Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Μετά την ωοληψία μου χορήγησε κάτι, μου είπε ότι είναι αρκετό. Ο πόνος όμως ξεκίνησε ήπια και σήμερα δυνάμωσε… αύριο Κυριακή δεν θα βρίσκω φαρμακείο..

Κι εμένα μου έδωσε αντιβιωση 3 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ωοληψια και μετά μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη. Βρες τον σήμερα μήπως σε δει κιόλας αφού πονας.. ελπίζω να μην είναι τίποτα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κάτι (εκ του Κατερίνα, μη μπερδευόμαστε), κι εμείς αρχικά είχαμε πει να βάζουμε τους μισθούς στον κοινό λογαριασμό και να σηκώνουμε με κάρτα όταν χρειαζόμαστε αλλά μετά άρχισε την μουρμούρα ότι δεν εμπιστεύεται τις κάρτες και έφερνε όλο τον μισθό σπίτι. Συνήθως εγώ τακτοποιώ τους λογαριασμούς (αφού εγώ ασχολούμαι μόνο μ'αυτούς...) κι ο άντρας μου όλα τα υπόλοιπα.

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχα ευκαιρία όμως να βγείτε ένα βραδάκι αφού θα κοιμάται η Τότα ρε Κάτι! Θα την κοιτάει η πεθ!

Α δεν καταλαβες, Παρασκευες φευγει, παει στον αλλο της γιο, αλλα θα της βγαλω το λαδι!

Καλημέρα και πάλι.Ηρθα κι'εγώ.Σήμερα πήγα και κοιμήθηκα αφού έφυγε η μικρή το πρωί,δεν ξέρω αλλά νύσταζα πολύ που συνήθως δεν κοιμάμαι.Καταπιάνομαι με τις δουλειές το πρωί για να μην τα έχω μετά.

Τι ωραία που μπορείτε και συμβάλεται στα έξοδα του σπιτιού βρε κορίτσια.Γι'αυτό είναι άλλος ένας λόγος που πρέπει να βρώ δούλεια.Τώρα όλα περνούν απο τον άντρα μου και δεν μου αρέσει αυτό.Οχι οτι μας λείπε τίποτα αλλά ξέρετε πως είναι η γυναίκα να έχει το δικό της πορτοφόλι.Δεν χρειάζεται να δείνεις αναφορά πάντα οταν θες κάποια στιγμή να πάρεις κάτι προσωπικό.Εχεις τα λεφτά σου και το πέρνεις.Θυμάμαι οταν δούλευα πόσο διαφορετικά ήταν τα πράγματα.

SI5Yp3.png

Α δεν καταλαβες, Παρασκευες φευγει, παει στον αλλο της γιο, αλλα θα της βγαλω το λαδι!

Μες στη βδομάδα όμως που θα την έχεις θα μπορείτε να βγείτε κι'εσείς κάπου μόνοι σας.Κι'εγώ θα ήθελα να έχω μια τέτοια βοήθεια.Βέβαια να είναι καλή η πεθερά και να μην είναι κιαμιά στριμένη.

SI5Yp3.png

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο τώρα.Το Σάββατο το μεσημέρι θα κάνουμε ενα τραπέζι στους κουμπάρους μας και άλλα 2 ζευγάρια συνάδελφοι του άντρα μου.Θα φτιάξω αστακομακαρονάδα που τους έχουμε τάξει γιατί έχουμε κάτι αστακούς που είχε πιάσει ο Φιλ.εδώ και καιρό και λέμε να τους κάνουμε.Τι μπορώ να φτιάξω για ορεκτικό?Είδα στο internet για ντοματοκεφτέδες που λέω να κάνω αλλά τι άλλο?

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Μες στη βδομάδα όμως που θα την έχεις θα μπορείτε να βγείτε κι'εσείς κάπου μόνοι σας.Κι'εγώ θα ήθελα να έχω μια τέτοια βοήθεια.Βέβαια να είναι καλή η πεθερά και να μην είναι κιαμιά στριμένη.

Ναι καλα..πιστεψε με δε θα ηθελες μερα νυχτα την πεθερα στο σπιτι οσο καλη και να'ναι...

Για το τραπεζι που ρωτησες ...εχω κατι βιβλιαρακια με μεζεδες για κρασι, μπυρα και ουζο...Θα ριξω μια ματια το βραδυ να σου πω!

Ναι καλα..πιστεψε με δε θα ηθελες μερα νυχτα την πεθερα στο σπιτι οσο καλη και να'ναι...

Για το τραπεζι που ρωτησες ...εχω κατι βιβλιαρακια με μεζεδες για κρασι, μπυρα και ουζο...Θα ριξω μια ματια το βραδυ να σου πω!

Σε καταλαβαίνω για μέρα νύχτα όχι αλλά καμιά φορά που έχεις την ανάγκη να βγείς και δεν έχεις κάπιον δικό σου είναι οτι πρέπει.Γιατί δεν είναι και καμιά άγνωστη που βάζεις στο σπίτι σου.

