Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Koρίτσια τα' χω παίξει...:( όλη την ημέρα ψάχνω μαιευτήρια, γυναικολόγους κλπ κλπ!!! Μου φαίνεται θα πάω στο γιατρό το βραδάκι φορτωμένη :evil::evil: Το ανέκδοτο με το γρύλο το ξέρετε??? Ε, κάπως έτσι!!:oops::oops:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ενώ είχε ηρεμήσει ο μικρός με την αντιβίωση, προχθές άρχισε πάλι τα ίδια, κάναμε εξετάσεις και βρέθηκε αυτό το σκ@τομικρόβιο, ο Πρωτέας. Αρχές Φλεβάρη θα πάμε στην Πάτρα για κυστεογραφία και κάμποσες εξετάσεις, που δε θυμάμαι.

Ο πρωτεας ειναι λιγο ζορικο μικροβιο και θελει ισχυρη αντιβιωση. Προφανως δεν τον καλυπτε αυτη που επαιρνε, γιατι το χρονικο διαστημα απο την προηγουμενη ουρολοιμωξη ειναι πολυ συντομο για να υποθεσουμε οτι συνηθισε ο οργανισμος του το συγκεκριμενο φαρμακο. Καλυτερα να πατε στην Πατρα, να κανετε τις εξετασεις που πρεπει και να τον παρακολουθουν εκει τον Παναγιωτακη. Μην ανησυχεις, ειναι κατι που αντιμετωπιζεται.

age.png age.png

Koρίτσια τα' χω παίξει...:( όλη την ημέρα ψάχνω μαιευτήρια, γυναικολόγους κλπ κλπ!!! Μου φαίνεται θα πάω στο γιατρό το βραδάκι φορτωμένη :evil::evil: Το ανέκδοτο με το γρύλο το ξέρετε??? Ε, κάπως έτσι!!:oops::oops:

Εχεις καταληξει τι ακριβως θα του πεις? Αν δεν ξεγενναει αλλου εκτος απο το Μητερα, τι θα κανεις? Θα πας σε αλλον γιατρο?

age.png age.png

Εχεις καταληξει τι ακριβως θα του πεις? Αν δεν ξεγενναει αλλου εκτος απο το Μητερα, τι θα κανεις? Θα πας σε αλλον γιατρο?

Πραγματικά δεν ξέρω...Απλά σήμερα θα τον ρωτήσω αν ξεγεννάει και αλλού...και μετά βλέποντας και κάνοντας ;);)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Hello και απο το σπιτι του πυρετου..

Η μικρη ξεκινησε στις 4 το πρωι του Σαββατου.. φτασαμε το 40,2 το Σαββατο και μετα τις επομενες μερες μεχρι και χθες εκανε πυρετο μονο τα βραδια.. χθες δεν ειχε ολη μερα ουτε και μεχρι την ωρα του υπνου ο ηλιας λεει οτι δε ειχε και στον υπνο της... και το πρωι σημερα ειχε 38,2 πειρε το παυσιπονο και εκανε παλι τωρα ενα 38 ...

δεν εχουμε βηχα δεν ειναι μπουκωμενη αντιθετα τρεχουν απειρες πρασινες μυξες μα απειρες λεμε... εχει ματωσει πια...

χθες το απογευμα ηρθε καιι ο μεγαλος απ το σχολειο με 39,2

και φυσικα την αρπαξα και γω στο ιδιο τεμπο ο πυρετος μου

ολο το βραδυ ψηνομασταν μανα και γιος

και συνεζιζουμε τωρα ...

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Πηγα στο δικαστηριο (επιασαν οι ευχες, το κερδισα, ευχαριστω:D), ξεπαγιασα λεμε (καλα να παθω που καπνιζω), πηγα και στο χορο προσωπικου του αντρα μου, εφαγα ενα καρο γλυκα, ηπια δυο κρασια και ειμαι κουδουνι και ξαναγυρισα γραφειο για να ετοιμασω δυο αυριανα δικαστηρια.

Τι αλλο να κανω, τι?

Η κλαρισιντ ειναι η πιο ελαφρια αντιβιωση, αν υποθεσουμε οτι υπαρχουν και ελαφριες.

Καλυτερα απο κορτιζονη παντως.

Τα δυο παιδια ειναι οντως ψιλοχαμος και σαφως πιο κουραστικα απο το να εχεις ενα.

