Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

βρε κατερινα μου

αφου το παιδι δεν κουραζεται μεσα στο σπιτι

πως θες να κοιμαται πολύ?

Μαρακι οχι δεν ψωνισα τιποτα, ααα οχι μαλλον ψωνισα, κατι καλλυντικά που ηθελα.

Δεν βγηκα για να ψωνισω, περισσοτερο για βολτα. Πηρα κι ενα βιβλιο της Ιλιανας

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον μαλλον πειναγε, γι αυτο δεν κοιμοταν. επειδη ειχε μισοκοιμηθει στο αμαξι, δεν την ταισα, αλλα την εβαλα κατευθειαν για υπνο, ειχε φαει μισο τοστ και ενα χυμο πορτοκαλι στην καφετερια που κατσαμε και θεωρουσα οτι θα την κρατησει μεχρι να ξυπνησει, αλλα τελικά, τη σηκωσα, εφαγε ενα πιατο φακες, και τωρα επεσε και δεν εχει βγαλει κιχ

4Rnfp3.png

βρε κατερινα μου

αφου το παιδι δεν κουραζεται μεσα στο σπιτι

πως θες να κοιμαται πολύ?

Πως δεν κουραζεται καλε??Ειδικα το πρωι με τη μανα μου ολο τρεχει και κανουν και ολες τις δουλειες μαζι...Να τη δεις με πετσετα να τριβει το παρκε καλυτερα απο μενα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ρε κοριτσια ασχετο

σημερα που πηγα στο Mall μπηκα στο comfuzio να χαζεψω. Ειχε βαλει λοιπον αποκριάτικες στολες. Το τι ειδαν τα ματια μου...

Σεξυ νοσοκομα, σεξυ πειρατινα, σεξυ το ενα, σεξυ το αλλο, και ολα αυτα για 5χρονα κοριτσακια. Ειμαστε με τα καλα μας?

4Rnfp3.png

autoeditadminΓια σας κουριτσια.. προσπαθησα να σας διαβασω αλλα δεν τα καταφερα οταν συνελθω θα κανω ενα ρεζουμε..

Λοιπον.. τα μικρα πανε καλυτερα.. μονο λιγο βηχα ο μεγαλος εχει και λιγα δεκατα ακομα αλλαα καλυτερα ..

Εγω απλα χαλια..

χθες με πειρε ο ηλιας στο Medifirst με γειωσαν κατευθειαν με το που με ειδαν και μου εβαλαν ορο.. και διαφορα εκανα ακτινες εξετασεις..

ο πυρετος καλα κρατει..

συμπερασμα του γιατρου εκει.. γριππη (το αν ειναι η γνωστη η αγνωστη δε εχει καμια σημασια λεει ιδιο τροπο αντιμετωπισης εχει) φαρυγιτιδα, βροχυτιδα, και μου πεταξε και στο τελος οτι σε δυο μερες αν δω οτι δε παω καλυτερα να παω ουτος η αλλος να παω γιατι 2-3 ιδια περιστατικα με μενα ενω δε φαινοταν η πνευμονια οταν πηγαν σε 2 μερες,..........ειχαννν,... τι να πω τωρα?

Αντιβιωση και διαφορα αλλα... ξαπλα κξεκουραση και αφωνια.. γιατι στο τελος θα μου δωσει κορτιζονη ποιο βαρια απ τις εισπνοες που εδωσε ειπε...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΑΝΑΝ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΔΩ......

Περαστικά εύχομαι...καταρχάς έχει μεγάλη σημασία αν είναι η γνωστή ή άλλη γρίπη κ θα έλεγα να πας κ σε κανα δημόσιο νοσοκομείο να σου κάνουν το τεστ γιατί έχεις κ μικρά παιδιά....επίσης χθες μίλαγα με τη μάνα μου κ μου έκανε εντύπωση κάτι....ήταν η νοσοκόμα εκεί κ άκουσε που έλεγε η μάνα μου αφού είστε όλοι άρρωστοι να μην έρθει κανένας κ της λέει πες τους να πάνε στο γιατρό να μην πάθουν καμιά πνευμονία:confused:....κ λέω τώρα χωρίς να ξέρει τι συμπτώματα έχουμε γιατί μίλησε για πνευμονία????Κ η κουμπάρα μου επίσης μου είπε ότι της είπαν από το παιδικό ότι υπάρχει ίωση που προκαλεί πνευμονία....τυχαία όλα αυτα?????Δεν νομίζω....Κάτι μας κρύβουν πάλι....:?

