Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα!!!! Τι κάνετε?!!?!?

Άννα μου περαστικά για τη μαμά και γρήγορα! Αλήθεια για το οξυγόνο τι σου είπε η γιατρός ένα ή τρεις μήνες? Όσο για την απειθαρχία στις οδηγίες του γιατρού δυστυχώς οι γονείς μερικές φορές είναι χειρότεροι κι από μώρα, τι να κάνουμε!?!?!?!?!?

Γιωτούλα να τα χιλιάσετε και πάντα ωραίες αναμνήσεις:):):):)

Εμείς κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά, πρέπει να κλείσω ραντεβού στην παιδίατρο this week να δούμε πώς πάμε και να κάνουμε κι εμβόλιο:tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριάννα όχι δεν της έδωσαν διατροφή...της είπαν να αποφεύγει τη ζάχαρη κ το αλάτι! :rolleyes:

Μαριαλένα δεν την πήρα χθες τη γιατρό της αφού γύρισα στις 9 από τη πεθερά:rolleyes:....ελπίζω σήμερα αν κ επειδή απεργούν οι γιατροί προβλέπω να μη τη βρίσκω γιατί μας έχει δώσει ένα κινητό που προφανώς είναι επαγγελματικό γιατί κ τη Κυριακή που είχε ρεπό κ παίρναμε να τη ρωτήσουμε κάτι ήταν κλειστό! :rolleyes:

Βατραχάκι ναι για πολλά γέλια ο πεθερός! :tongue::tongue:

Δεν σας είπα...μάλλον μέσα στο μήνα ή τον επόμενο θα κάνει πρόταση γάμου ο κουνιάδος μου στη κοπελιά του μου είπε να πάμε παρέα να δούμε για δαχτυλίδι κάποια στιγμή αυτό το μήνα....πως θα ανοίξουν σπίτι αυτοί που χαλάνε όλο τους το μισθό σε εξόδους κ ρούχα ακόμα δεν έχω καταλάβει....:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα κοριτσια και καλο μηνα.

Τι κάνετε?

Εμας εχει ησυχια εδω, εχουνε partners meeting στο αλλο κτιριο, και λειπουν όλοι οι διευθυντές. Οποτε λιγο χαλαραααα

Το πρωι πηγα να τρακαρω πολύ ασχημα με εναν ηλιθιο που μου βγηκε απο ενα στοπ, και οχι τιποτα αλλο δεν φορουσα και ζωνη γιατι μολις ειχα αφησει τη μικρη και σε 1 λεπτο θα ημουν στη δουλεια και δεν τη φορεσα. Και ημουν και με λιγο μεγαλη ταχυτητα.

Εκει εχει κι ενα φουρνο και ενα περιπτερο και ευτυχως εκεινη την ωρα δεν υπηρχε ουτε ανθρωπος, ουτε φορτηγο για ξεφορτωμα, ούτε αυτοκίνητο παρκαρισμενο και εφερα το αμαξι ολο δεξιά και ευτυχως δεν τρακαραμε. Ο δε τυπος, ουτε καν φρεναρε, και αφου του πατησα κορνα μετα το φρεναρισμα, ειδα οτι σηκωσε το χερι του σαν να κανει, αι καλααα. Μου ηρθε να τον παρω απο πισω και να τον κυνηγαω μεχρι να τον βρισω, αλλα ειχα συγχιστεί τοσο πολύ που το αφησα.

4Rnfp3.png

Μαριάννα όχι δεν της έδωσαν διατροφή...της είπαν να αποφεύγει τη ζάχαρη κ το αλάτι! :rolleyes:

Αννα πρεπει να την πατε σε διαβητολογο πιστευω. Να την παρακολουθει, να της δωσει διατροφικο μενου, να προλαβετε μη τυχον σας βρει και αλλο κακο.

age.png age.png

Αχ καλέ κορίτσια τι θυμήθηκα τώρα.

Πρέπει να ήταν τέτοια περίπου ώρα, όταν πριν 10 ακριβώς χρόνια, ανταλλάξαμε το πρώτο μας φιλί με το Νίκο...

Να τα χιλιάσετε!
Και ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ...... έφτασα τα 2.000 μηνύματα κι εγω η μικρη γλωσσοκοπανα!!!!!!!!!!!!!!
Βουίζουν τα αυτιά μου πια!
Επίσης μου εξηγησε γιατι δεν πρέπει να τρώνε ξηρους καρπούς- θαλασσινα-εντοσθια όπως το συκώτι που είχατε αναφέρει και το θεώρησα πολύ υγιεινό αλλα μου κοψε τα φτερά!
Για τα ξηροκάρπια τι είπε; Ξεπερνώντας το θέμα της αλλεργίας, εμάς φοβάται και τον πνιγμό κι είπε να τους αποφεύγει το παιδί.
Χριστινα Τεταρτη παιζει παοκ-ολυμπιακος...ακυρο, το κανουμε Πεμπτη (αν δεν παει για μπαλα ο δικος μου....) η Παρασκευη απογευμα καλυτερα?

