Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 2

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Πατας στο εικονιδιο με τα αυτακια καθε μηνυματος που θες να κανεις quote, αυτα κοκκινιζουν και μετα παντας απαντηση κανονικα!

μετά πατάς αυτό που λέει απάντηση με παράθεση το κουμπάκι που είναι αριστερά απο τα αυτάκια?

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχθές μου στείλανε γράμμα απο τον παιδικό οτι η μικρή γκρίνιαζε πριν τον ύπνο και μετά όταν ξύπνησε.Της έβαλε θερμόμετρο η δασκάλα αλλά δεν είχε πυρετό.Και μου είπε οτι και με το φαγητό έχει μια βελτίωση,οχι τίποτα σπουδαίο αλλά τρώει που και που.Καμιά φορά αλεσμένο αλλες πάλι δεν το θέλει.Και προτιμά τα όσπρια.Σήμερα θα φτιάξω φασολάδα.Να δω αν θα φάει γιατί κι'εχθές πάλι το μοσχαράκι με τον πουρέ έτσι κι'έτσι το φαγε.Και είναι και λίγες μέρες τώρα που μου έκοψε και το βαρδυνό γάλα αλλά επειδή πέφτει νωρίς για ύπνο σκέφτομαι μήπως είναι χορτασμένη απο αυτά που τρώει όλο το απόγευμα και δεν μπορεί να πιεί και γάλα.Πάντως το πρωί το πίνει κανονικά.

SI5Yp3.png

Εχθές μου στείλανε γράμμα απο τον παιδικό οτι η μικρή γκρίνιαζε πριν τον ύπνο και μετά όταν ξύπνησε.Της έβαλε θερμόμετρο η δασκάλα αλλά δεν είχε πυρετό.Και μου είπε οτι και με το φαγητό έχει μια βελτίωση,οχι τίποτα σπουδαίο αλλά τρώει που και που.Καμιά φορά αλεσμένο αλλες πάλι δεν το θέλει.Και προτιμά τα όσπρια.Σήμερα θα φτιάξω φασολάδα.Να δω αν θα φάει γιατί κι'εχθές πάλι το μοσχαράκι με τον πουρέ έτσι κι'έτσι το φαγε.Και είναι και λίγες μέρες τώρα που μου έκοψε και το βαρδυνό γάλα αλλά επειδή πέφτει νωρίς για ύπνο σκέφτομαι μήπως είναι χορτασμένη απο αυτά που τρώει όλο το απόγευμα και δεν μπορεί να πιεί και γάλα.Πάντως το πρωί το πίνει κανονικά.

Εμενα που δεν πινει το πρωινο γαλα???Μαλιστα το φτυνει κιολας οπως κανει με το νερο...το βραδυνο γαλα το ρυθμισα σχετικα, της δινω λιγο τυρακι μονο στο τετραωρο που μεσολαβει απο την απογευματινη κρεμα της και το πινει σχεδον ολο!Χθες βραδυ ειδικα το ρουφηξε με τη μια!!!Μηπως γκρινιαζει απο τα δοντακια η δικια σου αλλα αν δεν καλοτρωει και πεφτει για υπνο νηστικια ισως πειναει...

Διαφημίσεις

Εμενα που δεν πινει το πρωινο γαλα???Μαλιστα το φτυνει κιολας οπως κανει με το νερο...το βραδυνο γαλα το ρυθμισα σχετικα, της δινω λιγο τυρακι μονο στο τετραωρο που μεσολαβει απο την απογευματινη κρεμα της και το πινει σχεδον ολο!Χθες βραδυ ειδικα το ρουφηξε με τη μια!!!Μηπως γκρινιαζει απο τα δοντακια η δικια σου αλλα αν δεν καλοτρωει και πεφτει για υπνο νηστικια ισως πειναει...

