Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Α! Όσο για τον παιδότοπο, νομίζω ότι κι εγώ προτιμώ αυτόν που είχαμε πάει, ήταν πολύ ωραίος χώρος και άνετος:)

Καλα βρε εσυ προτιμας να τρεχεις Περιστερι?Ειναι και διπλα σου τα Πετραλωνα????Οτι θελετε παντως, ειπα μηπως θελετε να αλλαξουμε...

ΤΑΡΑ πηρες κανενα τζιν χθες?Να δω τιμες τι παιζει θελω,γιάυτο σε ρωταω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααα τι κανετε?

Εμεις ετοιμαζομαστε για βολτιτσα. Λεω να παμε στο mall για να μην ανησυχουμε για το κρύο, να χαζεψω κι εγω λίγο τωρα που δεν θα εχει κοσμο και να γυρισουμε το μεσημερακι. Φαγητο εχω ετοιμο, οποτε βουρρρρ.

Το πρωι μου λεει ο Νικος. Τι ωραια να μην πηγαινεις δουλεια ε? Και του απανταω ναι, κυριως οταν σε εχει βρισει το αφεντικο την προηγουμενη...

υπομονη κοριτσακι!!!

τι να κανεις αφεντικα ειναι

οσο δικιο κι αν εχεις δεν θα ριξουν τα μουτρα τους..

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα τσούπρες!!!

Πήγα χθες στο γιατρό επιτέλους...ε χάλια είμαι πολύ κόκκινος λαιμός,λίγα ακροαστικούλια,μου έδωσε αντιβίωση,σιρόπι,σπρευ για το στόμα,σπρέυ για τη μύτη! :rolleyes: Πήγα κ μου τα έγραψε κιόλας σήμερα στο ίκα γιατί είναι ακριβά κ τσακώθηκα κ με ένα γέροντα που είχε στις 10:30 ραντεβού κ εγώ πήγα στις 8:30 μόνο για να μου γράψει φάρμακα κ ήθελε να μπει εκείνος(ενώ ο γιατρός πάει από τη καλή του καρδιά νωρίτερα,τα ραντεβού του ξεκινάνε στις 9:30) ....ε επενέβη ο γιατρός κ λέει να περάσει η κοπέλα που δουλεύει! :twisted:

Η μικρή πάει καλύτερα λέει η πεθερά...δεν πήγαμε χθες να τη δούμε γιατί ο στεφ γύρισε στις 10 από τη δουλειά σήμερα θα τη πάρουμε για το σουκού....κόλησε κ ο πατέρας μου κ η πεθερά μου κ έχει μείνει ο στεφ:mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλα βρε εσυ προτιμας να τρεχεις Περιστερι?Ειναι και διπλα σου τα Πετραλωνα????Οτι θελετε παντως, ειπα μηπως θελετε να αλλαξουμε...

Κατερινα

μια φιλη παιρνει τζην απο τα berska και το anel

30 ευρω το πολυ σε περιοδο που δεν εχει εκπτωσεις

και πολυ ωραια στεκονται επανω της

Καλημέρα τσούπρες!!!

Πήγα χθες στο γιατρό επιτέλους...ε χάλια είμαι πολύ κόκκινος λαιμός,λίγα ακροαστικούλια,μου έδωσε αντιβίωση,σιρόπι,σπρευ για το στόμα,σπρέυ για τη μύτη! :rolleyes: Πήγα κ μου τα έγραψε κιόλας σήμερα στο ίκα γιατί είναι ακριβά κ τσακώθηκα κ με ένα γέροντα που είχε στις 10:30 ραντεβού κ εγώ πήγα στις 8:30 μόνο για να μου γράψει φάρμακα κ ήθελε να μπει εκείνος(ενώ ο γιατρός πάει από τη καλή του καρδιά νωρίτερα,τα ραντεβού του ξεκινάνε στις 9:30) ....ε επενέβη ο γιατρός κ λέει να περάσει η κοπέλα που δουλεύει! :twisted:

Η μικρή πάει καλύτερα λέει η πεθερά...δεν πήγαμε χθες να τη δούμε γιατί ο στεφ γύρισε στις 10 από τη δουλειά σήμερα θα τη πάρουμε για το σουκού....κόλησε κ ο πατέρας μου κ η πεθερά μου κ έχει μείνει ο στεφ:mrgreen:

περαστικα σου βρε Αννουλα!!

αντε τωρα με τα φαρμακακια θα γινεις γρηγορα καλα!!

Διαφημίσεις

Αννα περαστικα!!

Βατραχι δεν τα εχω σε εκτιμηση τα berska, μια φορα μπηκα πριν χρονια και νομιζα οτι θα με ντυσουν cheerleader...εχει και στο ζαρα με 30 ευρω!Το αλλο που ειπες δεν το ξερω:rolleyes:

Βασικά, οι 0-6 που έχω δει είναι όπως λέει η Άννα τεράστιοι και με πάρα πολύ κόσμο οπότε μου δημιουργούν ένα άγχος. Βέβαια αφού έχουμε μέρες μέχρι τότε μπορώ να περάσω να ρίξω μια ματιά γιατί όντως είναι δίπλα στο τρένο και θα βολέψει πολλές. Θα σας πω μόλις τον επιθεωρήσω:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Oχι, πηρα 2 στενες φορμες απο το bodytalk, φουστιτσα και φορεματακι-σαλοπετα με ελαστικο ζιβαγκο απο το atrattivo και παντελονακι με μπλουζακι απο το sprider.

age.png age.png

κοριτσια να σας πω κ το παραπονο μου για τα παμπερς????

