Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ερώτηση sos σε μαμάδες με μεγαλύτερα παιδιά. Αυτή τη στιγμή ο μικρός φοράει 22 Νο παπούτσι και είναι στο ενδιάμεσο με 23. Το καλοκαίρι στανταράκι το κόβω για 23 δηλαδή. Μας έφεραν δώρο ρούχα και έστειλα άντρα να το αλλάξει γιατί έχει άπειρα ρούχα, και πήρε κάτι ΤΕΛΕΙΑ camper Νο24 για να τα φορέσει του χρόνου τον χειμώνα. Θα έχει φτάσει τόσο η ποδάρα; Ή να παίξω εκ του ασφαλούς και να τα πάρω στο Νο που φοράει τώρα και να τα βάλει μόνο φέτος;

Οτι μου φέρνουν πάω και τα παίρνω μεγαλύτερο νούμερο τελευταία, γιατί από ρούχα έχω μέχρι 4-5 ετών (ας είναι καλά οι αγορομάνες φίλες και οι ξαδέρφες μου). Οποτε παίρνω μόνο φόρμες που φτουράνε και μπουφάν. Παπούτσι πρώτη φορά πήρα μεγαλύτερο... Μερσί και μπαρδόν για την πολυλογία :oops:

Χριστίνα αν είστε στην αλλαγή για 23 και πες οτι το 23 το φοράει σε κανα μήνα θα το φορέσει κανα 3-4 μήνες.Νομίζω τώρα δεν αλλάζουν κάθε 3 μήνες νούμερο αλλά κάθε 4 αν δεν κάνω λάθος οπότε το 24αρι θα το βάλει μες τον χειμώνα άνετα.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Απο βδομαδα ειπαν οτι μπορει να χιονισει ακομη και στην Αθηνα.

Νομίζω εχθές άκουσα οτι χιόνισε και στην Πάρνηθα.Κι'εχθές στον καιρό που άκουσα έλεγε για ΣΚ οτι θα χουμε 5 και 6οC.Δεν αποκλείεται να δούμε και χιόνι.

SI5Yp3.png

Καλημερα!Μακαρι να χιονισει καλα, εμενα σιγουρα θα με αποκλεισει εκει πανω!!!Ειχα αποκλειστει προπερσι το Φλεβαρη!Το πιο ωραιο χουζουρεμα εκανα!!!Νυσταζω!!Εχω ξυπνησει απο τις 5:30 παλι λογω....Κωστα και η Παναγιωτα απο τις 6:20....που βρεθηκε πρωι πρωι ενα παλιοφορτηγο και εκατσε με αναμμενη μηχανη 10 λεπτα κατω απο το σπιτι μας χαραματα ρε παιδια?Μου ρχεται να βαλω τα κλαματα!Θελω μονοκατοικια!!!!!!

Χριστινα κι η Παναγιωτα προς το 23 παει ,μολις πληρωθω θα τις παρω παντοφλακια παλι, τοσα παπουτσια και τα φοραει 2 μηνες και μετα στην ακρη γμτ...οτι πηρα περυσι για φετος παντως η μου εφεραν στη βαφτιση πηγε χαμενο!Τα αλλαξα αλλα δεν πετυχα το σωστο νουμερο οσο και αν ρωτησα γνωστους με μεγαλυτερα παιδακια!

Πολα μια χαρα τζαμι ο γιατρος!!!!Και το νινι σου απο βαρος καλα κρατει!!!Μπραβο!

Ειρηνη και της Παναγιωτας η μυτη μυξες με αιμα βγαζει...

Διαφημίσεις

Εχω ξυπνησει απο τις 5:30 παλι λογω....Κωστα και η Παναγιωτα απο τις 6:20....που βρεθηκε πρωι πρωι ενα παλιοφορτηγο και εκατσε με αναμμενη μηχανη 10 λεπτα κατω απο το σπιτι μας χαραματα ρε παιδια?Μου ρχεται να βαλω τα κλαματα!Θελω μονοκατοικια!!!!!!

Ελα εδω που δεν ακουγεται τιποτα. Μονο τα κοκκορια του απεναντι!:tongue:

Παντως την εχετε μαθει σε απολυτη ησυχια και ειναι οτι χειροτερο αυτο. Εγω απο μωρα τα εμαθα να κοιμουνται με φασαρια, γιατι δε γινεται αλλιως.

age.png age.png

Α! Επισης, Κασσιανη σταματα βρε παιδι μου σου λεω, μη με πριζωνεις και δεν ειμαι για 2ο τωρα....βλεπω και την Παναγιωτα που κραταει τα νινακια της αγκαλια και τα ταιζει και τα κουναει και λεω ποσο θελει ενα αδερφακι το καημενο...