Πολλες φορες βλεπω οτι αν ειχα μονο τη δεσποινα, θα ημουν πολυ πιο ξεκουραστη, θα μπορουσαμε να κανουμε περισσοτερα πραγματα μαζι, ακομα και δουλειες ή το να παμε πχ μαζι βολτα στα μαγαζια.

Ομως (περαν της χαρας που μου προσφερει και το δευτερο μωρο μου) χαιρομαι τοσο πολυ οταν τα βλεπω ποσο ωραια παιζουν μαζι και ποσο χαρουμενα ειναι, που λεω ευτυχως που με φωτισε ο Θεος και δεν την αφησα μονη της τη δεσποινα.

Επιπλεον, ακριβως επειδη εχουν παρεα το ενα το αλλο, παιζουν και μονα τους πια και παιρνω και καμμια ανασα, ενω μια φιλη μου που εχει μονο ενα 4χρονο, δεν την αφηνει ουτε λεπτο, γιατι φυσικα το παιδακι θελει παρεα σε ολα.

Παντως, τωρα με αυτα που ξερω και βλεπω, λεω χαλαλι η οποια κουραση, θα ηταν μεγαλο λαθος τελικα να εχω (απο επιλογη) μονο ενα.

Ενα θα σας πω, οτι εχει ερθει η δεσποινα και μου εχει πει "μαμα σ' ευχαριστω πολυ που μου γεννησες ενα αδελφακι":tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

αχ ωραια τα λες κασσιανη, ακομα κι εγω που λεω οχι τωρα, δεν μπορω να πω οτι ειναι κατι που δεν το σκεφτομαι, κυριως για την Ιλιάνα.

Γραφειο σημερα ε; Εγω πρωτη μερα χωρις παιδι σημερα, (ερχεται τωρα τη φερνει ο μπαμπας μου) μαζι με φαγητακια απο τη μανουλα μου. Ενα θα σας πω, ηρθα και ξαπλωσα!!!!!!!!!!!!!!! Τελικα η φιλη μου δεν μπορουσε να παω σημερα και ειπα πρωτη μερα να το ευχαριστηθω. Θα παω την πεμπτη στη φιλη μου.

Ειμαι σιγουρη οτι οταν παρω μερικες ανασες, σιγουρα θα το σκεφτω πιο σοβαρα για 2ο παιδακι.

4Rnfp3.png

Πόσο με ενοχλεί να πηγαίνω για τσάμπα δουλειές... Και οκ, ας πούμε (που δεν ισχύει αλλά ας πούμε) ότι ήταν σε μικρό ένα ποσοστό και δικό μου λάθος, γι'αυτό και πήγα χωρίς να χρεώσω ατ δε ντέβιλς μάδερ (Παλλήνη). Ρε παιδί μου χάρισε μου ένα τόσο δα πραματάκι που λέει ο λόγος, δεν λυπάσαι την βενζίνη μου, τα διόδια και τον χρόνο μου; Και είχα κάνει και γενναία έκπτωση τελευταία φορά που πήγα (με πιάσανε οι καλοσύνες μου...). Πραγματικά όσο δίνεις, τόσο λιγότερο παίρνεις, αυτό έχω καταλάβει. Πρέπει να κάνεις την κορόϊδα και να χρεώνεις κανονικά χωρίς ευγένειες και καλοσύνες... Τεσπά... Ξεφούντωσα τώρα, οκ. Εχει και ελληνική ταινία στην τιβί, είμαστε στα ζεστά μας στο σπίτι και έχω και το μαϊμουδάκι μου να τρίβεται πάνω μου, δεν έχω ανάγκη τίποτ'άλλο.

