Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αννα, εγω την Ιλιανα την πηγα για 3 μηνες την πρωτη χρονια.

Κανονικά δεχονται, δεν τους συμφερει να σε χασουν, αλλα το θεμα ειναι να εχει θεσεις και ο σταθμος στο συγκεκριμενο τμημα που σε ενδιαφερει.

Και να σου πω, καλυτερα απο φετος για πολλούς λόγους

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέραααα

Αυτό το κουπόνι το βγάλανε προσφορά 3 ευρώ με χυμό και καφέ

Αυτό είναι; Αν είναι κοντά στο σταθμό της Δάφνης όπως λέει η Αννα μια χαρά είναιΤο κουπόνι δεν μας είπες πως το κέρδισες από το φατσοβιβλίο???!

Χριστίνα το έγραψα και πιο πάνω αλλά μάλλον δεν το είδες.Εχω κάνει Like τις ιστοσελίδες με τα deal στο fb και απο τις αναρτήσεις που κάνουν γράφουν και για διαγωνισμούς μερικοί.Οσο για την προσφορά αυτή είναι που λες στη Δάφνη.

SI5Yp3.png

Δέσποινα την ανέβασα στο άλμπουμ μπουκίτσα :P:p

Αννα ωραίο φαίνεται

Δεν φοβασαι μην πέσει?

Και εσυ την κοιμήζεις και μετά την βάζεις στο κΡεβατάκι της?

Εγω αν βγάλω τα κάγκελα θα κάθεται άραγε?

Ο Νικόλας πίνει το γάλα του στο κρεβατάκι του μετά παίζει και κοιμάται.

Αν βγάλω τα κάγκελα θα τα κάνει όλα μόνοσ?

Ή θα το Πάρει σαν παιχνίδι και θα κατεβαίνει?

Σήμερα πάλι έπεσε και ο καημένος μου τρόμαξε και έκλαιγε στην αγκαλια μου με λιγμους...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Χριστίνα το έγραψα και πιο πάνω αλλά μάλλον δεν το είδες.Εχω κάνει Like τις ιστοσελίδες με τα deal στο fb και απο τις αναρτήσεις που κάνουν γράφουν και για διαγωνισμούς μερικοί.Οσο για την προσφορά αυτή είναι που λες στη Δάφνη.

Σορρυ δεν ρώτησα εγώ, μπερδεύτηκε η απάντησή μου με την ερώτηση που σου έκανε η Αννα :cool:

WN6Op3.png

Δέσποινα την ξαπλώνω στο κρεβάτι της κ κάθομαι δίπλα της στο πάτωμα μέχρι να κοιμηθεί...κανά μισάωρο...έχω βάλει ένα πάπλωμα διπλωμένο κάτω για να μην χτυπήσει(κ να μην πονέσει ο κώλος μου:tongue:) κ τα μαξιλάρια για να μην χτυπήσει όπως θα πέσει στο κάτω μέρους του κρεβατιού....δεν έχει πέσει ούτε μία φορά,δεν έχει σηκωθεί να κατέβει ούτε μία φορά ενώ τη κοιμίζω,κ ενώ έκανε καμιά ώρα να κοιμηθεί τώρα στο μισἀωρο κοιμάται! Στις 10 περίπου φορές που κοιμήθηκε στο κρεβάτι της(εφόσον δυστηχώς μένει κ στη πεθερά μου κάποια βράδια)1 φορά σηκώθηκε κ πήγε το βράδυ στη κουζίνα κ φώναζε νελό(νερό-βλακεία μας βασικά γιατί είχαμε αφήσει τη πόρτα της τελείως ανοιχτή κ έκτοτε την έχουμε ελάχιστα ανοιχτή) κ 3-4 φορές μας φώναξε της δώσαμε πιπίλα κ συνέχισε να κοιμάτε!Καμία σχέση δηλαδή με τα προηγούμενα που ξύπναγε κ μας έλεγε μέσαααα μεσαααα να τη πάρουμε δηλαδή στο κρεβάτι μαζί μας!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Ki εγώ έτσι λέω ρε παιδιά, είναι ρίσκο να την αφήσω στους δικούς μου,αλλά πως να τα βολέψω? Η πεθερά εργάζεται, δεν μπορεί όποτε γουστάρει να παίρνει άδεια και εγώ τι να κάνω? Να πάρω και άλλες 2 μέρες λέτε?

Δεν ξέρω και ο άντρας μου ανησυχεί μήπως χάσω τη δουλειά μου, πράγμα που δεν πάιζει βέβαια, αλλά άντε να τον πείσω! Και η αποκορύφωση...έχουν και οι γιατροί του ΙΚΑ απεργία να έγραφα μια αναρρωτική ρε γμτ.

εν τω μεταξύ το μωρό θέλει μόνο εμένα ,ούτε γιαγιάδες ούτε παππούδες ούτε μπαμπά. Περνάμε μια ακόμα φάση μαμακίασης! Πραγματικά είμαι σε απόγνωση:(

n8m8p2.png

X9drp2.png

Άννα είναι καλύτερα η μαμά σου? - Τελικά λειτούργησε καλά το κρεβάτι ε? Άντε σιγά σιγά να παίρνουμε κι εμείς σειρά!

Ελένη ωραίες οι στολές τελικά ε? Μπράβο καλοφόρετες!

