Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

Just now, Bubble24 είπε:

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

πρίν από 29 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Πριν τί δίνουν;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Demykou αν θυμασαι πες μου ποσα περιπου σας πηγαν τα καινουργια διπλα τζαμια και για ποσες πορτες...ετσι περιπου να παιρνω καμια ιδεα...

Κατερίνα,έχω καιρό που τα έχουμε βάλει και δεν θυμάμαι να σου πω ποσό γιατί εμείς τα αλλάξαμε όλα και εξώφυλλα και τζάμια και σίτες οπότε μας είχε δώσει τιμή για όλο το πακέτο.Βέβαια εγώ που μένω απέναντι απο σχολείο με τα διπλά τζάμια έχω σωθεί.Παλιά που είχαμε μονά θυμάμαι είχε πολλή φασαρία.Δεν έμεινα και απόλυτα ευχαριστημένη απο τη δουλειά τους βέβαια γιατί κάποιες μπαλκονόπορτες δεν κλείνουν καλά,θέλουν ζόρι.Εχω κάποιον γνωστό όμως αν θες να σου πω για να πάρεις προσφορά και θα σου πρότεινα να πάρεις 2-3 προσφορές και μετά να αποφασίσεις.Αν του πω,θα σου κάνει και καλύτερη τιμή.Πες μου αν θες.

SI5Yp3.png

Ευχαριστω κοριτσια!Σημερα θα παρω διαστασεις απο τις πορτες κι αυριο αρχιζω τα τηλεφωνα, εχω εναν ξαδερφο ενος φιλου μας που μας εβαλε και τις σιτες περυσι, θα ρωτησω κι αυτον αλλα θελω να βαλω οτι καλυτερο υπαρχειοσο και να κοστισει (σε λογικα πλαισια βεβαια!)

Επισης πηρα στο δημο και μονο που δε με εβρισαν....:evil:

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι να σας λέω...

Είμαι ακόμα σπίτι με μπούκωμα, αλλά καλύτερα. Το κακό ε'ιναι ότι το μωρό είναι κι αυτό χάλια, εκεί που έλεγα ότι έγινε καλά! Πήγαμε εχθές γιατρό και έχει στρεπτόκοκκο! Ο λαιμός της είναι χάλια και λίγο ερεθισμένο το δεξί αυτάκι. Δεν γλυτώσαμε την αντιβίωση. Κάνει πυρετό όλο και πιο αραιά, ευτυχώς. Πάντως γενικά δεν είναι ευδιάθετη η καημένη και τώρα κοιμάται!

Και τώρα το μεγάλο δήλημμα(πως γράφεται?έφαγα κόλλημα, βοηθάτε:confused:)...να το αφήσω αυριο στη μάνα μου? Σκέφτομαι μην κολλήσει ο πατέρας μου στην κατάστασή του και ξέρετε...θα είναι τελειωτικό!:cry: Ειλικρινά τα έχω παίξει και δεν ξέρω τι να κάνω από αύριο.Και πόση άδεια να πάρω από τη δουλειά? Ήδη λείπω 3 μέρες και όταν πάω θα βρω ένα βουνό μπροστά μου!!!

και τώρα που τα είπα και ξελάφρωσα, πάω να σας διαβάσω, ότι προλάβω δηλαδή...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Βρε Μαρια περαστικα!Που τον βρηκε τον στρεπτοκοκκο η μικρη?Ιος δεν ειναι αυτο?Εγω δεν θα την αφηνα στη μανα μου υπο αυτες τις συνθηκες, τωρα τι να σου πω, τι να κανεις κι εσυ...

Διαφημίσεις

Μαριάννα δεν ξέρω πότε θα την επαναλάβω, δε μου είπε από το τηλέφωνο. Τη μικρή έκανα, και μου είπε ότι δε χρειάζεται να κάνω τη μεγάλη:confused::confused::confused: Λες να παίζει και ρόλο ότι ήμουν 17 ώρες νηστική??

