Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ευχαριστω καλες μου φιλεναδες!!!Πειτε μου τωρα και πως κανουν quote σε πανω απο ενα μηνυματα για να μην απανταω σε καθεμια ξεχωριστα...Δεν ειχατε καταλαβει οτι δεν ξερω ε?:oops::oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πατας το εικονοδιο διπλα στο quote kai σε καθε μνμ που το πατας αυτο κοκκινιζει αν δεν κανω λαθος...

εγω δεν το χρησιμοπ. για να σε φτασω στα μνμ:shock::oops::tongue:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Μαριλου!!!! μαζι γραφαμε!!!
πατας το εικονοδιο διπλα στο quote kai σε καθε μνμ που το πατας αυτο κοκκινιζει αν δεν κανω λαθος...

εγω δεν το χρησιμοπ. για να σε φτασω στα μνμ:shock::oops::tongue:

Πατάς σε κάθε μήνυμα που θέλεις τα δύο αυτάκια που είναι δίπλα από το quote και στο τέλος πατάς απάντηση:)

Αααααα πολυ καλο αυτο!!!!Αντε γεια σας κοριτσια, καλο απογευμα!!!

Διαφημίσεις

Κάνει κρύο ή μου φαίνεται; Ψοφόκρυο! Ένα ένα έπεφταν τα δάχτυλα μου που βγήκα στο μπαλκόνι για ένα τσιγάρο. Κουλή θα μείνω από την εξάρτηση :cool:

Κι η μανταρινίαση καλά κρατεί, χτύπησα 2 και μια μπανάνα για απογευματινό (εμ βέβαια, μεσημεριανό στις 1.30, τι να μας πιάσει; )

Φιουυυυ πόσο βαριέμαι να βγω έξω αργότερα... Πόσο βαριέμαι γενικά να δουλέψω :rolleyes:

Αντε πάω να διαβάσω λίγο και να την κάνω μετά, καλήν εσπέραν

WN6Op3.png

Ευχαριστω καλες μου φιλεναδες!!!Πειτε μου τωρα και πως κανουν quote σε πανω απο ενα μηνυματα για να μην απανταω σε καθεμια ξεχωριστα...Δεν ειχατε καταλαβει οτι δεν ξερω ε?:oops::oops::oops::oops:

Κι'εγώ δεν το ήξερα αυτό Κατερίνα.Μαζί το μάθαμε.Θα κάνω κι'εγώ δοκιμή κάποια στιγμή να δώ.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Αλλά δε θα σταματήσω τον Ιούλιο, θα δείτε θα σας πάρω αμπάριζα:):):):):)

Μεχρι να γεννησεις, γιατι μετα... Τα δυο παιδια δεν εχουν καμια σχεση με το ενα μεσα στο σπιτι! Ειδικα με τοσο μικρη διαφορα! Εκτος και αν εισαι κι εσυ σαν τη Χιωτισσα που κανει τραπεζια στο μισο νησι καθε σκ!!!:tongue:

age.png age.png

Τόσο extreme η αλήθεια είναι δεν είμαι, αλλά έχω πολλή και καλη βοήθεια :P:p:p:p:p

Ε τοτε δε θα΄χεις προβλημα! Το πρωτο τριμηνο θα ειναι λιγο ζορι, μετα θα βρειτε τους ρυθμους σας!

age.png age.png

Κορίτσια, καλησπέρα.

Πώς είστε;

Εμείς καλούτσικα, ενώ είχε ηρεμήσει ο μικρός με την αντιβίωση, προχθές άρχισε πάλι τα ίδια, κάναμε εξετάσεις και βρέθηκε αυτό το σκ@τομικρόβιο, ο Πρωτέας. Αρχές Φλεβάρη θα πάμε στην Πάτρα για κυστεογραφία και κάμποσες εξετάσεις, που δε θυμάμαι.

Είμαι να σκάσω, πώς έγινε αυτό...??

Τέλοσπάντων, φιλιά σε όλες και τα κουκλιά.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...