Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Λιζάκι, με το καλό να μπείτε στο νέο σας σπίτι...!!

Εμείς το απόγευμα πήγαμε στην παιδίατρο, όλα μια χαρά, πόνεσε λίγο με το εμβολιο, ευτυχώς το 2ο ήταν πόσιμο...! Φτάσαμε τα 8.120γρμ και 68 πόντους, μόνο 700γρμ πήραμε αυτόν το μήνα. Ξεκινάμε ρυζάλευρο βανίλια την Πρωτοχρονιά και σταματάμε την αποστείρωση....!

μονο το λες εσυ αυτο ???

μια χαρα ειναι!!!!!!! αλοιμονο αν ειχαν την αναπτυξη των πρωτων μηνων σ΄ολη τη διαρκεια!!!

θα φταναμε στους 12 μηνες με παιδια 20 κιλων :tongue::lol::lol:

μια χαρα ειναι ο φατσας σου!!!!!!

εμεις την αποστειρωση τη σταματησαμε απο τον 4 μηνα αφου δεν ειχε νοημα πλεον, καθως οτι υπηρχε το εβαζε στο στομα του!!!

ευχαριστω για τις ευχες!! :)

ειμαι τοσο ενθουσιασμενη με το γεγονος που ξυπναω καθε μερα απο τις 4 τα ξημερωματα και κανω σχεδια (ξερω...ξερω... αν με διαβασει η Ταρα... θα με πει μαζοχα :lol: )

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά έκανες...! Πάντως, έχω προσέξει ότι τα βρεφικά ρούχα δεν ξεβάφουν, ίσως επειδή δεν έχουν πολλά χημικά μέσα, ποιός ξέρει..

δε νομιζω...

ισως να ισχυει το αναποδο...

βλεπω πχ σε καποιες μαρκες (benetton ας πουμε) που και τα σκουρο μπλε να τα πλυνω μαζι με λευκα δεν ξεβαφουν καθολου)!!!

επισης προχθες πηρα απο το lidl καποια σετακια που ειχε μιας γνωστης γερμανικης εταιριας (επειδη ζουσα εκει την ξερω οτι ειναι καλη) και δεν ξεβαψαν ουτε στο ελαχιστο....

α! ακουσα και το αλλο!!!!

η chicco βαραει διαλυση και που να ΄ναι κλεινει!!!!!!!!!!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειμαι τοσο ενθουσιασμενη με το γεγονος που ξυπναω καθε μερα απο τις 4 τα ξημερωματα και κανω σχεδια (ξερω...ξερω... αν με διαβασει η Ταρα... θα με πει μαζοχα :lol: )

Κι εγώ θα συμφωνήσω μαζί της.....!! :tongue:

α! ακουσα και το αλλο!!!!

η chicco βαραει διαλυση και που να ΄ναι κλεινει!!!!!!!!!!!!!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Γιατί......?????

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη συγκεκριμένη εταιρία, κρίμα να κλείσει..

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Κι εγώ θα συμφωνήσω μαζί της.....!! :tongue:

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Γιατί......?????

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη συγκεκριμένη εταιρία, κρίμα να κλείσει..

και εγω το ιδιο... αλλα ετσι μου ειπαν... και συγκεκριμενα η φαρμακοποιος μου!!!

ρωτησα πχ... γιατι στα γυαλινα μπιμπερο βγαζει μονο δυο σχεδια (αυτο με το ελικοπτερο και το αλλο με τις καρδουλες ενω παλια ειχε δεκαδες σχεδια) και μου ειπε, οτι εχει περιορισει σ΄ολα τα ειδη τη γκαμα της... γιατι παει για κλεισιμο...

τι να πω ???

ραδιοαρβυλα ??? :mad:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Τελικά θα μου στείλει καμιά μελομακάρονα τρουφάκια κουραμπιέδες και δίπλες; Άντε τεμπέλες, στρωθείτε στο μαγείρεμα! :lol:

Μπετάκι ωραία η φωτογραφία αλλά λείπει η ατραξιόν του νησιού ρε κορίτσι μου!

