Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Δεν ξέρω ρε γμτ, θα αντέξει η μάνα μου? Τα έχει παίξει κι αυτή και όταν είναι να πάει ο πατέρας μου για χημειοθεραπεία, αναστατωνόμαστε όλοι για το ποιος θα την κρατήσει. Όλοι δουλεύουμε! θα δούμε τι να πω. Και σε δημόσιο λες να την πάρουν? Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και από λάδωμα φαντάζομαι...λέω δεν ξέρω

Και σε δημοσιο του Δ.Αθηναιων στην περιοχη σου????:confused::confused::confused:Δυσκολα τα πραγματα...Για να παρεις γυναικα στο σπιτι ειναι πολυ περισσοτερα τα χρηματα ε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!

Αννουλα ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα για την μαμα σου!!!

να προσεξεις κι εσυ τον εαυτο σου

να πας το συντομοτερο στο γιατρο

αμα καταρρευσεις κι εσυ????? τι θα γινει????

Δεν είναι ότι δεν θέλω να πάω στο γιατρό αλλά δεν προλαβαίνω....τώρα θα κάτσω να μαγειρέψω για μας κ για τον πατέρα κ τον αδελφό μου,μετά έχουμε να πάμε σούπερ,να πάω από τη μαμά μου, να πάμε από τη μικρή να δούμε πως πάει με την αντιβίωση κ να γυρίσουμε βράδυ πάλι...συν ότι σήμερα δεν έχει ιατρείο ο πνευμονολόγος μου άρα θα πρέπει να πάω αύριο αλλά αύριο έχω να πάω στον οαεδ για τη δουλειά κ έχω κ όλο το υπόλοιπο δρομολόγιο πάλι.....κ αυτό το σωτηρία πολύ μακρυά γμτ.....:? Ας καταρεύσω αρκεί να γίνουν όλοι οι υπόλοιποι καλά!:?

Aπλα δε μπορω.. ειμαι χαλια .. πια ειναι η βοτκα που λετε να την πιω να ησυχασω? η absolute με τα μπλε γραμματα?

Να πάρω μία κ να πάμε να αράξουμε στη Πειραική να κοιτάμε τα κύματα??!:oops:

Εγω οπως ερχομουν το πρωι πηρα ενα κουλουρακι να το φαω ...αργοτερα τελικα το εφαγα αμεσως οπως ηταν και ζεστο και για ...αργοτερα εφαγα μια αραβικη με γαλοπουλα και 330θερμιδες:oops::oops::oops::oops:με πηρε κι η μανα μου εκεινη την ωρα που ετρωγα κι οταν της ειπα οτι τρωω μου λεει εγω για ποιον το ψηνω το κοτοπουλακι το διαιτης????:|:|συγγνωμη μαμα, θα το φαω κι αυτο!Οπως επισης και τη σαλατα που ειχα κοψει απο χθες να παρω στη δουλεια σημερα και την αφησα στο ψυγειο....

Φάε κάτι βρε κοπελιά ψοφάς της πείνας! :-P:razz:

Κ εγώ πήρα 1-1,5 κιλό τις τελευταίες 3 εβδομἀδες που επικρατεί ένας πανικός έδω μέσα κ δεν έχω ούτε χρόνο ούτε όρεξη για πολλά μαγειρέματα οπότε αν τρως μια φορά τη μέρα κ αυτή το βράδυ κ απέξω δεν γίνεται θα βαρύνεις....μέχρι κ η ζυγαριά μου να με απογοητεύει πια :confused::P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Και σε δημοσιο του Δ.Αθηναιων στην περιοχη σου????:confused::confused::confused:Δυσκολα τα πραγματα...Για να παρεις γυναικα στο σπιτι ειναι πολυ περισσοτερα τα χρηματα ε?

Ναι ρε έχει, σε απόσταση 150μ. Δήμος Αθηναίων είναι η περιοχή μου και έχουν ακουστεί και καλά λόγια.

Καλά για γυναίκα δεν το συζητώ καθόλου! Μια ξένη μέσα στο σπίτι μου,απα πα...με τίποτα. Και από την άλλη άντε να έχεις εμπιστοσύνη. Καλύτερα παιδικός...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Δεν ξέρω ρε γμτ, θα αντέξει η μάνα μου? Τα έχει παίξει κι αυτή και όταν είναι να πάει ο πατέρας μου για χημειοθεραπεία, αναστατωνόμαστε όλοι για το ποιος θα την κρατήσει. Όλοι δουλεύουμε! θα δούμε τι να πω. Και σε δημόσιο λες να την πάρουν? Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και από λάδωμα φαντάζομαι...λέω δεν ξέρω

