Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ήρθα κ εγώ!!! Αμαν πια δεν τη παλεύω άλλο με τόσες υποχρεώσεις γύρω γύρω!!! Τέσπα....

Ωραία η ιδέα του καρναβαλοπαιδότοπου:-D:-D:-D(όταν γίνουν 10χρονών να οργανώσουμε επίσκεψη στη Πάτρα) :tongue::tongue::tongue: ....εκτός απροόπτου θα έρθουμε κ εμείς...αποφασίσετε όμως κ το που! Αυτός που λέτε στα Πετράλωνα είναι στο σταθμό του τρένου???? Ή στάση μετρό ???? Στον 0-6 έχουμε πάει του Πειραιά κ δεν μου άρεσε καθόλου...τεράστιος χώρος άπειρα παιδιά(που τρέχαν κ ισοπεδώναν τα μικρά)κ κάποια παιχνίδια τα βρήκα άκρως επικίνδυνα...όσο πιο μικρός τόσο καλύτερα νομίζω κ αν έχει κ χώρο διαμορφωμένο κ μικράκια σαν τα δικά μας ακόμα καλύτερα! ;)

Η πεθερά μου ήθελε να δώσει συκώτι στη μικρή σήμερα κ της είπα όχι....λίγο επικίνδυνο δεν είναι το συκώτι??:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Υπάρχει αυτό το site http://www.gge.gr/notice/sub.asp?3385, αλλά δεν βλέπω τιμές για ιταλική σχολή :confused::confused:
Φιουυυυυ η Χατζηβέη είναι δίπλα μου. Κοίταξα τώρα το νηπιαγωγείο, 4250/έτος!!!

Την ιταλική την έχει στα γυμνάσια μόνο απ' ότι βλέπω. 4400 τον χρόνο (καλή τιμή, καλό σχολείο).

http://www.scuolaitalianatene.edu.gr/L'ISTITUTO.htm

Για παιδικό-νηπιαγωγείο λέει (3-6 ετών):

Είναι ένα κρατικό νηπιαγωγείο αναγνωρισμένο από το Ιταλικό Υπουργείο Εξωτερικών. Το σχολείο ακολουθεί τα προγράμματα (Νέοι Προσανατολισμοί) και τις διατάξεις του Ιταλικού Υπουργείου Παιδείας προσαρμοσμένα στις τοπικές ιδιαιτερότητες.

Το σχολείο είναι ανοικτό σε όλους τους πολίτες της Ευρώπης και εκτός αυτής εφόσον συμμορφώνονται με τις άδειες παραμονής στην Ελλάδα.

Από το σχολικό έτος 2009-2010 μπορούν να εγγραφούν και τα παιδιά με ελληνική ιθαγένεια.

WN6Op3.png

Και για χατζήβεη έχω ακούσει καλά λόγια! Πάντως η κυρία που την έχει είναι πολύ σοβαρή (μένει στην πολυκατοικία της μαμάς μου) και μάλιστα ήταν να συνεργαστούμε κάποια στιγμή (θα νοίκιαζε ένα οικόπεδο που έχουμε στη βαρυμπόμπη για να μεταφερθεί το σχολείο εκεί), αλλά δεν ευδοκίμησε τελικά.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Και για χατζήβεη έχω ακούσει καλά λόγια! Πάντως η κυρία που την έχει είναι πολύ σοβαρή (μένει στην πολυκατοικία της μαμάς μου) και μάλιστα ήταν να συνεργαστούμε κάποια στιγμή (θα νοίκιαζε ένα οικόπεδο που έχουμε στη βαρυμπόμπη για να μεταφερθεί το σχολείο εκεί), αλλά δεν ευδοκίμησε τελικά.
Tην καλύτερη φήμη έχει. Και πάντα βοηθάνε στην πόλη. Στις εκδηλώσεις τουλάχιστον του φιλοζωϊκού είναι πάντα πρώτοι στην βοήθεια. Αν δεν τον έστελνα στην ιταλική, μπορεί και να το σκεφτόμασταν για Χατζηβέη (αναλόγως και των οικονομικών). Και είδα ότι δεν είναι κι από τα πιο ακριβά, κοίταξα κι άλλα σχολεία από περιέργεια μετά και φρίκαρα.

