Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ενα πάντως απ'τα λίγα καλά της ανεργίας, είναι η τεμπελιά. Χτυπάμε βάρδιες, σήμερα εγώ κοιμάμαι πρωί, αύριο σηκώνομαι κι αφήνω τον άντρα να κοιμηθεί.

Ναι...οταν εχεις ενα παιδι...οταν εχεις απο δυο και πανω, τον ξεχνας εντελως τον υπνο...!

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ πάντα έλεγα ότι ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου, την οποία δυστυχώς πάνε να καταστρέψουν οι επιτήδιοι !!:(:( Ωστε έτσι Μαριάννα ε??? Το είχαμε ψιλοαποκλείσει βέβαια, έχει πολύ αυστηρή μεταναστευτική πολιτική :rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ναι...οταν εχεις ενα παιδι...οταν εχεις απο δυο και πανω, τον ξεχνας εντελως τον υπνο...!

Εκτός αν είσαι η Μαριάννα, που κανόνια βαράνε κι αυτή ροχαλίζει. Τι μιλάς εσύ, που ο άγιος φίλος μου όλο το βράδυ πηγαινοέρχεται κι εσύ χαμπάρι; Εγώ τουλάχιστον ξυπνάω κάθε τόσο που κάνει γκμουχ ο μικρός, ξυπνάω και το πρωί να του φτιάξω το γάλα. Σήμερα πλάκα... ξυπνάω τον Ρικ να φτιάξει το γάλα. Ρίχνω κλωτσιά. Ανοίγει μάτια. Χαμογελάει. "Τι είναι κουκλίτσα μου;" Αϊντε άϊντε λέω... του δείχνω τον μικρό (το πρωί είμαι φειδωλή στα λόγια). Σηκώνεται. Πάει τουαλέτα, γυρνάει, ξαναπέφτει. "Το γάλα που είναι;" ρωτάω. "Δεν έφτιαξα". "Γιατί;" "Νόμιζα ότι με ξύπνησες για να τον σηκώσω από το κρεββάτι αλλά κοιμάται κι έτσι ξανάπεσα". :rolleyes: Πάω στοίχημα ότι δεν θυμάται τίποτα απ' όλο αυτό σήμερα χαχαχα. Οταν του τα είπα λέει "είπα κουκλίτσα μου; άλλη θα σκεφτόμουν". Βρε ουστ!

WN6Op3.png

Εκτός αν είσαι η Μαριάννα, που κανόνια βαράνε κι αυτή ροχαλίζει. Τι μιλάς εσύ, που ο άγιος φίλος μου όλο το βράδυ πηγαινοέρχεται κι εσύ χαμπάρι;

Ο καημενος μου΄λεγε σημερα, αστα στη μανα σου ενα βραδυ να κοιμηθω σαν ανθρωπος...5 φορες σηκωθηκα παλι...!!!

Πάω στοίχημα ότι δεν θυμάται τίποτα απ' όλο αυτό σήμερα χαχαχα. Οταν του τα είπα λέει "είπα κουκλίτσα μου; άλλη θα σκεφτόμουν". Βρε ουστ!

:lol::lol::lol:

age.png age.png

Εγώ πάντα έλεγα ότι ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου, την οποία δυστυχώς πάνε να καταστρέψουν οι επιτήδιοι !!:(:(

Πεστο και ξαναπεστο μπας και ακουσει κανεις... Αμ δε... Μετα λενε οτι μαζι τα φαγαμε... Αι σιχτιρ...!:evil:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Δημητρα περαστικα ΚΑΙ σε σας!!!

Εμεις αποκριες θα ντυθουμε τελικα μαγισσα...της εφερε στολη η πεθερα, εγω γατουλα την ηθελα αλλα...του χρονου τωρα.

Αννα Πασχα βλεπε Κιλκις.Δεν την γλυτωνω και φετος...

Άντε καλέ μια χαρά είναι το Κιλκίς...άσε να αναπνεύσει κ λίγο καθαρό αέρα η μικρή!;)

Αυτο ειναι βομβα! Πως παει με το σακχαρο?