καθε πρωι

μα ΚΑΘΕ πρωι ο Νικολας ξυπναει βρεγμενος

ποτε στις 4 το πρωι

ποτε στις 5

και μερικες φορες ξυπναει κανονικα στις 8.30 αλλα κ παλι βρεγμενος

δεν προλαβαινω φανελακια κ μπυτζαμεσ...

του φοραω το 5 active fit

του εχω παρει και 5+

παλι τα ιδια

να παρω το 6????

πολυ μεγαλο μου φαινεται...

μηπως τα baby dry ειναι καλυτερα?

Κοίτα εγώ με τα active fit δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένη, αντίθετα με τα baby dry Που την κρατάνε μια χαρά. Γιατί δε δοκιμάζετε και καμιά άλλη μάρκα όμως να δείτε μήπως σας πάει καλύτερα?!!?!?!?

Επίσης, τα έχω πάρει και με την pampers γιατί απαγόρευσαν στο amazon να στέλνει Ελλάδα απ' ότι είδα χθες που μπήκα να παραγγείλω!!!!!!!!! Θα ξαναδοκιμάσω καμιά άλλη μάρκα τώρα που μεγάλωσε να της τις αλλάξω :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Ποσα κιλα ειπαμε ειναι ο Νικολας???Εγω στην Παναγιωτα φοραω babydry, δεν εχω παρει ποτε activefit, νο.5, δεν ειναι βρεμενη το πρωι, οκ κανα δυο φορες εχει ξυπνησει κατακατουρημενη μεχρι το λαιμο...αλλα στην ακρη του παμπερς αναμεσα στα μπουτακια ειναι υγρο το φορμακι.Τωρα θα της ξαναπαρω λιμπερο που ειναι πιο φαρδια στο κωλαρακι, το εχω παρατηρησει εγω και η Κασσιανη.Ειχα δοκιμασει λιμπερο νο.5 σε εναν παιδοτοπο που την αλλαξα και ηταν ιδανικο!

1058389qv835ju996.gif

Καλημέρα σας και πάλι!

Καλημερα!

Χθες αφησα την κορη στη γιαγια και το γιο στο μαγαζι στο μπαμπα και βγηκα επιτελους βολτα στα μαγαζια μονη και πολυ το ευχαριστηθηκα! Πηρα καποια ομορφα ρουχαλακια, ολα στενα επιτηδες για να μη μπορω να παρω γραμμαριο!

Καλοφόρετα! Ούτε γραμμάριο!

Καλημερααααα τι κανετε?

Εμεις ετοιμαζομαστε για βολτιτσα. Λεω να παμε στο mall για να μην ανησυχουμε για το κρύο, να χαζεψω κι εγω λίγο τωρα που δεν θα εχει κοσμο και να γυρισουμε το μεσημερακι. Φαγητο εχω ετοιμο, οποτε βουρρρρ.

Το πρωι μου λεει ο Νικος. Τι ωραια να μην πηγαινεις δουλεια ε? Και του απανταω ναι, κυριως οταν σε εχει βρισει το αφεντικο την προηγουμενη...

Να περάσετε υπέροχα, να πιείτε και μια ζεστή σοκολάτα, τέτοια μερα που είναι.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Ποσα κιλα ειπαμε ειναι ο Νικολας???Εγω στην Παναγιωτα φοραω babydry, δεν εχω παρει ποτε activefit, νο.5, δεν ειναι βρεμενη το πρωι, οκ κανα δυο φορες εχει ξυπνησει κατακατουρημενη μεχρι το λαιμο...αλλα στην ακρη του παμπερς αναμεσα στα μπουτακια ειναι υγρο το φορμακι.Τωρα θα της ξαναπαρω λιμπερο που ειναι πιο φαρδια στο κωλαρακι, το εχω παρατηρησει εγω και η Κασσιανη.Ειχα δοκιμασει λιμπερο νο.5 σε εναν παιδοτοπο που την αλλαξα και ηταν ιδανικο!

ειναι 12600

μητρηση προηγουμενου μηνα

την Δευτερα εχουμε παιδιατρο για νεες μετρησεις!!

Για τις αποκριατικες στολές που λέγατε, μπορεί άραγε κάποιος να παραγγείλει από τον Ναρλή στην Καβάλα, τον θυμάστε τότε που τον συζητήσατε για τις βαπτίσεις; Έχει πάντως πολύ καλές τιμές.

http://www.narlis.gr/new_site/catalog/index.php?cPath=35_109_485&osCsid=acdfa223be3e5d49db2f2990ce837337

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...