Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Υπομονή, πρέπει να το συνηθίσει. Πώς όμως; Έλα ντε.

Κοιμόσαστε σε ξεχωριστό δωμάτιο;

Σε ξεχωριστο Ελενη και μαλιστα το δικο της ειναι στην πισω πλευρα του σπιτιου και πιο ησυχο..Αλλα τι να λεμε τωρα...εκεινη την ωρα πιυ περναει το σκουπιδιαρικο και μισο χιλιομετρο μακρια να μαζευει που λεει ο λογος, ολη η περιοχη ξεσηκωνεται...Ενα σου λεω, ειμαι σε επιφυλακη καθε νυχτα, μολις τον ακουω τρεχω και της κλεινω την πορτα μεχρι να φυγει αλλα και παλι...

Οσο για τις γριπες....εχουμε πολλα κρουσματα Η1Ν1, στη δουλεια του Κωστα γινεται χαμος...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαμοσπιτα δεν εχει αλλα ετσι κι αλλιως ειναι χαρτογραφημενοι οι καδοι, δε μπορουμε να τον βγαλουμε.Θα τον ξαναφερουν.Μαλιστα ειχε παρει ο Κωστας μια φορα στο δημο (ολο εμενα ακουγαν κι εβαλα αυτον να παρει) ρωτησε αν μπορει να φυγει και του απαντησαν οχι γιατι ηταν υποχρεωτικο να μπει εκει λογω του αριθμου των διαμερισματων της πολυκατοικιας...δεν ξερω, σκεφτομαι να παω στο δημαρχο που μπορεις να κανονισεις ραντεβου μαζι του πρωι 3 φορες τη βδομαδα μπας και με λυπηθει...Η ειρωνια ειναι οτι κατω απο τη Βεικου μαζευουν σκουπιδια στις 10 το βραδυ και πανω στις 4 τη νυχτα...

Τωρα για το σεξ τι να σου πω....εγω εχω μια βδομαδα το μηνα περιδο και μια την πεθερα σπιτι...

Κατερίνα?

Πως και διαλέξατε πρωτο όροφο?

Κάποτε έμενα κι εγω σε πρώτο όροφο αλλα τα δωμάτια ήταν απο πίσω και το σαλόνι μπροΣτά στο δρόμο. Και το δωμάτιο είχε μια παράξενη ησυχια.,

Τα δικα σας δωμάτια πως ειναι? Ειναι το σαλόνι πίσω?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλά πολύ πλάκα...ψάχναμε εταιρεία απολύμανσης κ βρήκα μία από το ίντερνετ μίλησα στο τηλέφωνο με τον πωλητή μου έστειλε τη προσφορά τον πήρα κ του είπα οκ και ήρθε σήμερα να υπογράψουμε τη σύμβαση....κ ήρθε πάνω να με γνωρίσει λέγοντάς μου 'ήρθα να ευχαριστήσω την ωραία φωνούλα που με πήρε τηλ' κ μου έπιασε την κουβέντα μπλα μπλα μπλα κ θα τα λέμε κάθε μήνα θα έρχομαι κ εγώ μαζί με τους ειδικούς για επίβλεψη κ να ανεβαίνω να σου λέω ένα γεια ε??? Που να μη φόραγα κ βέρα δηλαδή! :oops::oops::oops::P:p:p Κούκλος,ξανθός,γαλανομάτης αλλά hello παντρεμένη με τη βούλα που πας?! ;)

Ρωτα μαρη πρωτα μπας κι εχουμε κανεναν...εχω τον αδερφο της μανας μου που κανει απολυμανσεις οχι τιποτ'αλλο θα τον βοηθουσαμε τον ανθρωπο που απο τοτε που εχασε τα καρφουρ παει για κλεισιμο...

Διαφημίσεις

Κατερίνα?

Πως και διαλέξατε πρωτο όροφο?

Κάποτε έμενα κι εγω σε πρώτο όροφο αλλα τα δωμάτια ήταν απο πίσω και το σαλόνι μπροΣτά στο δρόμο. Και το δωμάτιο είχε μια παράξενη ησυχια.,

Τα δικα σας δωμάτια πως ειναι? Ειναι το σαλόνι πίσω?

Σαλονι και το δωματιο μας μπροστα, κουζινα (ενιαια με σαλονι βεβαια) και δωματιο παιδιου πισω..Οσο για τον οροφο μη μου τα θυμιζεις Βατραχακι.5 μηνες ψαχναμε οι δυο μας σπιτι με τον Κωστα σε πολλες περιοχες της Αθηνας,συνηθως πανω απο 2ο αντε 3ο οροφο με τα 190000 που διαθεταμε δε μας επαιρνε αλλα τον πρωτο τον ειχαμε αποκλεισει ασυζητητι.Ειχαμε ωρει ενα πολυ ωραιο ρετιρε στο Περιστερι με θεα ολη την αθηνα κι ειμασταν ετοιμοι να το κλεισουμε!Ωσπου τσουπ ερχονται τα πεθερικα μου ενα σκ (δε θυμαμαι που ηταν με μεταθεση τοτε) κανουν μια βολτα και μας λενε σας βρηκαμε σπιτι!Παει ο Κωστας το βλεπει, πειθεται και το βραδυ παμε ολοι μαζι στον κατασκευαστη να τα συμφωνησουμε.Ενα σου λεω, κλεισαμε το σπιτι 2 μερες πριν το δω εγω:evil::evil:Ουτε το επιπλο του μπανιου δε με αφησαν να αλλαξω χωρις να πληρωσουμε και τιποτα,,,μια χαρα ειναι ολα μου λενε, το παιρνουμε!

