Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μαριάννα άσε τα τρελά σου εμείς λέμε για το πόσα κιλά βάλαμε κ εσύ μας κοτσάρεις το κεικ πορτοκολοσοκολατοκόλαση!:P:p:p

Ρε ξέχασα να σας πω πολύ σημαντικό....η αντιβίωση της μικρής μέσα γράφει ότι είναι κ για την κυτταρίτιδα:shock::shock::shock::shock: Υπάρχει φάρμακο κ μας το κρύβουν:confused::confused::confused::shock::shock::shock::shock::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε ξέχασα να σας πω πολύ σημαντικό....η αντιβίωση της μικρής μέσα γράφει ότι είναι κ για την κυτταρίτιδα:shock::shock::shock::shock: Υπάρχει φάρμακο κ μας το κρύβουν:confused::confused::confused::shock::shock::shock::shock::tongue::tongue::tongue:

Χα χα! Δεν εχεις παρα να αρχισεις κι εσυ claricid, να μας πεις αν θα δεις βελτιωση και να πραξουμε αναλογως!!!:tongue:

age.png age.png

Παλι στα μερη μας θα εισαι δηλαδη!

Πήρα και τον άντρα και κάναμε βόλτα. Μάζεψα τα λεμόνια μου στην αυλή της εταιρίας, μου χάρισε κι ένα βάζο καραμέλες, πλερώθηκα και γυρίσαμε. Αύριο θα είμαι εις τας Νέας Ερυθραίας (γκουχ γκουχ λέω)
Λοιπόν κορίτσια τοση ευγένεια μαζεμένη σήμερα...απίστευτο!!!:rolleyes::rolleyes: Πήγα στη ΔΟΥ το πρωί, είχε ουρά 100 άτομα για διπλότυπο και άλλα τόσα για ταμείο. Με άφησαν και πέρασα μπροστά. Κανεις δεν ειπε το παραμικρό :shock::shock:
Δεν κατάλαβες, είναι υποχρεωμένοι να δίνουν προτεραιότητα σε άτομα με ειδικές ανάγκες, σε ηλικιωμένους και σε εγκύους! Πάντως θυμάμαι σκηνικό στην τράπεζα που με κάνανε να νιώσω πολύ χάλια. Επειδή ντρεπόμουν να χωθώ, περίμενα την σειρά μου. Στο μεταξύ είχε τρομερό κόσμο και οι υπάλληλοι στράβωσαν γιατί έπρεπε να κάτσουν υπερωρία να μας τελειώσουν. Και μια στριμμένη λέει εγώ δεν κάθομαι, φεύγω. Λέω καλά, είμαι έγκυος, περιμένω τόση ώρα, γιατί μας αφήνατε να μπαίνουμε και τώρα λέτε δεν εξυπηρετείτε;; Μπροστά στο ταμείο της στο μεταξύ ένας μπάτσος γνωστός της έκανε δοσοληψία. Και με φαρμακερό ύφος μου λέει αυτή "έπρεπε τόση ώρα να έχεις περάσει μπροστά, τι κάθεσαι και περιμένεις;" και ο μπάτσος επίσης μου μίλησε χάλια, τόσο χάλια που το απώθησα από το μυαλό μου και δεν θυμάμαι τι μου είπε, καθόλου! Γύρισα όμως σπίτι θυμάμαι και πλάνταξα στο κλάμμα, τόσο χάλια ένιωσα. Το έλεγα στον πατέρα μου και σηκώθηκε να πάει στην τράπεζα να τους ξεχέσει αλλά την γλίτωσαν γιατί είχαν φύγει.
Χριστίνα καλή δουλειά στα εξωτικά Καλύβια :tongue:

Μόνο εξωτικά; Σου λέω δεν θα πάω λαϊκή, γέμισα μια σακούλα λεμόνια χαχαχα
Ιιιιιιιιιιιιιι !!!!! Με τα τσουβάλια η κλαρισίντ τώρα! Λέτε το ογκμεντίν να κάνει και μείωση στήθους; Καύση λίπους άραγε ποιο κάνει; Μην κάνετε δίαιτα, κάντε πυρετό, αδυνατίζει χαχαχα

Αααααα επιτέλους πήρα τις φωτογραφίες της βάφτισης!!!

WN6Op3.png

Καλησπέρα κορίτσια απο μια ακόμα αρρωστη μανούλα χαλια είμαι και εγω με εντονη καταρροή και πονοκέφαλο ελπιζω να μην κολλήσω τον μικρό μόνο.

Την Δευτέρα είχαμε εμβόλιο μας μέτρησε και ο γιατρος ο θανασάκης μου είναι 14,500 κιλά και 87 πόντους .

