Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Α τελικα η μικρη την κολλησε...η τελος παντων η μια κολλησε την αλλη..μαλιστα..περαστικα!!

Μόνο ο πατέρας μου κ ο Στεφ δεν έχουν κολήσει ακόμα....χθες έλεγα της πεθεράς μου ότι τώρα που θα πάει η μικρή εκεί θα κολήσουν κ αυτοί κ μετά θα ξανακολήσουμε κ εμείς κ μου λέει καλά άσε το παιδί εδώ κ ελάτε σε ένα μήνα που θα ήμαστε όλοι καλά! :shock::shock::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χθες η Ζωή ξύπνησε το πρωί 8:30 κοιμήθηκε 9:20 με 11:40, 14:30-18:00 κ το βράδυ 21:30-08:30!:shock::shock::shock::shock:

Ε ηταν αρρωστη γι'αυτο!Τωρα θα μου πεις κι η δικια μου αρρωστη ειναι αλλα ουτε τωρα δεν κοιμαται...

Γεια σας κι απο μένα

Πήγα να γράψω και πριν αλλά κάτι έτυχε πάλι.Έχω δουλειάαααα σήμερα.όμως η ώρα έχει κολλήσει για κάποιο λόγο!

Άννα ο πατέρας έχει νοσηλευτεί στην 8η και στην 4η κλινική.Ευχομαι να μην ξαναπατήσει εκεί!!! Τώρα βέβαια πάει κατευθείαν στο ογκολογικό. Καμία σχέση δηλαδή, αλλά όλα στον ίδιο χώρο είναι, ξέρεις. Άντε να βγείτε γρήγορα εύχομαι και περαστικά στη μικρή και σε εσένα!

Κατερίνα & Δήμητρα ακόμα στο ψάξιμο είστε ε? Δύσκολα τα πράγματα!

Εχθές το μπουμπούκι κοιμήθηκε 10 και έτσι με άφησε να δω και το νησί :D ,Λες και το κατάλαβε ρε παιδί μου, ότι ήθελα να το δω, χε χε!!!;)

Κασσιανή καλη επιτυχία σήμερα!

Καλά για τις κλοπές, ζούμε μέσα στο φόβο. Είμαι και παθούσα στο παλιό το σπίτι!

Ανυπομονώ για το Σάββατο σας το είπα? Να ξελαπικάρω λίγο γιατί και από την οικογένεια της μάνας μου όλο άσχημα ακούω, αρρώστιες, νοσοκομεία και άλλα τέτοια ωραία :| Το έχω ρίξει στην τρελή όως θα έχετε καταλάβει. Δεν με χωράει το σπίτι ώρες ώρες. Σήμερα με αυτή τη βροχή και θέλω να βγω έξω πάλι :shock: Δεν πάω καλά! Έχω παρατήσει και το σπίτι στην τύχη του...σκασίλα μου, όταν θα έχω όρεξη!:?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ανυπομονώ για το Σάββατο σας το είπα? Να ξελαπικάρω λίγο γιατί και από την οικογένεια της μάνας μου όλο άσχημα ακούω, αρρώστιες, νοσοκομεία και άλλα τέτοια ωραία :| Το έχω ρίξει στην τρελή όως θα έχετε καταλάβει. Δεν με χωράει το σπίτι ώρες ώρες. Σήμερα με αυτή τη βροχή και θέλω να βγω έξω πάλι :shock: Δεν πάω καλά! Έχω παρατήσει και το σπίτι στην τύχη του...σκασίλα μου, όταν θα έχω όρεξη!:?

Αχ κι εγω το περιμενω πως και πως το Σαββατο!!!!!Και για το σπιτι καλα κανεις!!!Κι εγω προτιμω να παιζω με την Παναγιωτα!!!

Ειδα κι εγω το νησι...το μισο!Με υποτιτλους στο txt 888!!!Αλλα μετα τις τελευταιες διαφημισεις δεν ειχε υποτιτλους....κλαψ

Αχ κι εγω το περιμενω πως και πως το Σαββατο!!!!!Και για το σπιτι καλα κανεις!!!Κι εγω προτιμω να παιζω με την Παναγιωτα!!!

Ειδα κι εγω το νησι...το μισο!Με υποτιτλους στο txt 888!!!Αλλα μετα τις τελευταιες διαφημισεις δεν ειχε υποτιτλους....κλαψ

Τα καινούρια σπίτια που δεν έχουν μεσόπορτες είναι βλακεία ρε παιδί μου!Γι'αυτό βλέπεις με χαμηλωμένη τν να υποθέσω ε? Κι εμένα έτσι είναι αλλά από το σαλόνι στην κρεββατοκάμαρα δεν ακούγεται πολύ ευτυχώς!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Τα καινούρια σπίτια που δεν έχουν μεσόπορτες είναι βλακεία ρε παιδί μου!Γι'αυτό βλέπεις με χαμηλωμένη τν να υποθέσω ε? Κι εμένα έτσι είναι αλλά από το σαλόνι στην κρεββατοκάμαρα δεν ακούγεται πολύ ευτυχώς!