Κατερίνα είδα την απαντησή σου οτι το δωμάτιο ειναι πίσω

Αν ειναι έτσι πήγαινε σε καποιον ειδικο να σου δώσει λύσεισ για ηχομονωση.

Δευτερη λύση! Πούλα το σπίτι και πάρε άλλο :-P

Επιπλέον ηχομόνωση στο δωμάτιο της Κατερίνα, όπως αυτήν που βάζουν όσοι παίζουν ντραμς, τύμπανα, κρουστά γενικά...:P

Ναι το σκεφτηκα κι αυτο και μαλιστα θα παρω σημερα τηλ στην εταιρεια που μας εχει βαλει τα κουφωματα να μαθω καμια τιμη.Δυο πορτες και 2 παραθυρα εχω ετσι κι αλλιως.Ο Κωστας δε θελει βεβαια αλλα εγω μενω αυπνη και δεν παει αλλο...ολο βλακειες παιρνουμε,πχ τωρα παρηγγειλε μια κονσολα για την εισοδο.Τα τζαμια ομως ειναι πιο αναγκαια!

Κατερίνα είδα την απαντησή σου οτι το δωμάτιο ειναι πίσω

Αν ειναι έτσι πήγαινε σε καποιον ειδικο να σου δώσει λύσεισ για ηχομονωση.

Δευτερη λύση! Πούλα το σπίτι και πάρε άλλο :-P

Εχω 141.000 δανειο...αυτο απλα δε γινεται!

Κατερίνα πούλα τα πεθερικά σου κάνουν κακο!!

Τσουχτερές οι τιμες στην Αθήνα...ελάτε Σερρες ειναι πιο οικονομικα:tongue::tongue::shock:

:twisted:

Διαφημίσεις

Και σε συγκριση με τα Μεσογεια, ειναι οικονομικο το διαμερισμα της Κατερινας...

83 τμ στον 1ο τοσο ειχαν και για το Γαλατσι φτηνο ειναι.Ο 2ος οροφος σχεδον ιδια τετραγωνικα ειχε 220000....

ΑΝΝΑ

Κι εγω έπαθα το ίδιο με την περίοδο...

Τον Ιανουάριο μου ήρθε 2 φορεσ την δευτερη μια μικρη ροή ποτε κοκκινη κ ποτε καφε...1 βδομάδα τώρα κ δεν σταμάτησε.

Λες να επαθα τίποτα?

Πρώτη φορά μου συμβαινει...

Και στις 4 του μήνα περιμένω κανονικη περίοδο

Θα ερθει?

"Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή" και ...αισθητική!

Δίκιο έχεις...στο δρόμο έχει τύχει να με πειράξουν:oops: αλλά απευθείας ενώ δώσαμε χειραψία κ σίγουρα θα είδε τη βέρα δεν μου είχε τύχει! ;)

Ρωτα μαρη πρωτα μπας κι εχουμε κανεναν...εχω τον αδερφο της μανας μου που κανει απολυμανσεις οχι τιποτ'αλλο θα τον βοηθουσαμε τον ανθρωπο που απο τοτε που εχασε τα καρφουρ παει για κλεισιμο...

Δεν είχα ρε κοπελιά μυαλό τη προηγούμενη βδομάδα...έκανα μια αναζήτηση κ στη πρώτη που μου έκανε κλικ πήρα τηλ :?

ΑΝΝΑ

Κι εγω έπαθα το ίδιο με την περίοδο...

Τον Ιανουάριο μου ήρθε 2 φορεσ την δευτερη μια μικρη ροή ποτε κοκκινη κ ποτε καφε...1 βδομάδα τώρα κ δεν σταμάτησε.

Λες να επαθα τίποτα?

Πρώτη φορά μου συμβαινει...

Και στις 4 του μήνα περιμένω κανονικη περίοδο

Θα ερθει?

Εγώ ελπίζω να μην μου ξανάρθει τον Φλεβάρη....δε τη γουστάρω αλλά δεν μπορώ κ να είμαι συνέχεια έγκυος για να την αποφεύγω! :tongue::tongue: Είχες πάρει καμιά αντιβίωση κ εσύ μήπως???;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια.Τι κάνετε?Τελικά δεν τον πήρε τον υπολογιστή σήμερα ο άντρας μου.Θα τον πάρει αργότερα ή αύριο λέει.Η μι΄κρή εχθές το βράδυ έκανε και πυρετό 39.Στις 11:00 την έκανα μπάνιο,της έδωσα depon και κοιμήθηκε.Δεν την άκουσα όλο το βράδυ.Τώρα το πρωί είχε πάλι 38,αλλά τώρα είναι εντάξει.Πιστευώ οτι μετά το βήχα της βγήκε η ίωση για τα καλά.Ευτυχώς που την έχω σπίτι.Μου φαίνεται θα την κρατήσω όλη τη βδομάδα να γίνει τελείως καλά και λέω να τη στείλω απο Δευτέρα παιδικό.

Κέρδισα κι'ενα δωρεάν κουπόνι στο fb απο το tsoonami για εναν παιδότοπο στην Δάφνη.Να δω βέβαια πως θα πάω στην Δάφνη που ούτε που πέφτει δεν ξέρω.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...