Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!Επιτελους πηρα λεωφορειο σημερα!Ενα βεβαια το δευτερο δεν το προλαβα, του εκανα νοημα αλλα εφυγε.Ξυπνησε κι αποψε η μικρη 4 αλλα ξανακοιμηθηκε...ξαναξυπνησε 6:30 αλλα ξανακοιμηθηκε, δεν σηκωθηκα καθολου.Απλα μιλουσε...

Ειρηνη δε μου βγαζεις απο το μυαλο οτι περασατε οικογενειακως τη νεα γριπη, και φυσικα εσυ ως μεγαλυτερη απο τα παιδια την περασες χειροτερα!

Δημητρα κανονικα μεχρι 3 ετων τα παιδια με καγκελα κοιμουνται, αφου δεν εχεις προβληματα με τον υπνο της μικρης αστην εκει να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!

Βατραχακι τοσο χαμηλα ειναι τα καγκελα σας:confused:και πεφτει συνεχεια ο μικρος?Εχεις ψαξει μηπως βρει επιπλεον καγκελα να βαλεις?Η μηπως βγαινουν αυτα να βαλεις αλλα ψηλοτερα? Εμας ευτυχως σηκωνονται τα καγκελα οχι το στρωμα κι ετσι τα εχω κατεβασμενα οταν τη βαζω στο κρεβατι και τα σηκωνω μετα.

Αννα.....τι ειναι αυτα που ειδα στο face???Προσεχε μη διαγραφεις!Δε στο λεω ετσι, διαγραφηκε ο κουμπαρος μου με μια τετοια φωτο....

Μη μου πεις οτι φωτογραφηθηκε μονο με το αρωμα της!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

age.png age.png

Μη μου πεις οτι φωτογραφηθηκε μονο με το αρωμα της!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Οχι καλε!Φωτο απο το κουκλακι εβαλε..βεβαια προς στιγμην νομιζα οτι ολα αυτα τα ειχε σπιτι της:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Αννα.....τι ειναι αυτα που ειδα στο face???Προσεχε μη διαγραφεις!Δε στο λεω ετσι, διαγραφηκε ο κουμπαρος μου με μια τετοια φωτο....

Μαρή τι λες???Θα πρέπει κάποιος να θιχτεί κ να μου κάνει αναφορά ότι τον προσβάλει το περιεχόμενο....μόνο που το περιεχόμενο αφορά φωτογράφιση ενός εστιατόριου...κ οι φίλοι μου νομίζω έχουν όλοι χιούμορ :roll:

Μουαχαχχα :tongue::tongue::tongue:

Οχι καλε!Φωτο απο το κουκλακι εβαλε..βεβαια προς στιγμην νομιζα οτι ολα αυτα τα ειχε σπιτι της:mrgreen::mrgreen:

Καλά είπαμε ρε δεν είμαι τόσο προχώ! :tongue:

Κι εγώ πριν μερικές μέρες που είδα την φωτο στο fb δεν κατάλαβα τί ήταν, μάλιστα νόμιζα ότι είχε φτιάξει διακοσμητική χελιδονοφωλιά στο σπίτι!!!

742474yq2tasz0n7.gif

Καλέ κοπελιά χθες τις έβαλα στο φεις εσύ πότε της είδες??? Μήπως δε λες για μένα??? :mrgreen::mrgreen:

Καλημέρα κοριτσιααααα!

Η μικρή πάει πάλι στη γιαγιά της...χθες ήταν ένα αγγελούδι...της λείπουμε μωρέ κ τρέχει από την αγκαλιά του ενός στην αγκαλιά του άλλου....μαγείρευε κ μας τάιζε στο στόμα...κ το βράδυ κοιμήθηκε χωρίς να ξυπνήσει κ να ζητήσει γάλα! ;) Κ η πλάκα είναι που ξέρει κ σκεπάζεται μωρέ...την κοίταξα το πρωί που σηκώθηκα κ ήταν σκεπασμένη μέχρι το σβέρκο ! :mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Με το που μπαίνεις στο fb δεν σε ενημερώνει και σου εμφανίζει ότι καινούριο έχει αναρτηθεί στην home page?

