Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω για την Ιλιάνα δεν πηρα τίποτα, δεν χρειαζοταν τιποτα, ειναι φουλ απο τη βαφτιση. Μονο παντοφλάκια που άλλαξε νούμερο.

Εντωμεταξύ από παπούτσια, ειχα απο τη βάφτιση 2 ζευγαρια (ενα μποτακι απο τα μουγερ, ενα ζευγαρι αθλητικά) που μου κανανε δωρο και τα φοραει τωρα, ενα που της ειχα παρει εγω το καλοκαιρι (μπαλαρινακια με μπαρετες) και ενα ζευγαρι allstar που της τα ειχα παρει από 6 μηνών και τωρα της κανανε. Να δω ποτε θα τα φορεσει όλα αυτα. Καθε μερα της φοραω κι αλλο. Στο προηγουμενο νούμερο είχε μόνο 2 και ουσιαστικά το ενα, το ελλιωσε. Η Ιλιάνα μόλις φόρεσε 22.

4Rnfp3.png

Άσχετο, αλλά το Σάββατο στο γάμο που πήγα όλες ήταν (κι εγώ μαζί) μαυροντυμένες. Ακόμη και η κουμπάρα. Τείνει να γίνει το εθνικό μας χρώμα στις επίσημες στιγμές.:D

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Τωρα που ειπατε φορμες ειδα ενα στεπ 29 ευρω στα καρφουρ και λεω να το χτυπησω!Δεν παει αλλο λεμε, εχω παθει στερητικο γυμναστικης!Αν και σκεφτομαι σοβαρα το ενδεχομενο του γυμναστηριου παλι...

Άσχετο, αλλά το Σάββατο στο γάμο που πήγα όλες ήταν (κι εγώ μαζί) μαυροντυμένες. Ακόμη και η κουμπάρα. Τείνει να γίνει το εθνικό μας χρώμα στις επίσημες στιγμές.:D

Black forever!!!!;)

Διαφημίσεις

εγω παλι το τελειως αντιθετο. χρωμα και καλή χαρα. ΣΤο γαμο της αδελφης του νικου φορουσα κοκκινο, στο γαμο της αδελφης μου ροζ, στη βαφτιση της Ιλιανας, το λευκο με πολυχρωμα φτερα, στο γαμο των κουμπαρων μου, παλι ενα πολυχρωμο.

Εγω λεω τωρα τα 2 αοπγευματα που θα ειμαι χωρις ιλιανα να χτυπησω κανα γυμναστηριακι

4Rnfp3.png

Απο τα Bodytalk.

Εχει καλες εκπτωσεις τωρα???Εγω επαιρνα παλια body talk απο το πρατηριο του ναυτικου (μπορουσε να μπει κι ο Κωστας) και ειχαν παντα ενα 30% εκπτωση!Αλλα τα εβγαλαν γμτ...

Smoutsaki...κι εγω θελω να παω, σκεφτομαι οτι 2 φορες μεσα στη βδομαδα και 1 το Σαββατο δεν ειναι τιποτα, ο Κωστας μπορει να κατσει με τη μικρη, την περασμενη Δευτερα την εδιωξε τη μανα μου κι εμεινε αυτος!Απλα πρεπει να του κανω σεμιναριο για την αλλαγη πανας...επισης, αυτο που με αποτρεπει ειναι οτι θα λειπω του παιδιου 2 απογευματα που δε θα με βλεπει πολυ, εκτος αν πηγαινω κατευθειαν απο τη δουλεια...

Απο τα Bodytalk.

Κι εμένα μου ταιριάζει μια μόνο φόρμα, η οποία είναι από αυτή τη μάρκα, αλλά από πέρυσι δεν τη βρίσκω πουθενά, ότι άλλο έχω δοκιμάσει δεν μου αρέσει.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Κατερινα δεν ειμαι σιγουρη για την εκπτωση που κανουν, αλλα με βολευουν πολυ, μου αρεσει το στυλ τους και ειναι και πολυ καλη ποιοτητα. Εγω καταπονω πολυ τις φορμες λογω γυμναστηριου.

Καλυτερα αν γραφτεις, να πηγαινεις μετα τη δουλεια, γιατι αν πας σπιτι, θα΄ναι πολυ δυσκολο να ξαναβγεις μετα...

age.png age.png

Μολις πηρα στο γυμναστηριο να δω ποσο ειναι η ετησια συνδρομη (νομιζω η παλια μου ληγει καπου το Φλεβαρη) και μου ειπαν 149...θα περιμενω μπας και βγει καμια καλη προσφορα.Υπαρχει βεβαια και η επιλογη του υπαιθριου γυμναστηριου στο αλσος Βεικου αλλα μεσα στο κρυο χειμωνιατικα....

Εγω επαιρνα και Body Action φορμες, καπως πιο οικονομικες και εξισου καλες...(εγω ΤΑΡΑ τις διελυα...ειδικα στο tae bo...)αλλα τις εχω ακομα!

Εδώ και δυο τρεις μέρες τα πρωινά εφαρμόζω το πρόγραμμα διατροφής:

"μια σοκολάτα την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα!".

Εγω εφαρμοζω το αλλο με την τυροπιτα....:rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια μου! Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη κ εύχομαι όλα όσα περνάμε να είναι περαστικά!

Δεν θα μπω σε νεότερες λεπτομέρειες απλά θα περιμένω τη διάγνωση για τη μαμά μου! Την προσέχουν πολύ εκεί κ αυτό έχει σημασία να κάνουν ότι μπορούν για να γυρίσει γερή! :)

Εγώ όσο πάω χειροτερεύω δεν πρόλαβα να πάω χθες στο γιατρό κ να δω αν θα προλάβω κ σήμερα...αλλιώς βλέπω να πηγαίνω στο μεταξά κ εγώ που το έχουμε εύκαιρο! :?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...