Γιατι ησουν τοσες ωρες νηστικη?:confused: Σαφως παιζει ρολο.

να το αφήσω αυριο στη μάνα μου? Σκέφτομαι μην κολλήσει ο πατέρας μου στην κατάστασή του και ξέρετε...θα είναι τελειωτικό!:cry: Ειλικρινά τα έχω παίξει και δεν ξέρω τι να κάνω από αύριο.Και πόση άδεια να πάρω από τη δουλειά? Ήδη λείπω 3 μέρες και όταν πάω θα βρω ένα βουνό μπροστά μου!!!

Καλυτερα οχι Μαρια. Ειναι πολυ επικινδυνο για τον πατερα σου.

age.png age.png

Μαρία πολλά περαστικά στο μικρό φατσάκι...

Εγω θα έλεγα να μην την πας στη μαμά σου αφου υπάρχει αυτο το θέμα με τον πατέρα σου..

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Κατερίνα με τα διπλά τζάμια δεν έχεις απωλεια στην ζέστη ή την δροσιά απο το κλιματιστικο σαφως και μειωση θορύβου

Μήπως να το σκεφτείσ για ολο το σπίτι?:tongue:

Μαρία περαστικά σας...όχι να μην το πας το φατσάκι στη μάνα σου είναι πολύ επικίνδυνο...πάρε όλη την υπόλοιπη βδομάδα άδεια γιατί κ να γίνει καλά το φατσάκι νομίζω ο ιος μεταφέρεται κ κάποιες μέρες μετά!

Η μάνα μου 3 μήνες της είπε η γιατρός μέρα νύχτα με οξυγόνο αλλά δεν μας το έλεγε γιατί λέει στο μήνα δεν θα μαι καλύτερα???Θα μπορώ να κρατάω τη μικρή....:rolleyes: Λέω να αρχίσω έρευνα για παιδικό....αλλά θα μου τη πάρουν για λίγους μήνες???/:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αν δείτε πως είναι το σπίτι μου αυτη την στιγμη... Λες και ετοιμάζομαι για μετακόμιση...:)

Τις δουλειΕς που ήταν να κάνω το σάββατο τις ξεκίνηση σήμερα

Αλλα με τον μικρό στα πόδια μου ο χρόνος διπλασιάζετε...

Τώρα ταιμ αουτ κ συνέχεια αΡγότερα!

Διαφημίσεις

Γιατι ησουν τοσες ωρες νηστικη?:confused: Σαφως παιζει ρολο.

Εφαγα στις 9.30 και η πρώτη αιμοληψία έγινε στις 2 παρά τέτατο!!:rolleyes:

Καλυτερα οχι Μαρια. Ειναι πολυ επικινδυνο για τον πατερα σου.

Ναι, συμφωνώ. Πολλα περαστικά!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Αννα αν είναι ιδιωτικός νομίζω οτι θα την πάρουν.

Για γυναίκα δεν το σκέφτεσαι!

Αννούλα βάλε λαμια φώτο να δούμε το κρεβατακι της Ζωούλας τώρα που το αλλάξατε

Καλησπέραααα

Κατερίνα, βάζε ωτασπίδες στη μικρή :cool:

Κούκλος,ξανθός,γαλανομάτης αλλά hello παντρεμένη με τη βούλα που πας?! ;)
α) δεν πολυπροσέχουν τα δαχτυλίδια οι άντρες και β) μπορεί να είναι της άποψης "παντρεμένη για να μην έχω πολλές υποχρεώσεις". :twisted:

Έτσι κι αλλιώς πάντως, φλερτ έκανε ο άνθρωπος, δεν σε έριξε πάνω στο γραφείο να σε βιάσει επί τόπου! Απόλαυσέ το, πόσο συχνά μας φλερτάρουν πια με το δρομολόγιο σπίτι-δουλειά-μαμαδοπεθερά-σπίτι :cool:

