Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παιδιά δε σας είπα τέλειωσα την εργασία, τη Δευτέρα έχω ραντεβού με τον καθηγητή να την παραδώσω.

Και ξέχασα τις φακές ...κάηκαν.:(

Ελενη χαιρετισμους στο καθηγητη πες του να σου βαλει καλο βαθμο αλλιως το καλοκαιρι θα βαλω τα παιδια να κανουν φασαρια ...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Καλά δεν παίζει θα γίνω πεθεροκτόνα!!!:oops:

Πήγε ο στεφ να πάρει τη μικρή σήμερα κ του είπε ευθέως ότι το παιδί τα βράδια πεινάει κ πρέπει να του δίνουμε γάλα κ να μην ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ:shock::shock::shock:....δηλαδή η Ζωή που έχει να ξυπνήσει βράδυ από 3 μηνών για γάλα τώρα ξαφνικά πεινάει τα βράδια:confused::confused:....αλλά βέβαια αφού της ξύπνησε κανα 2 φορές κ της έδωσε γάλα κ το ήπιε λογικό να έχει αυτό το συμπέρασμα...εδώ πάντως κ 3 ώρες που έχει τύχει να ξυπνήσει κ να μην κοιμάται κ της έδινα γάλα δεν το έπινε(εδώ δεν το πίνει τις νορμάλ ώρες) και από την άλλη λογικό το βρίσκω να της πεινάει το παιδί αφού κάνουν 3 γεύματα γιατί φρούτα κ γιουρτι δεν μπορεί να της τα δώσει κ τη βγάζει με σοκολάτες κ μπισκότα!!!!:cry:....αλλά ότι βαριόμαστε???Μου ήρθε να πάρω να τη βρίσω κ ακόμα κρατιέμαι....λέγονται τέτοια πράγματα??:mad::mad::mad:

Αννουλα βγες γρηγορα για ψαξιμο παιδικου σταθμου γιατι η πεθερα σου δεν μας τα λεει καλα....

ειναι δυνατον να μην ταιζει φρουτα στο παιδι γιατι δεν μπορει:evil::evil::evil:????

και να τις δινει σοκολατα???:twisted::twisted::twisted:

ε οχι

συγνωμη κι ολας που επεμβαινω ετσι

αλλα για τα φρουτα ειμαι τοσο υπερ που το εχω ξαναπει

αν τα θελει αλεσμενα ο μικρος μου θα τα αλεθω για οαο παει

αρκει να τα τρωει

μεχρι να παει φανταρος..καλα ειναι??:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Δε θελω να σε απογοητευσω αλλα μαλλον δε το σκεφτηκες πρωτη..χαχα ειναι πολλα χρονια και πολλες οι φορες που εχω παρει τηλ σε γιατρο.. και στην ερωτηση που περιπου ειναι το ιατρειο.. πειρα απαντηση.. δε ξερω ακριβως να σας καθοδηγησω δεν ειμαστε εσωτερικη γραμματεια...
Ας το είχα κάνει εγώ από τότε κι ας μην ήμουν πρωτοπόρος. Τώρα θα είχα εγώ το σάιτ και θα το διαφήμιζα, όχι η "μη εσωτερική γραμματέας" του γιατρού σου. Και θα είχα βγάλει μερικά λεφτά...
Χθες ειχα να κανω γαστροσκοπηση...τι να σας ΄λεω...στην εξεταση καλα τα πηγα.. μετα ομως?

οταν σηκωθηκα τα ειδα ολα.. ασπρισα σωριαστηκα ηθελα να κανω εμετο πονουσε το κεφαλι απ το πρωι δε μπορουσα να παρω και παυσιπονο...

και με ξαναταβλιασανε και τσουπ να οι οροι και οι ενεσεις παυσιπονες και αντιεμετικες...

Και μετά θέλετε να με πείσετε για γαστροσκόπηση; Αμ δε!

