Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Να κάτι που ξέρω κ εγώ από συγκοινωνίες....τον είχα δει τις προάλλες αυτό το παιδότοπο...έχει μετρό εκεί κ ένα πολύ ωραίο καινούργιο εμπορικό...δουλεύει ο άντρας μου εκεί κοντά γι'αυτό τα ξέρω :D:tongue::tongue::tongue:

Το κουπόνι δεν μας είπες πως το κέρδισες από το φατσοβιβλίο???!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να κάτι που ξέρω κ εγώ από συγκοινωνίες....τον είχα δει τις προάλλες αυτό το παιδότοπο...έχει μετρό εκεί κ ένα πολύ ωραίο καινούργιο εμπορικό...δουλεύει ο άντρας μου εκεί κοντά γι'αυτό τα ξέρω :D:tongue::tongue::tongue:

Το κουπόνι δεν μας είπες πως το κέρδισες από το φατσοβιβλίο???!

Αννα,είχα βγάλει το tsoonami στο fb εναν διαγωνισμό και μετά απο κλήρωση βγαίνουν κάποιοι τυχεροί.Εχω κάνει like ολα τα site προσφορών ,να τα κάνατε γιατί βγάζουν διάφορους διαγωνισμούς κατά καιρούς.

SI5Yp3.png

Δημητρα μπραβο!Τυχερη η Θωμαιτσα!!!Περαστικα σας!Να γινετε γρηγορα καλα και να πατε!

Να Κατερίνα να γίνει καλά για να έρθουμε και στο μασκέ με όλα τα παιδάκια!

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

http://www.dealicious.gr/locations/1/offers/87 Για τις φαγανούλες! :P:p

Εκει φαγαμε οταν βγηκαμε Μοναστηρακι...και σταματα σε περικαλω γιατι εχω φερει μια περιποιημενη σαλατα με βινεγκρετ σημερα στη δουλεια!

Εκει φαγαμε οταν βγηκαμε Μοναστηρακι...και σταματα σε περικαλω γιατι εχω φερει μια περιποιημενη σαλατα με βινεγκρετ σημερα στη δουλεια!

Χαχαχαχ μπορείς να αγοράσεις κ μέχρι 2 κουπόνια για ατομική χρήση...σκέψου το ! :tongue::tongue::tongue: Πάντως είναι πολύ καλή τιμή κ με τζατζίκι! :P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Χαχαχαχ μπορείς να αγοράσεις κ μέχρι 2 κουπόνια για ατομική χρήση...σκέψου το ! :tongue::tongue::tongue: Πάντως είναι πολύ καλή τιμή κ με τζατζίκι! :P

Α καλα ε...απο τη νυστα μου δεν ειμαι καλα...εψαχνα να θυμηθω ποια αλλη ηταν μαζι μας με τη Χριστινα τοτε:oops::oops::oops:

Α καλα ε...απο τη νυστα μου δεν ειμαι καλα...εψαχνα να θυμηθω ποια αλλη ηταν μαζι μας με τη Χριστινα τοτε:oops::oops::oops:

Emoticon που χαστουκίζει!!! :tongue::tongue::tongue: Ρε μήπως δεν είχα έρθει τελικά?! :confused::P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Demykou αν θυμασαι πες μου ποσα περιπου σας πηγαν τα καινουργια διπλα τζαμια και για ποσες πορτες...ετσι περιπου να παιρνω καμια ιδεα...

Εχω φίλη μου που ο άντρας της κάνει αυτή τη δουλειά...αυτός μου έβαλε κ σίτες το καλοκαίρι ;););) Ανάλογα τις διαστάσεις της πόρτας κ τι θες(ανοιγόμενα,συρόμενα κτλ) πάει κ το κοστουμάκι! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εχω φίλη μου που ο άντρας της κάνει αυτή τη δουλειά...αυτός μου έβαλε κ σίτες το καλοκαίρι ;););) Ανάλογα τις διαστάσεις της πόρτας κ τι θες(ανοιγόμενα,συρόμενα κτλ) πάει κ το κοστουμάκι! ;)

Θα γινει τιποτα ομως ρε γμτ η τσαμπα θα δωσω τοσα λεφτα??Η ηχομονωση δεν ειναι μονο θεμα τζαμιου νομιζω...τι να πω, ειμαι τοσο τρελαμενη τις τελευταιες μερες..νυχτες μαλλον που αποψε ενιωθα να παθαινω εγκεφαλικο, ειχε μουδιασει το μισο μου στομα:cry:

Καλημέρα κορίτσια!!

Μαριάννα δεν ξέρω πότε θα την επαναλάβω, δε μου είπε από το τηλέφωνο. Τη μικρή έκανα, και μου είπε ότι δε χρειάζεται να κάνω τη μεγάλη:confused::confused::confused: Λες να παίζει και ρόλο ότι ήμουν 17 ώρες νηστική?? (Διάβασα ότι άν έχεις να φας πολλές ώρες, ο οργανισμός παράγει μόνος γλυκόζη για να συντηρηθεί!!) Μακακίες λέω???? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κοίτα υπάρχει ένα υλικό αφρολέξ :confused: Δεν ξέρω ακριβώς να σου πω, που το ξέρω ότι δοκιμασμένα δεν αφήνει τον ήχο να περάσει αλλά για να μην περνάει ο ήχος απέξω πρέπει να το βάλει στους τοίχους του μπαλκονιού αλλά δεν ξέρω αν θα στο επιτρέψει η πολυκατοικία γιατί θα φαίνεται άσχημο.....:? Εγώ έχω διπλά τζάμια κ τον ακούω τον σκουπιδιάρη στο 3ο....οκ δεν ακούγεται τόσο ώστε να ξυπνήσει η Ζωή αλλά ακούγεται....δεν ξέρω αν θα σου λύσει αυτό το πρόβλημα.....:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...