Εδω και αρκετό καιρό καθέ βράδυ ξυπνάει και θέλει να πηγαίνω στο δωμάτιο και να κοιμόμαστε μαζί έχω ενα μονό κρεββατι και τον παιρνω απο το κρεββατακι του και κοιμομαστε μαζι αλλιως κλαιει κανα δυο βραδυα τον πήρα στην κρεββατοκάμαρα μαζί μας αλλα δεν το ξανα εκανα μη του γίνει συνήθειο, σκέφτηκα να κοιμάμαι στο δωματιο μαζί του ετσι ωστε οταν ξυπνάει να με βλέπει και μήπως δεν σηκωνετε και ξανακοιματε να το δοκιμάσω για λίγο καιρο.

Ηθελα επίσης να σας ρωτήσω πως θα τον σταματήσω να πετάει πράμματα πεταει τα πάντα παιχνιδια μπιμπερο πλαστικα ποτηρια τηλεκοντρολ ολα εχω δοκιμάσει την αδιαφορία οταν το κάνει αλλα δεν επιασε επίσης αν τον μαλώσω χαμηλώνει το βλέμα ή κοιταει αλλου προσπαθώ οταν τον προλαβαινω να του μιλάω ήρεμα για να μου δωσει οτι κρατάει και καποιες φορες απέδωσε αυτό αλλα δεν τον προλαβαινω πάντα, και αυτο που με ανησυχεί είναι οτι πετάει και σε μας και προχθες που έπαιζε με την ξαδερφουλα του το ίδιο

τι να κάνω αντιμετωπίσατε κατι παρόμοιο?

ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κουρασα.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Ιουλία μια από τα ίδια κι ο δικός μου. Σπάνια το παιχνίδι του είναι να μαζεύει. 99 στις 100 φορές πετάει. Πετάει με μανία, από ψηλά, από μακριά. Γουστάρει το τζέρτζελο που δημιουργεί. Απ'το δωμάτιό του ως το σαλόνι η διαδρομή είναι στρωμένη όχι με ροδοπέταλα αλλά με ότι έχει πιάσει στα χέρια του. Επίσης ψαχουλεύει στην ντουλάπα του αν την ξεχάσω ανοιχτή και τα πετάει όλα έξω. Εχει πόρωση με τα παπούτσια κυρίως. Τα θέλει αγκαλιά του για να κοιμηθεί, πάνω από ένα ζευγάρι. Και μην του δώσω καθαρά και του πάρω αυτά που φόραγε, ουαί κι αλλίμονο! Θέλει και τα βρωμιάρικα μαζί του... Βαρέθηκα να μαζεύω κάθε μέρα όλη μέρα. Πλέον μια φορά, το βράδυ μόνο. Καμιά φορά αγανακτώ κι απλώς τα σπρώχνω στην άκρη. Αφού το πρωί πάλι η μέρα της μαρμότας θα είναι, φτου κι απ'την αρχή. Ευελπιστώ να μην το κάνει μέχρι να τελειώσει την εφηβεία γιατί θα τους πετάξω έξω από το σπίτι πατέρα και γιο (θα τον πάρει και τον μεγάλο η μπάλα, δικός του γιος είναι). Τέλος παραληρήματος, πάω να ξεραθώ γιατί ο ξουράφης ο άντρας μου έκλεισε ραντεβού στο ΙΚΑ για τον μικρό εμβόλιο στις... 8.20 το πρωί! Να δω α) πως θα συρθούμε εμείς να σηκωθούμε (μάθαμε στο τεμπελιό τελευταία) και β) πως θα σύρω τον μικρό που στανταράκι θα κοιμάται τέτοια ώρα. Σας φιλώ στις κοτσίδες

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

κι εγω εκανα φασολια γιγαντες!!!

κοριτσια μουρλια!!!

ελατε να σας κερασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημητρα? σε ειχα ρωτησει ξανα

γιατι στελνεις την μικρη τοσο νωρις στον παιδικο? τοσο πρωι?

sorry κι ολας αλλα εχωτην απορια:oops:

Αχ,βατραχάκι πονεμένη ιστορία!Ολα ξεκίνησαν με την προυπόθεση μήπως έβρισκα εγώ δουλειά για να προλαβαίνω να πηγαίνω γιατί το επόμενο δρομολόγιο με το σχολικό ήταν στις 8:30-9:00,οπότε αν έβρισκα δουλειά δεν θα προλάβαινα να πάω τέτοια ώρα.Γι'αυτό την βάλαμε τόσο νωρίς.Τώρα βέβαια που εγώ δεν βρίσκω δουλειά θα μπορούσα να την αλλάξω αλλά δεν θέλω γιατί αν τύχει και βρώ κάτι θα πρέπει πάλι να ξαναλάξει πρόγραμμα το παιδί και δεν θέλω να την βάλω σε αυτή την διαδικασία.Το έχει συνηθίσει άλλωστε τώρα και αυτή και εμείς.

