Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχθες το πρωι ειχαμε χαλασμενο ανσασερ:evil::evil::evil:

και ανεβηκα τις σκαλες 2 φορες

και την δευτερη ειχα και τον μικρο αγκαλια:shock::shock:

μιας και ο συζηξ ειχε το καροτσι κλπ

και μενουμε στον τεταρτο...

και σημερα με πονανε οι γαμπες....

και τελικα κατεβηκε ο συζηξ κατω πατησε reset στο ανσασερ

και.... ουπς!!! δουλεψε!!!!!!!!!!!:-P:razz::-P:razz:

αλλα ειχαμε φαει την ταλαιπωρια μας:cry::cry:

κανα 50 ευρω δεν γλιτωσαμε απο που θα φωναζαμε καποιον για το ανσασερ???:confused::confused::confused::confused:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Μαρία η μαμά μου τελικά είναι στη γ πνευμονολογική!Ραντεβού εκεί!:P

Της μαμάς μου της βάλανε σωληνάκια στη μύτη για να έχει συνεχόμενη παροχή οξυγόνου....είναι σε καλή διάθεση γιατί μάζεψε ο πεθερός μου ένα τσούρμο άντρες(αυτός,ο κουνιάδος μου,ο αδελφός της πεθεράς μου,κ ο γιος του θείου που συγχωρέθηκε) κ πήγαν κ τη πειράζανε κ πολύ το χάρηκε:)

Η μικρή τα ίδια ευτυχώς απύρετη...αποφασίσαμε να της δώσουμε για 2-3 μέρες την αγωγή της γιατρού κ βλέπουμε γιατί πριν λίγο μαζευτήκαμε σπίτι(είχα πάει κ από τη δουλειά βραδιάτικο) κ ήμαστε πολύ εξαντλημένοι συν ότι έχω κολήσει κ εγώ γιατί ήδη έχω κρυάδες,πονάει το σώμα μου,ο λαιμός μου κ αρχίζει να 'βράζει' το στήθος μου....θα πάω κ εγώ στον πνευμονολόγο αύριο το απόγευμα πριν πάμε τη μικρή στη πεθερά μου κ πριν πάμε στο νοσοκομείο να δούμε τη μαμά μου!:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

1408728nt2efxcj91.gif

Καλημερα!

Αννα ευχομαι γρηγορη αναρρωση σε ολες σας. Σου επεσαν πολλα μαζεμενα τωρα, ακουγα και στις ειδησεις αυτα που γινονται στα φαρμακεια του Πειραια και σε σκεφτομουν.

Εγω δεν κοιμηθηκα σχεδον απο τον πονολαιμο. Χειροτερεψα και με δυσκολια μιλαω.

Ελενη, πως τα καταφερες με τη βοτκα και τα παιδια στο σπιτι? :tongue: Αν δεν ειχα δεκατα χθες βραδυ, θα εβαζα τον Φωτη να ψαξει να μου βρει σε καμια καβα. Και δεν ξερω τι να κανω σημερα, να παω να αγορασω, και μετα? Αλλου θα πατω και αλλου θα βρισκομαι?:mrgreen: Οταν την επινα για τη φαρυγγιτιδα, ημουν ανευ τεκνων και δεν ειχα προβλημα!

age.png age.png

2679427vaj9j51865.gif

Καλημέρα,

περαστικούλια παιδιά, κύμα είναι θα περάσει!

Τάρα έφτιαχνα σφηνάκι από μισό λεμόνι και μπλε σμιρνόφ, το αποτέλεσμα ήταν σαν να είχα πιεί εσπρέσο, όχι μόνο δε με ζάλιζε, αλλά ήταν ο μοναδικός τρόπος να ανταποκριθώ στις δουλειές και στα παιδιά.:P

(Η συνταγή: ένα κάθε τρεις ώρες).

Έκτοτε είναι το μόνο ποτό που μπορώ να πιώ... Με οτιδήποτε άλλο είτε ζαλίζομαι είτε γίνομαι σαν πατζάρι κόκκινη.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!Αργησα σημερα, περιμενα μιση ωρα το λεωφορειο...εγω και αλλοι 15, χαμος γινοταν!Πρεπει να βγαλω διπλωμα και να παρω τουτού...Τωρα πινω καφε κι εχω βαλει και ραδιοφωνακι!

