Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλό μήνα κορίτσια! 14 ευρω ταξι πρωι πρωι κι ελεγα χθες να μην ερθω καθολου,δε μου μπηκε καλα ο μηνας, πολλα εξοδα θα εχω παλι...Αυριο λεω να κατσω σπιτακι μου καλυτερα ενεκα γενικης απεργιας...απλα δεν εχω αλλα λεφτα για ταξι!

Χριστινα Τεταρτη παιζει παοκ-ολυμπιακος...ακυρο, το κανουμε Πεμπτη (αν δεν παει για μπαλα ο δικος μου....) η Παρασκευη απογευμα καλυτερα?

Smoutsaki να τα εκατοστησετε!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Προσέξτε με.... ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΜΗΝΑΣ!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Βατραχάκι για πες για το συκώτι....

Γιώτα να ναι όλα σας τα φιλιά το ίδιο παθιασμένα με το πρώτο! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

2362839t4dgwleuar.jpg

Μπήκε με 130,βγήκε με 172....το πρόβλημα είναι ότι πέρνει ένα μήνα κορτιζόνη κ φοβάμαι μην της μείνει κανένας διαβήτης τελικά....:rolleyes:

Αννα της δινουν χαπια για το σακχαρο? Θα πρεπει να προσεχει παααρα πολυ η μαμα σου τη διατροφη της τωρα.

Σας ειπα οτι ενας ανιψιος μας 30 ετων εκανε τσεκ απ και του βρηκαν 600 σακχαρο? Απο μεγαλη δοση κορτιζονης που ειχε παρει στο παρελθον... Τωρα κανει ινσουλινη, διατροφη, εξετασεις να δουν αν εχει πειραχτει τιποτε αλλο, και δεν εχει βγει ακομη διαγνωση αν προκειται τελικα για διαβητη μονιμα...

Καλο μηνα! Και ο βηχας καλα κρατει... Αρχισα ενα σιροπακι που εχω για τα παιδια απο εκχυλισμα κισσου. Με βοηθαει κατα τη διαρκεια της ημερας, το βραδυ ομως ειναι δυσκολα τα πραγματα.

age.png age.png

Να σας πω οτι εχθέσ κι εμείς ειχαμε παιδίατρο. 13 κιλά έγινε το αγοράκι μου..!!

Και 88 πόντους!!

έλεγα οτι αυτο το μήνα δεν θα πάρει γιατί δεν τρώει οσο έτρωγε...

Κάναμε και το εμβολιάκη μας και τώρα οταν γίνει 2 χρονων θα πάμε ξανά!

Λες και το κατάλαβε ο μπομπιράκος και εκλαψε ελάχιστα!! Το πουλάκι μου!

Επίσης σε ενα μήνα και λιγότερο σταματάμε το υποαλλεργικο γάλα και ξεκινάμε κανονικο!!! Στην αρχή σκόνη και μετα φρέσκο!!!!

Επίσης μου εξηγησε γιατι δεν πρέπει να τρώνε ξηρους καρπούς- θαλασσινα-εντοσθια όπως το συκώτι που είχατε αναφέρει και το θεώρησα πολύ υγιεινό αλλα μου κοψε τα φτερά!

Μμμμμμ στα ιδια σχεδον ειμαστε! Καλα τρωτε γιαουρτακι τοσο καιρο και γαλα οχι?Λιγο κουφο μου φαινεται!Εμεις παλι πρωτα ξεκινησαμε γαλα και μετα γιαουρτι... σου ειπε ο γιατρος να κανεις καμια εξεταση οταν ξεκινησετε κανονικο γαλα?Αν και νομιζω εσεις σπυρακια ειχατε εμφανισει οχι αιματακι ε?

Καλε ξεχασα να σας πω για τον ταξιτζη...που επεσα πρωι πρωι ρε κοριτσια?Το ταξι η αυτος βρωμουσε,...χαζουλης, κολλημενος στο τιμονι, κορναρε συνεχεια στο ασχετο,χτυπαγε το τιμονι, οδηγουσε σκατα....(σε καποια φαση ελεγα να ανοιξω την πορτα και να φυγω αλλα ευτυχως ειχε κινηση και πηγαιναμε σημειωτον...) μου ειπε η ωρα η καλη για το παιδι μου:confused::confused::confused: οταν του ειπα οτι εχω ενα κοριτσακι, σε καποια φαση με ρωταει αν ειχε αδερφο η κοκκινοσκουφιτσα του απανταω οχι και μου λεει, ειχε νάτος...και μου δειχνει εναν τυπα με κοκκινο σκουφο...(χιχι να γελασουμε λιγο μου λεει):confused::confused::confused::confused::confused:

Ε ρε τι κυκλοφορει εξω!!!Αλλα τι να πεις, ολοι εχουν δικαιωμα στην εργασια....

