Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Δημητρα μήπως την πείραξε το ψαράκι?

Μήπώς δεν πεινούσε κ τόσο για να φάει ψαρακι? Και της ήρθε βαρύ στο στομαχάκι?

Για απόγευμα δεν της δίνεις κάτι πιο ελαφρύ όπώς γιαουρτάκι? Ψωμάκι με μαρμελάδα κλπ?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εισεις που βργηκατε τσαρκα στα μαγαζακι ειδατε η miss sixty εχει καμια καλες εκπτωσεις???Οχι οτι εχω ψωνισει ποτε αλλα ειδα ωραια τζιν!!!

Εγώ δεν έχω πάει στη miss-sixty αλλά Κατερίνα ενα 50% και πάνω πιστεύω θα το έχει αφού τα περισσότερα μαγαζιά τέτοιες εκπτώσεις έχουν.

SI5Yp3.png

Δημητρα μήπως την πείραξε το ψαράκι?

Μήπώς δεν πεινούσε κ τόσο για να φάει ψαρακι? Και της ήρθε βαρύ στο στομαχάκι?

Για απόγευμα δεν της δίνεις κάτι πιο ελαφρύ όπώς γιαουρτάκι? Ψωμάκι με μαρμελάδα κλπ?

αυτό σκέφτηκα για το ψάρι αλλά πείναγε εχθές και πάντα μετά το κολυμβητήριο μου λέει μαμ και πέρνω μαζί μου κανα μπισκοτάκι ή καμιά ρυζογκοφρέτα και της δίνω μέχρι να ρθουμε σπίτι και να φάει φαγητό.Ισως όμως κάτι τη χάλασε.Το απόγευμα αν δω οτι πηγαίνει έτσι καλά της έχω φτιάξει ζελέ να της δώσω που είναι και ελαφρύ.Είδε το κουτί στο ντουλάπι και το πήρε και μου το έδωσε να της το κάνω.Το ξέρει απο την προηγούμενη φορά.

SI5Yp3.png

Καλημέρα τσούπρες!!!

Πήγα χθες στο γιατρό επιτέλους...ε χάλια είμαι πολύ κόκκινος λαιμός,λίγα ακροαστικούλια,μου έδωσε αντιβίωση,σιρόπι,σπρευ για το στόμα,σπρέυ για τη μύτη! :rolleyes: Πήγα κ μου τα έγραψε κιόλας σήμερα στο ίκα γιατί είναι ακριβά κ τσακώθηκα κ με ένα γέροντα που είχε στις 10:30 ραντεβού κ εγώ πήγα στις 8:30 μόνο για να μου γράψει φάρμακα κ ήθελε να μπει εκείνος(ενώ ο γιατρός πάει από τη καλή του καρδιά νωρίτερα,τα ραντεβού του ξεκινάνε στις 9:30) ....ε επενέβη ο γιατρός κ λέει να περάσει η κοπέλα που δουλεύει! :twisted:

Η μικρή πάει καλύτερα λέει η πεθερά...δεν πήγαμε χθες να τη δούμε γιατί ο στεφ γύρισε στις 10 από τη δουλειά σήμερα θα τη πάρουμε για το σουκού....κόλησε κ ο πατέρας μου κ η πεθερά μου κ έχει μείνει ο στεφ:mrgreen:

Περαστικά Άννα.Σε κανά δυο μέρες θα αρχίσεις να βλέπεις βελτίωση με την αντιβίωση.Κι'εγώ είχα πάρει για τον λαιμό μου και πέρασε.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγω στην Τοτα θα κανω διαιτα...γιαουρτακι το απογευμα....ένα!:cry:

Τι ψαρι ηταν Δημητρα??

μπακαλιαράκι της δίνω.Αλλά πάντα αυτό τρώει και δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα.Το μόνο που άλλαξε ήταν η ώρα που το έφαγε,το έφαγε το απόγευμα αλλά δεν πιστεύω να παίζει και τόσο ρόλο.Εσύ γιατί λες ενα γιαουρτάκι?Τρώει και 2 αν χρειαστεί?

SI5Yp3.png

Εγω στην Τοτα θα κανω διαιτα...γιαουρτακι το απογευμα....ένα!:cry:

Τι ψαρι ηταν Δημητρα??

Καλέ γιατί να του κάνεις δίαιτα του παιδιού? Αφού είναι 98 στην καμπύλη μια χαρά είναι μη σκας, τον άλλο μήνα θα ψηλώσει και θα έρθει στα ίσα του:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Axoυ μωρέ Δήμητρα τι έπαθε το κοριτσάκι σου? Μακάρι να συνεχίσει να είναι έτσι καλα. Περαστικά σας! Μήπως το ψάρι ήταν αμφιβόλου προέλευσης? Τι να πω?

Λες?Τι να πώ?Οχι τιποτ'άλλο αλλά θα πρέπει να πετάξω και τα υπόλοιπα που έχω στην κατάψυξη γιατί τα πέρνει ο άντρας μου και του λέω να τα κόβει σε μερίδες για να μην πηγαίνει ενα ψάρι χαμένο.

SI5Yp3.png

Καλέ γιατί να του κάνεις δίαιτα του παιδιού? Αφού είναι 98 στην καμπύλη μια χαρά είναι μη σκας, τον άλλο μήνα θα ψηλώσει και θα έρθει στα ίσα του:)

Συμφωνώ αφού είναι πάνω στην ανάπτυξη μήνα με μήνα αλλάζουνε.Αμα δεν σου είπε ο γιατρός δίαιτα.......

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Λες?Τι να πώ?Οχι τιποτ'άλλο αλλά θα πρέπει να πετάξω και τα υπόλοιπα που έχω στην κατάψυξη γιατί τα πέρνει ο άντρας μου και του λέω να τα κόβει σε μερίδες για να μην πηγαίνει ενα ψάρι χαμένο.

όχι μωρε μην τα πετάξεις, φτιάξε μια μέρα και φάτε το εσείς με τον άντρα σου και βλέπεις! Μπορεί να ήταν και σύμπτωση!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαρια η Τοτα τρωει απ'ολα εκτος απο γλυκα!!!Μεγαλη ποσοτητα φαγητου τρωει το παιδι και τσιμολογαει λιγο τοστακι η τυροπιτακι, ενταξει και τυρι αλλα δεν της το κοβω!

Δε μου ειπε διαιτα απλα σε 3 μηνες που θα την ξαναδει να μην εχει παρει πανω απο 250γραμμαρια...

Καλά από κει που είχα μπούκωμα τώρα έχω καταρροή κ έχω πάρει το κωλόχαρτο αγκαλια! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δήμητρα περαστικά στη μικρή....μάλλον δεν είναι ίωση πάντως αφού σταμάτησαν οι εμετοί....κάτι θα τη πείραξε!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαρια η Τοτα τρωει απ'ολα εκτος απο γλυκα!!!Μεγαλη ποσοτητα φαγητου τρωει το παιδι και τσιμολογαει λιγο τοστακι η τυροπιτακι, ενταξει και τυρι αλλα δεν της το κοβω!

Προσπάθησε να μην τσιμπολογάει βρε....δίνε της τα 5 βασικά γεύματα κ δεν χρειάζεται τίποτα άλλο....άλλωστε κ για τους ενήλικους είναι κακό να τριμπολογάς!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...