Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Τατιανάκι τέλειος ο μικρός με τη στολή! Εμείς δεν του τη φορέσαμε ακόμα.

Αλήθεια εσύ από που πήρες το αμαξάκι σου???

Τhanks,μαμα του Θανουλη!!!:P

Το αμαξι το πηραμε απο μια μικρη εκθεση κοντα στη Γλυφαδα..που ειναι "Οστρια" ξερεισ??? εκει στη διασταυροση αριστερα και ολο ευθεια πανω, δεν θυμαμαι τη περιοχη... θες τηλ. με πμ να τον παρεισ να ρωτησεισ τι εχει??????????????

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κα΄τι άσχετο αλλά επειδή συζητάτε για μπιμπερό...εμένα η δικιά μου ουδέποτε πήρε μπιμπερό στο στοματάκι της και τώρα που ξεκινήσαμε κρεμούλες γαι να πίνει νεράκι της πήρα αυτό το ποτηράκι http://www.consumer.philips.com/c/avent-baby-toddler-feeding/200ml-6m-plus-soft-spout-with-handles-scf600_12/prd/gr/

Ακόμα δεν το έχουμε δοκιμάσει βέβαια...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Ευχαριστούμε για τις ευχές σας κι εσείς ότι επιθυμείτε!Σήμερα θα βγάλουμε και φωτο. Της φτιάχνω ένα album με φωτο από κάθε μήνα.Ενός μηνών, δυο μηνων κ.τ.λ.για να βλέπει μετά από χρόνια πως άλλαζε κάθε μήνα. Εκτός από το λεύκωμα που της φτιάχνω με αναμνήσεις και φωτο από τον 1ο χρόνο. Έχω μια τρέλα με αυτά!:rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε για τις ευχές σας κι εσείς ότι επιθυμείτε!Σήμερα θα βγάλουμε και φωτο. Της φτιάχνω ένα album με φωτο από κάθε μήνα.Ενός μηνών, δυο μηνων κ.τ.λ.για να βλέπει μετά από χρόνια πως άλλαζε κάθε μήνα. Εκτός από το λεύκωμα που της φτιάχνω με αναμνήσεις και φωτο από τον 1ο χρόνο. Έχω μια τρέλα με αυτά!:rolleyes:

αυτο ειναι πολυ καλο!!!! να τα εχει οταν μεγαλωσει!!!!

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Γεια σας κορίτσια.Βλέπω άρχισαν οι συνταγές για τα παραδοσιακά γλυκάκια.Μπράβο.Να μυρίσει και λίγο το σπίτι Χριστούγεννα μιας και απο καιρό δεν το βλέπω.Εγώ περιμένω να δω πότε θα φτιάξει η Αργυρώ μελομακάρονα και κουραμπιέδες για να πάρω καμιά συνταγούλα.Αλλά την Τρίτη και την Τετάρτη θα κάτσω να τα φτιάξω.Η μικρή εξακολουθεί να έχει πρόβλημα με τα δοντάκια της.Μια τρώει,μια δεν τρώει.Τη βλέπω αυτόν τον μήνα να αδυνατίζει έτσι όπως πάει,αλλά τι να κάνω.Δεν μπορώ και να την πιέζω.

SI5Yp3.png

Φατσακι και Ρανια χρονια σας πολλα. :D

Ρουλάκι ξέχασα να σου πω ότι αυτό που κάνει ο άντρας σου (να του δίνει να δοκιμάζει φαγητά) θέλω και εγώ να το κάνω σαν τρελή, αλλά κρατιέμαι μιας και ο γιατρός ούτε φρούτα δεν μας έχει δώσει (άσχετα εγώ του έχω φτιάξει φρουτόκρεμα αρκετές φόρες και μια του αρέσει μια όχι σίγουρα όμως του αρέσει πολύ η μπανάνα.)