Εσύ γιατί την έκανες πάλι;

Αννα, ήθελα να σου πω περί της μικρής μερικά πράγματα. Εννοείται ότι ήταν τουλάχιστον άξεστο το σχόλιο της πεθεράς "μη βαριέστε" αλλά οι μαμάδες λένε μερικές μαμακίες κάποιες φορές. Η μάνα μου χτες, στο ξεκούδουνο, όπως μιλάγαμε για το προσκλητήριο γάμου του ξαδέρφου μου που θα σχεδιάσει ο άντρας μου, μου πέταξε "δεν πιστεύω να είναι γκουμούτσα σαν το δικό σου". Πάρντον; Γιατί είχε πει τότε ότι της άρεσε (και δεν ήταν κι όλας, θα το βάλω στο γκρουπ να το δείτε). Κι επέμεινε συνεχίζοντας "εμένα δεν μου άρεσε, πολύ μεγάλο". Η αδερφή μου: "μαμά δεν ήταν μεγάλο, θα το μπερδεύεις με άλλο..." ΟΟΟΟΧΙ η μαμά, επέμενε...

Τεσπα, η μαμακία μαμάδων είναι το ένα θέμα. Το άλλο θέμα είναι ότι ναι, ξυπνάει στην πεθ η μικρή. Διαισθάνεται ότι δεν είναι σπίτι της και ξυπνάει. Και ναι, πίνει γάλα. Σε σας δεν ξυπνάει και δεν δείχνει να πεινάει. Ομως κι ο δικός μου τα ίδια κάνει. Το γάλα προφανώς την ανακουφίζει; Νανουρίζει; Ηρεμεί; Και το πίνει. Μη σου κάνει εντύπωση. Και στο φαί και στον ύπνο είναι διαφορετικός κι ο Αλεξ όταν είναι στους γονείς μου

WN6Op3.png

Αχ Ελενη μπραβο που τελειωσες!Εμεις περιμενουμε τα αποτελεσματα να δουμε αν μπηκε ο Κωστας στο μεταπτυχιακο..αλλα κλασικα το πολυτεχνειο δεν απανταει καν αυτες τις μερες με τις απεργιες...

Αννα εγω δε θα την αφηνα νυχτα στην πεθερα να μου μαθει το παιδι να πινει γαλα νυχτιατικα....καλα για τις σοκολατες θα την ειχα σκοτωσει, ευτυχως η δικια μου ειναι της υγιεινης δδιατροφης μεχρι αηδιας,αφου λεει πηρε 3 κιλα (μαλλον στο σβερκο) και δεν τρωει τιποτα εκτος απο γιαουρτι αυτες τις μερες...

Χριστινα

ο αντρασ σου σχεδιαζει προσκλητηρια

εσυ εχεις φαντασια για τις μπομπονιερες

γιατι δεν κανετε αναλαμβανεται γαμους????:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Αχ Ελενη μπραβο που τελειωσες!Εμεις περιμενουμε τα αποτελεσματα να δουμε αν μπηκε ο Κωστας στο μεταπτυχιακο..αλλα κλασικα το πολυτεχνειο δεν απανταει καν αυτες τις μερες με τις απεργιες...

Αννα εγω δε θα την αφηνα νυχτα στην πεθερα να μου μαθει το παιδι να πινει γαλα νυχτιατικα....καλα για τις σοκολατες θα την ειχα σκοτωσει, ευτυχως η δικια μου ειναι της υγιεινης δδιατροφης μεχρι αηδιας,αφου λεει πηρε 3 κιλα (μαλλον στο σβερκο) και δεν τρωει τιποτα εκτος απο γιαουρτι αυτες τις μερες...

Κατερινα

δεν μας ειπες για την πεθερα σου πως τα πανε με την μικρη??

εσυ πως τα περνα στο σπιτι?

ξεκουραζεσαι καθολου??

Ετσι ηξερα κι εγω αλλα και με τον κουμπαρο μου ποιος να θιχτηκε και να του την εκανε την αναφορα???Τι να σου πω...Εγω δε σου κανω παντως μην ανησυχεις,καιρο ειχα να δω τετοια....καλλιτεχνηματα!!!!:lol::lol:
Γκουχ... κι εγώ... γκουχ
Εγώ τα έχω χάσει από το ξενύχτι τελευταία για να τελειώνω πια, όπως βλέπεις ως και το φαγητό πάει για σήμερα!
Δεν πειράζει, νωρίς είναι, προλαβαίνεις να φτιάξεις άλλο. :) Αρκεί που ξεμπέρδεψες
Αννουλα βγες γρηγορα για ψαξιμο παιδικου σταθμου γιατι η πεθερα σου δεν μας τα λεει καλα....

ειναι δυνατον να μην ταιζει φρουτα στο παιδι γιατι δεν μπορει:evil::evil::evil:????

