Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ήταν τέλεια χθες, χάρηκα πολύ που σας είδα. Θα ήθελα να καθίσω μέχρι το τέλος αλλά... Σας ευχαριστώ που ήρθατε πιο νωρίς για να βρεθούμε περισσότερη ώρα.

Περάσαμε όμορφα και στο τραπέζι που μας είχαν καλέσει, στη συνέχεια, μόνο που οι φωνές των παιδιών και ειδικά της δικής μου κόρης μας ξεκούφαναν. Ωρες ώρες σκέφτομαι ότι πρέπει να τη στείλω σε κανένα βουνό να τρέχει όλη μέρα μήπως και ξεδώσει.

1070788g1r09jrlgw.gif

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια.Τι κάνετε?Πόλα συγχαρητήρια για το φλουρί.Να είσαι πάντα τόσο τυχερή!Περάσατε ώραία απ'ότι διαβάζω.Καμμιά φωτό βγάλατε?Για βάλτε στο fb να δούμε.

Εμείς δεν πήγαμε πουθενά μιας και ο άντρας μου εχθές ήταν κι'αυτός με εμετούς,προφανώς τον κόλλησε η μικρή.Σήμερα είναι καλύτερα.

SI5Yp3.png

Πονάει το δοντάκιιιιιιιι και δεν απαντάει κι ο οδοντίατρος γκρρρρ

Καλημερούδια. Δύσκολο το βράδυ, εκεί που ηρέμησα και με πήρε ο ύπνος ακούμπησε το κάτω δόντι με το πάνω κι ήταν σα να με χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα πολλών βατ, έκανα ώρα πάλι να κοιμηθώ :(

Πιστεύω να προσέξατε ότι ήμουν μια κιουρία χτες κι έφαγα μόνο πίτα (οκ και λίγο κέικ) και κάνα δυο πατατάκια. Καταγγέλω ότι η Κατερίνα άδειασε τα πιάτα πάλι :P

Ακυρη κι η επίσκεψη στου Παυλίδη με τις σοκολάτες, έμαθα χτες ότι γίνεται χαμός. Φιλιά

WN6Op3.png

Αρχικά πήγα να γράψω καλημέρα από συνήθεια αλλά θα πω καλησπέρα!!!!:P

Πολίνα σου φέρνει γούρι ο μπέμπης σου!:D

Χριστίνα περαστικά!!!

Βγήκε η μανούλα μου σήμερα!!!:D:D:D Καλά το τι φάρμακο έχει να πάρει δε λέγεται....8 μόνο του αναπνευστικού+3 που παίρνει για άλλους λόγους+ 2 εμβόλια που θα κάνει....κινητή βόμβα θα είναι:rolleyes: 24 ώρες το 24ωρο ακόμα κ στη τουαλέτα το οξογόνο κ αυστηρώς χωρίς μετακινήσεις κ κόπωση..... οπότε τη μικρή δεν θα μπορεί να τη κρατάει ούτε λεπτό!Το πρωί μαγείρεψα κοτόσουπα για σήμερα κ φακές για αύριο για όλους κ το μεσημέρι πήγαμε κ να τη δούμε κ γυρίσαμε πριν λίγο!Μας λαχτάρισε κιόλας γιατί έπεσε η μικρή κ σήκώθηκε η μάνα μου απότομα να πάει να τη πιάσει,ζαλίστηκε κ σωριάστηκε κ αυτή...έχασα τη μισή μου ζωή νόμιζα ότι έπαθε έμφραγμα γιατί κράταγε το δεξί της χέρι επειδή χτύπησε!:-( Εντάξει κάνει πολλές βλακείες βασικά κ μάλλον από αύριο θα πηγαίνω να κάθομαι εκεί όταν σχολάω μέχρι το απόγευμα να τη νταντέυω!:rolleyes: Μου είπε κ το κορυφαίο σήμερα....την προηγούμενη Δευτέρα που πήγε στο γιατρό κ μετά μπήκε νοσοκομείο της είχε πει ο γιατρός να μη φύγει με τα πόδια από το ίκα κ αν ήθελε να καλέσει ασθενοφόρο ο ίδιος να την πάει νοσοκομείο γιατί με τόσο χαμηλό οξυγόνο ήταν έτοιμη να πάθει η έμφραγμα ή εγκεφαλικό...κ του είπε θα πάρει ταξί...κ ήρθε με τα πόδια σχεδόν ένα χιλιόμετρο δρόμο!:shock::shock::shock:Από κει κ μόνο καταλαβαίνεται πόσο 'παιδιάστικα' φέρεται!!!:rolleyes:Ένας μήνας είναι θα περάσει....Αύριο έχω να πάω κ στο ίκα να σφραγίσω χαρτιά,να γράψω συνταγές να πάω να πάρω φάρμακα κ να μαι κ 9 στη δουλειά....δεν το βλέπω πάλι θα αργήσω κ ελπίζω να μη χάσω τη δουλειά μου στο τέλος.....θα ζητήσω βασικά κ 1-2 βδομάδες ανευ αποδοχών αν μπορεί να μου δώσει γιατί δεν γίνεται 1 μήνα η μικρή να είναι στη πεθερά μου....:?