Ειρήνη περαστικά εύχομαι γρήγορη ανάρρωση!!

ΑΝΝΑ

Για πες τι κάνει η πεθερα στη μικρη?

ΚΑΤΕΡΙΝΑ πως τα καταφέρνει η μαμά σου κ της δίνει μια πιατάρα φαγητο? Που σιγουρα η μικρη χορταίνει πριν τελειώσει το πιάτο!

Ο δικός μου αν χορτάσει ενω δεν έχει τελειώσει το φαγητό του σφραγιζει το στόμα του και δεν ανοίγει με τίποτα!!

Της δίνει συνέχεια πατάτες τηγανιτές,σοκολάτες,μπισκοτάκια,προχθές ξύπνησε το βράδυ κ της έφτιαξες 240 γρ.γάλα ενώ είχε πιει άλλα 240 στις 9 κ μου λέει το παιδί σου ξυπνάει το βράδυ γιατί πεινάει...της λέω εγώ όσες φορές τις έχω φτιάξει δεν το τρώει μέσα στα μεσάνυχτα το γάλα...κ μου λέει πεινάει όμως να της δίνεις κάτι άλλο!:confused:(κανά κοψιδάκι στις 3 τα χαράματα):evil::evil::evil::evil: Κατά τα άλλα στο παιδί δεν αρέσουν τα φρούτα κ το γιαούρτι που όταν της τα δίνω εγώ τα τρώει μια χαρά! Αλλά εγώ έχω υπομονή δεν βάζω ότι βρω μπροστά μου στο παιδί να φάει προκειμένου να φάει εύκολα!:?

Στα 18 μου ημουν 76 κιλα, ισως και 80...η χοντρη του σχολειου...ενας ξαδερφος με φωναζε παχυρευστο αζαξ....δε θελω το παιδι μου να γινει ετσι...

Τώρα τι να σου πω???Δεν επιτρέπεται κ να βρίσω!!!:rolleyes:....76-80 κιλά στο ύψος σου δεν νομίζω ότι λέγεσαι χοντρή....ίσος να είχες λίγα παραπάνω από ότι είναι το φυσιολογικό αλλά σε καμία περίπτωση χοντρή...κ σίγουρα η μάνα σου δεν σε εβλεπε χοντρή σε αυτά τα κιλά οπότε είναι λάθος το επιχείρημά σου για να σταματήσει να μπουκώνει τη μικρή!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

εχω δοκιμασει τα λιμπερο

λεω να δοκιμασω κ τα babylino...

gia na doyμε

δεν βγαζουν κ καμια προσφορα...

Πάρε babylino ρε κουαξ. Εγώ αυτά του φοράω πια εδώ και μήνες. Και έχει συχνά προσφορές, εκτός κι αν σε σας δεν βγάζουν τι να πω. Μπες στο σάιτ να γραφτείς να σου στείλουν κάνα κουπόνι
Η καλυτερα επιλογη!!!Λατρευω αυτου του ειδους τις μεταμφιεσεις!!!Στο σχολειο ειχα ντυθει ψαρας!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Εγώ πάλι γύφτισσα και μπένι χιλ :mrgreen:
Ναι καλε!!!!Τα παμε ντυμενα να κανουμε και τις φωτογραφισεις μας και παιρνουμε και καμια φορμα μαζι μας!

Να ντυθουμε κι εμεις????