Για τα μεζεδάκια αν το θυμηθείς πες μου τίποτα αν και κοιτάζω τώρα μήπως βρω και τιποτα άλλο.

SI5Yp3.png

Θα φτιάξω αστακομακαρονάδα που τους έχουμε τάξει γιατί έχουμε κάτι αστακούς που είχε πιάσει ο Φιλ.εδώ και καιρό και λέμε να τους κάνουμε.Τι μπορώ να φτιάξω για ορεκτικό?Είδα στο internet για ντοματοκεφτέδες που λέω να κάνω αλλά τι άλλο?

1) Γαρίδες κοκτέιλ

http://www.foodzine.gr/home/943150142129.html

εναλλακτικά σαγανάκι http://www.eliasmamalakis.gr/recipe.asp?syntagi_cat_id=3&syntagi_id=24

2) Τονοσαλάτα: http://www.syntagesmamas.gr/%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1

ή έτσι: http://www.foodzine.gr/home/088853396848.html

3) Μακαρονοσαλάτα: http://argiro.gr/recipes/%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82

ή http://www.sintagespareas.gr/sintages/droseri-makaronosalata.html

WN6Op3.png

Έι ψιτ!!!!! Πεινασμένη έγκυος εν όψει τι θα γίνει με τις συνταγές πρωί πρωί?!?!?!? :P:p:p:p:p:p:p

Καλημέρα σας. Εμείς από τη Δευτέρα έχουμε ξεκινήσει να κοιμάται και πάλι στην κούνια της με σχετική επιτυχία:) Βέβαια έχει κολλήσει η βελόνα στην Κοκκινοσκουφίτσα (ή Κουκουφίτσα όπως τη λέει το γοργονίδιο) και τη λέμε 10 φορές μέχρι να την πάρει ο ύπνος αλλά κατά τα άλλα, μια χαρά!!!!! Μόνο σήμερα ξύπνησε για κάνα μισάωρο το βράδυ, πήγαμε στον καναπέ και μόλις την ξαναπήρε ο ύπνος βουρ στην κούνια:P:p:p Μου λείπει βέβαια που δε με έπαιρνε αγκαλιά το βράδυ, αλλά δε μου έλειψε καθόλου η κλωτσοπατινάδα που έτρωγα κάθε νύχτα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Είπα ότι θέλω να συνηθίσει πάλι στην κούνια της πριν γεννήσω γιατί δε θέλω να νομίζει ότι φταίει το μωρό και να ζηλεύει....

Αχ καλέ το άλλο δε σας το είπα, χθες εκεί που καθόμουν στον καναπέ, έρχεται η Λένα δίπλα μου και χάιδευε την κοιλιά μου κι έλεγε "ω!ω! καλό το κοριτσάκι μας:eek::eek::eek::eek::eek:" Λέτε να ξέρει κάτι το παιδί!?!?!?!?!?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Πες τα βρε Μαριαλενα!Πειναω κι εγω που δεν ειμαι εγκυος...

Εγω παλι βρηκα τα βιβλιαρακια που σας ειπα: http://www.skroutz.gr/books/126648.%CE%9A%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%AF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CE%B6%CE%AD%CF%82.html

Μαριαλενα ειχες κι εσυ προβλημα με το μωρο και το κρεβατι του (πως τα λεω ετσι!!)?δεν το ηξερα!α ευτυχως εμενα κοιμαται στην κουνια της αν και την κοιμιζω στο κρεβατι μου το βραυ.Προχθες μαλιστα κοιμηθηκαμε αγκαλια μαγουλο-μαγουλο με τη θκατουλα!!!

Το παιδι σου ξερει τα ΠΑΝΤΑ!!!!Εκτος αν της ειπε ο πατερας της να ερθει να σε χαιδεψει!!!

Διαφημίσεις

Καλά συννενόηση μπουζούκι...τη μάνα μου την πήγαν χθες κ έκανε αξονική κ σήμερα έπρεπε να πάει ο στεφ στο χαλάνδρι να πάρει τα αποτελέσματα ενώ εμείς νομίζαμε ότι πρέπει να πάει να κανονίσει για να πάει να τη πάρει ασθενοφόρο να τη πάει κ να τη γυρίσει μπλα μπλα μπλα....

Η αξονική γράφει μπλα μπλα μπλα διάφορα.....χωρίς ουσιώδη παθολογικά ευρήματα!!! Υποθέτω ότι αυτό είναι τέλειο ε!???? :D:D:D

Υπάρχει υποψία άπνοιας ύπνου όπως του είπε ο γιατρός λογικά θα τη παραπέμψουν να κάνει μελέτη ύπνου αλλά δεν είναι κ τραγικό αυτό....κ υπάρχει πιθανότητα αν όλα πάνε καλά κ με τις αιματολογικές της εξέτάσεις να βγει τη Κυριακή!!! :D:D:D:D:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα

Πάλι συνταγές βλέπουν τα ματάκια μου ... σλουρπ! Αμάν ρε παιδιά τι μας έχει πιάσει με το φαί? Αφήστε που με πήρε πρωί πρωί η αδερφή μου και ήθελε να μου αλλάξει το μεταβολισμό λέει :tongue::mrgreen: :mrgreen: :cool:. Μικρά συχνά γεύματα, λίγη ποσότητα κ.τ.λ. οκ τα ξέρουμε αυτά, διάθεση για να τα εφαρμόσουμε δεν έχουμε.