Συμπεθέρα αμάν με τους πυρετούς ρε παιδί! Περαστικά! Δεν θα έρθεις και το Σάββατο να υποθέσω :cry:

Ρε συ Πολίνα... Στο Αγ.Ολγα ξέρω έναν κορυφαίο γυναικολόγο που πήγαινα συχνά παλιά καθώς και πολλές γνωστές και φίλες μας. Κι αναρωτιέμαι γιατί δεν μου έκοψε να πάω σ'αυτόν όταν έψαχνα γυναικολόγο. Εχουν πολύ καλή γυναικολογική κλινική. Θες να βρω τα κονέ και να τον πάρεις; Ο καρδιολόγος της μάνας μου (δ/ντης της καρδιολογικής στην Αγ.Ολγα) που είναι και μαμώ τα άτομα και επιστήμονας (στην κυριολεξία την ανέστησε και παρ'ότι δεν εφημέρευαν, να είναι καλά που έχω τη μάνα μου!), είχε πει όταν συζητάγαμε που ήμουν έγκυος, να πάω σ'αυτόν, είναι φίλος του, να πήγαινα εκ μέρους του κι ότι είναι τοπ... Αν δεν σε πειράζει δηλαδή το δημόσιο νοσοκομείο.

Κωνσταντίνα περαστικά στον φίλο μας!! Το άργος έχω μέρες να δω, τι κάνει το παιδί ξέρουμε;

Ερώτηση sos σε μαμάδες με μεγαλύτερα παιδιά. Αυτή τη στιγμή ο μικρός φοράει 22 Νο παπούτσι και είναι στο ενδιάμεσο με 23. Το καλοκαίρι στανταράκι το κόβω για 23 δηλαδή. Μας έφεραν δώρο ρούχα και έστειλα άντρα να το αλλάξει γιατί έχει άπειρα ρούχα, και πήρε κάτι ΤΕΛΕΙΑ camper Νο24 για να τα φορέσει του χρόνου τον χειμώνα. Θα έχει φτάσει τόσο η ποδάρα; Ή να παίξω εκ του ασφαλούς και να τα πάρω στο Νο που φοράει τώρα και να τα βάλει μόνο φέτος;

Οτι μου φέρνουν πάω και τα παίρνω μεγαλύτερο νούμερο τελευταία, γιατί από ρούχα έχω μέχρι 4-5 ετών (ας είναι καλά οι αγορομάνες φίλες και οι ξαδέρφες μου). Οποτε παίρνω μόνο φόρμες που φτουράνε και μπουφάν. Παπούτσι πρώτη φορά πήρα μεγαλύτερο... Μερσί και μπαρδόν για την πολυλογία :oops:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

μωρε κι εγω το σκεφτηκα για το γιατρο μου, που γεννησα σε δημοσιο και ηταν σουπερ και παμφθηνο (800 το λουξ μονοκλινο και 1200 ο γιατρός), αλλα δεν θελει να αναλαμβανει εγκυες σε προχωρημενη εγκυμοσυνη. Αλλη μια που του εστειλα στον 4ο δεν την ανελαβε. Και το εχω ακουσει αυτο γενικοτερα για τους γιατρους στα δημοσια

4Rnfp3.png

Ρε συ Πολίνα... Στο Αγ.Ολγα ξέρω έναν κορυφαίο γυναικολόγο που πήγαινα συχνά παλιά καθώς και πολλές γνωστές και φίλες μας. Κι αναρωτιέμαι γιατί δεν μου έκοψε να πάω σ'αυτόν όταν έψαχνα γυναικολόγο. Εχουν πολύ καλή γυναικολογική κλινική. Θες να βρω τα κονέ και να τον πάρεις; Ο καρδιολόγος της μάνας μου (δ/ντης της καρδιολογικής στην Αγ.Ολγα) που είναι και μαμώ τα άτομα και επιστήμονας (στην κυριολεξία την ανέστησε και παρ'ότι δεν εφημέρευαν, να είναι καλά που έχω τη μάνα μου!), είχε πει όταν συζητάγαμε που ήμουν έγκυος, να πάω σ'αυτόν, είναι φίλος του, να πήγαινα εκ μέρους του κι ότι είναι τοπ... Αν δεν σε πειράζει δηλαδή το δημόσιο νοσοκομείο.