Ανέβηκα σπίτι πουντιασμένη από το ψοφόκρυο στο γραφείο. Είπα να πέσω λίγο κι εκείνη την ώρα μας έφερε τον μικρό ο μπαμπάς μου :rolleyes:

Μπρρρρρρ Ζζζζζζζζζζζζζζ

WN6Op3.png

Μην ξαφνιαστείτε που γραφω τετοια ωρα. Αυπνιες!!!!!!

Εγινε μια μαλακια σημερα στο γραφειο, και 15 λεπτα πριν φυγω, με φωναξε το αφεντικο μου στο γραφειο του, και με ΞΕΧΕΣΕ!!!!!! Δεν προσεχω λεει, τον εκθετω, δεν μπορει να βασιστεί επανω μου, και τα εχει στειλει σε ολο το management team, και καλα που δεν τα εστειλε και στον προεδρο, και αμα ειναι να τσεκαρει τη δουλεια μου καλυτερα να την κανει μονος του κλπ. Δεν μπορω να σας περιγραψω ποσα μου εσουρε.

Του ειχα τραβηξει καποια στοιχεια απο ενα σύστημα που εχουμε και ηταν λαθος :confused::confused::confused::confused:. Μου πεσανε τα μουτρα,:oops::oops: Του λεω θα τα τσεκαρω. Εκατσα μεχρι τις 6 και τα τσεκαρα ενα ενα. Αποτελεσμα? Τα στοιχεια που ειχα τραβηξει ηταν ΟΛΟΣΩΣΤΑ και απλα σε μια εκτυπωση που εκανε αυτός απο το συστημα εδειχνε μαλακιες. Του τα πηγα μεσα και μετα δεν ειχε τι να πει. Φυσικά συγνώμη ουτε για αστείο δεν ακουσα:evil::evil::evil:, αλλα πηρα μια ικανοποιηση, αλλο πραγμα.

Εντωμεταξυ καλα που ειχαν οι γονεις μου την Ιλιανα, γιατι μετα απο αυτο το ξεχεσίδι που εφαγα, ετσι και του ελεγα οτι πρεπει να φυγω και οτι δεν μπορω να τα τσεκαρω, πιθανοτατα θα γινοταν της πουτ@ν@ς. Αν δεν γινοταν αλλιως, θα εφευγα, θα την επαιρνα, θα την πηγαινα στην κολλητη μου και θα ξαναγυρνουσα. Η θα πηγαινα αυριο.

Η στεναχωρια ομως που πηρα δεν περιγραφεται παιδια. Επεσα για υπνο απο τις 9. Γι αυτο τωρα εχω ξυπνησει ακμαιοτατη. Ευτυχως αυριο δεν δουλευω.

Ουφ ξεμπερδεψα!Εκανα τις δουλειες μου και τους εστειλα...τωρα office alone!

Eγω ελεγα χθες στον Κωστα να τη ντυσουμε γατουλα αλλα σαμπως θα παμε πουθενα???Περυσι την ειχαμε ντυσει ποντικακι (υπαρχει και σχετικη φωτο στο face),ειχαμε και μια αλλη ροζ στολη αλλα δεν τη φορεσαμε...

Να ριξω μια ιδεα ακομα απο τις πολλες και αποτυχημενες που ριχνω???:mrgreen:να τους οργανωσουμε αποκριατικο παρτυ!!!Γελιο θα εχει!!

