνει από babylino κι είχε libero προσφορά -6 ευρώ η μεγάλη συσκευασία και πήρα το 5 ενώ φοράει 5+ με αποτέλεσμα να είναι μούσκεμα και στην κοιλίτσα το πρωί απ'τα τσίσα αλλά και με κοκκινίλες από την πίεση και τα λάστιχα γύρω απ'τη μέση και τα μπούτια

Πες μου οτι το βρηκες σκλαβενιτη το παλιοκουπονι που το εψαχνα τοσο καιρο κι ο δικος μου σκλαβενιτης ειχε μονο στα παμπερς 30% και μου κουβαλησε ο αλλος 2 συσκευασιες active-fit....

Οσο γιατο διπλωμα εχω βρει προσφορες και σε αγ.παρασκευη, περιμενω να βγαλουν και γαλατσι.αν και απλα δεν το εχω παρει αποφαση, δεν υπαρχει αλλος λογος...

Βατραχακι μαγειρευει οτι της πω αλλα επειδη ντρεπομαι να της πω τι, προτεινει αυτη, ομελετες, μακαρονια, πιπεριες με τυρι κλπ.Χθες ομως της εβγαλα ενα κιλο μοσχαρι και θα το κανει σημερα με πουρε να φαει κιη Μικρη,

Μαριαλενα τωρα που το λες, οντως σε ερωτηση κι εγω τα τονιζω αυτα...Σας εχω πει πως κατεληξα στο Πανεπιστημιο Πειραια και γενικα θετικη κατευθυνση?ηθελα να παω θεωρητικη, λατρευα αρχαια, ιστορια εκθεση κλπ...αλλα βεβαια και στα μαθηματικα αριστη ημουν.Βγαινω για καφε με εναν ξαδερφο στα εξαρχεια στο διπλο για οσες γνωριζουν, εξω.Ερχεται μια γιαγια με κουρελια ρουχα και ζητιανευε."Ειμαι καθηγητρια φιλολογος παιδια μου και δεν εχω δουλεψει ποτε, βοηθηστε με".Την αλλη μερα δηλωναμε κατευθυνσεις.....

Χαχαχαχαχαχα λιώνωωωωωωωω

Κατερίνα κάτι τέτοιο να ψάχνεις στις προσφορές, σκάνε κατά καιρούς τέτοια. Να το αρπάξεις να το κάνεις να ξεμπερδεύουμε. Τώρα το συγκεκριμένο είναι πειραιά, δε νομίζω, αλλά ρώτα κι όλας http://www.groupon.gr/deals/athens/sxoles-zina-sidedeal/235971?nlp=&CID=GR_CRM_149_0_0_0&utm_source=Deal_general_newsletter&utm_medium=All_Cities&utm_content=Initial_Version&utm_campaign=Varies

Μπα; Από που κι ως που κυρά μου εσύ;

Χριστινα??

κι εγω ειχα αυτο το προβλημα την προηγουμενη βδομαδα που ξυπνουσε συνεχεια βρεγμενος

ομως

εστειλα τον αντρα μου να παρει ν6 και μπερδευτηκε και πηρε τα βρακακια

του τα φοαραω μονο βραδυ

αλλα βλεπω οτι τα λαστιχ που εχουν απο διπλα εφαρμοζουν στην μεσουλα του οπως πρεπει

τα αυτοκολλητα οσο να ναι θα πιεζουν λιγακι...

εχω ντιπλωμα καρντια μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αυτό που με πειράζει πιο πολύ με τη πεθερά είναι ότι αν έλεγε κάτι τέτοιο η μάνα μου θα της απαντούσα όπως θέλω κ θα τσακωνόμασταν όπως επίσης αν έκανε ότι ήθελε σχετικά με τη διατροφή της μικρής...ενώ τώρα ότι κ να λέει πρέπει να τα ανέχομαι....αλλά 3 μήνες δεν πιστεύω να αντέξω κ προκειμένου να γίνουμε μπάχαλο προτιμώ να τη βάλω παιδικό....αρκεί να βρω κάτι οικονομικό γιατί αν δουλεύω για να πληρώνω τον παιδικό καλύτερα να κάτσω σπίτι μου :rolleyes:

Χριστίνα μη μου πεις ότι σοκαρίστηκες με τις φωτό??? :lol::lol::lol:

Για τους τόνους που λέτε δεν έχω ιδέα...βάλτε μου να λύσω καμιά εξίσωση! :lol::lol::lol:

Μαριάννα Σάββατο έχει γενέθλια ο άντρας μου κ ο πεθερός μου,Κυριακή η κουμπάρα μου,η μέλλουσα συννυφάδα και ο γιος μια φίλης μου που γίνεται 1! Της τρελής....:roll:

Κατερίνα μετά φταίω εγώ που σου έβαλα το deal για τα σουβλάκια???:lol::lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αντε πια προσπαθω εδω και μιση ωρα να συνδεθω και τιποτα....Το απογευμα θα παμε με Χριστινα παιδοτοπο στα ανω πατησια, αν θελει καμια ας ερθει...διαλεξαμε και την μερα θα μου πειτε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...