Η μικρή είναι σαφώς καλύτερα,το μπούκωμα της έχει σχεδόν υποχωρήσει....ο στεφ τώρα κατρακυλάει κ θα πάει κ αυτός αύριο στο γιατρό να πάρει τα φάρμακά του,εγώ από κει που έχω καλυτερεύσει τώρα από το φύσα φύσα τη μύτη πονάει το αυτί μου κ κάνει κ ένα κλακ μερικές φορές που φυσάω.....αλλά το ευχάριστό?Πήγε ο πατέρας μου κ έπεξε ένα κίνο επειδή είχε κερδίσει 2 ευρώ στο τζόκερ κ έπιασε 730 ευρώ!:-P:-P:-P Νομίζω αρχίζει να αλλάζει η τύχη της οικογένειας!!!:lol::lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αντε μπραβο βρε Αννουλα, περαστικα και σιδερενια. Νομιζω οτι ειναι μια καλή λύση αυτή η αδεια που σκεφτεσαι να ζητησεις. Θα πεθανεις στα ποδια σου ρε παιδι. Τουλαχιστον ετσι θα εισαι λιγο πιο χαλαρή απο θεμα ωραριων.

Να πω κατι ασχετο?

Στο παρεντς κατι λεγανε για μπομπονιερες, και δειχνανε τις μπομπονιερες που καναμε στην Ιλιανα (τα φορεματακια) απο το site του μαγαζιού που τις ειχαμε παραγγειλει (εχει προφιλ στο facebook) οπου η φωτογραφία που εχει τραβηχτεί και φαίνεται είναι η δική μας παραγγελία (το ξερω με σιγουρια αυτό που σας λεω) ειναι αυτή που σας ειχα βαλει και στο αλμπουμ μας.

Και λενε ολες τι ωραιες που ειναι, και ειμαι πολυ συγκινημενη που σχολιαζουν τοσο θετικά και δειχνουν τις μπομπονιερες της Ιλιανας μου.

Ειμαι πολυ χαζοχαρουμενη?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Αντε μπραβο βρε Αννουλα, περαστικα και σιδερενια. Νομιζω οτι ειναι μια καλή λύση αυτή η αδεια που σκεφτεσαι να ζητησεις. Θα πεθανεις στα ποδια σου ρε παιδι. Τουλαχιστον ετσι θα εισαι λιγο πιο χαλαρή απο θεμα ωραριων.

Να πω κατι ασχετο?

Στο παρεντς κατι λεγανε για μπομπονιερες, και δειχνανε τις μπομπονιερες που καναμε στην Ιλιανα (τα φορεματακια) απο το site του μαγαζιού που τις ειχαμε παραγγειλει (εχει προφιλ στο facebook) οπου η φωτογραφία που εχει τραβηχτεί και φαίνεται είναι η δική μας παραγγελία (το ξερω με σιγουρια αυτό που σας λεω) ειναι αυτή που σας ειχα βαλει και στο αλμπουμ μας.

Και λενε ολες τι ωραιες που ειναι, και ειμαι πολυ συγκινημενη που σχολιαζουν τοσο θετικά και δειχνουν τις μπομπονιερες της Ιλιανας μου.

Ειμαι πολυ χαζοχαρουμενη?

Τελείως :lol:

Οχι, κι εγώ θα χαιρόμουν αν σχολίαζαν τα δικά μου, μόνο που ήταν home made και τα προσκλητήρια κι οι μπομπονιέρες, οπότε δεν έχουν αναρτηθεί πουθενά. Τουλάχιστον έχουμε το ορίτζιναλ του θέματος :cool:

Αννα περαστικά. Κάθε μέρα αυτό λέμε τελευταία, το προσέξατε;

Τώρα έκατσα, είχα τον ξάδερφο με την αρραβωνιάρα εδώ, φάγαμε πίτσες και μίλησαν με τον άντρα μου για το προσκλητήριο του γάμου τους και καταλήξανε κάπου τελικά. Μήπως να το κάνουμε επίσημη δουλειά το προσκλητήρια γάμου-βάφτισης; :rolleyes:

Ξέρετε τίποτα κρητικές μαντινάδες για προσκλητήριο; Εγραψα κάτι εγώ, ξεσήκωσα και μερικές, κάπου ψιλοκατέληξαν. Αν είχα και τίποτα ακόμα καλά θα ήταν

WN6Op3.png

1058142a1ai33qbwo.gif

Ναι, ναι, εγώ κέρδισα ο φλουρί!!!;););)

Eυχομαι οτι καλυτερο!:D

Νομίζω αρχίζει να αλλάζει η τύχη της οικογένειας!!!:lol::lol::lol::lol:

Μακαρι βρε Αννα!