Διαφημίσεις

Μαριάννα θα σε γελάσω,δεν έκατσα να τα κοιτάξω τι είναι όλα αυτά που παίρνει γιατί χθες το μεσημέρι που πήγα προσπαθούσα να την πείσω ότι πρέπει να προσέχει τι τρώει γιατί μου είχε ζητήσει να της πάω σπανοκοτυρόπιτα!(κ δεν της πήγα βέβαια) :roll:

Τώρα για τον ανηψιό σας....τι να πω?Εύχομαι να είναι προσωρινό...με 600 ζάχαρο δεν τον κράτησαν μέσα στο νοσοκομείο???:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλε ξεχασα να σας πω για τον ταξιτζη...που επεσα πρωι πρωι ρε κοριτσια?Το ταξι η αυτος βρωμουσε,...χαζουλης, κολλημενος στο τιμονι, κορναρε συνεχεια στο ασχετο,χτυπαγε το τιμονι, οδηγουσε σκατα....(σε καποια φαση ελεγα να ανοιξω την πορτα και να φυγω αλλα ευτυχως ειχε κινηση και πηγαιναμε σημειωτον...) μου ειπε η ωρα η καλη για το παιδι μου:confused::confused::confused: οταν του ειπα οτι εχω ενα κοριτσακι, σε καποια φαση με ρωταει αν ειχε αδερφο η κοκκινοσκουφιτσα του απανταω οχι και μου λεει, ειχε νάτος...και μου δειχνει εναν τυπα με κοκκινο σκουφο...(χιχι να γελασουμε λιγο μου λεει):confused::confused::confused::confused::confused:

Αν πέσεις στον πεθερό μου(ταξιτζής) θα μάθεις ότι αφορά τις οικογένειές μας...τα συζητάει με τους πελάτες του κάνοντας σφυγμομέτρηση κ έρχεται κ μας απαντάει με στατιστικά σε ότι μας απασχολεί! :tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

ΑΝΝΑ

Μου ειπε όχι στο συκώτι κ γενικά στα εντόσθια γιατι φοβούνται για την νόσο των τρελών αγελάδων...

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΗ

ναι εδω και καιρό τρώει τα παντα αλλα το γάλα ήθελε η γιατρος μας να το αλλάξουμε τελευταιο

και οχι εμεις δεν είχαμε αιματάκι αλλα εξανθήμτατα απο την αλλεργία

Σε 2 βδομάδες θα κάνουμε εξετάσεισ για το σίδηρο.μέχρι τώρα του δινα σιροπάκι

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

ΑΝΝΑ

Μου ειπε όχι στο συκώτι κ γενικά στα εντόσθια γιατι φοβούνται για την νόσο των τρελών αγελάδων...

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΗ

ναι εδω και καιρό τρώει τα παντα αλλα το γάλα ήθελε η γιατρος μας να το αλλάξουμε τελευταιο

και οχι εμεις δεν είχαμε αιματάκι αλλα εξανθήμτατα απο την αλλεργία

Σε 2 βδομάδες θα κάνουμε εξετάσεισ για το σίδηρο.μέχρι τώρα του δινα σιροπάκι

Εχει δικιο για τα συκωτια, δε λεω εμεις τα τρωγαμε απο πολυ μικρα αλλα καλυτερα να εχουμε το νου μας τωρα πια, αλλες εποχες τοτε!

Ρωτησα για εξετασεις για την αλλεργια, πχ εμας μας ειχε πει να κανουμε μαγιερ κοπρανων μηπως εχουμε αιματακι και δε φαινεται αλλα εμεις αυτο ειχαμε εμφανισει, οχι εξανθηματα.Αντε, με το καλο να πιειτε το γαλατακι σας!!!!Χωρις παρενεργειες σιγουρα αφου τρωτε γιαουρτακι!

