Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αμα θέλετε κάνα εμπορικό προγραμματάκι εδώ είμαστε :cool:

Ποσο χρεωνεις για νεα χρηση του Control να σου πω...

Η Μαρία που είναι σήμερα;

Ηταν αρρωστη και σπιτι χθες, ελπιζω να ειναι καλυτερα σημερα!

Μπα μην πας, κάνε απεργία κι εσύ.

Τα μεσα μεταφορας δεν εχουν μονο αυριο?Φαρμακοποιος δεν ειμαι, γιατρος δεν ειμαι...βεβαια κανονικα δεν πρεπει να ερθω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και ΝΑΙ!!!!! Εμμεσως πλην σαφώς, μου ζητησε συγνώμη!!!!!

Πηγα μεσα να τον ρωτησω κατι, που θα επρεπε να κανω, βασει του προχθεσινού συμβαντος, λόγω του οτι το συστημα παρουσιαζει το πρόβλημα που παρουσιασε στα αποτελεσματα, και μου ειπε οτι "τσαμπα τα ακουσες κι εσυ ρε Γιώτα". χιχι. Ικανοποιησηηηηηηη

4Rnfp3.png

Τα μεσα μεταφορας δεν εχουν μονο αυριο?Φαρμακοποιος δεν ειμαι, γιατρος δεν ειμαι...βεβαια κανονικα δεν πρεπει να ερθω...
Control δεν ξέρω, μπορώ όμως να το κοιτάξω στου κασίδη (εσάς) το κεφάλι χαχαχα

Ξεσήκωσε τον κλάδο σου να κάνετε αύριο μια απεργία, μπορείς!

Πηγα μεσα να τον ρωτησω κατι, που θα επρεπε να κανω, βασει του προχθεσινού συμβαντος, λόγω του οτι το συστημα παρουσιαζει το πρόβλημα που παρουσιασε στα αποτελεσματα, και μου ειπε οτι "τσαμπα τα ακουσες κι εσυ ρε Γιώτα". χιχι. Ικανοποιησηηηηηηη

Οχι και ρε, όχι και ρε!

WN6Op3.png

Mπράβο ρε Γιωτάκι!!! Πήρες το αίμα σου πίσω!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Mίλησα με τον γιατρό, θα πάω την Πέμπτη να μου δώσει διατροφή...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κοριτσια πριν απο λίγο πηγα στο Ελενα (μαιευτηριο) με τη φιλη μου που γεννησε πριν λιγες μερες, γιατί ειχε μια εντονη αιμοραγια και ανησυχησε. Και επειδη δεν εβρισκε κανεναν να την παει, με παρακαλεσε να την παω εγω, γιατι της ειπε ο γιατρος να παει να κανει εναν υπερυχο.

Πηγαμε λοιπον, στην παραλαβή των ασθενων, οπως την ειχε καθοδηγήσει ο γιατρός. Και πηγαμε πισω στα εξεταστήρια. Στην αρχή ειδα τις καρεκλες αιμοληψίας οπου περιμενοντας καποτε εκεί είχα ρίξει τόνους κλάμα (όταν πηγαινα για την απόξεση), και ακριβως δίπλα ήταν τα κρεβατια που κάποια άλλη στιγμή είχα ξαπλωσει για να δουν αν μου εχουν σπασει τα νερα και να ελεγξουν τη διαστολή μου (όταν πηγαινα να γεννήσω). Φυσικά όταν πηγαινα να γεννήσω, δεν σκεφτομουν τις παλιες κακες στιγμες.

Και τωρα που εχει περασει πολύς καιρός, και εχω αποστασιοποιηθεί από όλα αυτά, ήταν τοσο περιεργο αυτό που αισθάνθηκα μεσα σε αυτό το χώρο. Αφου επιασα τον εαυτό μου να λεω στη φίλη μου, ʽʽεδω μεσα εχω ζησει τις χειροτερες αλλα και τις καλύτερες στιγμες της ζωής μουʽʽ.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

1418782t5ut7lzcjt.gif

Mίλησα με τον γιατρό, θα πάω την Πέμπτη να μου δώσει διατροφή...

