Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Για πάμε άλλη μία...

Μόλις βγήκα και πήρα από ένα φούρνο...

σαντουιτσάκια και κρουασανάκια σιροπιαστά!

Δίαιτα πάλι!!!:oops: :oops: :oops:

κι εγω διατα

μια πιαταρα φασολια

και 3 κιντερ του Νικολα:oops::oops::oops:

υα φερνουν στον Νικολα και τα τρωω εγω:oops::oops::oops:

καποτε ειχα χασει 4 κιλα

τωρα τα πηρα ξανα:oops::oops::oops:

οσες φατσουλες της ντροπη:oops:ς κι αν βαλω οι θερμιδες μπηκαν....:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Πώ πω ρε παιδιά πραγματικά τι κακό είναι αυτό που το βρήκε το γκρουπάκι μας!!!!! Φτου! Φτου! Μακρυά να πάνε όλες οι παλιοαρρώστιες!!!!!!!

Εσυ καλυτερα να μην ερθεις το Σαββατο στη συναντηση της γριπης....και η Πολα επισης θα ελεγα, για ξανασκεφτειτε το!

Τσιπούρα ευχαριστούμε για άλλη μία φορά...εύχομαι η σκοδροβροχή σου να πιάσει τόπο!!!

Μόλις μπήκα από τη δουλειά κ θέλανε να με γυρίσουν πίσω...πάλι καλά που έβαλα το teamviewer σήμερα κ μπήκα κ τους έδωσα ότι χρειαζόντουσαν...δηλαδή έλεος δεν έχει τελειωμό η γκαντεμιά μου....ήρθε ο οαεδ που τον περίμενα σήμερα κ τα χαρτιά που μου έβγαλε ο λογιστής δεν τους κάνανε θέλουν άλλα κ έχουμε ραντεβού να πάω αύριο στις 14:30 στην υπηρεσία τους(θα αρχίσω να χρεώνω υπερωρίες μου φαίνεται):rolleyes:...καπάκι ήρθε ο εφετ!!! Μας κάνανε καταγγελία ότι πουλήσαμε σε ένα σούπερ προφιτετόλ κ δεν ξέρω τι είχε μέσα:confused:....δεν το έπιασα από την αρχή τι έγινε γιατί μίλαγα με αυτούς από τον οαεδ...αλλά εμείς δεν δίνουμε προφιτερόλ χονδρική πόσο μάλλον σε σούπερ...δεν έχω καταλάβει τι έχει παιχτεί είναι εκεί 2 ώρες κ μου φάνηκε ότι το θελουν το χαρτζιλίκι τους κ αυτοί!!!!:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Μαρία περαστικά στη μαμά σου....κ η Ιλιάνα άρρωστή???Περαστικά κ σε σας Γιώτα...χάθηκα πολλά γράψατε !

Φταίει που ήμαστε οι πιο όμορφες μαμάδες με τα πιο όμορφα παιδιά!:P ΦΤΟΥ ΜΑΣ

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εσυ καλυτερα να μην ερθεις το Σαββατο στη συναντηση της γριπης....και η Πολα επισης θα ελεγα, για ξανασκεφτειτε το!

Άντε καλέ που θα χάσω την κοπή της πίττας!!!!! Απλά μην παρεξηγηθείτε αν δε σας φιλήσω :):):):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ευχαριστώ Άννα, ωραία περνάμε!

Πάντως παιδιά προβληματίζομαι πολύ με τον παιδικό σταθμό, αλλά και τι να κάνω ρε γμτ? Άντε τώρα να μάθει το φατσάκι να μένει εκεί κάθε μέρα.Και επίσης πόσο θα κάνει και ο παιδικός, δεν μας περισσεύουν κιόλας, συν ότι πρέπει να το ψάξω καλά, τόσα ακούμε καθημερινά...ΟΥΦ αγχώθηκα τώρα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ευχαριστώ Άννα, ωραία περνάμε!

Πάντως παιδιά προβληματίζομαι πολύ με τον παιδικό σταθμό, αλλά και τι να κάνω ρε γμτ? Άντε τώρα να μάθει το φατσάκι να μένει εκεί κάθε μέρα.Και επίσης πόσο θα κάνει και ο παιδικός, δεν μας περισσεύουν κιόλας, συν ότι πρέπει να το ψάξω καλά, τόσα ακούμε καθημερινά...ΟΥΦ αγχώθηκα τώρα!

Να κοιτάξεις μήπως μπορείς να τα βολεψεις για φέτος κ να τη στείλεις από Σεπτέμβρη σε δημόσιο....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Να κοιτάξεις μήπως μπορείς να τα βολεψεις για φέτος κ να τη στείλεις από Σεπτέμβρη σε δημόσιο....

Δεν ξέρω ρε γμτ, θα αντέξει η μάνα μου? Τα έχει παίξει κι αυτή και όταν είναι να πάει ο πατέρας μου για χημειοθεραπεία, αναστατωνόμαστε όλοι για το ποιος θα την κρατήσει. Όλοι δουλεύουμε! θα δούμε τι να πω. Και σε δημόσιο λες να την πάρουν? Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και από λάδωμα φαντάζομαι...λέω δεν ξέρω

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...