Να οδηγήσω δηλαδή ως Μπένι Χιλ εγώ, να με σταματήσει και κάνας μπάτσος (του Μπέβερλι Χιλς) να γίνουμε σούργελο.
Για αύριο λέμε - μετά τη συνάντησή μας πάντα - να πάμε σε κάτι φίλους στη Ν.Μάκρη για ποτό. Τη μικρή λεει ο άντρας μου να την αφήσουμε στους δικούς του για νάνι. Δεν ξέρω ρε παιδιά προβληματίζομαι. Δεν έχει ξαναμείνει και όταν θα ξυπνήσει μέσα στο βράδυ, γιατί ξυπνάει πάντα, θα κλαίει σίγουρα! Το λυπάμαι το φατσάκι μου, τι να κάνω?
Κοίτα κι εμένα κλαίει αν ξυπνήσει βράδυ. Οταν μένει στους δικούς μου αναλαμβάνει ο μπαμπάς μου (η μάνα μου είναι σαν την Μαριάννα, δεν ξυπνάει που να βαράνε κανόνια). Τον παίρνει αγκαλίτσα να τον ξανακοιμήσει, τον χαϊδεύει και στην χειρότερη τον παίρνει στο κρεββάτι μαζί του. Οπότε για το μόνο που ανησυχώ είναι που τον ξυπνάει. Αλλά τόσο χαρούμενο όσο όταν βλέπει το μικρό, δεν τον έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Οπότε "καλά να πάθει" :cool:
Καλα να περασεις κι εσυ!!!Λετε να την παω κι εγω στη μανα μου?Αλλα εχουμε μαζεψει και το παρκο τωρα...θα της πω αμα ειναι να μεινει σπιτι να μη φευγει νυχτα με ταξι μπας και βγουμε μετα με τον Κωστα...αλλα δε θελει να μενει σπιτι μας και εγω δε θελω να φευγει νυχτιατικα μονη της...
Ασε το πάρκο στη μάνα σου και βάλτην εκεί. Μην ξεβολεύεις την γυναίκα.
αυτό σκέφτηκα για το ψάρι αλλά πείναγε εχθές και πάντα μετά το κολυμβητήριο μου λέει μαμ και πέρνω μαζί μου κανα μπισκοτάκι ή καμιά ρυζογκοφρέτα και της δίνω μέχρι να ρθουμε σπίτι και να φάει φαγητό.Ισως όμως κάτι τη χάλασε.Το απόγευμα αν δω οτι πηγαίνει έτσι καλά της έχω φτιάξει ζελέ να της δώσω που είναι και ελαφρύ.Είδε το κουτί στο ντουλάπι και το πήρε και μου το έδωσε να της το κάνω.Το ξέρει απο την προηγούμενη φορά.
Ρε συ Δήμητρα... το ψάρι δεν μου κάνει βαρύ στο στομάχι.. Μήπως έφαγε τίποτ'αλλο κι έπαθε καμιά ψιλοδηλητηρίαση, τα έβγαλε κι ησύχασε το κοριτσάκι.
autoeditadminΓια σας κουριτσια.. προσπαθησα να σας διαβασω αλλα δεν τα καταφερα οταν συνελθω θα κανω ενα ρεζουμε..

Λοιπον.. τα μικρα πανε καλυτερα.. μονο λιγο βηχα ο μεγαλος εχει και λιγα δεκατα ακομα αλλαα καλυτερα ..

Εγω απλα χαλια..

χθες με πειρε ο ηλιας στο Medifirst με γειωσαν κατευθειαν με το που με ειδαν και μου εβαλαν ορο.. και διαφορα εκανα ακτινες εξετασεις..

ο πυρετος καλα κρατει..

συμπερασμα του γιατρου εκει.. γριππη (το αν ειναι η γνωστη η αγνωστη δε εχει καμια σημασια λεει ιδιο τροπο αντιμετωπισης εχει) φαρυγιτιδα, βροχυτιδα, και μου πεταξε και στο τελος οτι σε δυο μερες αν δω οτι δε παω καλυτερα να παω ουτος η αλλος να παω γιατι 2-3 ιδια περιστατικα με μενα ενω δε φαινοταν η πνευμονια οταν πηγαν σε 2 μερες,..........ειχαννν,... τι να πω τωρα?

Αντιβιωση και διαφορα αλλα... ξαπλα κξεκουραση και αφωνια.. γιατι στο τελος θα μου δωσει κορτιζονη ποιο βαρια απ τις εισπνοες που εδωσε ειπε...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΑΝΑΝ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΔΩ......

Ρε Ειρηνάκι... περαστικά ρε παιδί μου. Εσύ είναι να μην αρρωστήσει η μικρή, λες κι από τη στεναχώρια σου αρρωσταίνεις μετά χειρότερα! Θυμάσαι που την είχατε και στο τζάνειο; Χάλια έγινες και τότε! Ελπίζω να είναι σε θέση κι η μαμά σου να βοηθήσει για να μπορέσεις να συνέλθεις. Περαστικά :( (φατσάκι λυπημένο που υποφέρεις και δεν θα δει τη συμπεθέρα του αύριο).

Τι σου έσβησαν καλέ πρώτο πρώτο στο μήνυμά σου;;;

Αννα περαστικά και σε σένα ρε παιδί.