που ειναι ρε συ η φωτο, δεν την βλεπω

Το πιθανοτερο ειναι οτι θα τρομαξουνε με τον κλοουν, δεν το συνιστω.
Καλα οχι απαραιτητα κλοουν, κατι αποκριατικο, αλλα ετσι κι αλλιως θα γεμισουμε τον τοπο σερπατινες (αμα δε μας διωξουν!!)

Ναι, κι εγω δεν συμφωνω, η Ιλιανα δεν θελει ουτε να τους βλεπει ολους αυτους τους μεταμφιεσμενους, γατζωνεται πανω μου και οταν πλησιαζουμε μυξοκλαιει.

Είμαι σκ@τ@ σήμερα...Χθες το βράδυ μ' έπιασε υστερία και έκλαιγα με λυγμούς...:mrgreen::mrgreen:

Ελπιζω να εισαι καλυτερα.

Κασσιανήηηηη να φερεις κι εσυ τα παιδια στον παιδοτοπο ενταξει (οταν αποφασιστεί, αν και νομιζω αποφασιστηκε). By the way, ο παιδοτοπος που ειχαμε παει, μου αρεσε παρα πολυ. Φωτεινός, μεγαλος, και δεν ειχε και πολυ κοσμο σαββατο πρωι.

4Rnfp3.png

927169vd8z5c6ahp.gif

Φυσικά συγνώμη ουτε για αστείο δεν ακουσα:evil::evil::evil:, αλλα πηρα μια ικανοποιηση, αλλο πραγμα.

Αυτο ειναι το χειροτερο και απαραδεκτο για ανθρωπο που βρισκεται σε τετοια θεση.

Καλημερα!

Χθες αφησα την κορη στη γιαγια και το γιο στο μαγαζι στο μπαμπα και βγηκα επιτελους βολτα στα μαγαζια μονη και πολυ το ευχαριστηθηκα! Πηρα καποια ομορφα ρουχαλακια, ολα στενα επιτηδες για να μη μπορω να παρω γραμμαριο!

age.png age.png

Καλημερα!

Smoutsaki κι εμενα χθες μου την ειπε το μπος οτι απο τοοοοτε που ηρθα (πριν 6 χρονια δλδ) κατι κανω λαθος στα τιμολογια των ταμειακων, ενω αυτος το εκανε σωστα!Μπηκα στην αποθηκη για μιση ωρα, εγινα σκ@τ@, βρηκα τα τιμολογια του 2004 που εκοβε μονος του και του τα πηγα με ενα πολυυυυυ αθωο βλεμματακι...τελικα ειχε αδικο!!!!Αλλα ουτε εγω ακουα συγγνωμη (οχι οτι το περιμενα δλδ...)Ασε που φταιω συνεχεια που δεν εχει λεφτα γιατι δεν κυνηγαω λεει τους πελατες με υπολοιπο...Αφου ρε ανθρωπε δεν πουλας, ποιος να σου χρωσταει????

Καλημερααααα τι κανετε?

Εμεις ετοιμαζομαστε για βολτιτσα. Λεω να παμε στο mall για να μην ανησυχουμε για το κρύο, να χαζεψω κι εγω λίγο τωρα που δεν θα εχει κοσμο και να γυρισουμε το μεσημερακι. Φαγητο εχω ετοιμο, οποτε βουρρρρ.

Το πρωι μου λεει ο Νικος. Τι ωραια να μην πηγαινεις δουλεια ε? Και του απανταω ναι, κυριως οταν σε εχει βρισει το αφεντικο την προηγουμενη...

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Στα δικα μας τωρα...

Χθες πηγαμε παιδιατρο, καναμε εμβολιο τελικα, πυωδη ρινιτιδα διεγνωσε μονο, μου εδωσε και μια αλοιφη και συνεχιζουμε με το διαλυμα το οποιο ειχα φτιαξει λαθος....

