Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 9 λεπτά , karlajo είπε:

Τελικά με πήρε η γιατρός πιο αργά και μου ειπε ότι αν δεν είμαι του θανατά και είναι ένα κρυωμα χαλαρό ξεκινάμε .ειπαμε ότι αν σήμερα ανεβάσω πυρετό και όχι δέκατα σταματάμε και ότι κ να κάνω μια δυο ενέσεις κ να σταματήσω δεν έγινε κάτι.οποτε εκανα την πρώτη arvekap χτες .ευτυχως δεν εκανα άλλο δέκατα έχω μόνο πονόλαιμο και πονοκέφαλο .το τετραπλό τεστ που εκανα ήταν αρνητικό οποτε λογικά συνεχίζω! Είπαμε θα μιλήσουμε και σήμερα το βραδάκι να δει πως πάω.ας ελπίσουμε να παει καλα αυτό ✌🏽

Expand  

Μια χαρά εντάξει αν δεν έχεις κάνει τίποτα από την Πέμπτη δεν πιστεύω ότι ξαφνικά θα κάνεις κάτι 5 μέρες μετά. Απλά πρόσεχε ξεκουράσου μείνε κρεβάτι πίνε πολλά ζεστά λεμόνι Κ σούπες . Να περάσει γρήγορα . 

Επίσης ίσως θα ήταν πιο καλά να μην κάνεις Κ εμβρυομεταφορα σε αυτόν τον κύκλο που είσαι ταλαιπωρημένη . 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

fatsaki είπε:
Καλημέρα κοριτσάκια,

Ψώνια βλέπω ε? Μπράβο καλά κάνετε. Λέω κι εγώ να πάω σήμερα να πάρω τίποτα στη μικρή. Θα δω βέβαια, γιατί έχει και κρύο και δεν μπορώ να την αφήσω κάπου.

Καλά παιδιά δεν ησυχάζω κάθε μέρα. Εχθές έτρεχα ΙΚΑ & τράπεζα με τον πατέρα μου πρωί πρωί και μετά δουλειά και σήμερα μου λέει η μάνα μου, ''έχασα το εισητήριο της χημειοθεραπείας για την Τρίτη'' Άντε πάλι ,πάρε τηλέφωνα συνεννοήσου στην κλινική,μπλα μπλα μπλα!

Για αύριο λέμε - μετά τη συνάντησή μας πάντα - να πάμε σε κάτι φίλους στη Ν.Μάκρη για ποτό. Τη μικρή λεει ο άντρας μου να την αφήσουμε στους δικούς του για νάνι. Δεν ξέρω ρε παιδιά προβληματίζομαι. Δεν έχει ξαναμείνει και όταν θα ξυπνήσει μέσα στο βράδυ, γιατί ξυπνάει πάντα, θα κλαίει σίγουρα! Το λυπάμαι το φατσάκι μου, τι να κάνω?

Ελα μωρε, αφου θα ειναι η γιαγια εκει, θα ηρεμησει...τη γνωριζει καλα αφου την κραταει τελευταια, ετσι δεν ειναι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εντάξει καλά τα πάνε με την πεθερά μου αλλά όχι και τρελές αγάπες:rolleyes:, δυστυχώς! Λέω να το επιχειρήσω και αν κλαίει θα πάω να την πάρω τι να κάνω. Πάντως πρέπει να συνηθήσει κι εκεί!

n8m8p2.png

X9drp2.png

elle είπε:
Αύριο, λέω τώρα, ξέρω δε γίνεται γαιτί είναι από καιρό προγραμματισμένο, υπάρχει περίπτωση να συναντηθούμε καμιά ωρίτσα νωρίτερα;

Εγω δεν εχω προβλημα.Μπορω να ερθω.

Διαφημίσεις

Θελετε οσες μπορουμε να παμε νωριτερα?Να δουμε και την Ελενη?Κανονικα 6 δεν εχουμε κανονισει?

(ο καιρος θα το παει ετσι και αυριο???γαμέ...που λεει κι η Τοτα)

Μαράκι ετσι πρέπει να μάθει το φατσάκι και Στισ 2 γιαγιάδες! Ο Νικόλας είναι παιδάκι που βολευεται σε όποια γιαγια κι αν τον αφήσουμε.

Η πεθερά μου όμως έχει δηλώσει πωσ δεν μπορεί να τον ταίσει φαγητο επειδή είναι πολύ ζωηρός! Για το βράδυ δεν υπάρχει πρόβλημα τον κοιμίζει άνετα!

Κι εμεισ αύριο θα πάμε σε μΙα έντεχνη μουσικη σκηνή με πολύ ωραίο πρόγραμμα!!

Και ο μικρός θα είναι απο νωρίσ στη μαμά μου μιας και θέλω να κανώ μια καλή καθαριότητα στο σπίτι!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

BATRAXAKI 2009 είπε:
Μαράκι ετσι πρέπει να μάθει το φατσάκι και Στισ 2 γιαγιάδες! Ο Νικόλας είναι παιδάκι που βολευεται σε όποια γιαγια κι αν τον αφήσουμε.

Η πεθερά μου όμως έχει δηλώσει πωσ δεν μπορεί να τον ταίσει φαγητο επειδή είναι πολύ ζωηρός! Για το βράδυ δεν υπάρχει πρόβλημα τον κοιμίζει άνετα!

