Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αυτό θα ρώταγα κι'εγώ για το Γαια αν έχει καλύτερες τιμές.

Κατερίνα κι'εμένα το οικονομικό με αποτρέπει για 2ο παιδάκι και δουλειά δεν βλέπω να βρίσκω.Πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξέρω κι' εγώ ρε Κατερινάκι!!!;)

Λοιπόν το πιο οικονομικό είναι το ΡΕΑ (έχει και 30% εκπτωση στις τρίτεκνες!!! - πολύ σημαντικό), και μετά το ΓΑΙΑ.

Αν ο γιατρός σου δεν ξεγεννάει εκεί Πόλα τι γίνεται?Μπορείς να πας και να σε αναλάβει κάποιος άλλος?

SI5Yp3.png

Μπουόν τζόρνοοοο. Μουντάδα, γουστάρω! Αν και πρέπει κάποια στιγμή σήμερα να πάω Παλλήνη... Αλλά κυρία Κατερίνα, όταν έχεις διπλωματάκι κι αυτοκίνητο δεν σκέφτεσαι την ταλαιπωρία με τα μέσα μεταφοράς! Συν ότι αν θες να πας σε παιδοτόπια είσαι κιουρία.

Ο μικρός βούδας είναι πολύ ευτυχισμένος γιατί βλέπει τον Μίκυ (τελειώνει τώρα) και χαμογελάει με τον ποντικοχορό "χοτ ντογκ χοτ ντογκ ζεστό κολατσιό τελειώνει το επεισόδιοοοοο". Μέχρι και ένα dvd από το τβ ζάπιν που πήραμε τυχαία κι είχε μαθήματα αγγλικών με τον Μίκυ, τα παρακολουθεί! Ε άμα σας πω ότι έμαθε και το hello τι θα πείτε; Καλά εσάς είναι πιο μπροστά σε ομιλία, αλλά ακολουθούμε κι εμείς εεεε; Ακόμα ψιλοακαταλαβίστικα βέβαια όπως "ία" το τρία, "όνγκα" το ογδόντα, "κμμμμ" το αυτοκίνητο κλπ :D Την άτα βέβαια την παίζουμε στα δάχτυλα!

Για δουλειά μη μιλάτε, εγώ που είμαι υποτίθεται ελ.επαγγελματίας δεν βγάζω λεφτά και ψάχνω έστω κάτι part time για να μπορέσω να ανταπεξέρχομαι στα έξοδα του γραφείου. Οχι τίποτα δεν βρίσκω, ούτε καν απαντάνε. Κι υποτίθεται ότι είναι καλό το βιογραφικό μου. Κι έχω σβήσει και το έγγαμη με παιδί μπας κι απαντήσει κανείς. Ε ούτε κι έτσι! Γεράσαμε στα 40 κι είμαστε για απόσυρση στην αγορά εργασίας; Μόνο 18χρονες με πείρα ζητάνε. Δηλαδή έλεος χρυσέ μου, με 500 ευρώ που θες να δίνεις, θες και μπουμπούκι, να έχει και πείρα... να καπνίζει και καμιά πίπα; Μήπως να σε επιδοτεί κι ο οαεδ για όλα τα παραπάνω; Αϊντε πρωινιάτικα και φόρτωσα!

Πάω να ντυθώ να πάω στο φαρμακείο να αγοράσω τα "για ώρα ανάγκης" μιας και έρχεται η απεργιούλα! Για περισσότερα μπινελίκια, stay tuned :D

WN6Op3.png

Λοιπόν το πιο οικονομικό είναι το ΡΕΑ (έχει και 30% εκπτωση στις τρίτεκνες!!! - πολύ σημαντικό), και μετά το ΓΑΙΑ.

Εχω την εντυπωση οτι ειδα και στη σελιδα του Ιασω εκπτωση για τριτεκνους...Το ΡΕΑ δεν το ξερω καθολου, μηπως ειναι το παλιο ΗΡΑ?Μπορει να ρωταω και βλακειες βεβαια...

Καλα πες του τοσα χρονια πελατισσα ειμαι,(εχεις γεννησει και τα 3 με αυτον?) απειλησε τον με τροπο!!!Δε θα θελει να χασει την πελατισσα!!Που απ'οτι φαινεται εχει και μελλον μπροστα της!!!!!(χαχαχαχα)

Αυτό θα ρώταγα κι'εγώ για το Γαια αν έχει καλύτερες τιμές.

Κατερίνα κι'εμένα το οικονομικό με αποτρέπει για 2ο παιδάκι και δουλειά δεν βλέπω να βρίσκω.Πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει.

Δημητρα χρηματα γιοα να γεννησω εχω, δεν εχω οικονομικο προβλημα αλλα το θεμα ειναι να μη μεινω και ξεκρεμαστη, καταλαβαινεις...να μπορω να ζησω και τα 2 παιδια μετα!