Πίνω τώρα μια εχινάκεια αναβράζουσα, μου την έδωσε μια συνάδελφος και σε θυμήθηκα Μαριάννα!Μπας και αποφύγουμε καμιά ίωση, αν είμαι τυχερή!

Κατερίνα ήμαρτον πια με την πεθερά, δεν καταλαβαίνει ότι γίνεται βάρος κάθε 3 & λίγο? Δε λέω να έρχεται αλλά όχι και κάθε μήνα και τόσες πολλές μέρες ρε παιδί! Πω πω υπομονή!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Υπάρχει υποψία άπνοιας ύπνου όπως του είπε ο γιατρός λογικά θα τη παραπέμψουν να κάνει μελέτη ύπνου αλλά δεν είναι κ τραγικό αυτό....κ υπάρχει πιθανότητα αν όλα πάνε καλά κ με τις αιματολογικές της εξέτάσεις να βγει τη Κυριακή!!! :D:D:D:D:D
Άννα αν είναι αυτό θα της δώσουν οξυγόνο και μάσκα να κοιμάται. Το νοικιάζεις-αγοράζεις (δεν θυμάμαι) με συνταγή από τα καταστήματα με ιατρικά είδη. Εχει κι ο πεθερός μου. Κάθε βράδυ αγκαλιά με το μηχάνημα κοιμάται. Καλή επιτυχία στις αιματολογικές

Η αλήθεια είναι ότι με την αστακομακαρονάδα που άκουσα είχα έμπνευση, αχ ρε Δήμητρα τι μας κάνεις!

Εφυγα για Ν.Ερυθραία (καλά η καστανή-ξανθιά κοιμάται ακόμα), τα λέμε λέιτερ

WN6Op3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπουριτσα μου γλυκεια σε ευχαριστομε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οσο για την μαριαννα...μαριανακι πιασε τισ σμυρνοφ,τυλιξου κ με τα σκορδα κ θα γειανεισ!!!!!!χε χε!!!!!!

εγω σε ειχα ρωτησει ρηνιω. τι ωραια, αχωριστες θα ειναι μεγαλωνοντας, ποση διαφορα εχουν?

15 μηνεσ!!...οπωσ ειπε και κατερινα που δεν τησ ξεφευγει τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)

Όσο για τον πατέρα μου αν κολλήσει κάηκε!:cry:

Ε,ρε τι τραβάμε. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο παιδικού σταθμού για τη μικρή. Δυστυχώς η μάνα μου με αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να την κρατάει πολλές ώρες όπως βλέπω. Εκείνη βέβαια δεν το λέει!

Κάθε φορά ξεσηκώνω την πεθερά μου και πέρνει άδειες από την δουλειά της και τρέχει πανικόβλητη.

ωχ βρε φατσακι!!!!!περαστικα τουσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απλα σκευτομαι οτι ναι μεν ,να παει παιδικο αλλα μετα τι γινεται με τισ ιωσεισ κτλ?μετα ετσι δεν θα κολλαει κ τουσ γονεισ σου?αλλα απο την αλλη οπωσ το θετεισ ειναι λυση!!!!!

περαστικα κ παλι!!!

Ω ΝΑΙ!!!!!

Νομίζω μπορείτε να μας βαλετε και εμας στο κλαμπ των ασθενων.

Με πηραν απο τον παιδικό, η Ιλιάνα εχει 38 πυρετό, και ο παιδιατρος (του σταθμού) που την είδε, είπε ρινίτιδα και ελαφρια ωτιτιδα.

Το απογευμα θα την παω και στην δικια μου, θα δω τι εχει γραψει και ο αλλος παιδιατρος και θα δω τι θα της δωσω. ...

περαστικουλια κ σε σασ γιωτιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ καλέ το άλλο δε σας το είπα, χθες εκεί που καθόμουν στον καναπέ, έρχεται η Λένα δίπλα μου και χάιδευε την κοιλιά μου κι έλεγε "ω!ω! καλό το κοριτσάκι μας:eek::eek::eek::eek::eek:" Λέτε να ξέρει κάτι το παιδί!?!?!?!?!?

λοιπον μαριλουκακι ,επειδη μεχρι να σου απαντησω περασε λιγο η ωρα κ τωρα σηκωνω την μπουρλουκιτσα μου ,θα μπω αργοτερα να σου γραψω!!!!

παντωσ να ξερεισ πωσ διεσθανονται πολλα παραπανω απο οτι νομιζουμε!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...