Λοιπόν για το εν λόγω νοσοκομείο έχω ακούσει κ εγώ ότι είναι άριστη η γυναικολογική τους κλινική δεν το είχα προτιμήσει γιατί έχω ένα κόλημα αν δεν βρω γιατρό από ευχαριστημένο πελάτη-ες δεν πάω έτσι στο ξεκάρφωτο να πω ήρθα μπορείτε να με αναλάβετε?!Το χα ψάξει αλλά δεν έκατσε!:rolleyes: Θέλω να προσθέσω ότι γενικά είναι το καλύτερο νοσοκομείο που έχω επισκεφτεί(κ δεν είναι κ λίγα αυτά που έχουμε τιμήσει οικογενειακώς με την παρουσία μας)....έκανα τη χολοκυστεκτομή εκεί(σε γιατρό που μας σύστησε άλλος γιατρός),πεντακάθαρο,οι γιατροί ερχόντουσαν κ όταν κοιμόμασταν κ μας βλέπανε,ευγενικοί,χαμογελαστοί,εξυπηρετικοί,δεν έχω λόγια πραγματικά νόμιζα ότι ζω σε άλλη χώρα αφού τέτοια αντιμετώπιση δεν είχα δει πουθενά!Κ μετά όταν κάποια στιγμή είχε ο πατέρας μου κάποια φλεγμονή στο πόδι κ νοσηλευόταν 10 μέρες σε ιδιωτική κλινική κ δεν τον κάνανε καλά πήραμε τον χειρούργο μου κ μας είπε φέρτε τον κ σε 3 μέρες βγήκε περπατώντας(γιατί θα μπορούσε να χει χάσει κ το πόδι του αν έμενε κάποιες μέρες ακόμα χωρίς την κατάλληλη αγωγή).....χωρίς φακελάκια,χωρίς παρακάλια,χωρίς φωνές όμορφα ήρεμα κ ανθρώπινα!;)

Περαστικά στα αρρωστούλια μας!!! Κωνσταντίνα να πάτε όπου χρειαστεί γιατί είναι άτιμο πράγμα οι οιρολοιμώξεις κ οδυνηρό!

Πήγα στη μάνα μου,αχ θέλω τόσο πολύ να κλάψω αλλά δεν μπορώ γιατί εγώ πάντα είμαι η ψύχραιμη της οικογένειας!:? Η όψη της ήταν χάλια,τούμπανο από τις κορτιζόνες,πολύ άσπρη....δεν ξέρω χαλάστηκα πολύ κ ακόμα περισσότερο χαλάστηκα που θέλανε τα πάντα για το ιστορικό της,περάσανε κ της κάνανε κ ένα σωρό ερωτήσεις αλλά τα κυρίως είναι ότι της κάνουνε συνέχεια αιματολογικές εξετάσεις,κ χθες κ σήμερα ακτινογραφία κ μάλλον θα της κάνουν κ αξονικη:confused: Γιατί λένε δεν μπορεί μόνο από το άσθμα να έχεις τόσο χαμηλό οξυγόνο κ κάτι άλλο φταίει....:confused::confused::confused: Παναγιά μου να πάνε όλα καλά!

Σας έχω μαυρίσει λίγο το καταλαβαίνω κ συγχωρέστε με αλλά μεγάλο το λούκι να έχουν κ οι 2 γονείς ΚΑΤΙ κ να μην ξέρω τι!:mad::(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Λοιπόν για το εν λόγω νοσοκομείο έχω ακούσει κ εγώ ότι είναι άριστη η γυναικολογική τους κλινική δεν το είχα προτιμήσει γιατί έχω ένα κόλημα αν δεν βρω γιατρό από ευχαριστημένο πελάτη-ες δεν πάω έτσι στο ξεκάρφωτο να πω ήρθα μπορείτε να με αναλάβετε?!Το χα ψάξει αλλά δεν έκατσε!:rolleyes: Θέλω να προσθέσω ότι γενικά είναι το καλύτερο νοσοκομείο που έχω επισκεφτεί(κ δεν είναι κ λίγα αυτά που έχουμε τιμήσει οικογενειακώς με την παρουσία μας)....έκανα τη χολοκυστεκτομή εκεί(σε γιατρό που μας σύστησε άλλος γιατρός),πεντακάθαρο,οι γιατροί ερχόντουσαν κ όταν κοιμόμασταν κ μας βλέπανε,ευγενικοί,χαμογελαστοί,εξυπηρετικοί,δεν έχω λόγια πραγματικά νόμιζα ότι ζω σε άλλη χώρα αφού τέτοια αντιμετώπιση δεν είχα δει πουθενά!Κ μετά όταν κάποια στιγμή είχε ο πατέρας μου κάποια φλεγμονή στο πόδι κ νοσηλευόταν 10 μέρες σε ιδιωτική κλινική κ δεν τον κάνανε καλά πήραμε τον χειρούργο μου κ μας είπε φέρτε τον κ σε 3 μέρες βγήκε περπατώντας(γιατί θα μπορούσε να χει χάσει κ το πόδι του αν έμενε κάποιες μέρες ακόμα χωρίς την κατάλληλη αγωγή).....χωρίς φακελάκια,χωρίς παρακάλια,χωρίς φωνές όμορφα ήρεμα κ ανθρώπινα!;)

Περαστικά στα αρρωστούλια μας!!! Κωνσταντίνα να πάτε όπου χρειαστεί γιατί είναι άτιμο πράγμα οι οιρολοιμώξεις κ οδυνηρό!