Ποτε θα επαναλαβεις την καμπυλη?

Καλημερα!

Kι εγω 10 ευρω εδωσα για τη στολη πεταλουδας απο τα Τζαμπο. Γενικα ολες οι στολες κυμαινονται 10-20 ευρω.

age.png age.png

Καλημερα κοριτσια, 10 ευρω ταξι σημερα, σε σχεση με τα 14 που πληρωσα χθες μια χαρα μου φανηκε..

Κοριτσια εχω προβλημα, πειτε μου μια γνωμη αν μπορω να κανω κατι.Η μικρη καθε νυχτα σχεδον ξυπναει απο το σκουπιδιαρικο στις 4 και ξανακοιμαται 5-5:30..ειμαστε πτωματα κι εγω και το μωρο,ειναι κριμα ρε γμτ να μη μπορει να κοιμηθει το καημενο,τι να κανω?Με το δημο δε θα βγαλω ακρη...σιγα μην αλλαξουν το προγραμμα αποκομοιδης επειδη το παιδι της Κατερινας ενοχλειται (σιγουρα εχουν πολλοι προβλημα παντως) Σκεφτηκα το συνηγορο του πολιτη, θα βγαλω καμια ακρη μπας και παρουν τον παλιοκαδο απο κει και ησυχασω??Ειλικρινα τα εχω παρει τοσο πολυ με το σπιτι μου που αν μπορουσα και δεν ειχα το δανειο το πουλαγα σημερα και θα εφευγα...Το καλοκαιρι τι θα κανω παλι φετος?Δε θα κοιμαμαι καθολου??:cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

Κατερίνα δεν νομίζω να βγάλεις άκρη γιατί για να φύγει από σας θα πάει σε κάποιου άλλου το σπίτι....:rolleyes: Δεν έχει κανένα χαμόσπιτο εκεί κοντά να τον σπρώξετε ένα βράδυ μόνοι σας???

Καλώς τη δέχτηκες την ακατανόμαστη....εμένα τελικά δεν είναι κανονική περίοδος....μια μηδαμινή ροή έχω....:? ίσα για να μην μπορώ να κάνω σεξ ενώ έχουμε σπίτι άδειο! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κατερίνα δεν νομίζω να βγάλεις άκρη γιατί για να φύγει από σας θα πάει σε κάποιου άλλου το σπίτι....:rolleyes: Δεν έχει κανένα χαμόσπιτο εκεί κοντά να τον σπρώξετε ένα βράδυ μόνοι σας???

Καλώς τη δέχτηκες την ακατανόμαστη....εμένα τελικά δεν είναι κανονική περίοδος....μια μηδαμινή ροή έχω....:? ίσα για να μην μπορώ να κάνω σεξ ενώ έχουμε σπίτι άδειο! :tongue::tongue::tongue:

Χαμοσπιτα δεν εχει αλλα ετσι κι αλλιως ειναι χαρτογραφημενοι οι καδοι, δε μπορουμε να τον βγαλουμε.Θα τον ξαναφερουν.Μαλιστα ειχε παρει ο Κωστας μια φορα στο δημο (ολο εμενα ακουγαν κι εβαλα αυτον να παρει) ρωτησε αν μπορει να φυγει και του απαντησαν οχι γιατι ηταν υποχρεωτικο να μπει εκει λογω του αριθμου των διαμερισματων της πολυκατοικιας...δεν ξερω, σκεφτομαι να παω στο δημαρχο που μπορεις να κανονισεις ραντεβου μαζι του πρωι 3 φορες τη βδομαδα μπας και με λυπηθει...Η ειρωνια ειναι οτι κατω απο τη Βεικου μαζευουν σκουπιδια στις 10 το βραδυ και πανω στις 4 τη νυχτα...