Eκεί συνάντησα την αμφιλεγόμενη φωτό Άννα.

Τις υπόλοιπες μόλις τώρα επίσης κατάλαβα τί είναι!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Κ όσο για τις ιώσεις...χθες είπαν στις ειδήσεις της ερτ3 ότι υπάρχει μεγάλη έξαρση ίωσης(πανδημία θα την έλεγα εγώ) όπου στο μεγαλύτερο ποσοστό υπάρχει το στέλεχος η1ν1...επίσης ότι στο αντιγριπικό εμβόλιο έχουν βάλει κ αυτόν τον ιο(χωρίς να το πουν έτσι?Ενώ πρώτα έπρεπε κ να υπογράφουμε για να το κάνουμε) :rolleyes: Κοινώς σας είπα κ τις προάλλες που έλεγε η Ειρήνη για τη πνευμονία....κάτι μας κρύβουν....είναι προφανές ότι ο ιος έχει εξαπλωθεί πολύ κ πλέον δεν κάνουν έλεγχο παρά μόνο σε όσα περιστατικά είναι βαριά....:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Με το που μπαίνεις στο fb δεν σε ενημερώνει και σου εμφανίζει ότι καινούριο έχει αναρτηθεί στην home page?

Eκεί συνάντησα την αμφιλεγόμενη φωτό Άννα.

Τις υπόλοιπες μόλις τώρα επίσης κατάλαβα τί είναι!

Καλέ χθες το απόγευμα τις ανέβασα....πως είδες εσύ κάτι πριν μέρες??? :?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαρή τι λες???Θα πρέπει κάποιος να θιχτεί κ να μου κάνει αναφορά ότι τον προσβάλει το περιεχόμενο....μόνο που το περιεχόμενο αφορά φωτογράφιση ενός εστιατόριου...κ οι φίλοι μου νομίζω έχουν όλοι χιούμορ :roll:

Ετσι ηξερα κι εγω αλλα και με τον κουμπαρο μου ποιος να θιχτηκε και να του την εκανε την αναφορα???Τι να σου πω...Εγω δε σου κανω παντως μην ανησυχεις,καιρο ειχα να δω τετοια....καλλιτεχνηματα!!!!:lol::lol::lol:

Εγω ξαναειπα χθες για τις ιωσεις, στη δουλεια του Κωστα γινεται χαμος!Μονο να μη μου την κουβαλησει σπιτι....

Κ όσο για τις ιώσεις...χθες είπαν στις ειδήσεις της ερτ3 ότι υπάρχει μεγάλη έξαρση ίωσης(πανδημία θα την έλεγα εγώ) όπου στο μεγαλύτερο ποσοστό υπάρχει το στέλεχος η1ν1...επίσης ότι στο αντιγριπικό εμβόλιο έχουν βάλει κ αυτόν τον ιο(χωρίς να το πουν έτσι?Ενώ πρώτα έπρεπε κ να υπογράφουμε για να το κάνουμε) :rolleyes: Κοινώς σας είπα κ τις προάλλες που έλεγε η Ειρήνη για τη πνευμονία....κάτι μας κρύβουν....είναι προφανές ότι ο ιος έχει εξαπλωθεί πολύ κ πλέον δεν κάνουν έλεγχο παρά μόνο σε όσα περιστατικά είναι βαριά....:roll:

Akoma να ερθεις στα βραχια της πειραικης με την βοτκα ομως!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Άντε βρε Ελένη κ έχω μια υποψία ότι έχω αρχίσει κ τα χάνω δεν θέλω να επιβεβαιωθεί! :tongue:

Ειρήνη σε περίμενα χθες αλλά δεν ήρθες! :tongue::tongue: Κ περιμένω κ ένα πμ! :P:p:p

Σήμερα θα ρωτήσει ο στεφ την πεθερά μου αν θα κρατήσει τη μικρή το Σάββατο το βράδυ να βγούμε που έχει γενέθλια....για να δούμε...εγώ δεν θέλω να της ζητάω χάρες γιατί όσο μιλάμε τώρα που κρατάει τη μικρή τόσο παίρνει θάρρος κ μου λέει κουλά! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...