Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Aπλα δε μπορω.. ειμαι χαλια .. πια ειναι η βοτκα που λετε να την πιω να ησυχασω? η absolute με τα μπλε γραμματα?

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Aπλα δε μπορω.. ειμαι χαλια .. πια ειναι η βοτκα που λετε να την πιω να ησυχασω? η absolute με τα μπλε γραμματα?

Ειρηνη σε κανα γιατρο πηγατε???Ηρθε να δει τη μικρη?

Διαφημίσεις

Για πάμε άλλη μία...

Μόλις βγήκα και πήρα από ένα φούρνο...

σαντουιτσάκια και κρουασανάκια σιροπιαστά!

Δίαιτα πάλι!!!:oops: :oops: :oops:

Εγω οπως ερχομουν το πρωι πηρα ενα κουλουρακι να το φαω ...αργοτερα τελικα το εφαγα αμεσως οπως ηταν και ζεστο και για ...αργοτερα εφαγα μια αραβικη με γαλοπουλα και 330θερμιδες:oops::oops::oops::oops:με πηρε κι η μανα μου εκεινη την ωρα που ετρωγα κι οταν της ειπα οτι τρωω μου λεει εγω για ποιον το ψηνω το κοτοπουλακι το διαιτης????:|:|συγγνωμη μαμα, θα το φαω κι αυτο!Οπως επισης και τη σαλατα που ειχα κοψει απο χθες να παρω στη δουλεια σημερα και την αφησα στο ψυγειο....

Εγώ κορίτσια έφαγα την φασολάδα μου πριν λίγο.Χωρίς ψωμί εννοείτε,το έχουμε κόψει και πέρνω παξιμάδια.Προσέχω όσο μπορώ και έχω κόψει και τις διάφορες βλακείες που έπαιρνα καθημερινά.Εντάξει απο χθες έχω φάει ενα κομμάτι κεικ που εκανα για την μικρή και ενα σήμερα το πρωί με τον καφέ μου αλλά προσέχω.Οσο μπορώ και οσο αντέχω.Προσπαθώ να πίνω και πολύ νερό.Και ανυπομονώ να αρχίσω απο βδομάδα και γυμναστήριο.

SI5Yp3.png

Εγώ κορίτσια έφαγα την φασολάδα μου πριν λίγο.Χωρίς ψωμί εννοείτε,το έχουμε κόψει και πέρνω παξιμάδια.Προσέχω όσο μπορώ και έχω κόψει και τις διάφορες βλακείες που έπαιρνα καθημερινά.Εντάξει απο χθες έχω φάει ενα κομμάτι κεικ που εκανα για την μικρή και ενα σήμερα το πρωί με τον καφέ μου αλλά προσέχω.Οσο μπορώ και οσο αντέχω.Προσπαθώ να πίνω και πολύ νερό.Και ανυπομονώ να αρχίσω απο βδομάδα και γυμναστήριο.

κι εγω εκανα φασολια γιγαντες!!!

κοριτσια μουρλια!!!

ελατε να σας κερασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημητρα? σε ειχα ρωτησει ξανα

γιατι στελνεις την μικρη τοσο νωρις στον παιδικο? τοσο πρωι?

sorry κι ολας αλλα εχωτην απορια:oops:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Ω ΝΑΙ!!!!!

Νομίζω μπορείτε να μας βαλετε και εμας στο κλαμπ των ασθενων.

Με πηραν απο τον παιδικό, η Ιλιάνα εχει 38 πυρετό, και ο παιδιατρος (του σταθμού) που την είδε, είπε ρινίτιδα και ελαφρια ωτιτιδα.

Το απογευμα θα την παω και στην δικια μου, θα δω τι εχει γραψει και ο αλλος παιδιατρος και θα δω τι θα της δωσω. Ευτυχως εχω μια augmentin καινουργια στο σπιτι αν χρειαστει να παρει αντιβιωση και ετσι δεν θα τρεχω σε φαρμακειο. Το κακο ειναι οτι μου τελειωσε το depon και ξεχασα να παρω και εχω μονο ponstan. Θα παω στην κολλητη μου μαλλον που εχει παιδακια και θα παρω το δικο της.

Πηγε και την πήρε ο μπαμπας μου απο το σταθμο νωριτερα και τωρα ειναι στους δικους μου και κοιμαται.

ΓΑΜΩΤΟ. Και πηγαινε τοσο καλα.....

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...