Η κυρια Τότα είναι ντούλα με ολη τη σημασια της λεξης....Η μανα μου την εχει φτασει 13,250 κιλα και 84 εκατοστα..Απο υψος περιμενα καλυτερα απο βαρος ομως ειναι στο 98% της καμπυλης....τι την ταιζετε με ρωτουσε συνεχεια ο γιατρος????Τι να του πω, οτι χθες το απογευμα εφαγε ενα πιατο τραχανα (δικο μας πιατο) κι επειδη δεν ηθελε αλλο η μανα μου επεμενε να της το δωσει οοοοολο???? (ημαρτον 3 κουταλιες ειχαν μεινει..)Της τα'σουρα αλλα δεν ηρεμησα!

Σημερα ξυπνησε παλι απο τις 7...οσο και να θελω να της κοψω τον πρωινο υπνο (στις 9:30 ξανακοιμαται...οχι κατευθειαν) δε μπορω...και ειχε στρωσει μια εποχη γμτ...

Καλε...γιναμε κι εμεις 18 μηνων!!!!

Ωραία η ιδέα του καρναβαλοπαιδότοπου:-D:-D:-D(όταν γίνουν 10χρονών να οργανώσουμε επίσκεψη στη Πάτρα) :tongue::tongue::tongue: ....εκτός απροόπτου θα έρθουμε κ εμείς...αποφασίσετε όμως κ το που! Αυτός που λέτε στα Πετράλωνα είναι στο σταθμό του τρένου???? Ή στάση μετρό ????

Σταση τρενου Πετράλωνα!Η Θεσσαλονικης (εκει νομιζω ειδα οτι ειναι) ειναι η παραλληλη στις γραμμες, απο την πανω μερια ειναι τα άνω απο την κατω μερια ειναι τα κατω...:mrgreen:

Καλημέρα κοριτσάκια:):):):) Λοιπόν, νομίζω θα την πηγαίνουμε πιο πολλές μέρες κολυμβητήριο. Εχθές μια που την ακούμπησα στην κούνια της μου είπε "καληνύχτα μονιούλα" και μια που ξανάνοιξε τα μάτια της στις 7:30, γύρισε πλευρό και συνέχισε και 8:30 που έφυγα κοιμόταν ακόμη:P:p:p:p

Γιωτούλα και Κατερίνα τα έχουμε πει αυτά, δε χρωστάνε καλό σε κανέναν!!!!!! Εμάς η προϊσταμένη (που γέννησε αρχές Δεκέμβρη να υπενθυμίσω), όλη τη βδομάδα μας έστελνε mail από το σπίτι και ζητούσε κάτι στοιχεία για την παρουσίασή της στο εταιρικό meeting στο οποίο εννοείται θα έρθει και επίσης μάθαμε ότι μάλλον από την άλλη βδομάδα θα αρχίσει να έρχεται σιγά και στο γραφείο........ Επίσης το εταιρικό μίτινγκ αντί για Σάββατο αύριο, μας το πήγαν Κυριακή στο Καβούρι και μετά φαγητό στο Μικρολίμανο.... Πάει η Κυριακή μου, ελπίζω να κερδίσω κανένα φλουρί τουλάχιστον:P:p:p:p

Ανυπομονώ για την αυριανή μας συνάντηση:):):):):)

Α! Όσο για τον παιδότοπο, νομίζω ότι κι εγώ προτιμώ αυτόν που είχαμε πάει, ήταν πολύ ωραίος χώρος και άνετος:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημερα μανουλες!!!!!!

τι μου κανετε?

δεν ξερω τι εχω αλλα σημερα ξυπνησα με χαλια διαθεση......

ΤΑΡΑ καλοφορετα τα ρουχαλακια σου!!!

πηρα κι εγω ενα παντελονακι απο το berska αλλα μου ειναι λιγο

μεγαλο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πολυ παραξενο μου φανηκε....

και ενα μπολερο

αυτα!!!

χρειαζομαι κι αλλα αλλα σιγα σιγα...

σημερα εχει κρυοοοοοο δεν με πιανει το ματι για εξω!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...