SI5Yp3.png

2560750dnjwzbdwnx.gif

Ευελπιστώ να μην το κάνει μέχρι να τελειώσει την εφηβεία γιατί θα τους πετάξω έξω από το σπίτι πατέρα και γιο (θα τον πάρει και τον μεγάλο η μπάλα, δικός του γιος είναι).

Αντε να΄χεις δυο παιδια να πετανε πραγματα... Και ναι μεν ο Αντωνης δεν πεταει με τον τρελο ρυθμο της Μαριαλενας, αλλα κανει κι αυτος το σαματα του, συν που σηκωνει πιο βαρεια πραγματα (μαξιλαρες απο καναπε κλπ...):evil:

Τέλος παραληρήματος, πάω να ξεραθώ γιατί ο ξουράφης ο άντρας μου έκλεισε ραντεβού στο ΙΚΑ για τον μικρό εμβόλιο στις... 8.20 το πρωί! Να δω α) πως θα συρθούμε εμείς να σηκωθούμε (μάθαμε στο τεμπελιό τελευταία) και β) πως θα σύρω τον μικρό που στανταράκι θα κοιμάται τέτοια ώρα. Σας φιλώ στις κοτσίδες

Κανονικα επρεπε να το αναλαβει αυτος! Να ξυπνησει απο τα χαραματα, να ετοιμασει το παιδι και να το παει!

age.png age.png

Καλημερα!!!

Ιουλια περαστικα σου κι εσενα!Welcome to the group!!!Εγω ειμαι καλα, ετσι κι αλλιως λιγο λαιμο ειχα τιποτ'αλλο, σημερα εχουμε γιατρο της μικρης, εμβολιο υποτιθεται, καλα ειναι βεβαια αλλα για να δουμε,θα μας το κανει??

Χριστινα κανα χωραφι με αναναδες αμα βρεις σφυρα!Η κυρια Τότα τρωει φρουτοκρεμα μόνο με αααανανά!

Χθες πηγαμε με τον Κωστα στα Notos ψαχνουμε για ενα επιπλακι κονσολα, ειπαμε μηπως βρουμε τιποτα με δερμα να ειναι πιο οικονομικο αλλα δεν...Ειχαμε παρει μια καβα δερματινη για κρασια απο κει και ειναι πολυ ωραια!Μετα πηγαμε για καφε Φωκιωνος στα παλια λημερια οπου πληρωσα παλι εγω (ειχα κερασει και τα σουβλακια το σαββατο) αντε να πληρωθει σημερα να του τα παρω πισω!!Επισης εμαθα ενα πολυ ευχαριστο νεο...ερχεται η πεθερα την Κυριακη για 1 βδομαδα, ειμαι πολυ χαρουμενη:cry::cry::twisted::twisted:Τι θα γινει ρε παιδια ειχαμε συννενοηθει να τη φωναζουμε οποτε τη χρειαζομαστε, απο περυσι 2 χρονια παντρεμενη να την εχω καθε 3 βδομαδες μερα νυχτα σπιτι????

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εντάξει το τι δουλειά έχω δε λέγεται!!! Πρέπει να πάρω βοηθό ή να αυξηθούν οι ώρες που δουλεύω...δεν βγαίνει! :?

Σήμερα η μανούλα μου θα κάνει αξονική....πάει ο στεφ να επιληφθεί του θέματος κ να μιλήσει κ με τους γιατρούς...καλύτερα κ από μάνα του την έχει τη πεθερούλα του....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Μετα πηγαμε για καφε Φωκιωνος στα παλια λημερια οπου πληρωσα παλι εγω (ειχα κερασει και τα σουβλακια το σαββατο) αντε να πληρωθει σημερα να του τα παρω πισω!!

Χωριστα πορτοφολια εχετε βρε?:confused:

Επισης εμαθα ενα πολυ ευχαριστο νεο...ερχεται η πεθερα την Κυριακη για 1 βδομαδα, ειμαι πολυ χαρουμενη:cry::cry::twisted::twisted:Τι θα γινει ρε παιδια ειχαμε συννενοηθει να τη φωναζουμε οποτε τη χρειαζομαστε, απο περυσι 2 χρονια παντρεμενη να την εχω καθε 3 βδομαδες μερα νυχτα σπιτι????

Μεγαλο πακετο αυτο Κατερινα... Χαρα στην υπομονη σου...:?

