Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ναι,αυτός δεν είχε και τόσο χώρο αλλά βλέπουμε.Τώρα για τον κλόουν νομίζω πως δεν θα δώσουν και τόσο σημασία.Είναι λίγο μικρά ακόμα.Μπορεί να κάνω και λάθος.

Το πιθανοτερο ειναι οτι θα τρομαξουνε με τον κλοουν, δεν το συνιστω.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι'εγώ λέω κάτι σε ζωάκι και έχω σκεφτεί να την ντύσουμε παπάκι μιας κι'έχει τρέλα με τα παπάκια και τις πάπιες γενικότερα.Αλλά να δώ που θα βρώ τη στολή.

Το λητω εχει παντα στολες με ζωακια

yey2p2.png BN4cp2.png

χαχαα, ωραια ιδεα, μεσα κι εμεις. Εγω ειχα σκεφτει να την ντυσω μπαλαρινα φετος, αλλα μεταξύ μας θα δω μηπως της κανει και η περσυνη στολή - λαγουδακι (που της ηταν τεραστια) και ως γνωστον η Ιλιανα δεν εχει την ιλιγκιώδη αναπτυξη.

Ειναι πολύ καλα απο χτες, δεν εχει ξανακανει πυρετο ούτε το βραδυ, ούτε σημερα το πρωι. Της ξεκινησα ομως την αντιβιωση που της εδωσε ο γιατρός του σταθμού.

Δεν πήρα την δικια μου να τη ρωτησω γιατί σκέφτηκα αφού ο αλλος γιατρός τη βλεπει καθε εβδομαδα, και ξερει την εξελιξή της, τόσο καιρο μου ελεγε οχι αντιβιωση, τωρα που μου ειπε να παρω, κατι παραπανω θα ξερει.

Απο το να παω στο ξεκουδουνο στη δικη μου για να μου δωσει κι εκεινη αντιβιωση και να πληρωσω και επισκεψη… Οποτε ακολουθησα τον αλλον, που απο περσυ εχει κερδισει την εμπιστοσύνη μου σε πολλα σε αντιθεση με τη δικη μου.

Ευτυχως βρηκε χτες φαρμακειο ο μπαμπας μου χωρις πολυ κοσμο και μου πηρε ενα κατεβατο πραγματα που του εγραψα και φυσικα και την αντιβιωση.

4Rnfp3.png

Καλα οχι απαραιτητα κλοουν, κατι αποκριατικο, αλλα ετσι κι αλλιως θα γεμισουμε τον τοπο σερπατινες (αμα δε μας διωξουν!!)

Λοιπν, η μικρη κοιμηθηκε στις 2:00.Με παιρνει η μανα μου 2:15 τρελαμενη, οι απεναντι εκοβαν δεντρα με το κομπρεσερ πως το λενε αυτο...σταματανε αυτοι, ερχονται τωρα 2 φορτηγα και βαζουν πετρελαιο στη διπλανη πολυκατοικια....παει, θα ξυπνησει και ουτε στο γιατρο δε θα αντεχει να παμε το βραδυ...:(:(

Σμουτσακι μπραβο που ειστε καλα!!!Μπαλαρινα θα της πηγαινει πολυ της δικιας σου!!!!Εχει λεπτεπιλεπτα ποδαρακια!!!!

Υπαρχει καμια σας που να πηγαινει δωρεαν επισκεψεις στον παιδιατρο οπως εγω?

Ελενη εσυ εχεις συμβεβλημενο???Ο δικος μου του στρατου ειναι, δ/ντης στο 401.

Διαφημίσεις

Οι στρατιωτικοί γιατροί είναι συνήθως πολύ καλοί!!

Γεια σας κορίτσια!!

Είμαι σκ@τ@ σήμερα...Χθες το βράδυ μ' έπιασε υστερία και έκλαιγα με λυγμούς...:mrgreen::mrgreen:

Φιλιά σε όλες!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

υγ:μολις εχυσα τον καφε πανω μου και στο πατωμα...σκ@τ@ εγινα παλι...παλιοτακουνια που γλιστρανε!

Καπου ειχαμε μια συζητηση για τακουνια...!!!:tongue::mrgreen::twisted::lol:

Οποτε ακολουθησα τον αλλον, που απο περσυ εχει κερδισει την εμπιστοσύνη μου σε πολλα σε αντιθεση με τη δικη μου.

Πως τον λενε?

age.png age.png

Aσχετο αλλα το ειδα το πρωι.Τα prenatal στην Πατησιων τουλαχιστον που περναω τα εχουν ολα 50% εκπτωση.Εγω δεν εχω ψωνισει τιποτα της μικρης απο κει αλλα αν παιρνει καμια σας να το ξερετε....τωρα θα της παρω παντοφλακια καινουργια 15 ευρω τα εχει το κροκοντιλινο και αθλητικα (απο 40 τα εχει 25) και φορμες για του χρονου απο ενα μαγαζακι στη γειτονια μου που πριν τις εκπτωσεις τις ειχε 17-20 ευρω!

Χριστινα μολις μιλησα με ιταλικη σχολη σου εχω πει οτι ειναι πελατες μας??Αν στειλω τη μικρη εκει θα μου κανουν και εκπτωση!