Πήγα στη μάνα μου,αχ θέλω τόσο πολύ να κλάψω αλλά δεν μπορώ γιατί εγώ πάντα είμαι η ψύχραιμη της οικογένειας!:? Η όψη της ήταν χάλια,τούμπανο από τις κορτιζόνες,πολύ άσπρη....δεν ξέρω χαλάστηκα πολύ κ ακόμα περισσότερο χαλάστηκα που θέλανε τα πάντα για το ιστορικό της,περάσανε κ της κάνανε κ ένα σωρό ερωτήσεις αλλά τα κυρίως είναι ότι της κάνουνε συνέχεια αιματολογικές εξετάσεις,κ χθες κ σήμερα ακτινογραφία κ μάλλον θα της κάνουν κ αξονικη:confused: Γιατί λένε δεν μπορεί μόνο από το άσθμα να έχεις τόσο χαμηλό οξυγόνο κ κάτι άλλο φταίει....:confused::confused::confused: Παναγιά μου να πάνε όλα καλά!

Σας έχω μαυρίσει λίγο το καταλαβαίνω κ συγχωρέστε με αλλά μεγάλο το λούκι να έχουν κ οι 2 γονείς ΚΑΤΙ κ να μην ξέρω τι!:mad::(

Ανουλα

Αν το να κλαψεις σε ξελαφρωσει λιγο καντο δε θα σε παρεξηγησει κανεις.. σιγουρα οχι μπροστα στην μαμα σου...

Ολα ομως θα πανε καλα...υπομονη

Ασε τελευταια μονο αρωστιες κουραση νοσοκομεια ακουω και ζω...

Απο χθες το απογευμα νοσηλευεται ενα παιδι απ το νησι μου με βαρειες κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις (απο μηχανη πτωση) σπασιματα , νεφρα και δε ξερω και γω τι αλλο.. σε καταστολη για 2 24ωρα για να δουν πως θα αντιμετωπισουν της κακωσεις του εγκεφαλου....

Η μανα μου και αυτη χαλια οπως και εμεις...

Ο πατερας μου οπως ειπες καθεται καθιστος και τον παιρνει ο υπνος και δε θελει να κανει τις εξετασεις του.. γιατι λεει ολο τα ιδια μου λενε....

Γιαυτο σου λεω.. εγω το κλαμα το εχω ....... στο τζεπακι...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Αννα δε μας μαύρισες, αλλά και να το εκανες γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ...εύχομαι να είναι όλα καλά με τη μανούλα σου και πολύ σύντομα!!

Χριστινάκι και Γιωτάκι thanks πολύ πολύ, αλλά θα προτιμούσα ιδιωτικό. Λογω καισαρικής και ελλείψεως μανούλας θα μου ήταν πολύ δύσκολο να φροντίζω συνέχεια το μωρό μόνη μου τις πρώτες ημέρες. Ο Δημήτρης θα έρχεται μεν, αλλά θα έχει και τα δύο παιδιά στο σπίτι ;););)

Κασσιανή είσαι αστέρι λέμε, δε σε φοβάμαι καθόλου και για τίποτα! :rolleyes:

Λοιπόν, ο γιατρός μου πάει όπου θέλω!!! Χειρουργεί και στο Γαία (έχει κωδικό), και θα πάει να δει και στο Ρέα. Λέει ότι δεν τον δεσμεύει κάτι με κανένα μαιευτήριο...τί να πω, εύχομαι να είναι έτσι και να μην τα αλλάξει τελευταία στιγμή. Μήπως αυτό είναι ένα από τα θετικά της κρίσης???:|:neutral::|

Αύριο έχω δουλειές με φούντες στο ταμείο υγείας...Θα κατέβω κέντρο με τον δημήτρη. Ελπίζω να μη μπλέξω με γραφειοκρατία, γιατί τη σιχαίνομαι :evil::evil:

Α,ξέχασα να σας πω ότι το μωρό είναι μια χαρά, 1340γρ!!

