Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!

Αννουλα ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα για την μαμα σου!!!

να προσεξεις κι εσυ τον εαυτο σου

να πας το συντομοτερο στο γιατρο

αμα καταρρευσεις κι εσυ????? τι θα γινει????

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μεχρι να γεννησεις, γιατι μετα...

ταρονι ,μην τησ τα λεσ απο τωρα τησ κοπελασ!!!!!!:tongue::tongue:

Τα δυο παιδια δεν εχουν καμια σχεση με το ενα μεσα στο σπιτι! Ειδικα με τοσο μικρη διαφορα! Εκτος και αν εισαι κι εσυ σαν τη Χιωτισσα που κανει τραπεζια στο μισο νησι καθε σκ!!!:tongue:

:tongue::tongue::tongue:

Ε τοτε δε θα΄χεις προβλημα! Το πρωτο τριμηνο θα ειναι λιγο ζορι, μετα θα βρειτε τους ρυθμους σας!
η αληθεια ειναι αυτη!!!μην σου πω απο τοτε που θα σαραντησει το μικρο γοργονακι κ επειτα θα στρωσουν!!

παντωσ κοριτσια η βοηθεια τησ μανουλασ (ή γενικα μια βοηθεια απο καποιο αλλο προσωπο)ειναι ανεκτιμητη!!!!!!!κ η μαριλουκιτσα μασ εχει την μανουλα που την βοηθαει και τωρα!!!!!!ειναι πολυ πολυ καλυτερα ετσι!!!

εδω βλεπω εγω που μου παιρνει η μητερα μου την αγγελικουλα μιση με μια ωρα το πρωι,λιγο πριν πανε στο μαγαζι και ξελαφρωνω!!!την ωρα αυτη(8.30-9.30)δεν προλαβενω να κανω κατι,αφου ασχολουμε με ταϊσμα,αλλαγμα μπουρμπουληθρασ αλλα παρολα αυτα η βοηθεια φαινεται!!!

το παιδι, το οποιο εκλαιγε μερα νυχτα, ουρλιαζε μεχρι 6 μηνων, δεν κοιμοταν, τι να κανω, ελεγα καντε απολυτη ησυχια μπας και κοιμηθει να ησυχασουμε λιγο....
αχ πωσ με καταλαβενει το κατερινιω!!!!!!!!!!!!!

οσο για πριν που ελεγα οτι μια χαρα ειναι με δυο μωρα ,ειδικα αν δεν ειχαμε την κ@λ@γοπ θα ημασταν σουπερ!!!!!αλλα ενταξει δοξα τω θεω να λεω,η γοπ ειναι κατι που περναει,λιγο υπομονη ακομα!!!!

Ως προς τα αδελφάκια που λέγατε η δική μου ζητάει διδυμούλες ή τριδιμούλες,.
:tongue::tongue::tongue::tongue:ελενακι μου μετα τισ διδυμουλεσ ή τριδυμουλεσ η μικρη θα τισ εχει??????

ειρηνακι μακαρι σημερα να ειστε και οι 3 σασ πολυ πολυ καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!περαστικουλια!!!!!!!!!!!!!

αννακι η μαμα σου απο οτι καταλαβα ειναι σε πολυ καλα χερια!!!!οποτε συντομα θα τησ βρουν τι ακριβωσ εχει και θα γιατρευτει!!!

μην στεναχωριεσαι....αλλα οσο για το κλαμα,καμια φορα κανει πολυ καλο να ξεσπασεισ !!!!χιλια περαστικακια !!!!!!!!

ωχ βρε κοριτσια....δεν μπορω καν να σκεφτω τι θα περασε το αργοσ!!!!!κυριακουλα μου ,καλη αναρρωση!!!!!φανταζεστε?με 4 παιδια και να εισαι στο νοσοκομειο για το 1 απο αυτα?περαστικουλια σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναντινακι αφου βρεθηκε το μικροβιο,θα βρεθει κ η αντιμετωπιση!!!!πολλα περαστικα στον παναγιωτακη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και επιμενω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φωναξτε και εναν παππα στην συναντηση του σαββατου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α....μηπωσ να φωναζα την ξεματιαστρα με την σκορδοβροχη τησ?την τσιπουριτσα μου λεω!!!!

περιμενετε!!!!!!παω να σασ την φερω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι εγγυηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

:shock::shock:εμεις σημερα ειχαμε "γερμανικο"

ξυπνησε ο μικρος στις 4 το πρωι ηταν λιγακι βρεγμενος απο το παμπερς

μεχρι τις 5 δεν κοιμοταν...τελικα του κανα ενα γαλα και κοιμηθηκε αμεσως!!

εγω ομως που εχασα τον υπνο μου!!!!!!!!!!

και σαν την αδικη καταρα γυρνουσα μεσα στο σπιτι?!?!?!?!?!?

εστειλα τον αντρα μου στην δουλεια και μετα κοιμηθηκα:shock::shock:

και απο παπουτσακι τωρα παμε για το 23....