Η μικρη χθες ηταν ξυπνια απο τις 3:20 το μεσημερι, 1 ωρα και κατι ειχε κοιμηθει, δεν ξερω αν ειναι λογω της καταστασης της γιατι ειναι πολυ μπουκωμενη αλλα τις 3 τελευταιες μερες τοσο μου κοιμαται το μεσημερι.Και το βραδυ εβηχε κανα μισαωρο συνεχεια, εκανε πολυ αστατο υπνο και ξυπνησε στις 7...δε νυσταζει γμτ???Εγω παλι ειμαι ξυπνια απο τις 5:30, εχω συνηθισει το νεο μου ωραριο πλεον...

Τωρα που λετε για τη μπλε σμιρνοφ, ξεχασα να πιω λιγο ρακομελο χθες, χαλια ειναι κι ο δικος μου λαιμος...αλλα μετα ποιος την ακουει την Παναγιωτα τη νυχτα???Ειμαι που ειμαι αμα πιω κιολας...

Καλημέρα κορίτσια.Πολύ κρύο σήμερα ή είναι η ιδέα μου?Εχω ανάψει και το αιρκοντίσιον εδώ στο γραφείο που κάθομαι και έχουν ανάψει και τα καλοριφέρ αλλά κρύωνα.Και πρέπει να βγώ και για ψώνια και βαριέμαι.Δεν ξέρω τι να μαγειρέψω για σήμερα,σκέφτομαι να πάρω λίγο μοσχαράκι να κάνω με πουρέ.Η μικρή εχθές πάλι δεν καλόφαγε που της είχα φτιάξει κοτόσουπα.Κατα τ'άλλα ύσηχα.Βαριέμαι.

SI5Yp3.png

Πολυ κρυο Δημητρα...εγω ειμαι στη δουλεια με πουλοβερ και 2 ζακετες...α και 2 aircondition....αρχισα να ψαχνω γι'αλλου παλι, εστειλα 2 βιογραφικα χθες, ειδικα τη μια θεση τη θελω πολυ γμτ..αλλα δεν ξερω που ειναι η εταιρεια, δεν εχω και διπλωμα-αυτοκινητο....

Κι η Παναγιωτα χθες το βραδυ δεν ηθελε το γαλα της παλι, αλλα ηταν μπουκωμενη εντελως οποτε προσπαθουσε και ν'αναπνευσει και το γαλα ετρεχε απ'εξω...τελικα ειπα να της δωσω καμια ρυζογκοφρετα αλλα βρεθηκε αυτη να ταιζει εμενα:rolleyes::|

Πολυ κρυο Δημητρα...εγω ειμαι στη δουλεια με πουλοβερ και 2 ζακετες...α και 2 aircondition....αρχισα να ψαχνω γι'αλλου παλι, εστειλα 2 βιογραφικα χθες, ειδικα τη μια θεση τη θελω πολυ γμτ..αλλα δεν ξερω που ειναι η εταιρεια, δεν εχω και διπλωμα-αυτοκινητο....

Κι η Παναγιωτα χθες το βραδυ δεν ηθελε το γαλα της παλι, αλλα ηταν μπουκωμενη εντελως οποτε προσπαθουσε και ν'αναπνευσει και το γαλα ετρεχε απ'εξω...τελικα ειπα να της δωσω καμια ρυζογκοφρετα αλλα βρεθηκε αυτη να ταιζει εμενα:rolleyes::|

Ψάχνεις για δουλειά έ?Αμα σου δείξω ενα κατεβατό που έχω μπροστά μου αυτή την στιμή απο τηλέφωνα,απο fax που εχω στείλει,απο άκυρα των οποίων οι θέσεις έχουν καλυφθεί.Κοιτάζω μια αγγελία και μετά βλέπω οτι την έχουν επισκεφθεί άλλα 300-400 άτομα,οπότε λέω γι'αυτό δεν με παίρνουν ενα τηλέφωνο.Θα προτιμήσουν μια πιο μικρή ανύπαντρη και χωρίς παιδί φυσικά.Αστα Κατερίνα πολύ δύσκολα.Κάθε μέρα γι'αυτό μιλάω.Εχθές που είχα πάει απο τη δουλειά του άντρα μου ήταν ενας συνάδελφος του εκεί και πιάσαμε τα της δουλειάς και μου έλεγε πως και η κοπέλα του κι'αυτή ψάχνει για δουλειά και δεν βρίσκει που είναι και μικρή και ελέυθερη.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Δημητρα ψανχω για δουλεια επιλεκτικα προς το παρον(τρομαρα μου λες κι εχω και επιλογες) δλδ σε καλες οσο μπορω να κρινω εταιρειες αφου εδω το αφεντικο δεν εχει ουτε τους προμηθευτες να πληρωσει...καθε μηνα ελπιζει οτι ο επομενος θα ειναι καλυτερος, απο πωλησεις μηδεν...και δανειζεται οσο μπορει γιατι οι τραπεζες δεν του δινουν πια ευκολα δανεια....τι να κανω οταν βλεπω αυτη την κατασταση?Και για να ειμαι ειλικρινης αυτος ειναι και ο μονος λογος που με αποτρεπει να κανω κι ενα δευτερο παιδι προς το παρον...