Smoutsaki να τα εκατοστησετε!!!!

Μήπως να σας έφερνε εδώ να παίξουν τα μωρά και να τους στείλουμε σε καμιά καφετέρια να το δουν;
Καλε ξεχασα να σας πω για τον ταξιτζη...που επεσα πρωι πρωι ρε κοριτσια?Το ταξι η αυτος βρωμουσε,...χαζουλης, κολλημενος στο τιμονι, κορναρε συνεχεια στο ασχετο,χτυπαγε το τιμονι, οδηγουσε σκατα....(σε καποια φαση ελεγα να ανοιξω την πορτα και να φυγω αλλα ευτυχως ειχε κινηση και πηγαιναμε σημειωτον...) μου ειπε η ωρα η καλη για το παιδι μου:confused::confused::confused: οταν του ειπα οτι εχω ενα κοριτσακι, σε καποια φαση με ρωταει αν ειχε αδερφο η κοκκινοσκουφιτσα του απανταω οχι και μου λεει, ειχε νάτος...και μου δειχνει εναν τυπα με κοκκινο σκουφο...(χιχι να γελασουμε λιγο μου λεει):confused::confused::confused::confused::confused:

Ε ρε τι κυκλοφορει εξω!!!Αλλα τι να πεις, ολοι εχουν δικαιωμα στην εργασια....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Μπορώ να φανταστώ το ανθρωπάκι αυτό, έχω πέσει σε παρόμοιες περιπτώσεις
Μαριάννα θα σε γελάσω,δεν έκατσα να τα κοιτάξω τι είναι όλα αυτά που παίρνει γιατί χθες το μεσημέρι που πήγα προσπαθούσα να την πείσω ότι πρέπει να προσέχει τι τρώει γιατί μου είχε ζητήσει να της πάω σπανοκοτυρόπιτα!(κ δεν της πήγα βέβαια) :roll:
Ρε σαν μωρά κάνουν, δεν αντιλαμβάνονται πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα! Εμένα μόλις είχε βγει από την επέμβαση μετά το έμφραγμα και ξυπνάει το ξημερώματα πεινασμένος. Ε λύσσαξε να του δώσω το κουλούρι θεσσαλονίκης που είχα πάρει η δόλια για μένα. Και κάθε μέρα μέχρι να βγει, ήθελε να του παίρνω κουλούρι απ'την καντίνα και χυμό πορτοκάλι. Την δεύτερη φορά που ξαναμπήκε, του έφεραν ειδικό μενού για διαβητικούς (επειδή θα έμπαινε πάλι για αγγειοπλαστική) και πήρα κι εγώ ψάρι για να μη ζηλεύει. Ε το δικό μου ήθελε!
Καλημερα κοριτσια και καλο μηνα.

Τι κάνετε?

Εμας εχει ησυχια εδω, εχουνε partners meeting στο αλλο κτιριο, και λειπουν όλοι οι διευθυντές. Οποτε λιγο χαλαραααα

Το πρωι πηγα να τρακαρω πολύ ασχημα με εναν ηλιθιο που μου βγηκε απο ενα στοπ, και οχι τιποτα αλλο δεν φορουσα και ζωνη γιατι μολις ειχα αφησει τη μικρη και σε 1 λεπτο θα ημουν στη δουλεια και δεν τη φορεσα. Και ημουν και με λιγο μεγαλη ταχυτητα.

Εκει εχει κι ενα φουρνο και ενα περιπτερο και ευτυχως εκεινη την ωρα δεν υπηρχε ουτε ανθρωπος, ουτε φορτηγο για ξεφορτωμα, ούτε αυτοκίνητο παρκαρισμενο και εφερα το αμαξι ολο δεξιά και ευτυχως δεν τρακαραμε. Ο δε τυπος, ουτε καν φρεναρε, και αφου του πατησα κορνα μετα το φρεναρισμα, ειδα οτι σηκωσε το χερι του σαν να κανει, αι καλααα. Μου ηρθε να τον παρω απο πισω και να τον κυνηγαω μεχρι να τον βρισω, αλλα ειχα συγχιστεί τοσο πολύ που το αφησα.

Πωπω σε νιώθω, πολλές φορές θέλω να πάρω τον άλλο από πίσω να του δώσω ένα μαθηματάκι. Μάλιστα οδηγώντας φαντασιώνομαι διάφορα για να εκδικηθώ τους ηλίθιους (έτσι περνά κι η ώρα μου στο τιμόνι). Αλλά ένσταση: ούτε για 2 μέτρα χωρίς ζώνη, never again!

