Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Άννα αν είναι αυτό θα της δώσουν οξυγόνο και μάσκα να κοιμάται. Το νοικιάζεις-αγοράζεις (δεν θυμάμαι) με συνταγή από τα καταστήματα με ιατρικά είδη. Εχει κι ο πεθερός μου. Κάθε βράδυ αγκαλιά με το μηχάνημα κοιμάται. Καλή επιτυχία στις αιματολογικές

Η αλήθεια είναι ότι με την αστακομακαρονάδα που άκουσα είχα έμπνευση, αχ ρε Δήμητρα τι μας κάνεις!

Εφυγα για Ν.Ερυθραία (καλά η καστανή-ξανθιά κοιμάται ακόμα), τα λέμε λέιτερ

Κι εμένα η πεθερά την ίδια μάσκα έχει! Μπράβο σύμπτωση! Εμένα την έχει αγοράσει, δικαιολογούσε το ταμείο της τότε κάποιο ποσό και τα υπόλοιπα από την τσέπη της. Λες και είναι βατραχάνθρωπος είναι κάθε βράδυ:mrgreen: Καημενούλα :mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας άνοιψα την όρεξη πρωί-πρωί έ?Τι να κάνω βρε κορίτσια που μου προέκυψε κι'εμένα αυτό το τραπέζι και με τα ψαρικά δεν έχω και πολλή φαντασία με το τι συνοδεύονται.Στα άλλα εντάξει,στο κρέας ας πούμε έχεις άπειρα πράγματα να κάνεις για συνοδευτικά.Και βαριέμαι απίστευτα να κάνω τραπέζι.

SI5Yp3.png

Aσχετο αλλα το ειδα το πρωι.Τα prenatal στην Πατησιων τουλαχιστον που περναω τα εχουν ολα 50% εκπτωση.Εγω δεν εχω ψωνισει τιποτα της μικρης απο κει αλλα αν παιρνει καμια σας να το ξερετε....τωρα θα της παρω παντοφλακια καινουργια 15 ευρω τα εχει το κροκοντιλινο και αθλητικα (απο 40 τα εχει 25) και φορμες για του χρονου απο ενα μαγαζακι στη γειτονια μου που πριν τις εκπτωσεις τις ειχε 17-20 ευρω!

Χριστινα μολις μιλησα με ιταλικη σχολη σου εχω πει οτι ειναι πελατες μας??Αν στειλω τη μικρη εκει θα μου κανουν και εκπτωση!

Σας εχω πει οτι ειμαι ψοφια απο κουραση?

Ελεος!

Χτες πηγαμε και σε μια κοπη πιτας και μετα απο ευγενεια ρωτησαμε τους κουμπαρους μας αν θελουνε να παμε για ποτο (συνηθως δεν μπορουνε)

Χτες μπορεσανε ομως και πηγα σπιτι μου στις 2 τη νυχτα!!!

Δεν αντεχω αλλο.

Και σημερα πρεπει να παμε τζαμπο για στολες γιατι ερχονται 3 παιδικα αποκριατικα παρτυ.

Θελω υπνο!!!

Χριστινα παρτα 24 νο τα παπουτσια. Θα τα βαλει.

yey2p2.png BN4cp2.png

Κατερίνα εμένα πάντως τα prenatal δεν μου άρεσαν. Είχα πάει πριν 2 εβδομάδες. Ηταν μέσα λες και ήσουν στο παζάρι και από ρούχα μηδέν, σπασμένα νούμερα... Βέβαια αυτά είναι και γούστα.

Κας αποκριάτικες στολές ε? Κι εγώ θέλω να της πάρω οπωσδήποτε! Θα οργανωθώ, γιατί πέρυσι έστειλα τον άντρα μου και της πήρε μια βλακεία! Μόλις την είδα έπαθα συγκοπή και εκείνος γέλαγε!!!:rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Κι εμείς σήμερα συζητούσαμε για το project Απόκριες και τι θα κάνουμε ως οικογένεια φέτος (όπως θα θυμάστε ντυνόμαστε και οι τρεις σετάκι) :P:p:p:p Πρέπει να κάνουμε μια σύσκεψη το ΣΚ να δούμε.....

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κατερίνα εμένα πάντως τα prenatal δεν μου άρεσαν. Είχα πάει πριν 2 εβδομάδες. Ηταν μέσα λες και ήσουν στο παζάρι και από ρούχα μηδέν, σπασμένα νούμερα... Βέβαια αυτά είναι και γούστα.

Κας αποκριάτικες στολές ε? Κι εγώ θέλω να της πάρω οπωσδήποτε! Θα οργανωθώ, γιατί πέρυσι έστειλα τον άντρα μου και της πήρε μια βλακεία! Μόλις την είδα έπαθα συγκοπή και εκείνος γέλαγε!!!:rolleyes:

Εμενα ειναι μεγαλη τωρα η δεσποινα και δεν μπορεις να την ξεγελασεις με τη στολη, οποτε πρεπει να παμε εγκαιρως, ωστε να βρουμε κατι καλο

yey2p2.png BN4cp2.png

Ουφ ξεμπερδεψα!Εκανα τις δουλειες μου και τους εστειλα...τωρα office alone!

Eγω ελεγα χθες στον Κωστα να τη ντυσουμε γατουλα αλλα σαμπως θα παμε πουθενα???Περυσι την ειχαμε ντυσει ποντικακι (υπαρχει και σχετικη φωτο στο face),ειχαμε και μια αλλη ροζ στολη αλλα δεν τη φορεσαμε...

Να ριξω μια ιδεα ακομα απο τις πολλες και αποτυχημενες που ριχνω???:mrgreen:να τους οργανωσουμε αποκριατικο παρτυ!!!Γελιο θα εχει!!

Ε βέβαια τι θέλει να ντυθεί φέτος το Δεσποινάκι? Θυμάμαι κάθε χρόνο όταν ήμουν πιτσιρίκι έκανα σχέδια μαζί με τις φίλες μου για το τι θα φορέσουμε. Ωραίες εποχές!:rolleyes: Από τότε έχω να καταλάβω Απόκριες!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα ωραία η ιδέα σου! Πως το έπαθες?:mrgreen::tongue::mrgreen::tongue::mrgreen:

Ειδες????Καμια φορα δουλευει!!!!

Μην αρχίσετε πάλι όμως με τις αρρώστιες, τα είναι μακριά κ.τ.λ. Βάζουμε μια ημερομηνια και όποιος θέλει έρχεται...

Συμφωνω απολυτα!!!!!

Ναι κι εγώ:) Να αλλάξω τη συνάντηση του αρχικού παιδότοπου που έχει γίνει της Άρτας το γεφύρι ή να ανοίξω καινούρια για 19/02 ας πούμε που είναι Σάββατο?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ναι κι εγώ:) Να αλλάξω τη συνάντηση του αρχικού παιδότοπου που έχει γίνει της Άρτας το γεφύρι ή να ανοίξω καινούρια για 19/02 ας πούμε που είναι Σάββατο?

Καλυτερα να το μεταφερεις για 19/2...το αλλο σαββατο τα αρρωστουλια λιγο πολυ θα ειναι στην αναρρωση.Οποτε ας το βαλουμε τοτε και αν ειναι νωριτερα για παιδοτοπο (πχ αν θελω εγω να παω τη δικια μου η καποια αλλη) ας το πει απλα και κανονιζουμε χωρις event.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...