Μπα δεν έχει δόντια αυτήν την περίοδο.Τα βγάλαμε όλα σχεδόν.Δεν την βλέπω να τρώγεται αλλά επειδή στις 7 για ύπνο είναι φαγωμένη πριν και δεν έχει όρεξη να πιεί και γάλα.Πάντως δεν μου ξυπνάει κιόλας την νύχτα καθόλου για να έλεγα οτι πεινάει ,το πρωί που την σηκώνω στις 6 πίνει το γάλα της κανονικά.Εχθές έφαγε το μεσημέρι που ήρθε το φαγητό της λίγο βέβαια αλλά έφαγε,μετά που ήρθε ο άντρας μου και έτρωγε την έβαλα και την μικρή να κάθεται και της έδωσα λίγο κέικ που της είχα φτιάξει και έφαγε 11/2 κομμάτι ,μετά έφαγε 2-3 μπισκότα και μετά γιαούρτι.

SI5Yp3.png

Μπα δεν έχει δόντια αυτήν την περίοδο.Τα βγάλαμε όλα σχεδόν.Δεν την βλέπω να τρώγεται αλλά επειδή στις 7 για ύπνο είναι φαγωμένη πριν και δεν έχει όρεξη να πιεί και γάλα.Πάντως δεν μου ξυπνάει κιόλας την νύχτα καθόλου για να έλεγα οτι πεινάει ,το πρωί που την σηκώνω στις 6 πίνει το γάλα της κανονικά.Εχθές έφαγε το μεσημέρι που ήρθε το φαγητό της λίγο βέβαια αλλά έφαγε,μετά που ήρθε ο άντρας μου και έτρωγε την έβαλα και την μικρή να κάθεται και της έδωσα λίγο κέικ που της είχα φτιάξει και έφαγε 11/2 κομμάτι ,μετά έφαγε 2-3 μπισκότα και μετά γιαούρτι.

Πολλα εφαγε!!!

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Εμενα η μικρη ξυπνησε σημερα με κατακκοκινα (σαν ερεθισμενα) μαγουλα και σαγονι. Ειπα στις δασκαλες της να τη δει ο παιδιατρος σήμερα να δουμε τι ειναι. Η αλήθεια ειναι οτι χτες της αλλαξα σεντονι, και εχω την εντυπωση οτι ειναι απο πλύση που δεν χρησιμοποιησα παιδικο απορρυπαντικό, αλλα το δικό μας, γιατί μου ειχε τελειώσει. Θα δουμε.

Σημερα ξυπνησε τοσο αργα, που το γαλα της το ήπιε στο αμαξι στο δρόμο για τον παιδικο!!!!!

Κατα τα αλλα απο μύξες καλα κρατούμε, εχω την εντυπωση οτι ετοιμαζεται να βγαλει τους κυνοδοντες, χτες τα πηγε μια χαρα στους γονείς μου, μου ελεγε η αδελφή μου ότι ήταν μεσα στην τρελλή χαρά.

4Rnfp3.png

Κατερίνα μου έδωσες έμπνευση προχθές με τα προτεινόμενα φαγητά, χθες το απόγευμα τους έφτιαξα γιουβερλάκια και τα καταβρόχθησαν μάλιστα σε μη προβλεπόμενη για φαγητό ώρα, στις εννέα. Καιρό είχα να τα κάνω γιατί δεν μου πολυάρεσαν αλλά έγιναν τέλεια.

1163879ew6p1jpl8c.gif

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Εμενα η μικρη ξυπνησε σημερα με κατακκοκινα (σαν ερεθισμενα) μαγουλα και σαγονι. Ειπα στις δασκαλες της να τη δει ο παιδιατρος σήμερα να δουμε τι ειναι. Η αλήθεια ειναι οτι χτες της αλλαξα σεντονι, και εχω την εντυπωση οτι ειναι απο πλύση που δεν χρησιμοποιησα παιδικο απορρυπαντικό, αλλα το δικό μας, γιατί μου ειχε τελειώσει. Θα δουμε.

Σημερα ξυπνησε τοσο αργα, που το γαλα της το ήπιε στο αμαξι στο δρόμο για τον παιδικο!!!!!

Και της δικιας μου τα μαγουλα κοκκινιζουν πολυ, ελεγα οτι μπορει να ειναι απο τη ζεστη αλλα μονο το ενα???

