Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν βλέπω fb απο εδώ. Στο ίδιο σημείο είναι, απόγευμα?

Στο ιδιο σημειο προς το παρον, θα δουμε μηπως βρουμε κατι καλυτερο!Πρωι το βαλαμε ομως γιατι μερικα κοιμουνται και νωρις!

Διαφημίσεις

Πολύ ωραία η ιδέα σου Κατερίνα.Το είχα σκεφτεί κιέγώ αλλά δεν θυμάμαι γιατί δεν το έγραψα.Μάλλον το ξέχασα.Λοιπόν θα μπω να δηλώσω συμμετοχή στο fb.

Μου αρέσει και ο 2ος παιδότοπος που έβαλες και απ'ότι είδα είναι στα Πετράλωνα και κοντά στο σταθμό οπότε θα βολεύει και το τρένο για όσες δεν έχουν αυτοκίνητο.Καλά αν κλείσουμε εκεί κι'εγώ με το τρένο θα έρθω εννοείτε.

SI5Yp3.png

Ε βέβαια τι θέλει να ντυθεί φέτος το Δεσποινάκι? Θυμάμαι κάθε χρόνο όταν ήμουν πιτσιρίκι έκανα σχέδια μαζί με τις φίλες μου για το τι θα φορέσουμε. Ωραίες εποχές!:rolleyes: Από τότε έχω να καταλάβω Απόκριες!

Πριγκηπισσα βεβαια, τι αλλο?:rolleyes:

Και για τα γενεθλια της μου εδωσε την εξης παραγγελια:

"θελω παρτυ στο σχολειο και οχι στο σπιτι (με μεγαλη μου χαρα, ενα καρο λεφτα θα γλιτωσω:tongue:) και θα μου παρεις τουρτα που θα εχει επανω τη χιονατη, την ωραια κοιμωμενη και την πενταμορφη, γλειφιτζουρακια μπομπ σφουγγαρακη για τα αγορια και γλειφιτζουρακια πριγκηπισσες για τα κοριτσια. Επισης καπελακια, μπαλονια":confused:

Εφτασεεε:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

"θελω παρτυ στο σχολειο και οχι στο σπιτι (με μεγαλη μου χαρα, ενα καρο λεφτα θα γλιτωσω:tongue:) και θα μου παρεις τουρτα που θα εχει επανω τη χιονατη, την ωραια κοιμωμενη και την πενταμορφη, γλειφιτζουρακια μπομπ σφουγγαρακη για τα αγορια και γλειφιτζουρακια πριγκηπισσες για τα κοριτσια. Επισης καπελακια, μπαλονια":confused:

Ετσι είναι σ'αυτήν την ηλικία έχουν και προτιμήσεις.Αντε να κάνεις αλλιώς.Γι'αυτό οτι κάνουμε απο γενέθλεια και στολές μέχρι φέτος γιατί απο του χρόνου θα μας λένε μόνα τους τι θα θέλουν να ντυθούν.

SI5Yp3.png

Και λιγα σου ζητησε!!!Δε σου ειπε τι δωρο θελει ακομα για τα γενεθλια της....Κασσιανη φερε και το ντρουλη στον παιδοτοπο!!!:D

υγ:μολις εχυσα τον καφε πανω μου και στο πατωμα...σκ@τ@ εγινα παλι...παλιοτακουνια που γλιστρανε!

Διαφημίσεις

Πολύ ωραία η ιδέα σου Κατερίνα.Το είχα σκεφτεί κιέγώ αλλά δεν θυμάμαι γιατί δεν το έγραψα.Μάλλον το ξέχασα.Λοιπόν θα μπω να δηλώσω συμμετοχή στο fb.

Μου αρέσει και ο 2ος παιδότοπος που έβαλες και απ'ότι είδα είναι στα Πετράλωνα και κοντά στο σταθμό οπότε θα βολεύει και το τρένο για όσες δεν έχουν αυτοκίνητο.Καλά αν κλείσουμε εκεί κι'εγώ με το τρένο θα έρθω εννοείτε.

Φαινεται και πιο μεγαλος ο 2ος!Αυτος που ειχαμε παει δεν εχει και τοσο χωρο!Αν αποφασισουμε για που παντως θα ρωτησω και για κανα κλοουν κλπ ποσο θελουν αν μαζευτουμε πολλες!!

Μια χαρά σου έκατσε Κας και γλυτώνεις και την κούραση!!!

Για τον μικρό τι στολή λες? Εγώ τείνω μάλλον κάτι σε ζωάκι, έχουν πλάκα!

κι'εγώ λέω κάτι σε ζωάκι και έχω σκεφτεί να την ντύσουμε παπάκι μιας κι'έχει τρέλα με τα παπάκια και τις πάπιες γενικότερα.Αλλά να δώ που θα βρώ τη στολή.

SI5Yp3.png

Φαινεται και πιο μεγαλος ο 2ος!Αυτος που ειχαμε παει δεν εχει και τοσο χωρο!Αν αποφασισουμε για που παντως θα ρωτησω και για κανα κλοουν κλπ ποσο θελουν αν μαζευτουμε πολλες!!

Ναι,αυτός δεν είχε και τόσο χώρο αλλά βλέπουμε.Τώρα για τον κλόουν νομίζω πως δεν θα δώσουν και τόσο σημασία.Είναι λίγο μικρά ακόμα.Μπορεί να κάνω και λάθος.

SI5Yp3.png

Και λιγα σου ζητησε!!!Δε σου ειπε τι δωρο θελει ακομα για τα γενεθλια της....Κασσιανη φερε και το ντρουλη στον παιδοτοπο!!!:D

υγ:μολις εχυσα τον καφε πανω μου και στο πατωμα...σκ@τ@ εγινα παλι...παλιοτακουνια που γλιστρανε!

Αμα καταλαβω σε ποιον παιδοτοπο θα παμε και ποτε, πολυ ευχαριστως:tongue:

Προς το παρον δεν εχω βγαλει ακρη για που και ποτε κανονιζουμε.

Μηπως το σαββατο απο κοντα μου εξηγησετε?:rolleyes:

Προς το παρον καλο απογευμα:)

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...