Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααα ολη μεραααααα

Χριστινα την πρωτη προσφορά τη βρισκω σουπερ. Πολύ οικονομική μου φαίνεται.

Για τη δευτερη τι σε ενδιαφερει το ατομικό ή το ομαδικό? Καλη ειναι παντως κι αυτη

4Rnfp3.png

2720082yr55l8nmpc.jpg

Τί θα γίνει με σένα, πολύ νοικοκυρά έχεις γίνεις, ταυτόχρονα και fit και γυμνασμένη και κάθε τόσο: σήμερα φτιάξαμε αυτή τη λιχουδιά!

Νοικοκυρα δε θα το΄λεγα, δεν ειναι το καλυτερο μου οι δουλειες του σπιτιου με 2 πιτσιρικια στα ποδια μου, γι αυτο και κανω τα απολυτως απαραιτητα.

Στο γυμναστηριο εχω να πατησω το ποδι μου 2 εβδομαδες λογω ασθενειων, αλλα θα παρω το αιμα μου πισω μολις ανοιξει λιγο ο καιρος!

Οσο για τη ζαχαροπλαστικη, καπως πρεπει να απασχολουμαι κλεισμενη εδω μεσα αλλα να απασχολω και τον Αντωνη! Χθες ζυμωνε 15 λεπτα και ησυχασε το κεφαλι μου λιγο! Το κακο ειναι οτι δεν τρωει τιποτα απο αυτα που φτιαχνουμε...:tongue:

Δεν ειναι ασχημη η τιμη. Βεβαια ειναι για μεγαλυτερα παιδακια αυτη η φαση.

Εχω βαρεθει αυτον τον καιρο και θα συνεχισει και την αλλη βδομαδα. Κοντευω 10 μερες με αυτον τον πονολαιμο και εχει αρχισει και μου τη δινει στα νευρα πλεον. Ευτυχως εχει τοσο κρυο εξω, που και να μπορουσα να καπνισω, θα το σκεφτομουν σοβαρα να βγω στο μπαλκονι!

Χθες πηγα να βαλω τη Μαριαλενα για υπνο στις 10,30. Στις 11,30 ηταν ακομη ξυπνια... Μετα με πηρε ο υπνος και αυτη εκοβε βολτες στο δωματιο ανοιγοντας συρταρια και πετωντας πραγματα εξω, μεχρι που εσκασε μυτη χαμογελαστη στο σαλονι που ηταν ο μπαμπας, ο οποιος και ανελαβε κατοπιν...

Σημερα εχουμε το παιδικο παρτυ γενεθλιων και ευτυχως που δεν αφησα τελευταια στιγμη τα δωρα, γιατι με τοσο κρυο δε θα ξεμυτισουμε ως το απογευμα.

Το δικο μας παρτυ γενεθλιων θα γινει την Κυριακη της αποκριας και σιγα σιγα πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι πως θα το οργανωσω.

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλά χθες έδωσε ρέστα η μικρή...καταρχάς συνέχεια λέει 'φοβάται'....το έλεγε κ πριν πάει στη πεθερά μου(όταν άκουγε τον σκύλο του από κάτω) αλλά τώρα το χει κάνει καραμέλα κ θέλει να τη πέρνουμε αγκαλιά κάθε 3 κ λίγο....κοιμήθηκε από τις 8:30 κ ακόμα κοιμάται....κ όπως είπε κ ο στεφ επειδή η μάνα του ξυπνάει από τις 6 μπορεί κ η μικρή να ξύπναγε από τις 6 κ γι'αυτό ήταν μέσα στη γκρίνια χθες που την έφερε κ νύσταζε....ξύπνησε στις 1 κ ζήταγε γάλα(που δεν το χε κάνει ποτέ) κ της έδωσα νερό κ κοιμήθηκε....επίσης της έδωσε χθες η πεθερά μου 2 πιάτα φασολάδα...μα πάει καλά????Της άρεσε λέει κ της έδωσε όσο ήθελε....εδώ εμείς δεν τρώμε 2 πιάτα φασολάδα γιατί όσο να ναι είναι βαρύ φαγητό κ πειράζει κ στο έντερο κ τα έδωσε στη μικρή....τι να πω?:confused: Θέλω να γίνει καλά η μανούλα μου κ να επανέλθουμε στους ρυθμούς μας!:evil:

