Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ρε κοριτσια....:(:(:(κοιταω τωρα θεσεις εργασιας ετσι?Ειναι ολες ασπροπυργο,κορωπι....πως να πηγαινω εκει ρε γμτ???Εδω η δουλεια ειναι χαλια, εβγαλα σημερα καταστασεις τι να σας λεω....κερδος μηδεν απο τον Οκτωβρη...

Kαι να απαντουσαν και στα cv για μια συνεντευξη!!!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μα δεν στελνω καθολου σ'αυτους...πρεπει να βγαλω διπλωμα και να παρω και αμαξι για να πηγαινω...

Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει μπορει να λεω και βλακεια τωρα αλλα ειδα εδω στο καφε εχει μια αγγελια που ζητανε αρθρογραφους.Αν ενδιαφερεσαι ψαξτο.

Ρε κοριτσια....:(:(:(κοιταω τωρα θεσεις εργασιας ετσι?Ειναι ολες ασπροπυργο,κορωπι....πως να πηγαινω εκει ρε γμτ???Εδω η δουλεια ειναι χαλια, εβγαλα σημερα καταστασεις τι να σας λεω....κερδος μηδεν απο τον Οκτωβρη...

Οι μεγάλες εταιρείες που είναι απομακρυσμένες από το κέντρο συνήθως έχουν λεοφωρεία που εξυπηρετούν τους εργαζόμενους....κ ο πατέρας μου που δουλεύει Οινόφυτα:shock: κ η κουμπάρα μου που δουλεύει Κορωπί με πούλμαν είναι που πάνε κ τους φέρνουν!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Οι μεγάλες εταιρείες που είναι απομακρυσμένες από το κέντρο συνήθως έχουν λεοφωρεία που εξυπηρετούν τους εργαζόμενους....κ ο πατέρας μου που δουλεύει Οινόφυτα:shock: κ η κουμπάρα μου που δουλεύει Κορωπί με πούλμαν είναι που πάνε κ τους φέρνουν!;)

Μωρε το ξερω αλλα δεν ξερω κατα ποσον ειναι μεγαλες εταιρειες αυτες...

Αννα,τώρα που είπες Οινόφυτα, θυμήθηκα να σας πω να μην αγοράζετε κανένα λαχανικό από Οινόφυτα/Θήβα, ούτε καν βιολογικά. Είναι ΟΛΑ γεμάτα βαρέα μέταλλα (τα βιολογικά δεν ελέγχονται γι' αυτά!!) :-(:sad:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Αννα,τώρα που είπες Οινόφυτα, θυμήθηκα να σας πω να μην αγοράζετε κανένα λαχανικό από Οινόφυτα/Θήβα, ούτε καν βιολογικά. Είναι ΟΛΑ γεμάτα βαρέα μέταλλα (τα βιολογικά δεν ελέγχονται γι' αυτά!!) :-(:sad:
Απο κει με το προβλημα που εχουν με το νερο τιποτα δεν πρεπει να αγοραζουμε...

Η κουμπαρα μου φανταστειτε μαγειρευει με εμφιαλωμενο...αλλα φοβουνται και μπανιο που κανουν με νερο της βρυσης...

Απο κει με το προβλημα που εχουν με το νερο τιποτα δεν πρεπει να αγοραζουμε...

Η κουμπαρα μου φανταστειτε μαγειρευει με εμφιαλωμενο...αλλα φοβουνται και μπανιο που κανουν με νερο της βρυσης...

Πολλά χρόνια υπάρχει εκεί πρόβλημα με το νερό....εγώ Αυλίδα όσες φορές έκανα μπάνιο(μετρημένες ευτυχώς στα δάχτυλα γιατί τα τελευταία 2 χρονια νομίζω έγινε γνωστό το θέμα με τη μόλυνση) το μαλλί μου γινόταν ένα κουβάρι λες κ είχε αλάτι,κόλλα κ λάσπη ένα απροσδιόριστο πράγμα...κ στο σώμα μονίμως με έπιανε φαγούρα....ευτυχώς τα σχεδόν 7 χρόνια που είμαι εγώ στην οικογένεια του στεφ πάντα με εμφιαλωμένο μαγειρεύαμε!...Βέβαια έχουμε φάει πολλά ροδάκινα κ πολλά κεράσια από τα δέντρα του πεθερού τώρα που το σκέφτομαι....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Πολλά χρόνια υπάρχει εκεί πρόβλημα με το νερό....εγώ Αυλίδα όσες φορές έκανα μπάνιο(μετρημένες ευτυχώς στα δάχτυλα γιατί τα τελευταία 2 χρονια νομίζω έγινε γνωστό το θέμα με τη μόλυνση) το μαλλί μου γινόταν ένα κουβάρι λες κ είχε αλάτι,κόλλα κ λάσπη ένα απροσδιόριστο πράγμα...κ στο σώμα μονίμως με έπιανε φαγούρα....ευτυχώς τα σχεδόν 7 χρόνια που είμαι εγώ στην οικογένεια του στεφ πάντα με εμφιαλωμένο μαγειρεύαμε!...Βέβαια έχουμε φάει πολλά ροδάκινα κ πολλά κεράσια από τα δέντρα του πεθερού τώρα που το σκέφτομαι....:rolleyes:

Ασε Αυλιδα ειναι οι κουμπαροι μου...και τωρα που το σκεφτομαι εχουμε πιει πολυ κρασι κι εχουμε φαει πολλα πορτοκαλια:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ασε Αυλιδα ειναι οι κουμπαροι μου...και τωρα που το σκεφτομαι εχουμε πιει πολυ κρασι κι εχουμε φαει πολλα πορτοκαλια:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Το ξέρω μαρή τα χουμε ξαναπεί....να δούμε το καλοκαίρι θα φάμε κανα παγωτό Κωνσταντίνου κ Ελένης παρέα??! :P:p Κ το Πάσχα παίζει να πάμε....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τι κάνετε κορίτσια?Τι να κάνετε πες εδώ δεν βλέπεις με αρρώστιες κ.τλ ασχολούμαστε.Εγώ δεν την έστειλα τη μικρή σήμερα παιδικό γιατί μου ξεκίνησε βήχα απο χθές.Και σήμερα απο το πρωί βήχει συνέχεια.Τώρα μόνο στμάτησε το μεσημέρι που κοιμάται.Της έχω δώσει σιρόπια,της έβαλα τώρα που κοιμάται και τον υγραντήρα και ενα βαμβάκι με ευκαλυπτέλαιο και βλέπουμε.Αν συνεχίσει το βήχα και το απόγευμα θα πάρω τον γιατρό να την πάω να την δεί.΄Το πρωί πήγαμε jumbo να δώ για στολή αλά τελικά δεν είχε το παπάκι που ήθελα και της πήρα ενα ποντικάκι και αυτό γιατί φοβήθηκα μήπως δεν βρώ μετά γιατί τα νούμερα ήταν ήδη σπασμένα.Είπαμε με τον άντρα μου να κοιτάξουμε και αλλού και αν βρούμε έχει καλώς.Πήραμε και κάτι άλλα μπιχλιμπίδια αποκριάτικα και ήρθαμε.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Α!Ξέχασα.Το γάλα εδώ και μέρες μου το έχει κόψει η μικρή.Το βραδυνό εδώ και μέρες αλλά εδώ και 2 μέρες και το πρωίνο.Είναι φάση και θα περάσει ή μήπως είναι μόνιμο?Δοκίμασα και να της δώσω με λίγα δημητριακά παιδικά που της πήρα αλλά δεν βλέπω να τα θέλει με όρεξη.Την πρώτη φορά τα έφαγε,σήμερα μόνο 2-3 κουταλιές.

SI5Yp3.png

Δημητρα περαστικα ΚΑΙ σε σας!!!

Εμεις αποκριες θα ντυθουμε τελικα μαγισσα...της εφερε στολη η πεθερα, εγω γατουλα την ηθελα αλλα...του χρονου τωρα.

Αννα Πασχα βλεπε Κιλκις.Δεν την γλυτωνω και φετος...

Α!Ξέχασα.Το γάλα εδώ και μέρες μου το έχει κόψει η μικρή.Το βραδυνό εδώ και μέρες αλλά εδώ και 2 μέρες και το πρωίνο.Είναι φάση και θα περάσει ή μήπως είναι μόνιμο?Δοκίμασα και να της δώσω με λίγα δημητριακά παιδικά που της πήρα αλλά δεν βλέπω να τα θέλει με όρεξη.Την πρώτη φορά τα έφαγε,σήμερα μόνο 2-3 κουταλιές.

Μηπως της δινεις κατι αλλο σχετικα κοντα με το γαλα?Εγω πχ για να πιει το γαλα της 10 παρα, μετα τις 7 δεν της δινω τιποτα..

Ειναι και το πρωινο βεβαια το οποιο ουτε εμενα μου το πινει....ελπιζω να ειναι φαση που θα περασει, πχ η Παναγιωτα δεν ετρωγε γιαουρτι,φρουτοκρεμα και κρεμες, τωρα τα τσακιζει ολα!Δικομασες να αλλαξεις γαλα μηπως το βαρεθηκε?