μόνο που ήταν home made και τα προσκλητήρια κι οι μπομπονιέρες, οπότε δεν έχουν αναρτηθεί πουθενά. Τουλάχιστον έχουμε το ορίτζιναλ του θέματος :cool:

Κι εμεις το ιδιο! Και στις δυο βαπτισεις των παιδιων.

Ξέρετε τίποτα κρητικές μαντινάδες για προσκλητήριο; Εγραψα κάτι εγώ, ξεσήκωσα και μερικές, κάπου ψιλοκατέληξαν. Αν είχα και τίποτα ακόμα καλά θα ήταν

Στειλε ολα τα στοιχεια στο Φωτη! Ειναι ειδικος σ΄αυτα!

Καλη εβδομαδα!

Εγω ειμαι ακομα στην ιδια κατασταση. 10 μερες πλεον με πονολαιμο και βηχα. Η μαμα μου που ειχε τα ιδια συμπτωματα, μετα τις 2 εβδομαδες αρχισαν να υποχωρουν, αν και βηχει λιγο ακομη. Και να πω οτι δεν παιρνω και τα βοτανια μου, δεν πινω τους χυμους μου? Αν ειναι να αρρωστησεις θα αρρωστησεις τελικα...

age.png age.png

2493105ypsbidhzmw.gif

Καλημέρα!

Ποια να ευχαριστήσω για την σούπερ ιδέα να κολλήσω το κρεββάτι του μικρού στο δικό μας χωρίς καγκελα; Ακόμα κοιμάται!! Τη νύχτα απλώς απλώνω για δευτερόλεπτα το χέρι να τον σκεπάσω και να τον χαϊδέψω και συνεχίζει ανενόχλητος τον ύπνο. Τέρμα οι κλωτσιές!

Τη νύχτα απλώς απλώνω για δευτερόλεπτα το χέρι να τον σκεπάσω και να τον χαϊδέψω και συνεχίζει ανενόχλητος τον ύπνο. Τέρμα οι κλωτσιές!

:lol::lol::lol:

Εμεις αποφασισαμε να φτιαξουμε μεγαλο κρεβατι για τη Μαριαλενα πλεον. Θα κανουμε κατασκευη τετοια ωστε να μπει πανω απο του Αντωνη, σαν κουκετα δηλαδη. Θα κρατησουμε τα συρταρια απο το βρεφικο κρεβατι και θα εχουμε και εξοικονομηση χωρου.

age.png age.png

Δοκίμασες όλα τα γιατροσόφια Μαριάννα; Πάντως κρατάει πολύ καιρό αν κρίνω από το πόσο με ταλαιπώρησε πριν τα Χριστούγεννα. Αρχικά δέκα μέρες κι έπειτα από δυο βδομάδες ξανά άλλες είκοσι μέρες για να περάσει εντελώς.

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol:

Εμεις αποφασισαμε να φτιαξουμε μεγαλο κρεβατι για τη Μαριαλενα πλεον. Θα κανουμε κατασκευη τετοια ωστε να μπει πανω απο του Αντωνη, σαν κουκετα δηλαδη. Θα κρατησουμε τα συρταρια απο το βρεφικο κρεβατι και θα εχουμε και εξοικονομηση χωρου.

Το σκεφτόμουν κι εγώ αλλά αφενός είναι μεγάλο το "βρεφικό" κρεββατάκι που έχουμε, κάνει δηλαδή μέχρι και τη δευτέρα δημοτικού χωρίς καγκελάκια οπότε είναι κρίμα να πάει χαμένο, αφετέρου δε θέλω να ξυπνάει τη Σοφία η οποία κοιμάται νωρίς, στις εννέα και δεν ξυπνάει τη νύχτα. Να μην της χαλάσει τον ύπνο. Οπότε αν δεν αλλάξουμε σπίτι ώστε να έχει δικό του δωμάτιο τον βλέπω να κοιμάται στο δωμάτιό μας τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο.