Ρε συ το πρενατάλ είναι πανάκριβο, και με τις εκπτώσεις πάλι ακριβά θα βγαίνουν. Οσο για την ιταλική σχολή, για δημοτικό ρώτησες; Εμαθες τιμές; Λογικά εμείς θα πλερώνουμε λιγότερα από σας έτσι κι αλλιώς :cool:

Αντε, να τα γράψουμε μαζί να είναι συμμαθητάκια! Εχει και παιδικό από 3-4 ετών.

Μπάι δε γουέι, τώρα σκεφτόμουν ότι πρέπει να το πάρω σοβαρά απόφαση να κάνω ιδιαίτερα ιταλικά να προχωρήσω κάπως τις λιγοστές γνώσεις μου. Ξέρουμε καμιά οικονομική να έρχεται σπίτι;

Χριστινα παρτα 24 νο τα παπουτσια. Θα τα βαλει.

Τα πήραμε. ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΠΑ, λατρεύω, έχουμε πάθει κι εγώ κι ο άντρας μου πόρωση

http://shop.camper.com/producto.xhtml?option=80003-027&lng=en# αυτά είναι σε άλλο χρώμα όμως, πιο "κουλ"

Κατερίνα εμένα πάντως τα prenatal δεν μου άρεσαν. Είχα πάει πριν 2 εβδομάδες. Ηταν μέσα λες και ήσουν στο παζάρι και από ρούχα μηδέν, σπασμένα νούμερα... Βέβαια αυτά είναι και γούστα.

Κας αποκριάτικες στολές ε? Κι εγώ θέλω να της πάρω οπωσδήποτε! Θα οργανωθώ, γιατί πέρυσι έστειλα τον άντρα μου και της πήρε μια βλακεία! Μόλις την είδα έπαθα συγκοπή και εκείνος γέλαγε!!!:rolleyes:

Εγώ ήθελα τον αρλεκίνο στην ιταλία αλλά 70+ ευρώ δεν έδινα!
Κι εμείς σήμερα συζητούσαμε για το project Απόκριες και τι θα κάνουμε ως οικογένεια φέτος (όπως θα θυμάστε ντυνόμαστε και οι τρεις σετάκι) :P:p:p:p Πρέπει να κάνουμε μια σύσκεψη το ΣΚ να δούμε.....
Να ντυθείτε γκαστρούλες :tongue:
Μου αρέσει και ο 2ος παιδότοπος που έβαλες και απ'ότι είδα είναι στα Πετράλωνα και κοντά στο σταθμό οπότε θα βολεύει και το τρένο για όσες δεν έχουν αυτοκίνητο.Καλά αν κλείσουμε εκεί κι'εγώ με το τρένο θα έρθω εννοείτε.
Κι εμείς
"θελω παρτυ στο σχολειο και οχι στο σπιτι (με μεγαλη μου χαρα, ενα καρο λεφτα θα γλιτωσω:tongue:) και θα μου παρεις τουρτα που θα εχει επανω τη χιονατη, την ωραια κοιμωμενη και την πενταμορφη, γλειφιτζουρακια μπομπ σφουγγαρακη για τα αγορια και γλειφιτζουρακια πριγκηπισσες για τα κοριτσια. Επισης καπελακια, μπαλονια":confused:

Εφτασεεε:tongue:

Και ένα γουρουνόπουλο, ένα κοκορέτσι και 2 κιλά ρετσίνα :mrgreen:
Φαινεται και πιο μεγαλος ο 2ος!Αυτος που ειχαμε παει δεν εχει και τοσο χωρο!Αν αποφασισουμε για που παντως θα ρωτησω και για κανα κλοουν κλπ ποσο θελουν αν μαζευτουμε πολλες!!
Σιγά μαρή κι εσύ υπερπαραγωγή :tongue:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Χριστινα εγω ειχα μια που εκανα σε φροντιστηριο βεβαια μαζι με τον Κωστα ομως οι δυο μας πριν παντευτουμε.Κι ειμασταν ετοιμοι να δωσουμε ρε γμτ, 1,5 χρονο καναμε....15 ευρω και οι δυο πληρωναμε την ωρα.

Μαρη με την ιταλικη σχολη για δουλεια μιλουσα...

Είμαι σκ@τ@ σήμερα...Χθες το βράδυ μ' έπιασε υστερία και έκλαιγα με λυγμούς...:mrgreen::mrgreen:

Άμα το ήξερα θα του έλεγα να πάει να.... και θα ερχόμουν ρε όργιο :evil:

Κατ μου, οκ, μιλάς για δουλειά, τι σε πειράζει να ρωτήσεις μια τιμούλα; Την επόμενη φορά ρώτα κάτιτις παραπάνω

WN6Op3.png

Κατ μου, οκ, μιλάς για δουλειά, τι σε πειράζει να ρωτήσεις μια τιμούλα; Την επόμενη φορά ρώτα κάτιτις παραπάνω

Οκ θα ξαναμιλησω αυριο η δευτερα ετσι κι αλλιως.Πες μου τι θες να ρωτησω!

Ελα ρε συ, δεν πειράζει, μου περνάει σιγά σιγά!!!:rolleyes::rolleyes:

Υπάρχει αυτό το site http://www.gge.gr/notice/sub.asp?3385, αλλά δεν βλέπω τιμές για ιταλική σχολή :confused::confused:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...