Κατερίνα μου έδωσες έμπνευση προχθές με τα προτεινόμενα φαγητά, χθες το απόγευμα τους έφτιαξα γιουβερλάκια και τα καταβρόχθησαν μάλιστα σε μη προβλεπόμενη για φαγητό ώρα, στις εννέα. Καιρό είχα να τα κάνω γιατί δεν μου πολυάρεσαν αλλά έγιναν τέλεια.

Η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν τα πολυτρωω (ουτε τα φτιαχνω, η μανα μου τα κανει) αλλα το παιδι μου τρωει μεχρι και κουνουπιδι βραστο!!Χαιρομαι που τους αρεσαν!Τελικα αφηνεις το μικρο παραπανω το μεσημερι η τον ξυπνας???

Διαφημίσεις

Ως προς τα αδελφάκια που λέγατε η δική μου ζητάει διδυμούλες ή τριδιμούλες, αλλά όπως λέει και η Μαριάννα "δε θα της κάνω το χατήρι". Της λέω αυτές θα τις κάνεις εσύ, οπότε τους έχει βρει και τα ονόματα.

Με τις εκπτώσεις τελικά ψωνίσατε για εσάς; Εγώ έλεγα να συγκρατηθώ φέτος, αλλά αγόρασα μπότες, παπούτσια και κάτι με γαργαλάει να δω επίσης τί άλλο υπάρχει στην αγορά...

Και της δικιας μου τα μαγουλα κοκκινιζουν πολυ, ελεγα οτι μπορει να ειναι απο τη ζεστη αλλα μονο το ενα???

Η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν τα πολυτρωω (ουτε τα φτιαχνω, η μανα μου τα κανει) αλλα το παιδι μου τρωει μεχρι και κουνουπιδι βραστο!!Χαιρομαι που τους αρεσαν!Τελικα αφηνεις το μικρο παραπανω το μεσημερι η τον ξυπνας???

Και του δικού μου κοκκινίζουν συχνά, κι εγώ λέω ότι είναι είτε από το κρύο, είτε κάπου τρίφτηκε, δε δίνω σημασία γενικά. Βάζω κάποια αλοιφούλα αν το θυμηθώ.

Δεν τον ξυπνάω τελικά, τον αφήνω μέχρι τις έξη, έτσι κι αλλιώς δέκα με δεκάμιση θα κοιμηθεί ότι ώρα και να ξυπνήσει. Επίσης του έβγαλα το καγκελάκι και τον έχω δίπλα στο δικό μας κρεββάτι, στερέωσα την κουνουπιέρα στο πλάι έτσι ώστε να τον συγκρατήσει αν πάει να πέσει τη νύχτα. Βάζω επίσης μια μαξιλάρα στο πλάι του κρεββατιού του.

κι εμενα κοκκινιζει πολλες φορες το ενα της μαγουλο, αλλα το σημερινό ήταν σαν εκζεμα να το πω... σαν αλλεργια.... κατι τετοιο.

Εγω Ελενη ψωνισα, 2 ζευγαρια μποτες και κατι ρουχαλακια.

4Rnfp3.png

Με τις εκπτώσεις τελικά ψωνίσατε για εσάς; Εγώ έλεγα να συγκρατηθώ φέτος, αλλά αγόρασα μπότες, παπούτσια και κάτι με γαργαλάει να δω επίσης τί άλλο υπάρχει στην αγορά...

Με τις ασθενειες δεν ξεμυτισαμε καθολου στην αγορα. Εγω χρειαζομαι φορμες και ο Αντωνης αθλητικα παπουτσια. Να δω ποτε θα καταφερω να παω.

age.png age.png

Εγω Ελενη 1 μπλουζα κι ενα παντελονοκολαν που σας ειπα για το παιδι μονο καλτσες και καλσον...Δεν ξερω αν παρω κατι αλλο περιμενουμε να πληρωθει κι ο Κωστας σημερα...

Ασχετο:η Παναγιωτα φωναζει συνεχεια "γαμέ γαμέ" τις τελευταίες μέρες...τι να εννοει αραγε???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...