Τωρα για το σεξ τι να σου πω....εγω εχω μια βδομαδα το μηνα περιδο και μια την πεθερα σπιτι...

Καλημέρα!

Καλημέρα!

Νομίζω οτι σήμερα έχει πολύ ωραία μέρα αλλα δεν μπορώ να πάω βολτίτσα...εχω λίγο συναχάκι και πολλες δουλειες..:(

Εχθές ο μικρός μας εκανε νούμερα.

Κοιμήθηκε μετα τις 12 περιμενε τον μπαμπα του που γύρισε εκεινη την ώρα απο την δουλεια...

Μετα ξύπνησε ξανα με κλάματα

δεν ξάπλωνε στο κρεβάτι του

ήθελε να ειναι δίπλα μου..

Γενικά δεν ήξερε τι ηθελε..

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

1741310owjsg57h3t.gif

Καλημερα!

Kι εγω 10 ευρω εδωσα για τη στολη πεταλουδας απο τα Τζαμπο. Γενικα ολες οι στολες κυμαινονται 10-20 ευρω.

Nαι;; Στη γειτονιά μου στα εποχιακά και στα μαγαζιά παιχνιδιών τις πουλάνε από 45 έως 60 (για μεγαλύτερα βέβαια παιδιά).

Καλημερα κοριτσια, 10 ευρω ταξι σημερα, σε σχεση με τα 14 που πληρωσα χθες μια χαρα μου φανηκε..

Κοριτσια εχω προβλημα, πειτε μου μια γνωμη αν μπορω να κανω κατι.Η μικρη καθε νυχτα σχεδον ξυπναει απο το σκουπιδιαρικο στις 4 και ξανακοιμαται 5-5:30..ειμαστε πτωματα κι εγω και το μωρο,ειναι κριμα ρε γμτ να μη μπορει να κοιμηθει το καημενο,τι να κανω?Με το δημο δε θα βγαλω ακρη...σιγα μην αλλαξουν το προγραμμα αποκομοιδης επειδη το παιδι της Κατερινας ενοχλειται (σιγουρα εχουν πολλοι προβλημα παντως) Σκεφτηκα το συνηγορο του πολιτη, θα βγαλω καμια ακρη μπας και παρουν τον παλιοκαδο απο κει και ησυχασω??Ειλικρινα τα εχω παρει τοσο πολυ με το σπιτι μου που αν μπορουσα και δεν ειχα το δανειο το πουλαγα σημερα και θα εφευγα...Το καλοκαιρι τι θα κανω παλι φετος?Δε θα κοιμαμαι καθολου??:cry::cry::cry:

Υπομονή, πρέπει να το συνηθίσει. Πώς όμως; Έλα ντε.

Κοιμόσαστε σε ξεχωριστό δωμάτιο;

Στο σχολείο της Σοφίας έχουν αποδεκατιστεί τα παιδάκια. Το σχολικό είναι σχεδόν άδειο τα πρωινά!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλά πολύ πλάκα...ψάχναμε εταιρεία απολύμανσης κ βρήκα μία από το ίντερνετ μίλησα στο τηλέφωνο με τον πωλητή μου έστειλε τη προσφορά τον πήρα κ του είπα οκ και ήρθε σήμερα να υπογράψουμε τη σύμβαση....κ ήρθε πάνω να με γνωρίσει λέγοντάς μου 'ήρθα να ευχαριστήσω την ωραία φωνούλα που με πήρε τηλ' κ μου έπιασε την κουβέντα μπλα μπλα μπλα κ θα τα λέμε κάθε μήνα θα έρχομαι κ εγώ μαζί με τους ειδικούς για επίβλεψη κ να ανεβαίνω να σου λέω ένα γεια ε??? Που να μη φόραγα κ βέρα δηλαδή! :oops::oops::oops::P:p:p Κούκλος,ξανθός,γαλανομάτης αλλά hello παντρεμένη με τη βούλα που πας?! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...