Εγώ είμαι ήδη πολύ καλύτερα...βασικά το σπρέυ για τη μύτη που μου έδωσε dexa-rihnasprey n είναι θαυματουργό σήμερα δεν έχω σχεδόν καθόλου μπούκωμα;)....στη μάνα μου απαγορεύεται να πάμε γιατί έχουν μια εγχειρισμένη δίπλα της κ επειδη είχε πει της νοσοκόμας ότι ήμαστε όλοι άρρωστοι της είπε χθες να πεις στους δικούς σου να μην έρθει κανείς!:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Δεν ειναι ασχημη η τιμη. Βεβαια ειναι για μεγαλυτερα παιδακια αυτη η φαση.

Το δικο μας παρτυ γενεθλιων θα γινει την Κυριακη της αποκριας και σιγα σιγα πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι πως θα το οργανωσω.

Δηλαδή να μην το κλείσω λες Μαριάννα; Σ'αυτά τα γεννέθλια έλεγα να το κάνω έτσι, παιδιά και συνοδός (δεν θα τον έχω μέχρι τα 10 του να έρχονται σπίτι όλοι οι συγγενείς και μόνο 4-5 παιδάκια). Η άλλη μου επιλογή ήταν beach party αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να το υλοποιήσω ακόμα μιας κι είναι μικρά και πρέπει να είμαστε στην τσίτα συνέχεια.

Ποια δικά σας γεννέθλια ρε κοπελιά;

επίσης της έδωσε χθες η πεθερά μου 2 πιάτα φασολάδα...μα πάει καλά????Της άρεσε λέει κ της έδωσε όσο ήθελε....εδώ εμείς δεν τρώμε 2 πιάτα φασολάδα γιατί όσο να ναι είναι βαρύ φαγητό κ πειράζει κ στο έντερο κ τα έδωσε στη μικρή....τι να πω?:confused: Θέλω να γίνει καλά η μανούλα μου κ να επανέλθουμε στους ρυθμούς μας!:evil:

Εγώ είμαι ήδη πολύ καλύτερα...βασικά το σπρέυ για τη μύτη που μου έδωσε dexa-rihnasprey n είναι θαυματουργό σήμερα δεν έχω σχεδόν καθόλου μπούκωμα;)....στη μάνα μου απαγορεύεται να πάμε γιατί έχουν μια εγχειρισμένη δίπλα της κ επειδη είχε πει της νοσοκόμας ότι ήμαστε όλοι άρρωστοι της είπε χθες να πεις στους δικούς σου να μην έρθει κανείς!:?

2 πιάτα φασολάδα είναι υπερβολή ρε παιδί! Καλά, παιδιά δεν μεγάλωσαν αυτές οι γυναίκες; Δεν σκέφτονται λιγάκι;

Το σπρέι πρέπει να το έχει πάρει κι ο άντρας μου (αλλεργική ρινίτιδα, έχει πάρει όλα τα σπρέι της αγοράς) και όντως ξεμπουκώνει άμεσα. Δεν θυμάμαι, έχει κορτιζόνη αυτό;

Οσο για την επίσκεψη στη μάνα σου... Να σου πω την αλήθεια; Κι εγώ αν ήμουν η εγχειρισμένη ή συγγενής της, δεν θα ήθελα να έρθουν άρρωστοι για επίσκεψη και να κινδυνεύσω. Στείλτε κάποιον που είναι καλά. Κάποια φίλη, κάποια θεία.

