Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 52 λεπτά , cant_wait είπε:

μηπως μπορούμε να μάθουμε το όνομα αυτού του ενδοκρινολογου;

Expand  

Ναι απλά νομίζω δεν δέχετε κανέναν καινούριο ασθενή ή αν δεχτεί έχω την εντύπωση ότι τα ραντεβού είναι μετά από πάρα πολύ χρόνο 6μηνο κτλ. Σουβ/γλου. Είναι νομίζω πολύ γνωστός έτσι Κ αλλιώς 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ChristinaGRZ είπε:
Ενώ εσύ πας πίσω :tongue: Και το σμούτσι που είναι νέοπας κοντά σας είναι. Μικρός στο μαμαδοπάρκιν, θα δω το νησί που έχασα ψες και μετά δουλειά :|

Πετάχτηκε η τσουτσου! :P:p:p Εγώ ήμουν εδώ συνέχεια όμως η Κατ έλειπε πόσους μήνες κ πάλι υπερκάλυψε την απουσία της! Για τη σμουτς δεν το είχα προσέξει ότι γλωσσοκοπανάει κ αυτή! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ChristinaGRZ είπε:
Ενώ εσύ πας πίσω :tongue: Και το σμούτσι που είναι νέοπας κοντά σας είναι. Μικρός στο μαμαδοπάρκιν, θα δω το νησί που έχασα ψες και μετά δουλειά :|

σμουτσακι παρακαλω:P:p

4Rnfp3.png

anna_ath είπε:
Πετάχτηκε η τσουτσου! :P:p:p Εγώ ήμουν εδώ συνέχεια όμως η Κατ έλειπε πόσους μήνες κ πάλι υπερκάλυψε την απουσία της! Για τη σμουτς δεν το είχα προσέξει ότι γλωσσοκοπανάει κ αυτή! :tongue::tongue::tongue:

Εγωωωωωω γλωσσοκοπανα?

Γραφω κι αλλου ρε κοριτσια γι αυτο. Πριν ανακαλυψω εσας, εκανα (και κανω) παρεα και με αλλα κοριτσια εδω μεσα:oops::oops:

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Smouts είπε:
Εγωωωωωω γλωσσοκοπανα?

Γραφω κι αλλου ρε κοριτσια γι αυτο. Πριν ανακαλυψω εσας, εκανα (και κανω) παρεα και με αλλα κοριτσια εδω μεσα:oops::oops:

Μα έσπαγα το κεφάλι μου τώρα γιατί δεν μπορεί αναλογικά με τη Κατ αφού εσύ ήρθες σχετικά πρόσφατα να έχεις περισσότερα μυνήματα....έτσι εξηγείται το πράγμα το πέρνω πίσω...τίτλος γλωσσοκοπάνας απονέμεται στην Κατερίνα κ μόνο! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

fatsaki είπε:
Πω πω ρε Γιώτα και δεν μπερδεύσαι με τόσο κόσμο?

εγω δεν μπερδευομαι, ο αντρας μου μπερδευεται οταν καθε φορα προσπαθω να του εξηγησω με ποιες κοπελες θα βγω:tongue::tongue:

4Rnfp3.png

Ρε σεις σας αφησα μιση ωριτσα και 1ον,γεμισατε 1 σελιδα σχεδον και 2ον με καταθαψατε...φτου σας!!!!ζηλευετε γιατι μπορω και να δουλευω και να μιλαω μαζι σας!!!!Επισης κοριτσια δεν εχω συναδελφους...με ποιον θα πω μια κουβεντα ολη μερα?????

Μολις εφτασα τα 2000!!!!!Τι κερδιζω?????

katerina26 είπε:
Ρε σεις σας αφησα μιση ωριτσα και 1ον,γεμισατε 1 σελιδα σχεδον και 2ον με καταθαψατε...φτου σας!!!!ζηλευετε γιατι μπορω και να δουλευω και να μιλαω μαζι σας!!!!Επισης κοριτσια δεν εχω συναδελφους...με ποιον θα πω μια κουβεντα ολη μερα?????

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Καημενούλα! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κι απο εμας!!!

να πω και παλι περαστικα στα αρρωστουλια μας!!!

εδω εχει αρκετο κρυο!!! αλλα εχει ενα ωραιο ηλιο

σουρχεται να ντυθεις ζεστα κ να βγεις για περιπατο!!!

ο μικρουλης μου εχθες μου κανε "νερα" στον υπνο του....κοιμηθηκε στις 1 το βραδυ:shock::shock::shock:

ξυπνησε σημερα στις 9.30

ξανακοιμηθηκε στι 1

πριν λιγο ξυπνησε εφαγε και τωρα παιζει στο κρεβατακι του

λετε να ξανακοιμηθει?!?!?!? δεν νομιζω....

θα κοιμηθει νωρις το βραδυ αλλα στεναχωριεμαι γιατι δεν θα προλαβει να τον δει πολυ ο αντρασ μου...:cry:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Ε τωρα να...μπορω να μην απαντησω στην κοπελα?Ειναι αγενεια!!!!

Εγω Βατραχακι στενοχωριεμαι οταν κοιμαται η Παναγιωτα νωρις που θα ξυπνησει νωρις το πρωι....:tongue:

katerina26 είπε:
Ε τωρα να...μπορω να μην απαντησω στην κοπελα?Ειναι αγενεια!!!!

Εγω Βατραχακι στενοχωριεμαι οταν κοιμαται η Παναγιωτα νωρις που θα ξυπνησει νωρις το πρωι....:tongue:

Δε φταις παιδί μου σε προκαλούνε, μη μασάς:tongue::tongue::tongue: Καλά ας όψεται που έχω δουλειά αλλιώς θα σας έλεγα εγώ... Αλλά δε θα σταματήσω τον Ιούλιο, θα δείτε θα σας πάρω αμπάριζα:):):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...