Μαριάννα συ που το κατέχεις....η μάνα μου έπαιρνε στο νοσοκομείο 80mg κορτιζόνης ημερησίως! :shock::shock::shock:

Αυτο ειναι βομβα! Πως παει με το σακχαρο?

Μα καλά λέω εγώ κάτι γίνεται με τους πλανήτες...πολύ γκαντεμιά εδώ μέσα :rolleyes:

Μπα... Ολος ο κοσμος ετσι ειναι.

Γιώτα ναι κ εγώ που έχω κάνει το αντιγριπικό κ μάλιστα υποτίθεται με καλύπτει για 4 ή 5 χρόνια είδα πόσο με κάλυψε! :rolleyes:

Ακριβως ετσι...

Α ξέχασα να σας πω....πότε είχα περίοδο τελευταία φορά???18/1....ε ξαναέχω σήμερα! :confused:

Μαλλον απο την κουραση και το αγχος.

Σωστο. Επισης ξεχασα να σου πω εσενα, να ξεχασεις τη Νεα Ζηλανδια. Γνωστοι που μεταναστευσαν εκει, απογοητευτηκαν και τρομοκρατηθηκαν. Ειναι τοσο εντονο το φαινομενο της τρυπας του οζοντος, που κυκλοφορουν ολοι με μακρυμανικα και αντιηλιακα συνεχως...

Α!Ξέχασα.Το γάλα εδώ και μέρες μου το έχει κόψει η μικρή.Το βραδυνό εδώ και μέρες αλλά εδώ και 2 μέρες και το πρωίνο.Είναι φάση και θα περάσει ή μήπως είναι μόνιμο?

Φαση ειναι πιστευω. Και η Μαριαλενα το εκοψε για μια βδομαδα περιπου και μετα αρχισε να το πινει σε κουπα με καλαμακι, ενω πριν το επινε σε σεικερ.;)

Εφαγα 2 ωρες στο ΙΚΑ και ειχα μαζι τον Αντωνη... Παρα πολυ κοσμο ειχε, τους χιλιοπαρακαλεσα γιατι ηθελαν να ξαναπαω αυριο και ευτυχως με εξυπηρετησαν. Παλι καλα που αντεξε το παιδακι μου τοσες ωρες εκει μεσα...

age.png age.png

Χριστινα παμε το απογευμα σημερα η Τεταρτη τα μικρα παιδοτοπο στα Πατησια?Η Παναγιωτα ειναι μια χαρα στην υγεια της και θελει ατα επειγοντως!!
Tετάρτη μάλλον ναι. Σήμερα έχω οδοντίατρο (επιτέλους). Αν είναι πες μου τι ώρα γυρνάς να κανονίσουμε. Ο κακομοίρης ο δικός μου παρ'ότι ήταν ώρα για νάνι, μισοκοιμισμένος μου έλεγε το μεσημέρι άαα...τα
Αυτό ακριβώς!
Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει μπορει να λεω και βλακεια τωρα αλλα ειδα εδω στο καφε εχει μια αγγελια που ζητανε αρθρογραφους.Αν ενδιαφερεσαι ψαξτο.
Οσο μου απάντησαν κι εμένα που ανταποκρίθηκα στην αγγελία...
Κι εμένα πέρασε φάση 4 ημερών, από χτες τουλάχιστον πίνει το πρωινό. Αν δεν το πιει, δώστης το με δημητριακά όπως λες. Εγώ έχω διάφορα, κάθε μέρα κι άλλα του βάζω. Αν πάλι δεν το θέλει, ρίξε κρέμα μέσα και δώστης το. Αν πάλι δεν το πιει, δοκίμασε να της αλλάξεις ώρα, δώστης το για απόγευμα πχ. Διαφορετικά δώσε γιαούρτι. Δεν έγινε και τίποτα μωρέ, θα επανέλθει. Μάλλον βαριούνται λίγο τη ρουτίνα στο φαί και θέλουν καινούργιες γεύσεις και ενδιαφέροντα κατά την ώρα του μαμ.

Δεν σας λέω τι ώρα σηκώθηκα, θα με μισήσετε. Ε κοιμήθηκα κι αργά χτες όμως, είχαμε επισκέψεις. Ενα πάντως απ'τα λίγα καλά της ανεργίας, είναι η τεμπελιά. Χτυπάμε βάρδιες, σήμερα εγώ κοιμάμαι πρωί, αύριο σηκώνομαι κι αφήνω τον άντρα να κοιμηθεί. Περιμένω τώρα να περάσει η ώρα να πάω ντοντογιατρό, άντε να δούμε τι θα γίνει γιατί με έριξε πολύ ο πόνος αυτές τις μέρες.

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...