Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια μου τι να πω??!!!!!φτου φτου σε ολεσ σασ κ τα μπεμπακια σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννακι περαστικουλια και στισ 3 σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη αναρρωση βρε κοριτσακι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι η μανουλα να βγει οσο πιο συντομα γινεται απο το νοσοκομειο!!!!!

ζωη σε σασ με τον θειο!!!κριμα...

φατσακι μου μεσα απο την καρδια μου περαστικα στον πατερουλη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειμαι σιγουρη οτι συντομα θα ειναι πολυ πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειρηνακι πειραιωτισσα πολλα πολλα περαστικουλια σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαριαννακι συλληπητηρια για τον νονο και θειο σου!!!

κατερινακι περαστικουλια κ σε σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΙΛΕΟ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΣ??????το σαββατο δεν εχετε συναντηση?ή κανω λαθοσ?ε ,δεν φωναζετε κι εναν παππα????

Golden Hall σου είπα ξανθιά μου (τι τα έβαψες ρε, δεν κάνει δουλειά).

η κοπελα μαρη ειναι γκαστρουλα!!!!!!!!!!!!!!!σερνεται και το αλτσχαιμερ εγκυμοσυνησ!!!!!

σημερα πηγα την μπουρμπουληθρα στο ικα (πλεον τα παιδια που εχουν ικα ,μονο εκει τα κανουν..) και μασ εβαλαν 2 εμβολια!!!!!!!!!!!!!αφου η προηγουμενη δοση ηταν σε μια συρριγγα ,τωρα τα διαχωρησαν καιετσι μασ τρυπησαν και τα δυο ζουμερα μπουτακια!!!!!

σασ το ειπα???εχουμε στρουμπουλα μπουτακια(κοντευω να τησ τα κατσιασω!!!)και μαγουλακια(αυτα τα εχω ηδη κατσιασει απο τα φιλια)και προγουλακι!!!!!;)κοινωσ ειμαστε μια μπουρμπουληθρα!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

καλα μην νομιζετε οτι δεν εχω κατσιασει και το αγγελικακι!!εκει πια φιλαω και δαγκωνω ασυστολα!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

επισησ να αναφερω οτι τελοσ τα τραπεζια!!!!!!:tongue::tongue::tongue:το σαββατο ηλθαν και οι φιλοι μασ (ευτυχωσ ειχε καθησει ο ποταμοσ και μπορεσαν να ελθουν...)κι ετσι ξεμπερδεψα απο το θεμα τραπεζωματα!!!το καλο βεβαια ειναι οτι μετα εχουμε να τρωμε μερεσ!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

α!!κι επι την ευκαιρεια που ειπε η κασσιανη για δικαιοσυνη κτλ.....

βρε κοριτσια εδω μασ εχουν ξεσκισει στισ κλοπεσ!!!!!για εσασ τισ αθηναιεσ προφανωσ ακουγεται κατι το απλο αλλα εδω που ειμαστε και επαρχια??!!!!καθε μερα μπουκαρουν και σε αλλο σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το κορυφαιο ομωσ ειναι οτι οι περισσοτερεσ κλοπεσ γινονται απο τα ιδια ατομα ,κι ενω τα συλλαμβανουν καθε φορα,τα πηγαινουν στον ανακριτη,οριζει τακτικη δικασιμο και ΕΞΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ετσι την αλλη μερα παλι κλοπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειδικα προχτεσ τα πηρα στο κρανιο με το ολο συστημα,

καθωσ αυτοι μπουκαραν στο σπιτι μιασ οικογενειασ(γνωστοι μασ)οι οποιοι δεν τουσ ηξεραν και τουσ ειχα νοικιασει και σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οι δε κλεφτεσ μπηκαν σπιτι τουσ και πηγαν μεχρι και το υπνοδωματειο του μωρου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(το μωρο ειναι στην ηλικια των δικων μασ18-19 μηνων..)το μωρο ξυπνησε και φωναζε γιαγια...

μονο στην σκεψη οτι θα μπουν σπιτι μου κ θα πλησιασουν τα παιδια μου μου ρχετε τρελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καταμιασ και μπηκα σημερα εγω εξαφανιστηκατε ολεσ??????

παω ομωσ τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Εγω Ειρηνη, ειμαι εδω και σε διαβαζω!(κλασικα απο δουλεια μηδεν και δεν εχω τι να κανω)...κι εγω που ειμαι πρωτο οροφο ειδικα τα καλοκαιρια φοβαμαι πολυ με τη μικρη στο δωματιο της...μεσα σε 10 μερες που λειπαμε το καλοκαιρι ρημαξαν 3 σπιτια στη διπλανη πολυκατοικια....μακρια απο μας!

Διαφημίσεις

γεια σου ρηνουλα, πως τα πανε οι μικρες μεταξύ τους? ή καλύτερα πως τα παει η αγγελική με τη μπουρμπουλήθρα? Και πραγματι χαρας το κουραγιο σου με τα τραπεζωματα.

Εμεις επειδη μενουμε σε ισογειο και οχι σε πυκνοκατοικημενη περιοχή, εκτος του συναγερμού, εκτός του κλειδαμπαρωματος το βραδυ, εχουμε βαλει στις δυο κρεβατοκαμαρες και πορτες βιομεταλουμιν (αυτες τις μπαρες ασφαλειας). Και ο θεος μαζί μας...

4Rnfp3.png

Εμεις επειδη μενουμε σε ισογειο και οχι σε πυκνοκατοικημενη περιοχή, εκτος του συναγερμού, εκτός του κλειδαμπαρωματος το βραδυ, εχουμε βαλει στις δυο κρεβατοκαμαρες και πορτες βιομεταλουμιν (αυτες τις μπαρες ασφαλειας). Και ο θεος μαζί μας...