Κι εγώ έχω πονόδοντο από χτες. Λες και το ξέρει και με πιάνει πάντα κοντά στο σαββατοκύριακο. Κι έχω μάθημα σε λίγο και δεν μπορώ να πάω οδοντογιατρό :evil: Θα την βγάλω με κάνα μεσουλίντ και πάω δευτέρα..

ρε κοριτσια ασχετο

σημερα που πηγα στο Mall μπηκα στο comfuzio να χαζεψω. Ειχε βαλει λοιπον αποκριάτικες στολες. Το τι ειδαν τα ματια μου...

Σεξυ νοσοκομα, σεξυ πειρατινα, σεξυ το ενα, σεξυ το αλλο, και ολα αυτα για 5χρονα κοριτσακια. Ειμαστε με τα καλα μας?

Σέξυ νοσοκόμα 5 ετών;;;;
Τώρα τι να σου πω???Δεν επιτρέπεται κ να βρίσω!!!:rolleyes:....76-80 κιλά στο ύψος σου δεν νομίζω ότι λέγεσαι χοντρή....ίσος να είχες λίγα παραπάνω από ότι είναι το φυσιολογικό αλλά σε καμία περίπτωση χοντρή...κ σίγουρα η μάνα σου δεν σε εβλεπε χοντρή σε αυτά τα κιλά οπότε είναι λάθος το επιχείρημά σου για να σταματήσει να μπουκώνει τη μικρή!
Ρε συ... Κι εγώ στο λύκειο 68-72 κιλά ήμουν με 1.70 ύψος. Με τα τωρινά μου μάτια δεν ήμουν χοντρή, τσουπωτή με λίγα επιπλέον όπως λες κι εσύ Άννα. Ρε συ Κατερίνα... με στέκες έκανες παρέα; Μήπως σε ζήλευαν γιατί είσαι ωραίο κορίτσι και σε μείωναν επίτηδες; Κι εσύ τσιμπούσες λόγω ανασφάλειας;

WN6Op3.png

κορίτσια, ξέχασα να δώσω αντιβίωση το πρωί στο μικρό, του δίνω τώρα ή κατευθείαν την επόμενη δόση το βράδυ;

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Να οδηγήσω δηλαδή ως Μπένι Χιλ εγώ, να με σταματήσει και κάνας μπάτσος (του Μπέβερλι Χιλς) να γίνουμε σούργελο.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κοίτα κι εμένα κλαίει αν ξυπνήσει βράδυ. Οταν μένει στους δικούς μου αναλαμβάνει ο μπαμπάς μου (η μάνα μου είναι σαν την Μαριάννα, δεν ξυπνάει που να βαράνε κανόνια).

:tongue::tongue::tongue:

Σέξυ νοσοκόμα 5 ετών;;;;

Κι εγω τις ειδα στο τζαμπο και φρικαρα.

κορίτσια, ξέχασα να δώσω αντιβίωση το πρωί στο μικρό, του δίνω τώρα ή κατευθείαν την επόμενη δόση το βράδυ;

Καλο ειναι να του δωσεις το συντομοτερο δυνατο το χαπι, απλα θα αλλαξει το προγραμμα σας.

Σημερα φτιαξαμε αυτα

http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpiskota-lemoniou-banilias.html

age.png age.png

Διαφημίσεις

As κατσω να σας διαβασω λιγο!! απο πια σελιδα να ξεκινησω αραγε!!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Τί θα γίνει με σένα, πολύ νοικοκυρά έχεις γίνεις, ταυτόχρονα και fit και γυμνασμένη και κάθε τόσο: σήμερα φτιάξαμε αυτή τη λιχουδιά!

2957805ddyua3e0t7.gif

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Ευχαριστώ Άννα, ωραία περνάμε!

Πάντως παιδιά προβληματίζομαι πολύ με τον παιδικό σταθμό, αλλά και τι να κάνω ρε γμτ? Άντε τώρα να μάθει το φατσάκι να μένει εκεί κάθε μέρα.Και επίσης πόσο θα κάνει και ο παιδικός, δεν μας περισσεύουν κιόλας, συν ότι πρέπει να το ψάξω καλά, τόσα ακούμε καθημερινά...ΟΥΦ αγχώθηκα τώρα!