Σας φιλώ και πάω να ροχαλίσω, πρωινό ξύπνημα 2 ώρες μετά την Λίζα έχω (εντάξει, στις 4 είναι υπερβολή, είσαι μαζόχα χρυσή μου!)

WN6Op3.png

τζα!!!!! :D

καλημερα μανουλες!!!

ε, σημερα δεν ξυπνησα απο τις 4 αλλα στις 6 που χτυπησε το ξυπνητηρι (υποτιθεται για τον αντρα μου αλλα αυτος ακομα και κοιμαται)

ο φατσουλινος μας σημερα εγινε 6 μηνων!!!!! :D:D

και επισης σημερα το βραδυ κοιμηθηκε χωρις γκρινια και κλαματα στον υπνοσακο!! μεγαλη ευκολια κοριτσια... ουτε ξεσκεπαζονται, ουτε τυλιγονται με τις κουβερτες... μια χαρα!!!!

ευχομαι βεβαια να συνεχισει ετσι... :rolleyes:

it_is_friday-8517.bmp

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω την επλυνα στο χερι παντως και δεν εβγαλε χρωμα. Ολες μαλλον την ιδια εχουμε. :lol:

Καλημερα!!!

να ρωτησω απο που πηρατε την στολη? και ποσο κοσιζει και τι νουμερακι περνεις για 5 μηνων?

αν ειναι απο jambo να στειλω να ου παρουν

να κανουμε εμφανιση στο χωριο να τους τρελανουμε ολους!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

λιζα να σας ζησει το μπουμπουκι σας!!

θελω και γω στολη αη βασιλη!!το σαββατο θα παω να της παρω ρουχαλακια γιατι αυτα που εχουμε(για 6μηνων)δεν μας κανουν πια!!!!:):)

εμεισ εχθεσ φαγαμε κρεμουλα χωρισ γκρινια!!τι χαρα ηταν αυτη!!!!δεν της εδωσα πολυ ομως γιατι δεν ειχε φαει τισ αλλεσ μερεσ!!!σημερα θα της δωσω οσο θελει!!!

σημερα ειμαι με 4ωρεσ υπνου!!!η μπεμπα ειχε 2ωρο γλεντι την νυχτα!!!!εγκαταλειπω!!!με 6ωρα και 5ωρα υπνου ειμαι 2 εβδομαδεσ τωρα!!!

επιτελουσ παρασκευη!!την κυριακη λεμε να παμε βολτουλα στο mall.

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Mπετουλα... τετοιες φωτο να βαζεις, να μας στελνεις!!!

Ειλικρινα, πολυ θα μου αρεσε να εμενα μονιμα σε νησι!!! :rolleyes:

Βατραχακι... η συγκεκριμενη στολη απο το Jumbo ειναι ... και απ΄οτι βλεπω πηραμε οι περισσοτερες την ιδια (εχει και αλλα σχεδια)

Ευδοκιτσα... υπομονη!!! Οσο για το mall...

καλυτερα τετοιες μερες (και ειδικα σ/κ) να το αποφευγεται! θα γινεται ο κακος χαμος απο κοσμο και τωρα με τις γριπες και λοιπες ιωσεις η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι λιγο...

Ταρα... δεν φανταζομαι να υπαινισσεσαι κατι ε ??? :tongue:

Mαντι... το ιδιο ακριβως εκανα και εγω πριν! Καφε και τσιγαρακι στο μπαλκονι αλλα με θερισε το κρυο και χωθηκα παλι στη ζεστασια μου!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευδοκιτσα... υπομονη!!! Οσο για το mall...

καλυτερα τετοιες μερες (και ειδικα σ/κ) να το αποφευγεται! θα γινεται ο κακος χαμος απο κοσμο και τωρα με τις γριπες και λοιπες ιωσεις η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι λιγο...

λεσ ε??και ο αντρας μου μου το ελεγε.ξερω γω!!εχουμε κλειστει πολυ μεσα μωρε γιαυτο!!δεν ξερω!!

ασχετο...αλλα θελω να χιονισει!!!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...