Σκεφτομασταν κι εμεις να βαλουμε βιομεταλλουμιν με σκοπο να αφηνουμε το καλοκαιρι και τα παντζουρια ανοιχτα αλλα και παλι επικινδυνα ειναι...Το κακο ειναι οτι οι παγιδες του συναγερμου μας ειναι τοποθετημενες στα τζαμια και οχι στα πατζουρια κι ετσι δεν μπορω να τον ενεργοποιησω το καλοκαιρι.Τωρα βεβαια και το χειμωνα δεν τον βαζουμε καθλου μην ξυπναμε τη μικρη το πρωι για να τον βγαλουμε!

Γιωτα ασχετο, επειδη πρεπει να παρω νεο υπνοσακο στη μικρη (πριν 2 μηνες τον πηρα και δεν της κανει πια....) εσυ εχεις με ποδαρακια ετσι?Τον πηρες απο κανενα γνωστο μαγαζι και ποσο?????:idea:Στη γειτονια μου πιστευω οτι αυτος που τον πηρα δεν θα εχει εκπτωσεις και ψαχνω γενικα...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σήμερα ζωήρεψε λίγο η Ζωή κ δεν με έχει αφήσει να κάτσω λεπτό...τώρα κουράστηκε ζήτησε πλιπλιλα κ κοιμάται....να δω μετά το μεσημέρι πως θα κοιμηθεί πάλι!:confused:

Τελικά μερικά πράγματα ίσος δεν είναι τυχαία...χθες ο άντρας μου πήγε σε 5 φαρμακεία κ δεν τις βρήκε τις κορτιζόνες για τη μικρή!!! ;) Πήρα τη γιατρό κ της λέω μωρέ να πάρουμε καλὐτερα αντιβίωση γιατί είναι πολλές μέρες το παιδί έτσι μπλα μπλα...κ μου είπε να πάρουμε claricid(δεν ξέρω αν το γράφω σωστά) την ξέρει καμμία αυτή την αντιβίωση????10 μέρες θα την πάρουμε...:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σήμερα ζωήρεψε λίγο η Ζωή κ δεν με έχει αφήσει να κάτσω λεπτό...τώρα κουράστηκε ζήτησε πλιπλιλα κ κοιμάται....να δω μετά το μεσημέρι πως θα κοιμηθεί πάλι!:confused:

Τελικά μερικά πράγματα ίσος δεν είναι τυχαία...χθες ο άντρας μου πήγε σε 5 φαρμακεία κ δεν τις βρήκε τις κορτιζόνες για τη μικρή!!! ;) Πήρα τη γιατρό κ της λέω μωρέ να πάρουμε καλὐτερα αντιβίωση γιατί είναι πολλές μέρες το παιδί έτσι μπλα μπλα...κ μου είπε να πάρουμε claricid(δεν ξέρω αν το γράφω σωστά) την ξέρει καμμία αυτή την αντιβίωση????10 μέρες θα την πάρουμε...:?

Ξερω απλα οτι την εχω παρει, τιποτ'αλλο!Η μαμα σου πως ειναι?

Διαφημίσεις

Η μάνα της βγάλανε το οξυγόνο από τη μύτη γιατί φτερνιζόταν πολύ κ την ενοχλούσε γιατί έχει ρινίτιδα κ της το βάλανε σε μάσκα!(αυτή νόμιζε ότι θα το γλύτωνε!;)) Αυτή είναι η μόνη εξέλιξη...προσφανώς περιμένουν να ανέβει κάπως το οξογόνο της για να της το βγάλουν κ μετά να δουν πως λειτουργούν μόνα τους τα πνευμόνια της!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Η μάνα της βγάλανε το οξυγόνο από τη μύτη γιατί φτερνιζόταν πολύ κ την ενοχλούσε γιατί έχει ρινίτιδα κ της το βάλανε σε μάσκα!(αυτή νόμιζε ότι θα το γλύτωνε!;)) Αυτή είναι η μόνη εξέλιξη...προσφανώς περιμένουν να ανέβει κάπως το οξογόνο της για να της το βγάλουν κ μετά να δουν πως λειτουργούν μόνα τους τα πνευμόνια της!

Και ολο αυτο βρε Αννα ξεκινησε με εκεινη την αλλεργια που ειχε εμφανισει???Εχει παρελθον με τετοιες ιστοριες η γυναικα???

Και να σου πω, και τωρα μεσημερι ειναι!Η Παναγιωτα εχει 2 μερες που κοιμαται 2-3:30 και μετα παλι στις 10:30 το βραδυ.....εχω αρχισει να τρομαζω με τις αντοχες της....

Και ολο αυτο βρε Αννα ξεκινησε με εκεινη την αλλεργια που ειχε εμφανισει???Εχει παρελθον με τετοιες ιστοριες η γυναικα???

Έχει αλλεργικό άσθμα....δηλαδή είναι κ επιρρεπής σε αλλεργίες κ έχει αναπνευστικό πρόβλημα....όμως είναι άσχετα μετάξύ τους το ότι έπαθε το αλλεργικό σοκ κ τώρα κόλησε από τη μικρή ίωση που επειδή είναι ευαίσθητη η μάνα μου την περνάει πολύ βαριά!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Έχει αλλεργικό άσθμα....δηλαδή είναι κ επιρρεπής σε αλλεργίες κ έχει αναπνευστικό πρόβλημα....όμως είναι άσχετα μετάξύ τους το ότι έπαθε το αλλεργικό σοκ κ τώρα κόλησε από τη μικρή ίωση που επειδή είναι ευαίσθητη η μάνα μου την περνάει πολύ βαριά!

Α τελικα η μικρη την κολλησε...η τελος παντων η μια κολλησε την αλλη..μαλιστα..περαστικα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...