Κ η πεθερά σου δουλεύει???? Μπορεί να τη πάρουν μπορεί κ όχι δεν έχεις κάτι να χάσεις να κάνεις μια αίτηση...κ μέσω του οεε να κάνεις έχουν πολύ καλούς σταθμούς!!!....αλλά το να την βάλεις τώρα σε ιδιωτικό κ του χρόνου αν σας πάρουν σε δημόσιο να της αλλάξεις περιβάλλον δεν είναι κ ότι καλύτερο γιατί καταλαβαίνουν κ θυμούνται τα πάντα πλέον!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Με γκάβωσε η τΖιπούρα :shock:

Πολυλογούδες είστε ρε, πωπωπωπω! Μιλάει κι η Μαριάννα για πολυλογία που πετάγεται παντού :cool:

Μαριαν πως να έρθω χτες παιδί μου, 9 το βράδυ έφυγα από το μαγαζί του άλλου, έτρεχα σαν τρελλή να παραλάβω παιδί γιατί έλειπε κι ο ρικ και δεν είχα αφήσει γάλα στη μάνα μου, θα έμενε νηστικό.

Περαστικά περαστικά περαστικά σε όλους, τι κακό κι αυτό ρε παιδί μου, σαν σούπερ ντόμινο, το ένα μετά το άλλο πέφτουν άρρωστα τα μικρά κι οι γονείς!

Τώρα ήθελα να γράψω κι άλλα μάλλον αλλά σάμπως τα θυμάμαι; Φεύγω, πάω στα εξωτικά Καλύβια για δουλειά :rolleyes:

WN6Op3.png

Ρε κοριτσια δε θελω να παω σπιτι, η μαλλον θελω να παω να δω την παναγιωτα (τότα ή τέτα αυτοαποκαλείται) αλλα θελω να παω μια βολτα στα μαγαζια, για ενα καφε....δε μπορω....και δεν μπορω να τη βγαλω κι εξω με το κρυο και το κρυωμα τωρα...

Aπλα δε μπορω.. ειμαι χαλια .. πια ειναι η βοτκα που λετε να την πιω να ησυχασω? η absolute με τα μπλε γραμματα?

Η μπλε σκουρα Smirnoff!

Πολυλογούδες είστε ρε, πωπωπωπω! Μιλάει κι η Μαριάννα για πολυλογία που πετάγεται παντού :cool:

:tongue::tongue::tongue:

Τώρα ήθελα να γράψω κι άλλα μάλλον αλλά σάμπως τα θυμάμαι; Φεύγω, πάω στα εξωτικά Καλύβια για δουλειά :rolleyes:

Παλι στα μερη μας θα εισαι δηλαδη!

age.png age.png

Άντε καλέ που θα χάσω την κοπή της πίττας!!!!! Απλά μην παρεξηγηθείτε αν δε σας φιλήσω :):):):):):)

Nαι, ναι κι' εγώ δεν θα σας φιλήσω...;)

Πολύ στενοχωριέμαι με τις αρρώστιες που διαβάζω...περαστικά σε όλους!!!

Λοιπόν κορίτσια τοση ευγένεια μαζεμένη σήμερα...απίστευτο!!!:rolleyes::rolleyes: Πήγα στη ΔΟΥ το πρωί, είχε ουρά 100 άτομα για διπλότυπο και άλλα τόσα για ταμείο. Με άφησαν και πέρασα μπροστά. Κανεις δεν ειπε το παραμικρό :shock::shock::shock:

Μετα στο ταμείο υγείας, που δεν διακρίνεται για τους καλούς τρόπους των υπαλλήλων, όλοι ήταν ευγενέστατοι!!! :shock::shock: Ευτυχώς κάναμε τις δουλειές μας, πήρα τα παραπεμπτικά για την βιοιατρική, έδωσα την άδεια, έγραψα και την κάρολ, όλα καλά.:)΄

Ελένη δεν έχω ψωνίσει στις εκπτώσεις (μόνο κάτι αλλαγές σε ρούχα των παιδιών), αλλά θέλω να πάρω 2-3 νυχτικάκια, καινούργιες παντόφλες και μερικά φορμάκια για το μωρό. Είδα και ένα ζευγάρι γαλότσες donna karan στο χαραλά που μου άρεσαν πολύ. Θα πάω να δω αν έχει νούμερα.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Χριστίνα καλή δουλειά στα εξωτικά Καλύβια :tongue:

Πόσο σε καταλαβαίνω Κατερίνα, πάρα πολύ όμως!!!

Ορίστε ρε το υποκοριστικό που έψαχνες...διάλεξε ένα από τα δύο και είσαι έτοιμη. Και θα το έχει βγάλει και μόνη της η μικρή, έτσι μάλιστα :D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Πολύ ωραίο,το είχα φτιάξει κι'εγώ παλιότερα.Το έχει και στο βιβλίο της με τα κέικ που εχω πάρει.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...