Καλημερούδια σας πουλιά. Πήγα κι εγώ στον οδοντογιατρό, παίρνω αντιβίωση και θα δούμε. Μπορεί να ήταν τυχαίο και να μην ξανασυμβεί αλλά μπορεί επειδή έχει απονευρωθεί το δόντι να το χάσω κι όλας.

Πάω άτα το μικρόβιο γιατί έχει αρχίσει να τα παίρνει. Σι γιου λέιτερ

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Χριστινα ευχαριστουμε πολυ! για την προσκληση αλλα σιγα μη μας φερει,αυτος οταν παιζει ο παοκ φευγει 2 ωρες νωριτερα και παει στον αδερφο του για pro και τα συναφη οποτε Παρασκευη η Πεμπτη κανονιζουμε σιγουρα αν δεν εχεις τιποτα αλλο!Σημερα θα γυρισει στις 8 απο τη δουλεια οποτε δεν προλαβαινουμε...γμτ πως θα το παρω αποφαση να παω για διπλωμα?βεβαια χρειαζομαι και τουτου μετα...

Kαλημέρα κορίτσια.Καλό μήνα.Τι κάνετε?Η μικρή ευτυχώς δεν έχει τόσο βήχα όσο εχθές και εχθές το βράδυ μπορώ να πω οτι κοιμήθηκε καλά.Λίγο μόνο στην αρχή έβηξε αλλά τελικά ηρέμησε μετά.Σήμερα είναι καλύτερα με το βήχα αλλά την βλέπω λίγο πεσμένη.Εχει αρχίσει και μου κάνει δέκατα.Το θετικό είναι οτι το πρωί ήπιε γάλα μετά τόσες μέρες.Φάγαμε και φρουτόκρεμα και τώρα της φτιάχνω μοσχαράκι,λέω να της το κάνω με ζωμό όπως μου είπε ο γιατρός.Θα της βάλω και καμιά πατατούλα και κανα καροτάκι.Δεν έχω κάνει ούτε μια ολοκληρωμένη δουλειά στο σπίτι τώρα που την έχω μαζί μου.Εχω τόσες δουλειές να κάνω αλ΄λά δεν με αφήνει.Λίγο σιδέρωσα εχθές και τώρα περιμένω να κοιμηθεί λίγο το μεσημέρι για να δώ τι θα προλάβω να κάνω.Επίσης έληξε και το anti-various και πρέπει αύριο να τον πάρει τον υπολογιστή στη δουλειά ο άντρας μου για αν μας το φτιάξουν.Ελπίζω να μου τον φέρει την ίδια μέρα.

SI5Yp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=244&page=108

πριν ενα χρονο ακριβωσ!!!!!τρελη συγκινηση σημερα!!!

οπωσ και φετοσ ,ετσι και περσυ θυμαμαι που πρωτα πηγαμε εκκλησια με την αγγελικουλα(ειναι του αγιου τρυφωνα,ειναι εκκλησια στην εννορια μασ),και μετα την εκκλησια θυμαμαι που το ανεβαλασυνεχωσ μεσα στην ημερα για να παω για β΄χοριακη,ειχα και πονακια και νομιζα οτι θα αδιαθετησω.....ωσπου μεσημεριασε και πηγα κατα τισ 13.00 ,παρολα αυτα εγινε η αναλυση και η μικροβιολογοσ πηγε το μεσημερι πισω στο ιατρειο και με πηρε να μου πει τα ευχαριστα!!!!

...σημερα ενα χρονο μετα εχω την μπουρμπουληθρα!!

παω να σασ διαβασω...ελπιζω να με αφησει η μπουρμπουληθρα!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=244&page=108

πριν ενα χρονο ακριβωσ!!!!!τρελη συγκινηση σημερα!!!

οπωσ και φετοσ ,ετσι και περσυ θυμαμαι που πρωτα πηγαμε εκκλησια με την αγγελικουλα(ειναι του αγιου τρυφωνα,ειναι εκκλησια στην εννορια μασ),και μετα την εκκλησια θυμαμαι που το ανεβαλασυνεχωσ μεσα στην ημερα για να παω για β΄χοριακη,ειχα και πονακια και νομιζα οτι θα αδιαθετησω.....ωσπου μεσημεριασε και πηγα κατα τισ 13.00 ,παρολα αυτα εγινε η αναλυση και η μικροβιολογοσ πηγε το μεσημερι πισω στο ιατρειο και με πηρε να μου πει τα ευχαριστα!!!!

...σημερα ενα χρονο μετα εχω την μπουρμπουληθρα!!

παω να σασ διαβασω...ελπιζω να με αφησει η μπουρμπουληθρα!!