Πολίνα κάνε λίγο υπομονή με το σάκχαρο, αν τελικά έχεις...λίγος καιρός έμεινε μωρέ! Θα περάσει...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαρία μπα δεν έχει καλυτερεύσει ακόμα η μαμά μου αλλά μάλλον θέλει το χρόνο του να ανέβει το οξυγόνο της....ναι το κρεβάτι σε μας λειτούργησε...εύχομαι το ίδιο κ σε όσες το τολμήσετε! :D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ωραία να μάθουν να κοιμούνται κι'έτσι γιατί εμένα μου έχει φύγει η μέση να την σηκώνω για να τη βάλω και να την βγάλω με τα κάγκελα.Αλλά ο άντρας μου λέει είναι νωρίς ακόμα.Μήπως θα πάει 3 χρονών και θα την έχουμε εκόμα έτσι?Τι νομίζει.θα τον πείσω όμως σιγά-σιγά που θα πάει.

SI5Yp3.png

Καλά δεν παίζει θα γίνω πεθεροκτόνα!!!:oops:

Πήγε ο στεφ να πάρει τη μικρή σήμερα κ του είπε ευθέως ότι το παιδί τα βράδια πεινάει κ πρέπει να του δίνουμε γάλα κ να μην ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ:shock::shock::shock:....δηλαδή η Ζωή που έχει να ξυπνήσει βράδυ από 3 μηνών για γάλα τώρα ξαφνικά πεινάει τα βράδια:confused::confused:....αλλά βέβαια αφού της ξύπνησε κανα 2 φορές κ της έδωσε γάλα κ το ήπιε λογικό να έχει αυτό το συμπέρασμα...εδώ πάντως κ 3 ώρες που έχει τύχει να ξυπνήσει κ να μην κοιμάται κ της έδινα γάλα δεν το έπινε(εδώ δεν το πίνει τις νορμάλ ώρες) και από την άλλη λογικό το βρίσκω να της πεινάει το παιδί αφού κάνουν 3 γεύματα γιατί φρούτα κ γιουρτι δεν μπορεί να της τα δώσει κ τη βγάζει με σοκολάτες κ μπισκότα!!!!:cry:....αλλά ότι βαριόμαστε???Μου ήρθε να πάρω να τη βρίσω κ ακόμα κρατιέμαι....λέγονται τέτοια πράγματα??:mad::mad::mad:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Τελικά είμαι πολύ μπροστά αλλά φοβάμαι η κότα να κάνω βήματα... Κοιτάτε τι είχα σκεφτεί πριν 5 χρόνια τουλάχιστον και το βλέπω υλοποιημένο τώρα... http://www.egramateas.gr/component/content/article/34-gramatia-doctors/45-tilegramatia-remote-pa-tilegramatia.html

WN6Op3.png

Τελικά είμαι πολύ μπροστά αλλά φοβάμαι η κότα να κάνω βήματα... Κοιτάτε τι είχα σκεφτεί πριν 5 χρόνια τουλάχιστον και το βλέπω υλοποιημένο τώρα... http://www.egramateas.gr/component/content/article/34-gramatia-doctors/45-tilegramatia-remote-pa-tilegramatia.html

Δε θελω να σε απογοητευσω αλλα μαλλον δε το σκεφτηκες πρωτη..χαχα ειναι πολλα χρονια και πολλες οι φορες που εχω παρει τηλ σε γιατρο.. και στην ερωτηση που περιπου ειναι το ιατρειο.. πειρα απαντηση.. δε ξερω ακριβως να σας καθοδηγησω δεν ειμαστε εσωτερικη γραμματεια...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Οχι προτιμώ παιδικό να μπαίνει κ στο κλίμα γιατί θα την έβαζα έτσι κ αλλιώς από Σεπτέμβρη....το θέμα είναι να βρω κάπου κοντά γιατί δεν οδηγάω κ ο στεφ συνήθως σχολάει αργά οπότε κάπως θα πρέπει να το πέρνω το παιδί από κει....Πίκρα....θα βάλω φωτό σε λίγο στο φεις τις είχα βγάλει από όταν μου το είχες ξαναπεί αλλά είπαμε δεν μου χει μείνει μυαλό το τελευταίο διάστημα! :oops::P

Αννα μακαρι να μπορουσα να βαλω την μικρη... θα σου προτεινα τον δικο μας σταθμο.. ειναι ελαχιστα μακρια σου.. αλλα ειναι καλος τσουζει λιγο.. αλλα ειναι εγγυηση.. ξερω και τις κοπελες του βρεφικου.

4u4cp3.png aMppp3.png

Καλημέρα σας.. δεν ειπα..

Σημερα για ενα και μοναδικο πρωινο σηκωθηκα χωρις να με ποναει το κεφαλι μου..

Καθε πρωι εδω και πολυ καιρο ξυπναω με πολυ ημικρανεια...

Χθες ειχα να κανω γαστροσκοπηση...τι να σας ΄λεω...στην εξεταση καλα τα πηγα.. μετα ομως?

οταν σηκωθηκα τα ειδα ολα.. ασπρισα σωριαστηκα ηθελα να κανω εμετο πονουσε το κεφαλι απ το πρωι δε μπορουσα να παρω και παυσιπονο...

και με ξαναταβλιασανε και τσουπ να οι οροι και οι ενεσεις παυσιπονες και αντιεμετικες...

τελικα αυτην την εβδομαδα ολο με εναν ορο στο χερι βρισκομαι... δε παω καλα κοριτσια.. μου μπηκαν ιδεες λεω να κανω καναν γενικο ελεγχο..

Απο δουλεια τιποτα. ουτε ενα τηλ για συνεντευξη.. η καταθλιψη μου χτυπαει οχι την πορτα εχει μπει απ το παραθυρο...

Ελπιζω να ερθω στο παρτυ το αποκριατικο εχουμε και αλλο την ιδια μερα δε ξερω αν θα αντεξουμε δυο την ημερα...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...