Σε ξεχωριστο Ελενη και μαλιστα το δικο της ειναι στην πισω πλευρα του σπιτιου και πιο ησυχο..Αλλα τι να λεμε τωρα...εκεινη την ωρα πιυ περναει το σκουπιδιαρικο και μισο χιλιομετρο μακρια να μαζευει που λεει ο λογος, ολη η περιοχη ξεσηκωνεται...Ενα σου λεω, ειμαι σε επιφυλακη καθε νυχτα, μολις τον ακουω τρεχω και της κλεινω την πορτα μεχρι να φυγει αλλα και παλι...
Μα χάρτινοι είναι οι τοίχοι; Εμάς είναι σιδηροκατασκευή το σπίτι, τα δωμάτιά μας είναι στο πίσω μέρος του σπιτιού (όχι στον κεντρικό δρόμο) και με κλειστά παράθυρα δεν καταλαβαίνουμε χριστό! Και δεν είναι διπλά τα παράθυρα, ένας απο europa μας είχε βάλει πορτοπαράθυρα.
Κέρδισα κι'ενα δωρεάν κουπόνι στο fb απο το tsoonami για εναν παιδότοπο στην Δάφνη.Να δω βέβαια πως θα πάω στην Δάφνη που ούτε που πέφτει δεν ξέρω.
Αυτό το κουπόνι το βγάλανε προσφορά 3 ευρώ με χυμό και καφέ

Αυτό είναι; Αν είναι κοντά στο σταθμό της Δάφνης όπως λέει η Αννα μια χαρά είναιΤο κουπόνι δεν μας είπες πως το κέρδισες από το φατσοβιβλίο???!

Και τώρα το μεγάλο δήλημμα(πως γράφεται?έφαγα κόλλημα, βοηθάτε:confused:)...να το αφήσω αυριο στη μάνα μου? Σκέφτομαι μην κολλήσει ο πατέρας μου στην κατάστασή του και ξέρετε...θα είναι τελειωτικό!:cry: Ειλικρινά τα έχω παίξει και δεν ξέρω τι να κάνω από αύριο.Και πόση άδεια να πάρω από τη δουλειά? Ήδη λείπω 3 μέρες και όταν πάω θα βρω ένα βουνό μπροστά μου!!!

και τώρα που τα είπα και ξελάφρωσα, πάω να σας διαβάσω, ότι προλάβω δηλαδή...

Το δίλλημα με γιώτα και το παιδί με πεθερά, όχι στους γονείς σου. Αφού γουστάρουν να είναι με το παιδί ρε συ, να έρθουν. Οση βοήθεια σου προσφέρεται να την παίρνεις τώρα, μη σκέφτεσαι ότι φορτώνεις τους άλλους
Λέω να αρχίσω έρευνα για παιδικό....αλλά θα μου τη πάρουν για λίγους μήνες???/:confused:
Γιατί όχι, λεφτά θα πάρουν

WN6Op3.png

Αννα αν είναι ιδιωτικός νομίζω οτι θα την πάρουν.

Για γυναίκα δεν το σκέφτεσαι!

Αννούλα βάλε λαμια φώτο να δούμε το κρεβατακι της Ζωούλας τώρα που το αλλάξατε

Οχι προτιμώ παιδικό να μπαίνει κ στο κλίμα γιατί θα την έβαζα έτσι κ αλλιώς από Σεπτέμβρη....το θέμα είναι να βρω κάπου κοντά γιατί δεν οδηγάω κ ο στεφ συνήθως σχολάει αργά οπότε κάπως θα πρέπει να το πέρνω το παιδί από κει....Πίκρα....θα βάλω φωτό σε λίγο στο φεις τις είχα βγάλει από όταν μου το είχες ξαναπεί αλλά είπαμε δεν μου χει μείνει μυαλό το τελευταίο διάστημα! :oops::P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...