Για τον πονόδοντο δεν θα σχολιάσω... παίρνω δυνατό αντιφλεγμονώδες και επειδή δεν κάνουν και καλό στα νεφρά (να χέσω, ένα τριπάκι βρήκα κι εγώ και κάνει κακό), όλη μέρα σέρνομαι και παίρνω ένα το βράδυ για να ησυχάσω :(

Καλημέρα!

WN6Op3.png

Εγώ είμαι ήδη πολύ καλύτερα...βασικά το σπρέυ για τη μύτη που μου έδωσε dexa-rihnasprey n είναι θαυματουργό σήμερα δεν έχω σχεδόν καθόλου μπούκωμα;)....

Eγω που εχω δοκιμασει οοοοοοολα τα σπρει, μονο αυτο μου κανει δουλεια. Φυσικα ειναι παρα πολυ δυνατο και με κορτιζονη. Προσεξε μη το συνηθισεις μονο. Να βαζεις μονο οταν το εχεις πραγματικα αναγκη.

Δηλαδή να μην το κλείσω λες Μαριάννα; Σ'αυτά τα γεννέθλια έλεγα να το κάνω έτσι, παιδιά και συνοδός (δεν θα τον έχω μέχρι τα 10 του να έρχονται σπίτι όλοι οι συγγενείς και μόνο 4-5 παιδάκια). Η άλλη μου επιλογή ήταν beach party αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να το υλοποιήσω ακόμα μιας κι είναι μικρά και πρέπει να είμαστε στην τσίτα συνέχεια.

Κλοουν και ξυλοποδαρος για 2χρονα? Θα τρομαξουν!

Ποια δικά σας γεννέθλια ρε κοπελιά;

Εχω κι αλλο παιδι ρε κοπελια! Και τι παιδι! Λουλουδι!!!:tongue:

age.png age.png

Καλημερααααα ολη μεραααααα

Χριστινα την πρωτη προσφορά τη βρισκω σουπερ. Πολύ οικονομική μου φαίνεται.

Για τη δευτερη τι σε ενδιαφερει το ατομικό ή το ομαδικό? Καλη ειναι παντως κι αυτη

Σμουτσι για το ατομικό, είναι μακριά για να κάνω παιδικό πάρτυ στην Καλλιθέα. Ελεγα μήπως το πάρουμε και πάμε κάποιες μαμάδες, δίνει αρκετά για 6.5, εκεί που στους άλλους παιδότοπους με 7 ευρώ είναι μόνο είσοδος κι ένα χυμό. Απλά δεν είδα ακόμα αν είναι κοντά στο τραίνο, να δούμε αν εξυπηρετεί.

WN6Op3.png

Αυτόν τον παιδότοπο τον ξέρω απο παλιά.Είναι πολλά χρόνια,τον θυμάμαι απο τότε που κρατούσα κάτι παιδάκια και τα πήγαινα εκεί.Εχω να πάω απο τότε και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει,αν είναι καθαρός κ.τ.λ.Μπορείς αν σ'ενδιαφέρει να πας να ρίξεις μια ματιά πριν κλείσεις την προσφορά.

Δείτε ΚΑΙ αυτό (οκ μετά θα πάω για ύπνο αλλά δείτε τα λινκ)

http://www.pros4s.gr/ActivePros4s.aspx?oId=55

Αυτός φαίνεται ωραίος,τον είδα κι'εγώ το πρωί γιατί ψάχνω κι'εγώ μήπως βρώ κανέναν για το πάρτυ της μικρής.Απλά ο πρώτος είναι μόνο καθημερινές Δευτέρα-Πέμπτη κι'εγώ θέλω να τα κάνω τα γενέθλεια της Κυριακή που πέφτουν φέτος.Μεσημέρι ή απόγευμα δεν έχω πρόβλημα.Αν δεν σε πειράζει η μέρα και μπορείς και καθημερινή τότε θα έχεις περισσότερες επιλογές γιατί απ'ότι βλέπω οι περισσότεροι βάζουν καθημερινές.Πάντως απο οικονομικής πλευράς συμφέρει πολύ γιατί και σ'εναν άλλο που ρωτήσαμε που πηγαίνουμε τη μικρή μας είπε κάτι για 300 ευρώ οτι νοικιάζουμε την αίθουσα και απο κει και πέρα δεν θυμάμαι το άλλο ποσό που μας είπε για τα άλλα γιατί το απέριψα με την πρώτη.