Ο Κωνσταντινος Ξεκινησε μια βδομαδα σουπερ ντουπερ διαθεση θα παω σχολειο και αλλα τετοια και μετα περασε αλλη μια βδομαδα καπακι που απ το πρωι μεχρι το βραδυ ελεγε δε θα παω σχολειο ... τωρα τα μωρουλινια μας που δε μιλανε δε ξερω τι αντιδρασεις θα εχουν...

Να πάρω μία κ να πάμε να αράξουμε στη Πειραική να κοιτάμε τα κύματα??!:oops:

Που εισαι ακομα περιμενω στα βραχια!!!χαχαχα

Δεν εχω υπομονη και της το εχω δειξει...τωρα κανει πως δεν καταλαβε????τωρα που θα ξαναρθει αν δω το παιδι να φοβαται παλι να περπατησει 2 μετρα μονο του (και την εχω στρωσει καλα τωρα, μεχρι που παει μονη της στο δωματιο της και μου κλεινει και την πορτα), θα γινει χαμος!

γιατι το κανει αυτο κατερινιω με το παιδι? δε το αφηνει να περπαταει μην και πεσει?

για πες της επισης να κανει αλλαγη ρεπερτοριου σκ σε εσασ all the week στον αλλο αδερφο

Πριγκηπισσα βεβαια, τι αλλο?:rolleyes:

Και για τα γενεθλια της μου εδωσε την εξης παραγγελια:

"θελω παρτυ στο σχολειο και οχι στο σπιτι (με μεγαλη μου χαρα, ενα καρο λεφτα θα γλιτωσω:tongue:) και θα μου παρεις τουρτα που θα εχει επανω τη χιονατη, την ωραια κοιμωμενη και την πενταμορφη, γλειφιτζουρακια μπομπ σφουγγαρακη για τα αγορια και γλειφιτζουρακια πριγκηπισσες για τα κοριτσια. Επισης καπελακια, μπαλονια":confused:

Εφτασεεε:tongue:

τελεια κασιαννη η μικρη δε σε προβληματισε καθολου με το τι να κανεις... χεχε θα εχει τα γενεθλια τοσο ομορφα οσο τα φανταστικε

Μην ξαφνιαστείτε που γραφω τετοια ωρα. Αυπνιες!!!!!!

Εγινε μια μαλακια σημερα στο γραφειο, και 15 λεπτα πριν φυγω, με φωναξε το αφεντικο μου στο γραφειο του, και με ΞΕΧΕΣΕ!!!!!! Δεν προσεχω λεει, τον εκθετω, δεν μπορει να βασιστεί επανω μου, και τα εχει στειλει σε ολο το management team, και καλα που δεν τα εστειλε και στον προεδρο, και αμα ειναι να τσεκαρει τη δουλεια μου καλυτερα να την κανει μονος του κλπ. Δεν μπορω να σας περιγραψω ποσα μου εσουρε.

Του ειχα τραβηξει καποια στοιχεια απο ενα σύστημα που εχουμε και ηταν λαθος :confused::confused::confused::confused:. Μου πεσανε τα μουτρα,:oops::oops: Του λεω θα τα τσεκαρω. Εκατσα μεχρι τις 6 και τα τσεκαρα ενα ενα. Αποτελεσμα? Τα στοιχεια που ειχα τραβηξει ηταν ΟΛΟΣΩΣΤΑ και απλα σε μια εκτυπωση που εκανε αυτός απο το συστημα εδειχνε μαλακιες. Του τα πηγα μεσα και μετα δεν ειχε τι να πει. Φυσικά συγνώμη ουτε για αστείο δεν ακουσα:evil::evil::evil:, αλλα πηρα μια ικανοποιηση, αλλο πραγμα.

Εντωμεταξυ καλα που ειχαν οι γονεις μου την Ιλιανα, γιατι μετα απο αυτο το ξεχεσίδι που εφαγα, ετσι και του ελεγα οτι πρεπει να φυγω και οτι δεν μπορω να τα τσεκαρω, πιθανοτατα θα γινοταν της πουτ@ν@ς. Αν δεν γινοταν αλλιως, θα εφευγα, θα την επαιρνα, θα την πηγαινα στην κολλητη μου και θα ξαναγυρνουσα. Η θα πηγαινα αυριο.

Η στεναχωρια ομως που πηρα δεν περιγραφεται παιδια. Επεσα για υπνο απο τις 9. Γι αυτο τωρα εχω ξυπνησει ακμαιοτατη. Ευτυχως αυριο δεν δουλευω.