Κι εμεισ αύριο θα πάμε σε μΙα έντεχνη μουσικη σκηνή με πολύ ωραίο πρόγραμμα!!

Και ο μικρός θα είναι απο νωρίσ στη μαμά μου μιας και θέλω να κανώ μια καλή καθαριότητα στο σπίτι!

Καλα να περασεις κι εσυ!!!Λετε να την παω κι εγω στη μανα μου?Αλλα εχουμε μαζεψει και το παρκο τωρα...θα της πω αμα ειναι να μεινει σπιτι να μη φευγει νυχτα με ταξι μπας και βγουμε μετα με τον Κωστα...αλλα δε θελει να μενει σπιτι μας και εγω δε θελω να φευγει νυχτιατικα μονη της...

Ηταν δυνατόν να μην μας πιάσει και εμας το μάτι?Που δεν το πιστεύω αλλά λέμε.Ολα τα παιδάκια αρρωστήσανε το δικό μου δεν θα πάθενε κάτι?Εχτές μόλις γυρίσαμε απο το κολυμμβητήριο την τάισα το ψαράκι με λαχανικά που της είχα φτιάξει.Αυτό γύρω στις 5:30-6 παρά.Μετά αφού πέξαμε λίγο και στις 7 πήγα να τη βάλω για ύπνο έτσι όπως την είχα αγκαλιά μου στο δωμάτιο μας μου κάνει εναν εμετό άλλο πράμα.Τα έβγαλε όλα,οτι είχε φάει τα πάντα,δεν έμεινε τίποτα.Το κρεβάτι μας ευτυχώς δεν λερώθηκε αλλά όλα τα υπόλοιπα....Εγώ χάλια,η μικρή επίσης μέχρι να την πάω στο μπάνιο στη διαδρομή έπεφταν κάτω.Το τι μάζεψα δεν λέγεται.Λέρωσε και τον υπνόσακο που της φόραγα.Ο άντρας μου έλειπε εκείνη την ώρα είχε πάει απο τον πεθερό μου να φέρει κάτι αυγά που μας είχε φέρει απο το χωριό.Η μικρή σε αυτή την ώρα να ξανακάνει εμετούς.Πάνω που την άλλαζα ξανά τα ίδια.Φτου κι'απ'την αρχή.Εκανε 5-6 φορές εμετό,κάθε 20λεπτο με μισάωρο.Στο τέλος δεν είχα τι να της φορέσω απο πιτζάμες και της έβαλα ρούχα.Αφού οταν ήρθε ο άντρας μου,μόλις είχε κοιμηθεί η μικρή και είδε όλο αυτό το χάος μου λέει τι έγινε?Πήραμε το γιατρό κατά τις 9 και του είπαμε οτι κάνει συνέχεια εμετούς και μας είπε οτι για μια ώρα να μην της δώσουμε τίποτα ούτε στάλα νερό.Μετά απο μια ώρα δηλαδή στις 10 να πιεί μια γουλιά νερό και αν το βγάλει κιάυτό να της βάλουμε ενα υπόθετο που μας έδωσε και πήραμε.Τελικά δεν το γλύτωσε και το υπόθετο αλλά με αυτό λίγο συνήλθε.Το βράδυ την πήρα στο κρεβάτι μας γιατί φοβόμουν μην πνιγεί με την αναγούλα που της ερχόταν.Ο άντρας μου ξενιτεύτηκε στο σαλόνι.Σήμερα είναι καλύτερα,δεν έχει κάνει εμετό απ'το πρωί και μου είπε ο γιατρός να της δώσω το πρωί τσάι με φρυγανιά και μαρμελάδα πιο μετά μπανάνα και μήλο και για φαγητό κοτόπουλο με καρότο και πατάτα.Αν με αυτά δεν κάνει καθόλου απο το απόγευμα μπορεί να φάει ότι θέλει.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης ακυρώσαμε και το αυριανό τραπέζι και είναι το μόνο για το οποίο χαίρομαι γιατί δεν είχα καθόλου όρεξη.Σκέφτομαι σήμερα μήπως της έπεσε βαρύ το φαγητό χθες και το έβγαλε γιατί δεν έχει κανένα άλλο σύμπτωμα για να πω οτι είναι ίωση.Ούτε διάροια μου έκανε,ούτε πυρετό.Είναι μια χαρά.

SI5Yp3.png

Τι εγινε ρ επαιδια???:confused::confused::confused:Περαστικα Δημητρα στο παιδι!Καντης λιγο διατροφη μπας και παει καλυτερα, μπορει να την πειραξε κατι , το ψαρι μηπως?Σημερα δεν εκανε εμετο, ε?

Ευχαριστώ κορίτσια.Οχι σήμερα δεν έχει κάνει μέχρις στιγμής και ήταν και ευδιάθετη απο το πρωί μπορώ να πώ.Μ ετην διατροφή ακολουθω΄τις οδηγίες του γιατρού.Μόνο το μεσημεριανό δεν της έχω δώσει ακόμα γιατί κοιμήθηκε αλλά και τα άλλα που έφαγε μια χαρά.Για να δούμε.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...