και να τις δινει σοκολατα???:twisted::twisted::twisted:

ε οχι

Ε δίκιο έχει εδώ... Η μάνα μου πάλι τον κυνηγάει με γιαούρτια, μαγειρευτό φαί και φρούτα. Ευτυχώς!
Χριστινα

ο αντρασ σου σχεδιαζει προσκλητηρια

εσυ εχεις φαντασια για τις μπομπονιερες

γιατι δεν κανετε αναλαμβανεται γαμους????:mrgreen::mrgreen:

Εγώ έχω φαντασία να σου γράψω βιβλίο. Να σκεφτώ καλλιτεχνικά, άστα, σώθηκες... Το μόνο που σκέφτηκα στο προσκλητήριο του ξαδέρφου ήταν να βάλει αυτοκόλλητο σκρατς (επειδή ήθελε συγκεκριμένη κατασκευή).

Πάντως όσο μας παίρνει, σε γνωστούς το κάνουμε, απλώς δεν το έχουμε κάνει και σοβαρά ακόμα. Φαντάσου, όσες φορές σχεδίασε, μαζί με την εκτύπωση τα κάναμε δώρο σε βάφτιση ή γάμο.

WN6Op3.png

Κ όσο για τις ιώσεις...χθες είπαν στις ειδήσεις της ερτ3 ότι υπάρχει μεγάλη έξαρση ίωσης(πανδημία θα την έλεγα εγώ) όπου στο μεγαλύτερο ποσοστό υπάρχει το στέλεχος η1ν1...επίσης ότι στο αντιγριπικό εμβόλιο έχουν βάλει κ αυτόν τον ιο(χωρίς να το πουν έτσι?Ενώ πρώτα έπρεπε κ να υπογράφουμε για να το κάνουμε) :rolleyes: Κοινώς σας είπα κ τις προάλλες που έλεγε η Ειρήνη για τη πνευμονία....κάτι μας κρύβουν....είναι προφανές ότι ο ιος έχει εξαπλωθεί πολύ κ πλέον δεν κάνουν έλεγχο παρά μόνο σε όσα περιστατικά είναι βαριά....:roll:

Εγω παλι πιστευω οτι ειναι συνωμοσιολογικα σεναρια για να τρομαζουν τον κοσμο...

Σήμερα θα ρωτήσει ο στεφ την πεθερά μου αν θα κρατήσει τη μικρή το Σάββατο το βράδυ να βγούμε που έχει γενέθλια....

Πολλα γενεθλια αυτες τις μερες. Κουμπαρος, ανιψιά και καλοι φιλοι.

Παιδιά δε σας είπα τέλειωσα την εργασία, τη Δευτέρα έχω ραντεβού με τον καθηγητή να την παραδώσω.

Μπραβο Ελενη! Αξια!

Και μετά θέλετε να με πείσετε για γαστροσκόπηση; Αμ δε!

Θα σε παω σε γιατρο που δε θα θυμασαι τιποτα μετα...και θα ειμαι εγω βοηθος για να σου κραταω το χερι!!!:mrgreen:

age.png age.png

Κατερινα

δεν μας ειπες για την πεθερα σου πως τα πανε με την μικρη??

εσυ πως τα περνα στο σπιτι?

ξεκουραζεσαι καθολου??

Καλα τα πανε μωρε.Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι η μικρη δεν εχει πολυ ορεξη να τρεξει να κανει σαν παλαβο οπως με τη μανα μου.Η πεθερα μου παιζει διαφορετικα μαζι της, την καθιζει κατω και παιζει με τα παιχνιδια της τα οποια βεβαια εχει βαρεθει.Εγω τα ιδια δεν αλλαζει κατι, τα απογευματα που γυριζω την αναλλαμβανω εγω κυριως, ε να με δει κι εμενα λιγο το παιδι, να το δω κι εγω λιγακι,το μονο παραπανω που κανω τωρα ειναι δουλειες, οταν ειναι η μητερα μου τα κανει ολα αυτη, δε μου αφηνει τιποτα και να θελω, οποτε τωρα τα απογευματα σκουπιζω, καθαριζω μπανια, κουζινες κλπ.

Το σαββατο φευγει!Αυριο θα της την αφησουμε το απογευμα να παμε σε κατι φιλους μας να δουμε το μωρακι τους, εχουν ενα αγορακι 50 ημερων!Βασικα μας παρακαλανε να παμε τοσο καιρο για παρεα, κλειστηκαν μεσα κι αυτοι..Του πηρα και μια φορμιτσα τελεια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...