πρεπει να βγω στην αγορα για ψωνια

αλλα αυτο το κρυοοοοοοοοοο με προβληματιζει!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Εγώ όσο πάω χειροτερεύω δεν πρόλαβα να πάω χθες στο γιατρό κ να δω αν θα προλάβω κ σήμερα...αλλιώς βλέπω να πηγαίνω στο μεταξά κ εγώ που το έχουμε εύκαιρο! :?

αννα ολα καλα θα πανε!!!!οσο για σενα,να πασ στα ντοκτορια να σε κανουν καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α και οπωσ τα διαβαζα ,εκανα λαθοσ πριν και εγραψα για το α.ολγα!!!

γεια σου Ειρηνακι μου με την σκορδοβροχη σου!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΚΟΡΔΙΣΤΡΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;););)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

αχ πωσ με καταλαβενει το κατερινιω!!!!!!!!!!!!!

Τωρα πρεπει να παραδεχτω και κατι αλλο...οκ ειχαμε γοπ, ηταν κι αυτο μια αιτια σοβαρη για το κλαμα αλλα απο 40 ημερων η μικρη μεχρι 3-4 μηνων ηρεμησε σχετικα...απο κει και περα ξαναρχισε το κλαμα...αν λαβω και υποψη μου οτι ειχε παρει μολις 400γραμ.(η παναγιωτα ηταν αδυνατο μωρο, τωρα εγινε ντουλα με τα φαγητα!) μεσα σε 2 μηνες 4ο-6ο ειμαι σχεδον σιγουρη οτι το παιδι μου πεινουσε, προφανως το μηντρικο γαλα δεν της εφτανε...οσο το σκεφτομαι νιωθω τοοοοσες τυψεις για το παιδι μου...

Αννα μην το αφηνεις, πηγαινε στο γιατρο κι εσυ, εγω ποτε δεν πηγαινα στους γιατρους για κρυωμα (ενηλικη εννοω) αλλα τωρα με το παιδι δεν αφηνω το παραμικρο, αυτη τη φορα βεβαια δεν προλαβα να παω, την κολλησα αν και εγω μονο λαιμο εχω.Η μικρη βγαζει μυξες με αιμα παλι σημερα, αντε να παμε αυριο στο γιατρο να τη δει...

Τωρα πρεπει να παραδεχτω και κατι αλλο...οκ ειχαμε γοπ, ηταν κι αυτο μια αιτια σοβαρη για το κλαμα αλλα απο 40 ημερων η μικρη μεχρι 3-4 μηνων ηρεμησε σχετικα...απο κει και περα ξαναρχισε το κλαμα...αν λαβω και υποψη μου οτι ειχε παρει μολις 400γραμ.(η παναγιωτα ηταν αδυνατο μωρο, τωρα εγινε ντουλα με τα φαγητα!) μεσα σε 2 μηνες 4ο-6ο ειμαι σχεδον σιγουρη οτι το παιδι μου πεινουσε, προφανως το μηντρικο γαλα δεν της εφτανε...οσο το σκεφτομαι νιωθω τοοοοσες τυψεις για το παιδι μου...

....κι εγω νιωθω κ ενιωθα(για το αγγελικιδιον),αλλα στην διαρκεια απο την γεννηση εωσ 1 μηνων,ειχε παρει μολισ 120γρ.(δεν θυμαμαι καλα)...και για να μην παρεξηγηθω οχι οτι εφταιγε το γαλα ,απλα το μωρο επειδη ηταν πολυ μικροσωμο δεν ειχε την δυνατοτηατ να τραβηξει ικανοποιητικα ...θυμαμαι οταν ηλθε το ντοκτορι κ την ζυγισε στον μηνα,εκλαιγα που ειχα το μωρο να γκαγκανιαζει απο το κλαμα κ αυτο πειναγε!!!το εβαζα παντα στηθοσ αλλα αυτο φαινεται δεν τραβουσε οσο πρεπει!!

αλλο ομωσ μπηκα να γραψω τωρα....

για να παρουν κουραγιο οι μανουλεσ πολα κ μαριλουκακι αλλα και να παρουν θαρροσ οι μανουλεσ που σκευτονται για αλλο παιδακι!!!!

με ειχατε ρωτησει προχτεσ (δεν θυμαμαι ποια ομωσ...)πωσ τα πανε οι μικρεσ μεταξυ τουσ....η αγγελικουλα μου την αγαπα την μπουρμπουλιτσα μου,ευτυχωσ δεν υπαρχει ζηλια απο την μερια τησ,οσο ειναι δυνατον !!!!μαλιστα και η μικρουλα τησ γελαει κ τησ ξεκαρδιζεται τησ μεγαλησ και τησ λεει αγκου κτλ!!!!!και η μεγαλη μου την κανει <πωπω>και διαφορα τετοια!!!καθε τοσο μεσα στην μερα καθιζω και τισ 2 αντικρυστα και αρχιζουν τα παιχνιδακι!!!και η μικρη ενω ειναι ακομα πολυ μωρο φαινεται να καταλαβενει!!!!