Σήμερα η μανούλα μου θα κάνει αξονική....πάει ο στεφ να επιληφθεί του θέματος κ να μιλήσει κ με τους γιατρούς...καλύτερα κ από μάνα του την έχει τη πεθερούλα του....;)

Καλα αποτελεσματα!:-D

age.png age.png

Μαριαννα δεν εχουμε χωριστα πορτοφολια γιάυτο πληρωσα εγω, απλα ψωνιζει αυτος απο σουπερ κλπ, συνηθως ρουχα κλπ για το μωρο εγω, λογαριασμους ολους αυτος, εγω δινω πανω απο τα μισα για τη δοση του δανειου...Απλα εγω πληρωνομαι Δευτερα (κανονικα αλλα δεν το βλεπω),αυτος σημερα οποτε πρεπει να μου δωσει κατι να εχω να κινουμαι μεχρι τοτε...Να σου πω την αληθεια οταν παντρευτηκαμε ειπαμε θα τα βαζουμε ολα μαζι στο σπιτι κι οποιος θελει παιρνει λεφτα.Ελα ομως που ο Κωστας τα εβαζε στην τραπεζα και σε κατι ξαφνικες υπηρεσιες κλπ εγω ξεμενα αφου καρτα της τραπεζας να βγαλω δεν ειχα, ο δικος μου λογαριασμος ειχε στερεψει...οποτε δινουμε ο καθενας οτι εχουμε συμφωνησει αλλα να εχει και ο αλλος λεφτα να κινειται (κι εγω δεν καθομαι σπιτι, παω και στη δουλεια, εχω και παιδι σπιτι, αν τυχει κατι πρεπει να εχω λεφτα οταν λειπει) κι ετσι οταν ξεμενει ο ενας του δινει ο αλλος...

Κανονικα επρεπε να το αναλαβει αυτος! Να ξυπνησει απο τα χαραματα, να ετοιμασει το παιδι και να το παει!

Ασε και κοιμήθηκα 3 και κουτουλάω τώρα... κι έχω και δουλειά μετά, δεν μπορώ να πάω σπίτι για νάνι. Εννοείται βέβαια ότι πήρα και τον πατέρα μαζί στο ικα, όχι θα την γλίτωνε
Τι θα γινει ρε παιδια ειχαμε συννενοηθει να τη φωναζουμε οποτε τη χρειαζομαστε, απο περυσι 2 χρονια παντρεμενη να την εχω καθε 3 βδομαδες μερα νυχτα σπιτι????
Χαχαχα ευκαιρία όμως να βγείτε ένα βραδάκι αφού θα κοιμάται η Τότα ρε Κάτι! Θα την κοιτάει η πεθ!
Καλά αποτελέσματα να έχετε

Καλημέραααα (εικονίδιο που χασμουριέται δεν έχουμε!)

WN6Op3.png

Μεγαλο πακετο αυτο Κατερινα... Χαρα στην υπομονη σου...:?

Δεν εχω υπομονη και της το εχω δειξει...τωρα κανει πως δεν καταλαβε????τωρα που θα ξαναρθει αν δω το παιδι να φοβαται παλι να περπατησει 2 μετρα μονο του (και την εχω στρωσει καλα τωρα, μεχρι που παει μονη της στο δωματιο της και μου κλεινει και την πορτα), θα γινει χαμος!

Καλημέρα...

Κατ'αρχήν να πω περαστικά σε όλα τα άρρωστα μωράκια μας και σε όσους έχετε κάποιον με πρόβλημα υγείας...Εύχομαι όλα να είναι περαστικά και αγύριστα....

Είχα πολλές μέρες να μπω και έχασα κάποια επεισόδια αλλά σας διάβαζα σχεδόν κάθε μέρα...το θέμα είναι ότι δεν είχα όρεξη να γράψω τίποτα μιας και η ψυχολογία μου είχε πιάσει πάτο...τώρα αρχίζω και συνέρχομαι λίγο...δεν έγινε κάτι τραγικό απλά μάλλον μπούχτισα από την κλεισούρα στο σπίτι,από τα οικονομικά προβλήματα που κάθε τρεις και λίγο μας απασχολούν,λίγο απ'όλα...τελικά,αφού πέρασα μια ελαφριά κατάθλιψη που κράτησε καμιά βδομάδα αποφάσισα να πάρω λίγο τα πάνω μου και ξεκίνησα ήδη να ψάχνω για δουλειά...αν βρω κάτι καλώς,θα ξεφύγω από το σπίτι,θα ξαναβρώ τον εαυτό μου και την ζωντάνια μου..αν δεν βρω....βλέπουμε...

Ελπίζω να είστε όλες καλά και πάλι περαστικά σε όλους.....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...