SI5Yp3.png

Σμουτσι για το ατομικό, είναι μακριά για να κάνω παιδικό πάρτυ στην Καλλιθέα. Ελεγα μήπως το πάρουμε και πάμε κάποιες μαμάδες, δίνει αρκετά για 6.5, εκεί που στους άλλους παιδότοπους με 7 ευρώ είναι μόνο είσοδος κι ένα χυμό. Απλά δεν είδα ακόμα αν είναι κοντά στο τραίνο, να δούμε αν εξυπηρετεί.

Α!Τώρα το είδα,νόμιζα οτι ήθελες για το πάρτυ.Αλλά και για να πάμε οι μαμάδες καλά είναι.Αν είναι κοντά στο σταθμό και το αποφασίσουμε πείτε μου να κλείσω κι'εγώ.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εχω κι αλλο παιδι ρε κοπελια! Και τι παιδι! Λουλουδι!!!:tongue:

Nόμιζα ότι ήταν Απρίλη, τώρα είδα το τίκερ σου!
Αυτόν τον παιδότοπο τον ξέρω απο παλιά.Είναι πολλά χρόνια,τον θυμάμαι απο τότε που κρατούσα κάτι παιδάκια και τα πήγαινα εκεί.Εχω να πάω απο τότε και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει,αν είναι καθαρός κ.τ.λ.Μπορείς αν σ'ενδιαφέρει να πας να ρίξεις μια ματιά πριν κλείσεις την προσφορά.

Αυτός φαίνεται ωραίος,τον είδα κι'εγώ το πρωί γιατί ψάχνω κι'εγώ μήπως βρώ κανέναν για το πάρτυ της μικρής.Απλά ο πρώτος είναι μόνο καθημερινές Δευτέρα-Πέμπτη κι'εγώ θέλω να τα κάνω τα γενέθλεια της Κυριακή που πέφτουν φέτος.Μεσημέρι ή απόγευμα δεν έχω πρόβλημα.Αν δεν σε πειράζει η μέρα και μπορείς και καθημερινή τότε θα έχεις περισσότερες επιλογές γιατί απ'ότι βλέπω οι περισσότεροι βάζουν καθημερινές.Πάντως απο οικονομικής πλευράς συμφέρει πολύ γιατί και σ'εναν άλλο που ρωτήσαμε που πηγαίνουμε τη μικρή μας είπε κάτι για 300 ευρώ οτι νοικιάζουμε την αίθουσα και απο κει και πέρα δεν θυμάμαι το άλλο ποσό που μας είπε για τα άλλα γιατί το απέριψα με την πρώτη.

Αν θέλετε καμιά μέρα πάμε σ'αυτόν στο Ηράκλειο, εγώ είμαι ψιλοφρί πλέον από δουλειά. Οσο για τον άλλο στην Καλλιθέα βλέπουμε. Σε μας τις από πάνω πέφτει μακριά. Πάντως δεν περιλαμβάνει φαγητά και τούρτα, αναρωτιέμαι αν μπορούμε να τα πάμε εμείς αυτά... θα μάθω

WN6Op3.png

Χριστίνα η πλάκα είναι ότι μου έστειλε για να της δώσω κ σήμερα φασολάδα αφού της άρεσε...κ ύστερα θα εκτοξευόταν στο διάστημα η Ζωή από το πορδοβολητό!:P:p:p Της έδωσα μπριζολίτσα με πατατούλες που έκανα για μας!!!