Διαφημίσεις

Κατερινα δεν οδηγω ποτε πισω απο ταξι. Συμπεριφερονται λες και ο δρομος τους ανηκει, λιγοι ειναι που οδηγουν σωστα. Γενικα ομως πλεον, καταλαβαινω παντα εγκαιρως εναν απροσαρμοστο οδηγο! Φαινονται τα σημαδια, μικρα στην αρχη, τα βλεπω και περιμενω να κανει τη βλακεια!:evil:

Μαριάννα θα σε γελάσω,δεν έκατσα να τα κοιτάξω τι είναι όλα αυτά που παίρνει γιατί χθες το μεσημέρι που πήγα προσπαθούσα να την πείσω ότι πρέπει να προσέχει τι τρώει γιατί μου είχε ζητήσει να της πάω σπανοκοτυρόπιτα!(κ δεν της πήγα βέβαια) :roll:

Δεν της εδωσαν διατροφη απο το νοσοκομειο?

Τώρα για τον ανηψιό σας....τι να πω?Εύχομαι να είναι προσωρινό...με 600 ζάχαρο δεν τον κράτησαν μέσα στο νοσοκομείο???:?

Του εκαναν τοσο μεγαλη δοση ινσουλινης, που επαθε υπογλυκαιμια!:roll:

age.png age.png

Αν πέσεις στον πεθερό μου(ταξιτζής) θα μάθεις ότι αφορά τις οικογένειές μας...τα συζητάει με τους πελάτες του κάνοντας σφυγμομέτρηση κ έρχεται κ μας απαντάει με στατιστικά σε ότι μας απασχολεί! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Χα!! Χα!!

Καλός ο πεθερός! Πλάκα έχει!!

Μαριαννα ηταν ολη η συμπεριφορα του ανθρωπου....πολυ ευγενικος βεβαια αλλα αυτο που λεμε χαζουλης,ανθρωπακος, εκανε κατι περιεργα με τα χερια του, μιλουσε και τα ειχε μπροστα στο στομα του σαν να προσευχεται τι να πω, αλλαζε και ταχυτητες συνεχεια βεβαια (ενταξει δεν οδηγω αλλα ξερω ποτε πρεπει να αλλαξεις ταχυτητα), απορω πως του εμπιστευεται ο ιδιοκτητης το αυτοκινητο του...:confused:

Εχει δικιο για τα συκωτια, δε λεω εμεις τα τρωγαμε απο πολυ μικρα αλλα καλυτερα να εχουμε το νου μας τωρα πια, αλλες εποχες τοτε!

Ρωτησα για εξετασεις για την αλλεργια, πχ εμας μας ειχε πει να κανουμε μαγιερ κοπρανων μηπως εχουμε αιματακι και δε φαινεται αλλα εμεις αυτο ειχαμε εμφανισει, οχι εξανθηματα.Αντε, με το καλο να πιειτε το γαλατακι σας!!!!Χωρις παρενεργειες σιγουρα αφου τρωτε γιαουρτακι!

Ευχαριστούμε!

Εχω αγωνία να δω πως θα του φανεί το φρέσκο γαλατάκι!!

Ευχαριστούμε!

Εχω αγωνία να δω πως θα του φανεί το φρέσκο γαλατάκι!!

Μακαρι να του αρεσει!Της Τοτας δεν της αρεσε...πινει νουνου (λεει αυτη) νουλακ δλδ...

Α καλε μαθαμε και 2 γραμματα, το ΚΑΠΑ και το ΜΙ!!!

Επισης, καθε βραδυ ερχεται με το δαχτυλο στο στομα και της λεω τι θελεις? Γαλ μου απανταει!!!Πολυ μ'αρεσει που μιλαει ολο και καλυτερα!!!

Η πλακα ειναι οτι τη ρωταω τι σου εκανε ο γιατρος μωρο μου?Και κλαψουριζει ναζιαρικα, και μετα της λεω (για να μην φοβαται τιυς γιατρους...) ειναι καλος ο γιατρος?Καό μου λεει!Επισης παιζουμε κρυφτο γυρω απο το τραπεζι και της λεω που να παω τωρα?Απο κει μου λεει!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλα ντε πολλα ειπα πρωι πρωι, κλειδωνω πορτα, βαζω τηλ σε αναμονη και παω τουαλεττα;););)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...