Δοκίμασες όλα τα γιατροσόφια Μαριάννα; Πάντως κρατάει πολύ καιρό αν κρίνω από το πόσο με ταλαιπώρησε πριν τα Χριστούγεννα. Αρχικά δέκα μέρες κι έπειτα από δυο βδομάδες ξανά άλλες είκοσι μέρες για να περάσει εντελώς.

Εκτος απο τη smirnoff! Δοκιμασα stolichnaya με λεμονι και ηταν λες και επινα δηλητηριο! Μονο σκετη μπορω να την πινω τελικα. Τη smirnoff την εχει και ο Σκλαβενιτης να ξερεις. Δεν ηπια, γιατι ο δυνατος πονολαιμος κρατησε 2-3 μερες και περνουσε οταν επαιρνα ντεπον.

age.png age.png

Το σκεφτόμουν κι εγώ αλλά αφενός είναι μεγάλο το "βρεφικό" κρεββατάκι που έχουμε, κάνει δηλαδή μέχρι και τη δευτέρα δημοτικού χωρίς καγκελάκια οπότε είναι κρίμα να πάει χαμένο, αφετέρου δε θέλω να ξυπνάει τη Σοφία η οποία κοιμάται νωρίς, στις εννέα και δεν ξυπνάει τη νύχτα. Να μην της χαλάσει τον ύπνο. Οπότε αν δεν αλλάξουμε σπίτι ώστε να έχει δικό του δωμάτιο τον βλέπω να κοιμάται στο δωμάτιό μας τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο.

Εμεις θα βαλουμε τον Αντωνη να κοιμαται στο πανω κρεβατι, μπας και βαρεθει να ανεβοκατεβαινει και κοψει τα δρομολογια στο δωματιο μας τη νυχτα...! Τα δικα μου κοιμουνται μεταξυ 11 και 12,30 τη νυχτα, οποτε δεν υπαρχει θεμα να ξυπνησει το ενα το αλλο...συνηθως κοιμιζουν εμενα πρωτα, αλλα ειπαμε, δεν ξυπναω ευκολα!!!:lol:

age.png age.png

Ελενη δεν ξερω αν την πηρες απο εμας την ιδεα να κολλησεις το κρεβατι, παντως εμας αυτο μας εσωσε με τη δεσποινα.

Εκτος απο τα 2 τελευταια βραδια.

Αχ κοριτσια τι εχω περασει δε λεγεται.

Ειδε κακο ονειρο το σαββατο (τη μαγισσα απο τη χιονατη) και εχει παθει πλακα το παιδι.

Ουτε κοιμαται ουτε βημα δεν κανει μεσα στο σπιτι χωρις εμας.

Χτες τη νυχτα ειδικα μου ηρθε να βαλω τα κλαμματα απο την κουραση.

Μα να μην κλεισει ματι ολη νυχτα?

"ειμαι μικρουλα και φοβαμαι" ουρλιαζε συνεχεια:confused:

Οποτε καποια στιγμη της λεω, να το πουμε στη δασκαλα σου να σε βαλει στην ταξη με τα μωρα (μεγαλη προσβολη).

"Οχι μαμα το πρωι θα μεγαλωσω παλι":rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

10 η ώρα ήρθα σήμερα για δουλειά! :rolleyes: Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι στις οδηγίες η γιατρός είχε γράψει για 3 μήνες θεραπεία με οξυγόνο ενώ της μάνας μου της είχε πει για έναν....3 μήνες???Αν είναι έτσι θα δω μήπως βάλω τη μικρή σε παιδικό για να έχω την ηρεμία μου γιατί η πεθερά μου όλο μας μπερδεύει...τη Παρασκευή πήρε τηλ να πάει ο στεφ να πάρει τη μικρή άρων άρων γιατί είχε κολήσει κ αυτή ίωση κ ήθελε να πάει στο γιατρό κ δεν πήγε κ τώρα με πήρε τηλ να πάω λέει να κρατήσω τη μικρή καμιά ώρα να πάει στο γιατρό γιατί ο στεφ έχουν εισαγωγή σήμερα κ θα γυρίσει πολύ αργά το βράδυ...δηλαδή...να σχολάσω να πάω στη μάνα μου μέχρι το απόγευμα κ μετά να πάω μεταξουργείο με ταξί κ να γυρίσω πάλι με ταξί....:confused:

Δεν αντέχω αλλοοοοοοοο!! :-(

Μαριάννα συ που το κατέχεις....η μάνα μου έπαιρνε στο νοσοκομείο 80mg κορτιζόνης ημερησίως! :shock::shock::shock:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...