Μπήκε με 130,βγήκε με 172....το πρόβλημα είναι ότι πέρνει ένα μήνα κορτιζόνη κ φοβάμαι μην της μείνει κανένας διαβήτης τελικά....:rolleyes:

Πριν καμια ώρα γύρισα από την πεθερά 5 έφυγε 9 γύρισε....εντάξει με το παιδάκι μου ήμουν αλλά όλη μέρα ντυμένη με τα παπούτσια μπούχτησα!:rolleyes: Με πιάσαν κ κάτι νεύρα.....ο πεθερός μου φέρνει κάθε μέρα της μικρής(όταν μένει εκεί πλέον) σοκολάτα ή ζελεδάκια αυτά που έχουν ζάχαρη από πάνω(με το που μπαίνει τον ψάχνει στις τσέπες:rolleyes:)...έτσι κ σήμερα της έφερε μια μικρή ιον την ανοίξε κ για πότε έφαγε τη μισή σοκολάτα χαμπάρι δεν πήρα...κ βλέπω της κατεβάζει κ το υπόλοιπο αλουμινόχαρτο να τη φάει όλη....ε την άρπαξα από τα χέρια της κ την πήγα στα σκουπίδια....ήμουν πολύ απότομη η αλήθεια είναι κ δεν μου φταίγε κ το παιδί που της την άρπαξα έτσι ξαφνικά-σχεδόν τρόμαξε:-(..... αλλά ευτυχώς η πεθερά δεν μίλησε(γιατί κ αυτή της στέλνω φακές να φάει η μικρή της δίνει μπριζόλα κ πατάτες τηγανιτά) αντίθετα απασχόλησε τη μικρή για να μην κλάψει....την επόμενη φορά είπα του στεφ να μιλήσει αλλίως θα γίνουμε από 2 χωριά(κ του το χα ξαναπεί αλλά δεν επενέβη πάλι γιατί μίλαγε με τον αδελφό του) αλλά αυτή ήταν η τελευταία φορά! Έχουν τόσα χρόνια μπροστά τους να φάνε πολλά σκατολοίδια αλλά τώρα όσο μπορώ θέλω να τα αποφεύγω ρε γμτ....τα έχω πει 1000 φορές κ η απάντηση είναι συνέχεια η ίδια....εεεεελα μωρέ τι θα πάθει?!:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Πήγα την μικρή στο γιατρό το απόγευμα γιατί ο βήχας συνέχιζε και το μεσημέρι.Περιμέναμε και μια ώρα απο τον κόσμο που είχε.Δεν έχει ακροαστικά αλλά είναι μια ίωση μου είπε,απο τον παιδικό κλασικά και μου έδωσε 2 σιρόπια sinecod και atarax πρωί-μεσημέρι και βράδυ.Και μια αντιβίωση clarisid αυτή για ώρα ανάγκης απλά να υπάρχει αν εξακολολουθήσει ο βήχας αλλά θα μιλήσουμε μου είπε πάλι.Με αυτά τα σιρόπια σε 2-3 μέρες θα είναι καλά και σταματάνε το βήχα.Για να δούμε.Οσο για το γάλα του το είπα οτι εδώ και λίγες μέρες δεν το πίνει και μου πε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα και να μην τρελένομαι γιατί γάλα έχουν το γιαούρτι,το ρυζόγαλο,οι κρέμες ανθος αραβοσίτου πχ βανίλια που μπορώ να κάνω με το γάλα της και τα δημητριακά που της δίνω όπως είπε και η Χριστίνα.Τον ρώτησα αν μπορώ να της βάζω μέσα λίγο hemo ή λίγο nesquik και μου είπε οτι κι'αυτό μπορώ να το κάνω.Απλά ίσως τώρα που δεν έπινε είναι και οτι το γάλα φέρνει βήχα και γι'αυτό να μην το ήθελε.Κατα τ'άλλα ζεστά όπως τσάι ή χαμομήλι με λίγο μέλι και ζωμούς για φαγητό για να μαλακώνει το λαιμό της.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Σήμερα απο τις 8 με ξύπνησε ο γιόκας μου για γαλατάκι!

Περάσαμε ενα ομορφο σκ

Σάββατο πρωί με το μικρό μου αγοράκι

Και το βράδυ με το μεγάλο μου αγοράκι!

Περάσαμε πολύ όμορφα στην μουσικη σκηνη που σας ελεγα...πολύ ωραίο πρόγραμμα!

