Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα, καλη βδομαδα! Για μενα δεν προβλεπεται καλη βεβαια, η πεθερα ολη νυχτα ροχαλιζε κι εχω ξυπνησει απο τις 4...Κι η Παναγιωτα μαζι,λογω σκουπιδιαρη...Η καημενη προσπαθουσε να ξανακοιμηθει δε σηκωθηκε καθολου..μιλησε λιγακι αλλα ξανακοιμηθηκε κατα τις 5:30...εγω δεν...και φυσικα δε βλεπω μπροστα μου απο τη νυστα...Τελικα η μικρη ξαναξυπνησε στις 8 παρα αφου ξυπνησε η οικογενεια φασαρια του 3ου...παιδι 3χρονο να τρεχει περα δωθε πρωι πρωι και η μανα με τα τακουνια μιση ωρα πριν φυγουν να σερνει επιπλα και να φωναζει...Αλλα με το σκουπιδιαρη τι να κανω ρε παιδια???Το καλοκαιρι τι θα κανω παλι???Σκεφτομαι να βαλω διπλα τζαμια αλλα φυσικα ο Κωστας που δεν ακουει τιποτα δε θα θελει...ποσο να κοστιζουν 2 πορτες κι ενα παραθυρο???

Εν τω μεταξυ δε μπορουσα να ξανακοιμηθω με τιποτα, με πιασαν τα νευρα μου εβριζα κι εγραφα στο μυαλο μου γραμμα στο δημαρχο τι να γραψω για να με λυπηθει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κασσιανη τι τραβας κι εσυ με τα ονειρα....Ασε η ι Παναγιωτα ολο το σκ μεσημερι δεν κοιμηθηκε καλα, ξυπνουσε κι εκλαιγε, ονειρα θα βλεπει...

Αννα περαστικα στη μαμα σου και η κανε μοκο οπως κι εγω αφου εχεις αναγκη την πεθερα η βαλε τη μικρη σε παιδικο να τελειωνεις..Παρεπιπτοντως στο Μεταξουργειο κοντα δουλευω, εδω μενει η πεθερα σου?

Χριστινα παμε το απογευμα σημερα η Τεταρτη τα μικρα παιδοτοπο στα Πατησια?Η Παναγιωτα ειναι μια χαρα στην υγεια της και θελει ατα επειγοντως!!

Καλημέρα κορίτσια.

Είμαι στο μαύρο μου το χάλι από εχθές το βράδυ!Λαιμός, μπούκωμα και πυρετός!Όπως καταλάβατε είμαι σπίτι σήμερα.Η μικρή στη μάνα μου, ευτυχώς πολύ καλύτερα, μάλλον περδίκι. Πρεπει όμως να πάρω παιδίατρο να ακυρώσω το ραντεβού μας για το εμβόλιο. Θα μας πάει πίσω τώρα γμτ. Ελπίζω κι εγώ να ανακάμψω σύντομα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ναι Κατερίνα κοντά στα ελτα! ;)

Τα νεύρα μου μιλάμε...θέλει να είμαι κ 5 ακριβώς εκεί! :mad::-x Θα πάρω τη γιατρό της μάνας μου να μιλήσω το απόγευμα να δω για το οξυγόνο κ πότε θα ανακτήσει τις δυνάμεις της κ αν μου πει για πάνω από ένα μήνα θα αρχίσω να κοιτάω παιδικό....προτιμώ να μείνω άφραγκη παρά τρελή! :-(

Κ εμείς θέλουμε άτα αλλά έχει ακόμα λίγα συμπτώματα η Ζωή! :-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Είμαι στο μαύρο μου το χάλι από εχθές το βράδυ!Λαιμός, μπούκωμα και πυρετός!Όπως καταλάβατε είμαι σπίτι σήμερα.Η μικρή στη μάνα μου, ευτυχώς πολύ καλύτερα, μάλλον περδίκι. Πρεπει όμως να πάρω παιδίατρο να ακυρώσω το ραντεβού μας για το εμβόλιο. Θα μας πάει πίσω τώρα γμτ. Ελπίζω κι εγώ να ανακάμψω σύντομα!

Μαρια περαστικα!!!Ευτυχως ειναι καλα το παιδι!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

αννα παρε παιδι μου εκεινη την αδεια που ελεγες να κανεις τις δουλειες σου ανετα για λιγο καιρο

Παιδια ειναι ολος ο κοσμος αρρωστος, τι πραγμα ειναι αυτο.