Καλημέρα!!!

Σήμερα ξύπνησα από τις 7.00:shock::shock::shock: Απίστευτο για μένα, αλλά έχω πολλά στο κεφάλι μου και δε μπορώ να κοιμηθώ καλά. Το βασικότερο βέβαια που με αποασχολεί είναι το θέμα του μαιευτηρίου, όπου οι αποκλίσεις στις τιμές είναι πολύ μεγάλες...:evil::evil: Σήμερα που θα πάω στον γιατρό θα ρωτήσω εάν συνεργάζεται και με άλλο μαιευτήριο, πλην του "μητέρα", γιατί ρε γμτ και χάλια είναι και πανάκριβο. Εχω πιεστεί φοβερά μ' αυτό το θεμα...:(:(, αλλά και με διάφορα άλλα βέβαια!!!

Σόρρυ, σας έπρηξα πρωί πρωί...:oops::oops::oops:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημέρα!!!

Σήμερα ξύπνησα από τις 7.00:shock::shock::shock: Απίστευτο για μένα, αλλά έχω πολλά στο κεφάλι μου και δε μπορώ να κοιμηθώ καλά. Το βασικότερο βέβαια που με αποασχολεί είναι το θέμα του μαιευτηρίου, όπου οι αποκλίσεις στις τιμές είναι πολύ μεγάλες...:evil::evil: Σήμερα που θα πάω στον γιατρό θα ρωτήσω εάν συνεργάζεται και με άλλο μαιευτήριο, πλην του "μητέρα", γιατί ρε γμτ και χάλια είναι και πανάκριβο. Εχω πιεστεί φοβερά μ' αυτό το θεμα...:(:(, αλλά και με διάφορα άλλα βέβαια!!!

Σόρρυ, σας έπρηξα πρωί πρωί...:oops::oops::oops:

Μας επρηξες ναι!!!Εγω δεν καταλαβαινω αφου θεωρτουνται εξωτερικοι συνεργατες των μαιευτηριων γιατι δεν ξεγεννανε σε ολα???Το ΓΑΙΑ τελικα εχει καλυτερες τιμες???

Καλημερα κοριτσια.

Αντε βρε Αννα, τι ειναι ολο αυτό? Αντε γρηγορα περαστικα σε ολους σας.

Πωλα τι μας επρηξες βρε?

Λιγες φορες σας εχω πρήξει εγω?

Σας ειπα οτι γέννησε η κολλητή μου? Αχ ναι, πηγα και την ειδα και το μωρο ειναι τοσο μικρο, επαθα σοκ. Και να φανταστεις οτι ειναι μωρο νορμαλ στα κιλα του ( 3100) γεννηθηκε. Σημερα λοιπον, που δεν θα εχω την Ιλιανα (ξεκιναει το προγραμμα με τους παπουδες), με παρακαλεσε να παω το απογευμα απο το σπιτι να τη βοηθησω γιατι δεν ξερει λεει ουτε να το πιασει να το πλυνει. Σημερα βγαινουν απο το μαιευτηριο. Και λεω, πως θα μπορεσω να ξαναπιασω τοσο μωρο? Θα φοβαμαι. χαχα

4Rnfp3.png

Μας επρηξες ναι!!!Εγω δεν καταλαβαινω αφου θεωρτουνται εξωτερικοι συνεργατες των μαιευτηριων γιατι δεν ξεγεννανε σε ολα???Το ΓΑΙΑ τελικα εχει καλυτερες τιμες???

Ξέρω κι' εγώ ρε Κατερινάκι!!!;)

Λοιπόν το πιο οικονομικό είναι το ΡΕΑ (έχει και 30% εκπτωση στις τρίτεκνες!!! - πολύ σημαντικό), και μετά το ΓΑΙΑ.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...