Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

γεια σας προς το παρον

ωρα για να δημιουργησουμε στην κουζινα!!!:tongue::tongue::tongue:

μοσχαρακι με πουρεδακι

πως σας φαινεται???

εμενα καλουτσικο μου ακουγεται....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριαλένα νομίζω αυτός στα πετράλωνα δεν είναι ο 0-6 είναι ο άλλος που έβαλε η Κατ....αν σε βολέψει πάντως να περάσεις να κόψεις κίνηση καλά θα ήταν! ;)

Ξέχασα να σας πω ότι ο πνευμολόγος επειδή λέγαμε για το κωλοτσίγαρο μου είπε ότι αν το αποφασίσω να κάνω μια αξιοπρεπή προσπάθεια μπορεί να με βοηθήσει με κάποια φάρμακα που βοηθάνε να μην έχεις στερητικό σύνδρομο....οπότε το μόνο που μου μένει είναι να πάρω ένα μπεγλέρι να απασχολώ τα χέρια μου! :tongue::tongue::tongue: Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά....έχετε ακούσει τίποτα περί αυτών των φαρμάκων??? :confused:

Από τον Ναρλή είχα πάρει τα προσκλητήρια της βάπτισης κ δεν με ενημέρωσαν ότι έρχονται σε κομμάτια κ θα πρέπει να τα κολήσω...ελπίζω να μην ισχύει το ίδιο κ στις στολές κ να πρέπει να τις ράψουμε! :P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εμείς τελικά η οικογένεια υπερπαραγωγή θα ντυθούμε "Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο!!!!" Οπότε από το απόγευμα ξεκινάμε με τη μαμά μου κατασκευή στολών:P:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Εμείς τελικά η οικογένεια υπερπαραγωγή θα ντυθούμε "Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο!!!!" Οπότε από το απόγευμα ξεκινάμε με τη μαμά μου κατασκευή στολών:P:p:p:p:p

Η καλυτερα επιλογη!!!Λατρευω αυτου του ειδους τις μεταμφιεσεις!!!Στο σχολειο ειχα ντυθει ψαρας!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εσύ τί θα είσαι;

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Η καλυτερα επιλογη!!!Λατρευω αυτου του ειδους τις μεταμφιεσεις!!!Στο σχολειο ειχα ντυθει ψαρας!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Η πλάκα είναι ο Βασίλης που του το ανακοίνωσα και μου λέει "εγώ τι θα πρέπει να φορέσω πάλι?!?!?!?!??!" (αν δεις στις φωτό μου στο FB θα καταλάβεις γιατί ρώτησε κρίνοντας από το πώς τον κάναμε πέρσυ:):):):):) )

Εσύ τί θα είσαι;

Εγώ και η μικρή τσιγγάνες με γαρύφαλλο στ' αυτί και ο Βασίλης Μίμης Φωτόπουλος, Ορέστης Μακρής ή κάτι τέτοιο:tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Στον παιδότοπο τελικά που θα βρεθούμε θα είναι αποκριάτικη (με στολές δηλαδή) η συνάντηση;

Ναι καλε!!!!Τα παμε ντυμενα να κανουμε και τις φωτογραφισεις μας και παιρνουμε και καμια φορμα μαζι μας!

Να ντυθουμε κι εμεις????

Διαφημίσεις

Φευγοντας θα παω να χτυπησω αυτο: http://toi-moi.com/store/?render=product&show=9&c=cl

Ελπιζω μονο να εχει νουμερα...

Καλό, ενδιαφέρουσα η μέση που κάνει.

Πάντως εγώ τζιν τόσο κολλητό δεν κοίταζα ποτέ μέχρι τώρα. Μου αρέσει να ανοίγει λίγο κάτω, να έχει μικρή καμπανίτσα, όμως βλέπε βλέπε συνέχεια τους άλλους να φορούν τα στενά συνήθε το μάτι.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Τις πηραμε και τις στολες μας.

Η δεσποινα πριγκηπισσα μπαρμπι με ασορτι φορεμα και για την κουκλα :rolleyes: και ο αγγελακος ρομπεν των δασων:tongue:

Αυτη του αγγελου ειναι φανταστικη και δε θα εχουμε και προβλημα να τη φορεσει γιατι ειναι σαν κανονικα ρουχα, παντελονι και μπλουζα.

Πηραμε και τα ειδη παρτυ και ευτυχως πηραμε μπουκαλακια για φουσκες για τα παιδακια, γιατι δε μ' αρεσει καθολου να χαριζω παλιογλειφιτζουρια με ενα καρο χρωματα στα παιδακια.

Πηρε και μια παιδικη ομπρελα και σημερα πηγε σχολειο κρατωντας την ολο περηφανεια και χαρα:D

Εγω πηζω πολυ ασχημα και δεν ξερω τι μου γινεται.

yey2p2.png BN4cp2.png

Τις πηραμε και τις στολες μας.

Η δεσποινα πριγκηπισσα μπαρμπι με ασορτι φορεμα και για την κουκλα :rolleyes: και ο αγγελακος ρομπεν των δασων:tongue:

Αυτη του αγγελου ειναι φανταστικη και δε θα εχουμε και προβλημα να τη φορεσει γιατι ειναι σαν κανονικα ρουχα, παντελονι και μπλουζα.

Πηραμε και τα ειδη παρτυ και ευτυχως πηραμε μπουκαλακια για φουσκες για τα παιδακια, γιατι δε μ' αρεσει καθολου να χαριζω παλιογλειφιτζουρια με ενα καρο χρωματα στα παιδακια.

Πηρε και μια παιδικη ομπρελα και σημερα πηγε σχολειο κρατωντας την ολο περηφανεια και χαρα:D

Εγω πηζω πολυ ασχημα και δεν ξερω τι μου γινεται.

Ελα αυριο να ξεπηξεις!!!!:P:p

Καλημέρα κοριτσάκια,

Ψώνια βλέπω ε? Μπράβο καλά κάνετε. Λέω κι εγώ να πάω σήμερα να πάρω τίποτα στη μικρή. Θα δω βέβαια, γιατί έχει και κρύο και δεν μπορώ να την αφήσω κάπου.

Καλά παιδιά δεν ησυχάζω κάθε μέρα. Εχθές έτρεχα ΙΚΑ & τράπεζα με τον πατέρα μου πρωί πρωί και μετά δουλειά και σήμερα μου λέει η μάνα μου, ''έχασα το εισητήριο της χημειοθεραπείας για την Τρίτη'' Άντε πάλι ,πάρε τηλέφωνα συνεννοήσου στην κλινική,μπλα μπλα μπλα!

Για αύριο λέμε - μετά τη συνάντησή μας πάντα - να πάμε σε κάτι φίλους στη Ν.Μάκρη για ποτό. Τη μικρή λεει ο άντρας μου να την αφήσουμε στους δικούς του για νάνι. Δεν ξέρω ρε παιδιά προβληματίζομαι. Δεν έχει ξαναμείνει και όταν θα ξυπνήσει μέσα στο βράδυ, γιατί ξυπνάει πάντα, θα κλαίει σίγουρα! Το λυπάμαι το φατσάκι μου, τι να κάνω?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...