Μπράβο βρε Ειρηνάκι.Και πως να μην είναι ο τυχερός σου μήνας με τόσο ευχάριστα νέα?Να χαίρεσαι τα ομορφοκοριτσάκια σου και να μαθαίνεις πάντα ευχάριστα νέα στη ζωή σου!

SI5Yp3.png

σευχαριστω δημητρουλα!!!!!κ εσυ να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου!!!!!!περαστικουλια τησ κιολασ!!!!

χριστινα ,αγγειοπλαστικη δεν εκανε ο δικοσ σου?εχουμε κανει μπολικεσ απο αυτεσ!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:εννοω πριν γινει η εγχειρηση ανοικτησ καρδιασ-μπαι πασ...

και για την ιστορια να σου πω οτι ο δικοσ μου πριν τα μπαλονακια (μεσα στο νοσοκομειο μιλαμε!!!!)πηγαινε στο μπαλκονι να καπνισει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:roll::roll::roll::(:(:(σε ενα απο ολα τα μπαλονακι ,μετα την επεμβαση βρηκε και τσακισε ενα ολοκληρο πακετο κρακεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φουλ το ζαχαρο την αλλη μερα(τισ εφαγε το βραδυ..)ενω δεν εχει ζαχαρο...

να μην σου πω αλλα ,ε?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Kορίτσια μου καλησπέρα!

Γιωτάκι θέλει μεγάλη προσοχή στο δρόμο, κυκλοφορούν άπειροι άσχετοι και ηλίθιοι οδηγοί!!

Πήρα και τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Σχετικά καλά όλα, εκτός από την Τ4 που είναι λίγο αυξημένη και την καμπύλη. Στην πρώτη αιμοληψία ήταν 90 (με φυσιολογικό μέχρι το 110) και στη μία ώρα με 50 ml γλυκόζης 143!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: (με φυσιολογικό μέχρι 140). Βέβαια και στην κάρολ έτσι είχε βγει και μετά έκανα τη μεγάλη και όλα ήταν μια χαρά!! Γμτ και έλεγα ότι θα τη γλυτώσω αυτή τη φορά!!:evil:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

χριστινα ,αγγειοπλαστικη δεν εκανε ο δικοσ σου?εχουμε κανει μπολικεσ απο αυτεσ!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:εννοω πριν γινει η εγχειρηση ανοικτησ καρδιασ-μπαι πασ...

και για την ιστορια να σου πω οτι ο δικοσ μου πριν τα μπαλονακια (μεσα στο νοσοκομειο μιλαμε!!!!)πηγαινε στο μπαλκονι να καπνισει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:roll::roll::roll::(:(:(σε ενα απο ολα τα μπαλονακι ,μετα την επεμβαση βρηκε και τσακισε ενα ολοκληρο πακετο κρακεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φουλ το ζαχαρο την αλλη μερα(τισ εφαγε το βραδυ..)ενω δεν εχει ζαχαρο...

να μην σου πω αλλα ,ε?

Ναι Ειρήνη, έχει βάλει συνολικά 5 στεντ κι η μάνα μου 2. Από αρχές 2008 μέχρι αρχές 2009 μας πήγε... μην πω πως. Ευτυχώς τώρα είναι καλά κι οι δύο.

Ρε συ μπήκα στο λινκ που έδωσες όταν ανακοίνωσες την εγκυμοσύνη. Διάβαζα φωτιές, διάβαζα χωρισμό Μενεγάκη κι είχα χαζέψει, ήμουν έτοιμη να ρωτήσω που ζω εγώ και δεν τα πήρα χαμπάρι και μετά είδα ημερομηνίες :mrgreen:

Πήρα και τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Σχετικά καλά όλα, εκτός από την Τ4 που είναι λίγο αυξημένη και την καμπύλη. Στην πρώτη αιμοληψία ήταν 90 (με φυσιολογικό μέχρι το 110) και στη μία ώρα με 50 ml γλυκόζης 143!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: (με φυσιολογικό μέχρι 140). Βέβαια και στην κάρολ έτσι είχε βγει και μετά έκανα τη μεγάλη και όλα ήταν μια χαρά!! Γμτ και έλεγα ότι θα τη γλυτώσω αυτή τη φορά!!:evil:
Καλά βρε Πολ, δεν είναι και τραγικά, κι εγώ είχα λίγο ανωμαλίες με θυρεοειδή αλλά δεν μπήκε καν στον κόπο ο γιατρός όταν τις έδειξα, λόγω εγκυμοσύνης είπε. Μια χαρά θα είσαι. Ελαφρώς προσέχεις διατροφή κι όλα καλά.

Πήρα τον μικρό μέχρι την τράπεζα για να εξαργυρώσω μια επιταγή. Κι επειδή δεν μπαίνει καρότσι τον πήρα ποδαράτο. Τι το ήθελα, με τρέλλανε. Δεν το ξανακάνω το λάθος!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...