Πήγαμε στις 11.30 και φύγαμε στις 3... Ποσα χρόνια είχα να βγώ τέτοιες ώρες:)

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Άντε καλέ μια χαρά είναι το Κιλκίς...άσε να αναπνεύσει κ λίγο καθαρό αέρα η μικρή!;)

Μπήκε με 130,βγήκε με 172....το πρόβλημα είναι ότι πέρνει ένα μήνα κορτιζόνη κ φοβάμαι μην της μείνει κανένας διαβήτης τελικά....:rolleyes:

Πριν καμια ώρα γύρισα από την πεθερά 5 έφυγε 9 γύρισε....εντάξει με το παιδάκι μου ήμουν αλλά όλη μέρα ντυμένη με τα παπούτσια μπούχτησα!:rolleyes: Με πιάσαν κ κάτι νεύρα.....ο πεθερός μου φέρνει κάθε μέρα της μικρής(όταν μένει εκεί πλέον) σοκολάτα ή ζελεδάκια αυτά που έχουν ζάχαρη από πάνω(με το που μπαίνει τον ψάχνει στις τσέπες:rolleyes:)...έτσι κ σήμερα της έφερε μια μικρή ιον την ανοίξε κ για πότε έφαγε τη μισή σοκολάτα χαμπάρι δεν πήρα...κ βλέπω της κατεβάζει κ το υπόλοιπο αλουμινόχαρτο να τη φάει όλη....ε την άρπαξα από τα χέρια της κ την πήγα στα σκουπίδια....ήμουν πολύ απότομη η αλήθεια είναι κ δεν μου φταίγε κ το παιδί που της την άρπαξα έτσι ξαφνικά-σχεδόν τρόμαξε:-(..... αλλά ευτυχώς η πεθερά δεν μίλησε(γιατί κ αυτή της στέλνω φακές να φάει η μικρή της δίνει μπριζόλα κ πατάτες τηγανιτά) αντίθετα απασχόλησε τη μικρή για να μην κλάψει....την επόμενη φορά είπα του στεφ να μιλήσει αλλίως θα γίνουμε από 2 χωριά(κ του το χα ξαναπεί αλλά δεν επενέβη πάλι γιατί μίλαγε με τον αδελφό του) αλλά αυτή ήταν η τελευταία φορά! Έχουν τόσα χρόνια μπροστά τους να φάνε πολλά σκατολοίδια αλλά τώρα όσο μπορώ θέλω να τα αποφεύγω ρε γμτ....τα έχω πει 1000 φορές κ η απάντηση είναι συνέχεια η ίδια....εεεεελα μωρέ τι θα πάθει?!:confused:

Αννούλα πάτα πόδι και φέρε τα πράγματα στην θέση τους.

Ειναι δυνατόν καθε μερα χαζογλυκά να τρώει ενα παιδάκι 20 μηνων???

Να προσπαθήσεις να τους δωσεις να καταλάβουν ποσο βλαβερες τροφες ειναι τα ζελεδάκια κλπ!Ασχετο αν εμεις τα τσακίζουμε:P;)

Ειναι μια γενιά που δεν τουσ νοιάζει αν τρώνε υγιεινα ή όχι. Μέσα βάζω και τα πεθερικά μου που δεν προσέχουν καθόλου τι τρώνε:( ειναι άνθρωποι που στερήθηκαν που δεν ενημερώθηκαν και τώρα πιστεύουν οτι οι σοκολάτες και τα γαριδάκια κάνουν καλό

Αχ καλέ κορίτσια τι θυμήθηκα τώρα.

Πρέπει να ήταν τέτοια περίπου ώρα, όταν πριν 10 ακριβώς χρόνια, ανταλλάξαμε το πρώτο μας φιλί με το Νίκο...

Να τα εκατοστήσετε βρε σμουτσάκι!!!

Να χαιρεστε το κοριτσάκι σας!!

Να σας πω οτι εχθέσ κι εμείς ειχαμε παιδίατρο. 13 κιλά έγινε το αγοράκι μου..!!

Και 88 πόντους!!

έλεγα οτι αυτο το μήνα δεν θα πάρει γιατί δεν τρώει οσο έτρωγε...

Κάναμε και το εμβολιάκη μας και τώρα οταν γίνει 2 χρονων θα πάμε ξανά!

Λες και το κατάλαβε ο μπομπιράκος και εκλαψε ελάχιστα!! Το πουλάκι μου!

Επίσης σε ενα μήνα και λιγότερο σταματάμε το υποαλλεργικο γάλα και ξεκινάμε κανονικο!!! Στην αρχή σκόνη και μετα φρέσκο!!!!

Επίσης μου εξηγησε γιατι δεν πρέπει να τρώνε ξηρους καρπούς- θαλασσινα-εντοσθια όπως το συκώτι που είχατε αναφέρει και το θεώρησα πολύ υγιεινό αλλα μου κοψε τα φτερά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...