Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λεσ ε??και ο αντρας μου μου το ελεγε.ξερω γω!!εχουμε κλειστει πολυ μεσα μωρε γιαυτο!!δεν ξερω!!

ασχετο...αλλα θελω να χιονισει!!!!

καλα ειναι να αποφευγεις τετοιου ειδους χωρους!

πηγαιντε καμια βολτα στο συνταγμα που ειναι ολα στολισμενα, να κανετε καμια καροτσαδα... απ΄οτι ακουσα Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια θα εχει λεει, ανοιξιατικο καιρο!!! :(

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλα ειναι να αποφευγεις τετοιου ειδους χωρους!

πηγαιντε καμια βολτα στο συνταγμα που ειναι ολα στολισμενα, να κανετε καμια καροτσαδα... απ΄οτι ακουσα Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια θα εχει λεει, ανοιξιατικο καιρο!!! :(

και ο αντρας μου συνταγμα προτιμαει αλλα σκεφτομαι το κρυο επειδη θα ειμαστε εξω!!καλυτερα κρυο παρα γριπη ε??

κριμα που δεν θα κανει κρυο χριστουγεννα και πρωτοχρονια!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!! Παρασκευή σήμερα και έχουμε κεφάκια ε?!!?!? Μπράβο Μπράβο έτσι πρέπει:P;)

Εμείς έχουμε στολή βοηθού Άγιου Βασίλη από τα Mothercare (την οποία έφερε η μαμά μου από Λονδίνο 16 ? ενώ εδώ την έχουν 32,50?), θα της τη βάλω πρώτη φορά σήμερα και θα έρθουμε το απόγευμα στο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ του γραφείου (τρελλή μάνα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:).

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημερα!!!!!!!!!!

λοιπον αισιωσ χτεσ αργα το βραδυ τελειωσα με τα γλυκα...

1 δοση πισκοτα λιζασ , 1 δοση κουραμπιεδεσ , +2 δοσεισ μελομακαρονα!!!!αυτα!!!!!ηθελα βλεπεισ και να μοιρασω....

χριστινακι κριμα που μενουμε τοσο μακρυα!!!!!ευχαριστωσ σου εδινα!!!!!εδω θα δωσω σε κατι ξινεσ...ονοματα δεν λεμε...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Λιζάκι, με το καλό να μπείτε στο νέο σας σπίτι...!!

Εμείς το απόγευμα πήγαμε στην παιδίατρο, όλα μια χαρά, πόνεσε λίγο με το εμβολιο, ευτυχώς το 2ο ήταν πόσιμο...! Φτάσαμε τα 8.120γρμ και 68 πόντους, μόνο 700γρμ πήραμε αυτόν το μήνα. Ξεκινάμε ρυζάλευρο βανίλια την Πρωτοχρονιά και σταματάμε την αποστείρωση....!

700γρ δεν είναι και λίγα κοριτσάκι...εμείς 400 πήραμε..

με το καλό η κρεμούλα σας

Μπετούλα είσαι η παλιά Ζambeto; είδα την φωτο από Πάρο και ρωτάω...νόμιζα σε χάσαμε

κι εγώ θέλω να πάω σε μαγαζιά για ψώνια αλλά ας όψεται η γρίπη και η προστασία της μικρής

ας έχει και λίγο κρύο βρε παιδιά,,,βγάλτε τα μωρά σας...

εδώ χτες αστραπές και βροντές,η μικρή μου κοιμόταν του καλού καιρού και αφού ξύπνησε και ο άντρας μου το εκμεταλεύτηκα στις 5 το πρωί....

μπορώ να πω ότι σήμερα καλύτερα τα πήγαμε μόνο το πρωί που την τάισα και ξανακοιμήθηκε δεν κατάφερανα την βάλω στο κρεββάτι γιατί ήθελε στήθος και την άφησα στον καναπέ

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημέρα κι'απο μας.Βλέπω οτι πολλές έχετε θέμα με τον βραδυνό ύπνο.Εμένα ευτυχώς κοιμάται σερί απο τις 8:30 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί.Απο τότε που αρχίσαμε φρουτόκρεμα ξυπνάω να της δίνω το γάλα της στις 8 για να προλάβει να πεινάσει λίγο μέχρι τις 11 μήπως φάει λίγο φρουτόκρεμα.Απο αύριο αρχίζουμε και τη χορτόσουπα που θα είναι το γέυμα στις 1.Αλλά βρε κορίτσια δεν είναι σύντομο το χρονικό διάστημα που μεσολάβεί μεταξύ φρουτόκρεμας και φαγητού?Πότε θα προλάβει να πεινάσει για να φάει και φαγητό μέσα σε 2 ώρες.Εσείς τι πρόγραμμα έχετε?

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...