Σας καληνυχτίζω, πολλά φιλιά!!:)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

2973447rdhxvzzlhw.gif

γι'αυτό και πήγα χωρίς να χρεώσω ατ δε ντέβιλς μάδερ (Παλλήνη).

Αφου ηρθες που ηρθες ατ δε ντεβιλς μαδερ, δεν πεταγοσουν για ενα καφε ατ δε ντεβιλς φαδερ, να μην πηγαινε στραφι η βενζινη?:mrgreen:

Ερώτηση sos σε μαμάδες με μεγαλύτερα παιδιά. Αυτή τη στιγμή ο μικρός φοράει 22 Νο παπούτσι και είναι στο ενδιάμεσο με 23. Το καλοκαίρι στανταράκι το κόβω για 23 δηλαδή. Μας έφεραν δώρο ρούχα και έστειλα άντρα να το αλλάξει γιατί έχει άπειρα ρούχα, και πήρε κάτι ΤΕΛΕΙΑ camper Νο24 για να τα φορέσει του χρόνου τον χειμώνα. Θα έχει φτάσει τόσο η ποδάρα; Ή να παίξω εκ του ασφαλούς και να τα πάρω στο Νο που φοράει τώρα και να τα βάλει μόνο φέτος;

Οτι μου φέρνουν πάω και τα παίρνω μεγαλύτερο νούμερο τελευταία, γιατί από ρούχα έχω μέχρι 4-5 ετών (ας είναι καλά οι αγορομάνες φίλες και οι ξαδέρφες μου). Οποτε παίρνω μόνο φόρμες που φτουράνε και μπουφάν. Παπούτσι πρώτη φορά πήρα μεγαλύτερο... Μερσί και μπαρδόν για την πολυλογία :oops:

Κι εμεις στην αλλαγη για 23 ειμαστε, οποτε ουσιαστικα μιλαμε για ενα νουμερο παραπανω. Αν εχεις παπουτσια να τη βγαλει φετος, ναι, παρε το 24. Οσο για την πολυλογια, κοντευεις να φτασεις την Κατερινα!!!:tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ειναι δυσκολο να πρεπει να εισαι ψυχραιμη μπροστα στους δικους σου ανθρωπους οταν θελεις να κλαψεις με λυγμους, το εχω ζησει και το καταλαβαινω. Εχεις αγωνια τωρα μεχρι να βγει το πορισμα των γιατρων και ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο. Για οτι αντιμετωπιζεται και θεραπευεται μην ανησυχεις.

Απο χθες το απογευμα νοσηλευεται ενα παιδι απ το νησι μου με βαρειες κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις (απο μηχανη πτωση) σπασιματα , νεφρα και δε ξερω και γω τι αλλο.. σε καταστολη για 2 24ωρα για να δουν πως θα αντιμετωπισουν της κακωσεις του εγκεφαλου....

Εδω τι να πεις τωρα?:(

Χριστινάκι και Γιωτάκι thanks πολύ πολύ, αλλά θα προτιμούσα ιδιωτικό. Λογω καισαρικής και ελλείψεως μανούλας θα μου ήταν πολύ δύσκολο να φροντίζω συνέχεια το μωρό μόνη μου τις πρώτες ημέρες.

Ετσι ειναι, μονο με αποκλειστικη συνεχως θα μπορουσες να τα καταφερεις. Εγω ειχα τις νυχτες αποκλειστικη και κατα τη διαρκεια της ημερας τη μαμα μου ή το Φωτη.

Λοιπόν, ο γιατρός μου πάει όπου θέλω!!! Χειρουργεί και στο Γαία (έχει κωδικό), και θα πάει να δει και στο Ρέα. Λέει ότι δεν τον δεσμεύει κάτι με κανένα μαιευτήριο...τί να πω, εύχομαι να είναι έτσι και να μην τα αλλάξει τελευταία στιγμή. Μήπως αυτό είναι ένα από τα θετικά της κρίσης???:|:neutral::|

Ολα καλα δηλαδη! Μπραβο!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...