Διαφημίσεις

Που είναι το Ρέα ρε κοπελιά;; Κοίτα, εφόσον είναι θέμα το οικονομικό, εφόσον η εγκυμοσύνη είναι καλή, δεν πας μια βόλτα από εκεί, να κάνεις μια αναγνωριστική;

Εντάξει, φεύγω, ώχουυυ

WN6Op3.png

Χριστινα κι εγω αυτο δεν το καταλαβαινω.Στα 22 μου που τελειωσα τη σχολη ζητουσαν προυπηρεσια...τωρα που εχω προυπηρεσια παλι δεν τους κανω...τοτε θυμαμαι ειχα απαντησει σε εναν που με απερριψε τηλεφωνικα κιολας επειδη ημουν μικρη:με κατι τετοιους σαν εσενα που να βρω προυπηρεσια ρε μαμακα????:oops::oops::oops:

Ρε παιδια, πηρα το γιατρο τωρα να τον ρωτησω αν θα κανουμε τελικα το εμβολιο την Πεμπτη αφου η μικρη ειναι ακομα χαλια με μπουκωμα και λιγο βηχα και μου λεει αφου δεν εκανε πυρετο θα το κανουμε:confused::confused::confused:

Εχω την εντυπωση οτι ειδα και στη σελιδα του Ιασω εκπτωση για τριτεκνους...Το ΡΕΑ δεν το ξερω καθολου, μηπως ειναι το παλιο ΗΡΑ?Μπορει να ρωταω και βλακειες βεβαια...

Καλα πες του τοσα χρονια πελατισσα ειμαι,(εχεις γεννησει και τα 3 με αυτον?) απειλησε τον με τροπο!!!Δε θα θελει να χασει την πελατισσα!!Που απ'οτι φαινεται εχει και μελλον μπροστα της!!!!!(χαχαχαχα)

Οχι, το ΡΕΑ ειναι το καινουργιο μαιευτηριο, το παλιο ΗΡΑ εχει γινει ΙΑΣΩ General. Εγω στο ΗΡΑ είχα γεννηθεί.

Γιωτα θες να ερθω εγω να το πιασω το μικρουλινι της φιλης σου????Θεεεελωωωωωω!!!!!Το σαββατο να στη φερω την παραγγελια σου???

Α νομιζα οτι θα την ειχες χρησιμοποιησει μεχρι τωρα. Ναι, εννοειται να μου τη φερεις.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Το ΡΕΑ είναι ολοκαίνουργιο (το Δεκέμβριο άνοιξε), στη Λ. Συγγρού. Το παλιό ΗΡΑ έγινε ΙΑΣΩ general. Μόνο το Καρόλι έχω γεννήσει μ' αυτόν, αυτός που ξεγέννησε τον βάγγο σκοτώθηκε. Εξάλλου, ο τωρινός είναι νέος, τώρα φτιάχνει την πελατεία του, είναι δυνατόν να είναι μόνο σ' ένα μαιευτήριο???:confused::confused:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ρε παιδια, πηρα το γιατρο τωρα να τον ρωτησω αν θα κανουμε τελικα το εμβολιο την Πεμπτη αφου η μικρη ειναι ακομα χαλια με μπουκωμα και λιγο βηχα και μου λεει αφου δεν εκανε πυρετο θα το κανουμε:confused::confused::confused:

Εμας ήταν κάθετη στο να μην κάνουμε εμβόλιο με βήχα και μπούκωμα.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Εμας ήταν κάθετη στο να μην κάνουμε εμβόλιο με βήχα και μπούκωμα.

Ναι κι εμενα δεν θελει οταν ειναι αρρωστη να κανουμε εμβολια, εστω και με μυξες μονο να ειναι

4Rnfp3.png

Πωλινα σκεφτομαι πολυ σοβαρα να ξαναγυρισω στα λιμπερο!Μακραν καλυτερα για τη μικρηη οποια με τα παμπερς συνεχεια ψιλοκατουριεται στο πλάι...Μολις τελειωσουμε αυτα που εχουμε, θα παρω λιμπερο μαλλον!

Τελικα για τον πονο στα νεφρα που ειχες ρωτησες το γιατρο?

Τα λιμπερο βολευουν καλυτερα τα πιο "φαρδια" μπουμπουκια σαν και τον ντρουλη μου.

Ιδια κιλα ειμαστε κατερινα! 13,5 κι εμεις.

Κοριτσια ευχομαι καλη αναρρωση σε ολα τα μωρακια μας.

Κι εμας ο δικος μου εκανε το σαββατο εναν χαζοπυρετο, αλλα πρεπει να ειναι δοντια.

Μ' εχει μουρλανει 4 μερες τωρα στο θηλασμο και την αυπνια.

Η κορτιζονη ειναι κατα τι χειροτερη απο την αντιβιωση και σιγουρα οταν καποιος παρει κορτιζονη πρεπει να την παρει ακριβως με τις οδηγιες του γιατρου, γιατι θελει και ομαλο κοψιμο ωστε να μην βλαφθουν τα επινεφριδια.

Δε με φτανει η αυπνια μου, ειμαι και πηγμενη στη δουλεια.

Φευγω παλι τωρα για δικαστηριο και ευχομαι στον εαυτο μου καλη επιτυχια γιατι ειναι πολυ σοβαρο και ευτυχως για ακομη μια φορα ειμαι με το μερος του δικιου.

Παντως καμια φορα σκεφτομαι οτι δυστυχως η δικαιοσυνη ευνοει τον αδικο και ταλαιπωρει τον δικαιο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...