Οσο για το Αργος που ρωτησες Χριστινα, μιλησα μαζι της χθες, καλα ειναι τωρα, περασε ενα επεισοδιο και ειχε το Μαριο στο νοσοκομειο μερες με 40ρια πυρετο και οι γιατροι δεν εβγαζαν διαγνωση εδιναν μονο αντιπυρετικα και το παιδι συνεχιζε να ψηνεται...Τελικα τον ειδε ο παιδιατρος του και διεγνωσε λαρυγγιτιδα....Ατιμο πραμα, εχω νοσηλευτει 9 χρονων στο παιδων 10 μερες με σακουλα οξυγονου γυρω μου...

Nadine πρωτεα ειχα κολλησει κι εγω, ατιμο μικροβιο, μαλλον το ειχα τσιμπησει απο παραλια (αμμο)Περαστικα στον Παναγιωτακη!

Καλημερα!Μακαρι να χιονισει καλα, εμενα σιγουρα θα με αποκλεισει εκει πανω!!!Ειχα αποκλειστει προπερσι το Φλεβαρη!Το πιο ωραιο χουζουρεμα εκανα!!!Νυσταζω!!Εχω ξυπνησει απο τις 5:30 παλι λογω....Κωστα και η Παναγιωτα απο τις 6:20....που βρεθηκε πρωι πρωι ενα παλιοφορτηγο και εκατσε με αναμμενη μηχανη 10 λεπτα κατω απο το σπιτι μας χαραματα ρε παιδια?Μου ρχεται να βαλω τα κλαματα!Θελω μονοκατοικια!!!!!!

Χριστινα κι η Παναγιωτα προς το 23 παει ,μολις πληρωθω θα τις παρω παντοφλακια παλι, τοσα παπουτσια και τα φοραει 2 μηνες και μετα στην ακρη γμτ...οτι πηρα περυσι για φετος παντως η μου εφεραν στη βαφτιση πηγε χαμενο!Τα αλλαξα αλλα δεν πετυχα το σωστο νουμερο οσο και αν ρωτησα γνωστους με μεγαλυτερα παιδακια!

Πολα μια χαρα τζαμι ο γιατρος!!!!Και το νινι σου απο βαρος καλα κρατει!!!Μπραβο!

Ειρηνη και της Παναγιωτας η μυτη μυξες με αιμα βγαζει...

Κατερίνα μόνο 2 μήνες τα φοράει τα παπούτσια?Είσαι σίγουρη γιατί δεν αλλάζουν νούμερο κάθε 2 μήνες.Μου φαίνεται πολύ λίγο.Εμένα φοράει 22 τώρα αλλά βλέπω οτι έχει περιθώριο ακόμα.

SI5Yp3.png

βλεπω και την Παναγιωτα που κραταει τα νινακια της αγκαλια και τα ταιζει και τα κουναει και λεω ποσο θελει ενα αδερφακι το καημενο...

Και ο Αντωνης ζηταει αδελφουλη, αλλα δε θα του κανω το χατηρι!

ατιμο μικροβιο, μαλλον το ειχα τσιμπησει απο παραλια (αμμο)

Τι πονηρο εκανες στην αμμο και κολλησες το μικροβιο Κατερινα?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

age.png age.png

Επίσης Κατερίνα εγώ μένω απέναντι απο ενα σχολείο και μάλιστα δημοτικό.Ο δρόμος μας χωρίζει.Έδώ να δεις τι γένεται απο φασαρία.Ευτυχώς που με την ανακαίνιση βάλαμε διπλά τζάμια και δεν ακούγεται τώρα το χειμώνα.Το καλοκαίρι όμως μέχρι να κλείσουν τα σχολεία στα διαλείμματα επικρατεί πανικός.Αλλά δεν έχω πρόβλημα με τον θόρυβο με την μικρή.Αμα είναι να κοιμηθεί θα κοιμηθεί.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Ελα εδω που δεν ακουγεται τιποτα. Μονο τα κοκκορια του απεναντι!:tongue:

Παντως την εχετε μαθει σε απολυτη ησυχια και ειναι οτι χειροτερο αυτο. Εγω απο μωρα τα εμαθα να κοιμουνται με φασαρια, γιατι δε γινεται αλλιως.