η πλακα ειναι οταν τισ βαζω για υπνο και το μωρο κλαιει ωσ συνηθωσ και η αγγελικη δεν θελει να κομηθει και μιλαει μονη τησ στην κουνια ,την ακουω που του φωναζει<σσσουσσ νινι,νανι>

DnfMp3.pngqTarp3.png

με ειχατε ρωτησει προχτεσ (δεν θυμαμαι ποια ομωσ...)πωσ τα πανε οι μικρεσ μεταξυ τουσ....η αγγελικουλα μου την αγαπα την μπουρμπουλιτσα μου,ευτυχωσ δεν υπαρχει ζηλια απο την μερια τησ,οσο ειναι δυνατον !!!!μαλιστα και η μικρουλα τησ γελαει κ τησ ξεκαρδιζεται τησ μεγαλησ και τησ λεει αγκου κτλ!!!!!και η μεγαλη μου την κανει <πωπω>και διαφορα τετοια!!!καθε τοσο μεσα στην μερα καθιζω και τισ 2 αντικρυστα και αρχιζουν τα παιχνιδακι!!!και η μικρη ενω ειναι ακομα πολυ μωρο φαινεται να καταλαβενει!!!!

η πλακα ειναι οταν τισ βαζω για υπνο και το μωρο κλαιει ωσ συνηθωσ και η αγγελικη δεν θελει να κομηθει και μιλαει μονη τησ στην κουνια ,την ακουω που του φωναζει<σσσουσσ νινι,νανι>

εγω σε ειχα ρωτησει ρηνιω. τι ωραια, αχωριστες θα ειναι μεγαλωνοντας, ποση διαφορα εχουν?

4Rnfp3.png

εγω σε ειχα ρωτησει ρηνιω. τι ωραια, αχωριστες θα ειναι μεγαλωνοντας, ποση διαφορα εχουν?

15 μηνες!Γι'αυτο τα βαζουμε τα τικερακια!!!Αλλα συγχωρεισαι γιατι εισαι σμουτσακι, μικρο κοριτσακι!!!!:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα,

Κορίτσια θέλουμε ομαδικώς ευχέλαιο! Σήμερα είναι και η μάνα μου άρρωστη με πυρετό μόνο, αλλά χάλια! Βέβαια δεν έχει πονόλαιμο ή καταροή.

Και τώρα σκέφτομαι εγώ...ποιον να προφυλάξουμε να μην κολλήσει? Το μωρό ή τον πατέρα μου? Και οι δύο θέλουν πολύ προσοχή!

Τώρα έχει έρθει και η πεθερά μου ευτυχώς στο σπίτι και κρατάει το μωρό και της είπα να το πάρει και να πάνε σπίτι μου για ασφάλεια. Αν πρόλαβε και δεν κόλλησε.

Όσο για τον πατέρα μου αν κολλήσει κάηκε!:cry:

Ε,ρε τι τραβάμε. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο παιδικού σταθμού για τη μικρή. Δυστυχώς η μάνα μου με αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να την κρατάει πολλές ώρες όπως βλέπω. Εκείνη βέβαια δεν το λέει!

Κάθε φορά ξεσηκώνω την πεθερά μου και πέρνει άδειες από την δουλειά της και τρέχει πανικόβλητη.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαρια περαστικα και στη μητερα σου λοιπον...κι εγω για παιδικο σε κοβω, αφου δουλευει και η πεθερα σου...Τι γινεται ρε παιδια, ολοι αρρωστοι ειμαστε?Τι εξαρση ειναι αυτη??Κι εδω στη δουλεια απο τους 3 ειμαστε οι δυο χαλια κι ο τριτος ετοιμαζεται...

Γειά σας :)

με κάλεσε πάλι η φιλη σας η Ειρήνη για να σκορδίσω!

Quote απο IRINI83:

επισησ εχω μια παραγγελια για την κυρια τσιπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τσιπ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!εκ μερουσ των μαμαδων του ιουνιου-ιουλιου σε προσκαλουμε για μια βολτιτσα,να ελθεισ να πιεισ ενα γρηγορο εσπρεσσακι απο το αλλο καφε!!!!και επι ευκαιρεια να ριξεισ μια σκορδοβροχη!!!!μπορεισ???????????????????????????( απλα γινεται χαμοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καθε μερα αρρωστενουν και αλλοι.πολλεσ αρρωστειεσ κ νοσοκομεια) end quote

τι πάθατε καλε;;;;;;;;;;;; η φίλη μου η Τάρα ξερω ότι βασανίζεται εδώ και μέρες με κρυωμα! της λέω για τα σκόρδα μου λεει για βότκες!

χιχιχιχιχιχι

λοιπόν ότι πάθατε να το ξεχασατε!

παρτε ενα χωράφι σκόρδα να στρωσετε!

stock-photo-wild-garlic-at-the-meadow-47116105.jpg

τζάμπα πράγμα! ξεπουλάω σήμερα!!!!!

COW%2BIN%2BTHE%2BMEADOW%2BBILLERICAY%2B064.JPG

σας φιλώ, περαστικά κι αγύριστα ευχομαι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...