Μην νομιζεις οτι τρωει κιολας αλλα με το γλυψιμο και μονο παιρνει την αλμυρα και ολη την γευση και του αρεσει. Μετα οπως τον κραταει στα γονατα ο ανδρας μου την ωρα που φερνει το πηρουνι στο στομα του ανοιγει κι ο μπεμπης το δικο του στομα. Εχει πολυ γελιο. :lol: Οταν του δινω μετα το ρυζαλευρο οταν βλεπει το κουταλι ανοιγει μια στοματαρα ναααα και οταν βαζω την κρεμα στο στομα του ξυνιζει τα μουτρα του και την βγαζει. Οσο να ναι το τζατζικι ειναι καλυτερο πως να το κανουμε. :tongue:

ziZip2.png BhAqp2.png

.μου λεει η παιδιατρος ας τον να κλαιει στη κουνια, θα τον παρει ο υπνος καπια στιγμη, αλλα μου φαινεται λιγι βαρβαρο αυτο, τι λετε??? ασχετα που εχουμε προβλημα με τους γειτονες, γιατι τους ενοχλει το κλαμα του...

Η παιδιατρος εχει κανει και λιγο στα ες ες?:P

Ειναι πολυ μωρο για τετοια γυμνασια. Κατα τη γνωμη μου.

Στους γειτονες, αμα σου πουτνε κατι, καλεσε τους να το κρατησουν εκεινοι το μωρο και να βρουνε εκεινοι τροπο να μην κλαιει.

Πολυ θα με εξυπηρετησετε, ετσι να τους πεις...:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Φατσακι και Ρανια χρονια σας πολλα. :D

Μην νομιζεις οτι τρωει κιολας αλλα με το γλυψιμο και μονο παιρνει την αλμυρα και ολη την γευση και του αρεσει. Μετα οπως τον κραταει στα γονατα ο ανδρας μου την ωρα που φερνει το πηρουνι στο στομα του ανοιγει κι ο μπεμπης το δικο του στομα. Εχει πολυ γελιο. :lol: Οταν του δινω μετα το ρυζαλευρο οταν βλεπει το κουταλι ανοιγει μια στοματαρα ναααα και οταν βαζω την κρεμα στο στομα του ξυνιζει τα μουτρα του και την βγαζει. Οσο να ναι το τζατζικι ειναι καλυτερο πως να το κανουμε. :tongue:

Εμ άδικο έχει το παιδι??

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Καλημερα και απο εμενα

Σημερα αρχισαμε φαγητο κοτοπουλο-πατατα-καροτο αλλα ο μπεμπης ουτε μια κουταλια δεν εφαγε το εφτυνε και εκανε λες και του ερχοταν αναγουλα τελικα του εδωσα γαλα ,καμμια ιδεα πως να το φαει?

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημερα και απο εμενα

Σημερα αρχισαμε φαγητο κοτοπουλο-πατατα-καροτο αλλα ο μπεμπης ουτε μια κουταλια δεν εφαγε το εφτυνε και εκανε λες και του ερχοταν αναγουλα τελικα του εδωσα γαλα ,καμμια ιδεα πως να το φαει?

Ξανθούλα υπομονή, είναι αρχή ακόμη...δες και τις επόμενες μέρες. Νωρίς όμως δεν άρχισες κοτόπουλο και λαχανικά??:confused::confused:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κωνσταντινα γλυκια μου, δεν πιστευω να΄φαγες απο τα μελομακαρονα που έφτιαξες...!!!:tongue:

Ω, ναι......!!!! :tongue:

κορίτσια γράφτηκα κι εγώ στο facebook..ποια θα με κάνει add;;;να στείλω πμ

Κι εγώ, κι εγώ.....!!!

Κάτι άσχετο, πότε αρχίζουν να παίρνουν "γεύσεις" τα μωρά μας......??

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλημερα και απο εμενα

Οντως ρε συμπεθερα, θα συμφωνησω με την Πωλινα. 5 μηνων μωρο κρεας?

Εγω παντως δεν εφαγα ποτε κρεας και ψαρι απο μωρο. Ετσι οπως το περιγραφεις ακριβως. Αναγουλα... Γι αυτο και δε θα πιεσω ποτε τα παιδια μου να φανε κατι που δε θελουν. Υπαρχει και θεμα δυσανεξιας, μην το ξεχναμε!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...