Κοιταξε να δεις, τη νυχτα εχει ουτως η αλλως απολυτη ησυχια σπιτι μας οποτε το παραμικρο ακουγεται...ποσο μαλλον ενα φορτηγο κατω απο το σπιτι 10 λεπτα να μουγκριζει:confused::confused:Απολυτη ησυχια τη μερα δεν εχει, τα αυτοκινητα μαρσαρουν λογω ανηφορας, περνανε παλιατζηδες ακορντεον κλπ...οποτε καταλαβαινεις οτι δεν ειχε περυσι πχ που ηταν μικρη και κοιμοταν μερα η το καλοκαιρι ησυχια.Φαντασου οτι το Μαιο περυσι εσκαβαν κατω απο το σπιτι η Δεη ο ΟΤΕ δεν ξερω ποιος κανα διμηνο...κομπρεσερ:confused:κι αυτη κοιμοταν...Αναβα και τον απορροφητηρα που εκανε πολυ θορυβο...(τον φτιαξαμε τωρα, ανακαλυψαμε οτι η τρυπα ηταν κλειστη απο το σοβατισμα:oops::oops:)Τελος παντων, κι εγω δεν ειμαι ευκολη αν εχει φασαρια στον υπνο,αν και οι γονεις μου με κοιμιζαν με tv και ραδιοφωνο μεχρι που εφυγα απο το σπιτι μου τους ελεγα χαμηλωστε τα ολα να κοιμηθω!

Ασε το ψυχολογικο μου με το παιδι, το οποιο εκλαιγε μερα νυχτα, ουρλιαζε μεχρι 6 μηνων, δεν κοιμοταν, τι να κανω, ελεγα καντε απολυτη ησυχια μπας και κοιμηθει να ησυχασουμε λιγο....

Τι πονηρο εκανες στην αμμο και κολλησες το μικροβιο Κατερινα?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τιποτα καλε, δεν ειμαι τετοια εγω, μαλιστα μου ειπε ο μικροβιολογος μικροβιο σκυλου ειναι...

Επίσης Κατερίνα εγώ μένω απέναντι απο ενα σχολείο και μάλιστα δημοτικό.Ο δρόμος μας χωρίζει.Έδώ να δεις τι γένεται απο φασαρία.Ευτυχώς που με την ανακαίνιση βάλαμε διπλά τζάμια και δεν ακούγεται τώρα το χειμώνα.Το καλοκαίρι όμως μέχρι να κλείσουν τα σχολεία στα διαλείμματα επικρατεί πανικός.Αλλά δεν έχω πρόβλημα με τον θόρυβο με την μικρή.Αμα είναι να κοιμηθεί θα κοιμηθεί.

Ειναι φασαρια που την εχει συνηθισει!Αφου και η δικια μου ειχε συνηθισει τα κομπρεσερ...Τωρα για σημερα φαντασουν να εισαι στον πρωτο να σταματασει στις 6 ενα φορτηγο απο κατω σου και να μουγκριζει...μονο η ΤΑΡΑ δε θα ξυπναγε:-P:razz::-P

Βρε κορίτσια αυτό με τις παραθέσεις σε πάνω απο ενα μύνημα πως το κάνετε?Το είπαμε κι'εχθές ποι ρώτησε η Κατερίνα αλλά δεν το κατάλαβα.Πατάμε το εικονίδιο με τα αυτάκια κοκκινίζει και μετά ποιο κουμπάκι το δεξιά του ή το αριστερό του?

SI5Yp3.png

Βρε κορίτσια αυτό με τις παραθέσεις σε πάνω απο ενα μύνημα πως το κάνετε?Το είπαμε κι'εχθές ποι ρώτησε η Κατερίνα αλλά δεν το κατάλαβα.Πατάμε το εικονίδιο με τα αυτάκια κοκκινίζει και μετά ποιο κουμπάκι το δεξιά του ή το αριστερό του?

Πατας στο εικονιδιο με τα αυτακια καθε μηνυματος που θες να κανεις quote, αυτα κοκκινιζουν και μετα παντας απαντηση κανονικα!

Οσο για τα παπουτσια της μικρης, τα ελεγξα χθες τα παντοφλακια της τουλαχιστον θελουν αλλαγμα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...