Θυμαμαι την παιδιατρο που μου ειχε πει να κανουμε αντιγριπικο στην Ιλιανα και της ειχα πει οχι, και μου ειχε πει "ενταξει δεν μπορω να σε πιεσω, αλλα το Γεναρη που θα βαρεσουν κατι κρυα και οι ιωσεις θα πανε συνεφο, τοτε θα με παρακαλας να σου βρω εμβολιο". Δεν την παρακαλαω μεν, αλλα την εχω φερει πολλες φορες στο μυαλο μου οτι με ειχε προειδοποιησει για την κατασταση πως θα ειναι.

Αντε τελευταια μερα του μηνα σημερα. Ελπιζουμε ο Φλεβαρης να παει καλυτερα.

Σημερα εχω ερθει στο γραφειο καταλαβαινετε με τι διαθεσή ε? Πολύ κακή (ενεκα το βρισίδι της Πεμπτης). Μπηκα λοιπον στο γραφειο του, και εκτος του γλυψιματος που μου εριχνε, βολιδοσκοπουσε να δει και τη διαθεση μου πως ειναι. Αι σιχτιρ, μου αλλαξανε και τον υπολογιστή, παει σφαιρα μεν, αλλα εχει windows 7 καθως και office (και αυτο το τελευταιο μου εχει βγαλει τα ματια).

4Rnfp3.png

Το καλο δε σας το ειπα, χθες ηρθε η πεθερα μου, ανοιξε η πορτα κι η μικρη οχι μονο δεν την αναγνωρισε (ειναι δυνατον?20 μερες ειχε να τη δει.:confused:..) αλλα αρπαξε το ποδι μου και κολλησε πανω μου...Τελικα την τραβηξε απο το χερι για να την παρει αγκαλια..

Παω να φτιαξω 2ο καφε, δεν βλεπω μπροστα μου...:eek:(χασμουριεται τωρα αυτο το emoticon???)

Γιώτα ναι κ εγώ που έχω κάνει το αντιγριπικό κ μάλιστα υποτίθεται με καλύπτει για 4 ή 5 χρόνια είδα πόσο με κάλυψε! :rolleyes:

Όσο για την άδεια αδύνατον αυτές τις μέρες...έχω πάλι τρέξιμο με τον οεαδ κ αυτή κ την άλλη εβδομάδα για τις επιδοτήσεις που μόνη μου πρότεινα να πάρουμε κ έβγαλα τα μάτια μου γιατί τόση χαρτούρα κ τόσες επισκέψεις στον οαεδ που πρέπει να κάνω μετάνιωσα την ώρα κ τη στιγμή! :rolleyes:

Α ξέχασα να σας πω....πότε είχα περίοδο τελευταία φορά???18/1....ε ξαναέχω σήμερα! :confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Α ξέχασα να σας πω....πότε είχα περίοδο τελευταία φορά???18/1....ε ξαναέχω σήμερα! :confused:

Εγω περιμενω, τελευταια φορα ειχα 1/1 αλλα εμενα ο κυκλος μου ειναι οτι να ναι οποτε...θα περιμενω 10 μερες ακομη...δεν ξερω αν θελω να ερθει η οχι για να ειμαι ειλικρινης...θελω να κανω αδερφακι στην Τοτα γρηγορα αλλα σκεφτομαι με τη δουλεια εδω που παει χαλια τι θα κανω...

Επισης, για το εμβολιο της γριπης ο γιατρος μας ηταν καθετος απο περυσι, εσεις καντε οτι θελετε, το παιδι δε θα το κανει....

Χαχαχ Κατερίνα αργείς αλλά τα πιάνεις!:tongue: Μάλλον από την αντιβίωση πρέπει να είναι....:rolleyes:

Εύχομαι να μην σου ρθει περίοδος κ να σαι η επόμενη...εγώ πήρα 2 απογοητεύσεις μέσα στον ίδιο μήνα! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Χαχαχ Κατερίνα αργείς αλλά τα πιάνεις!:tongue: Μάλλον από την αντιβίωση πρέπει να είναι....:rolleyes:

Εύχομαι να μην σου ρθει περίοδος κ να σαι η επόμενη...εγώ πήρα 2 απογοητεύσεις μέσα στον ίδιο μήνα! :tongue::tongue::tongue:

Ελα μωρε κι εσυ απογοητευτηκες κιολας...εγω 4 μηνες προσπαθουσα για την Παναγιωτα και με πολυκυστικες ωοθηκες υποτιθεται και παλι απο αγχος τιποτα...στην κοσμαρα μου...Και τωρα δεν προσπαθω, αν εγινε απο βλακεια θα εγινε...

Ρε κοριτσια....:(:(:(κοιταω τωρα θεσεις εργασιας ετσι?Ειναι ολες ασπροπυργο,κορωπι....πως να πηγαινω εκει ρε γμτ???Εδω η δουλεια ειναι χαλια, εβγαλα σημερα καταστασεις τι να σας λεω....κερδος μηδεν απο τον Οκτωβρη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...