Εχει μεσοπορτα μεταξυ σαλονιου και υπνοδωματιων...ισως ειναι ψυχολογικο (μου εχει μεινει που ξυπνουσε τις νυχτες τι να πω) και την εχω συνεχεια στο 3 τη φωνη...αλλα ξαπλωνω στο κρεβατι εγω, δεν καθομαι στο σαλονι αφου 11 αντε 11:30 κοιμαμαι:oops:

Σκεφτομασταν κι εμεις να βαλουμε βιομεταλλουμιν με σκοπο να αφηνουμε το καλοκαιρι και τα παντζουρια ανοιχτα αλλα και παλι επικινδυνα ειναι...Το κακο ειναι οτι οι παγιδες του συναγερμου μας ειναι τοποθετημενες στα τζαμια και οχι στα πατζουρια κι ετσι δεν μπορω να τον ενεργοποιησω το καλοκαιρι.Τωρα βεβαια και το χειμωνα δεν τον βαζουμε καθλου μην ξυπναμε τη μικρη το πρωι για να τον βγαλουμε!

Εμεις εχουμε και στα πατζουρια και στα παραθυρα, οποτε δουλευει ή το ενα ή το αλλο, ή και τα δυο. Κι εμεις στις κρεβατοκαμαρες που εχουμε τις μπαρες, αφηνουμε πατζουρια ανοιχτα, για να μπαινει φως το πρωι γιατι κοντευα να αρρωστησω που ξυπνουσα και ηταν μαυρο σκοταδι. Και το καλοκαρι αφηνουμε και τις μπαλκονοπορτες ανοιχτες :oops: για να κανει ρευματακι. Ελπιζω να μην ειμαστε πολυ προκλητικοί.

Γιωτα ασχετο, επειδη πρεπει να παρω νεο υπνοσακο στη μικρη (πριν 2 μηνες τον πηρα και δεν της κανει πια....) εσυ εχεις με ποδαρακια ετσι?Τον πηρες απο κανενα γνωστο μαγαζι και ποσο?????:idea:Στη γειτονια μου πιστευω οτι αυτος που τον πηρα δεν θα εχει εκπτωσεις και ψαχνω γενικα...

Τον πήρα απο ενα μαγαζακι γειτονιας (του Παγκρατιου συγκεκριμενα) μου ειχε κοψει 5 ευρω αλλα ηταν στην ιδια τιμή με του Λητω. Απλα προτίμησα να ψωνισω απο ενα μιρκο μαγαζι παρα απο το μεγαθηριο που τα παιρνει απο παντου.

Χθες η Ζωή ξύπνησε το πρωί 8:30 κοιμήθηκε 9:20 με 11:40, 14:30-18:00 κ το βράδυ 21:30-08:30!:shock::shock::shock::shock:

Επειδη ηταν αρρωστη γι αυτο.

Εχει μεσοπορτα μεταξυ σαλονιου και υπνοδωματιων...ισως ειναι ψυχολογικο (μου εχει μεινει που ξυπνουσε τις νυχτες τι να πω) και την εχω συνεχεια στο 3 τη φωνη...αλλα ξαπλωνω στο κρεβατι εγω, δεν καθομαι στο σαλονι αφου 11 αντε 11:30 κοιμαμαι:oops:

Εμας που ειχε μεσοπορτα και καναμε τη μεγαλυτερη βλακεια του αιωνα και την αφαιρεσαμε απο τα σχεδια? Και τωρα το εχω σκυλομετανιώσει...

4Rnfp3.png

Καλα η μεσοπορτα δεν κραταει και τοσο θορυβο σε μας, ισως επειδη ειναι συρομενη.

Γιωτα κι εγω απο συνοικιακο μαγαζι τον ειχα παρει (30 ευρω τον ειχα παρει, κι εμενα 5 ευρω μου εκοψε...)απλα ρωτησα μηπως εχει καμια καλυτερη τιμη σε γνωστα π.χ.mothercare κλπ...Ευχαριστω!

αχ δεν ξερω θα σου πω ψεμματα. Εγω παντως που εχω παρει εναν απο το Mothercare δεν με εχει βολεψει πολυ. Τι νουμερο της ειχες παρει και δεν της κάνει?

2 γραφει, υποτιθεται μεχρι 2 χρονων ειναι, τωρα της ειναι ισα ισα.Περυσι ειχα το 1....εχω ολη τη σειρα:tongue:

Διαφημίσεις

Μαρία εννοείται εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να μπει εκεί μέσα ο πατέρας σου!

Της μάνας μου της ζήτησαν ότι παλιές εξετάσεις,ακτινογραφίες,εισιτήρια-εξιτήρια από νοσοκομεία κτλ κτλ έχει να τα πάει! :confused::confused::confused::confused:

Κατερίνα άλλο ένα μύνημα κ φτάνεις στα 2000 μυνήματα!!!! Κ έλειπες κ τόσους μήνες....φαντάσου πόσο πολυλογού είσαι!!! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κατερίνα άλλο ένα μύνημα κ φτάνεις στα 2000 μυνήματα!!!! Κ έλειπες κ τόσους μήνες....φαντάσου πόσο πολυλογού είσαι!!! :tongue::tongue::tongue:
Ενώ εσύ πας πίσω :tongue: Και το σμούτσι που είναι νέοπας κοντά σας είναι. Μικρός στο μαμαδοπάρκιν, θα δω το νησί που έχασα ψες και μετά δουλειά :|

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...