που ειναι ρε συ η φωτο, δεν την βλεπω

Ναι, κι εγω δεν συμφωνω, η Ιλιανα δεν θελει ουτε να τους βλεπει ολους αυτους τους μεταμφιεσμενους, γατζωνεται πανω μου και οταν πλησιαζουμε μυξοκλαιει.

Ελπιζω να εισαι καλυτερα.

Κασσιανήηηηη να φερεις κι εσυ τα παιδια στον παιδοτοπο ενταξει (οταν αποφασιστεί, αν και νομιζω αποφασιστηκε). By the way, ο παιδοτοπος που ειχαμε παει, μου αρεσε παρα πολυ. Φωτεινός, μεγαλος, και δεν ειχε και πολυ κοσμο σαββατο πρωι.

Δε εχεις και αδικο για την στεναχωρια ελπιζω να μην προλαβε ο τυπος να σε κανει ρεζιλι χωρις λογο σε αλλους!

4u4cp3.png aMppp3.png

927169vd8z5c6ahp.gif

Αυτο ειναι το χειροτερο και απαραδεκτο για ανθρωπο που βρισκεται σε τετοια θεση.

Καλημερα!

Χθες αφησα την κορη στη γιαγια και το γιο στο μαγαζι στο μπαμπα και βγηκα επιτελους βολτα στα μαγαζια μονη και πολυ το ευχαριστηθηκα! Πηρα καποια ομορφα ρουχαλακια, ολα στενα επιτηδες για να μη μπορω να παρω γραμμαριο!

Καλοφορετα Μαριαννα

Στα δικα μας τωρα...

Χθες πηγαμε παιδιατρο, καναμε εμβολιο τελικα, πυωδη ρινιτιδα διεγνωσε μονο, μου εδωσε και μια αλοιφη και συνεχιζουμε με το διαλυμα το οποιο ειχα φτιαξει λαθος....

Η κυρια Τότα είναι ντούλα με ολη τη σημασια της λεξης....Η μανα μου την εχει φτασει 13,250 κιλα και 84 εκατοστα..Απο υψος περιμενα καλυτερα απο βαρος ομως ειναι στο 98% της καμπυλης....τι την ταιζετε με ρωτουσε συνεχεια ο γιατρος????Τι να του πω, οτι χθες το απογευμα εφαγε ενα πιατο τραχανα (δικο μας πιατο) κι επειδη δεν ηθελε αλλο η μανα μου επεμενε να της το δωσει οοοοολο???? (ημαρτον 3 κουταλιες ειχαν μεινει..)Της τα'σουρα αλλα δεν ηρεμησα!

Σημερα ξυπνησε παλι απο τις 7...οσο και να θελω να της κοψω τον πρωινο υπνο (στις 9:30 ξανακοιμαται...οχι κατευθειαν) δε μπορω...και ειχε στρωσει μια εποχη γμτ...

Καλε...γιναμε κι εμεις 18 μηνων!!!!

Να στειλω στην μανα σου και την Φωτεινη μπας και φαει εστω και κουταλια?

Για τις αποκριατικες στολές που λέγατε, μπορεί άραγε κάποιος να παραγγείλει από τον Ναρλή στην Καβάλα, τον θυμάστε τότε που τον συζητήσατε για τις βαπτίσεις; Έχει πάντως πολύ καλές τιμές.

http://www.narlis.gr/new_site/catalog/index.php?cPath=35_109_485&osCsid=acdfa223be3e5d49db2f2990ce837337

Ελενη γιατι οχι?

Εμείς τελικά η οικογένεια υπερπαραγωγή θα ντυθούμε "Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο!!!!" Οπότε από το απόγευμα ξεκινάμε με τη μαμά μου κατασκευή στολών:P:p:p:p:p

Σουπερ η υπερπαραγωγη πολυ ωραια

Τί θα γίνει με σένα, πολύ νοικοκυρά έχεις γίνεις, ταυτόχρονα και fit και γυμνασμένη και κάθε τόσο: σήμερα φτιάξαμε αυτή τη λιχουδιά!

Ελα ντε ρε ελενη

4u4cp3.png aMppp3.png

Σχολασε η κατερίνα ε? Γι αυτο επεσε σιγη στο καφε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Kαι επειδη οπως ειπε η Γιωτα σχολασε η Κατερινα μιλαω μονη μου και γω...xaxaxaxaφτου λαθος ωρα διαλεξα!

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...