Μαριάννα χθες το βράδυ έβαλα,σήμερα το πρωί θα βάλω κ το βράδυ κ αν φύγει τελείως δεν ξαναβάζω!;)

Ευτυχώς σήμερα η Ζωή είναι το παιδάκι που ξέρουμε κ αγαπάμε....ζωηρή αλλά χωρίς υστερίες(μάλον από κάπου τις κόλησε:rolleyes::tongue:) κ χωρίς κλάματα....;)

Στη μαμά μου μάλλον κανείς δεν θα πάει αφού όλοι άρρωστοι ήμαστε(κύλησε κ ο στεφ σήμερα) εκτός του πεθερού μου που κ αυτός μπορεί να κουβαλάει το μικρόβιο αλλά λόγω κάποιων φαρμάκων που πέρνει για τη καρδιά να μην έχει νοσήσει!

Αύριο κατά πάσα πιθανότητα θα βγει....πρέπει να εφοδιαστούμε με μάσκες να μην ξανακολήσει τίποτα....για έναν μήνα θα είναι με μηχάνημα οξυγόνου(ελπίζω να το βάζει κατά διαστήματα κ να μπορεί να κρατήσει κ τη μικρή γιατί όπως καταλαβαίνεται αν μείνει ένα μήνα στη πεθερά η μικρή θα αποκτήσει πολύ άσχημες συνήθειες κ μας έχει κουράσει κ το πήγαινε έλα με τα πράγματά της) έβαλε η γιατρός κ μας πήραν από μια εταιρεία που είχε διαθέσιμο μηχάνημα για να μας το φέρουν....θα κάνει εμβόλιο πνευμονιόκοκου κ κοινής γρίπης....κ θα της κανονίσουν ραντεβού για να κάνει μελέτη ύπνου για να δουν αν έχει άπνοια...το οξυγόνο της μετά από τόσα φάρμακα κ εισπνοές που έκανε κατάφερε να ανέβει στο 58....ποιος ξέρει άραγε με πόσο μπήκε!:? Πάντως η γιατρός της πρέπει να είναι άριστη....της είπε θα κάνεις ότι σου πω κ θα γίνεις 'καινούργια' γιατί είσαι πολύ νέα για να μπαινοβγαίνεις στα νοσοκομεία με τέτοια χάλια!;) Πηγαίνει κ τη βλέπει κ φυσιοθεραπέυτρια για να της μάθει πως να αναπνέει σωστά γιατί έχει διάφραγμα(το οποίο της είπαν να χειρουργήσει άμεσα επειδή επιβαρύνει το αναπνευστικό της):? Αυτά όλα έχουμε μπροστά μας αλλά δεν είναι τίποτα που δεν ξεπερνιέται!:-D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα κοριτσιααααα

αχχχ τι ωραια μερα ηταν αυτή η χθεσινή. Σαν φοιτητρια αισθανθηκα. Καφε απο το πρωι στις 11 στο μπαλουξ αραχτή σε κατι τεραστιους καναπεδες με θεα τη θάλασσα, επιστροφή στο σπιτι για μιση ωρα (να μαζεψω και το παιδακι μου) και μετα καφεδακι με σας μεχρι τις 11 που γυρισα σπιτι. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΧΤΕΣ. Είχα χρόνια να το κανω.

Και παλι περασα πολυ ωραια και χαρηκα πολύ που σας ειδα.

και για την ιστορια, η τυχερή της βραδιάς ήταν η Πώλα η οποία κερδισε το φλουρί.

Χριστινα τα σοκολατακια σουπερ, τα τίμησα δεόντως, οπως και οτι αλλο υπηρχε πανω στο τραπεζι χτες.

Φιλακιααααα

4Rnfp3.png

Ναι, ναι, εγώ κέρδισα ο φλουρί!!!;););)

Χάρηκα πολύ, αλλά πιο πολύ που σας είδα από κοντά μετά από πολύ καιρό!!!:D:D:D

Μακάρι να μπορούσαμε να συναντιόμασταν πιο συχνά :rolleyes:

Καλημέρααααα, Καλή Κυριακή σε όλες!!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...